Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

DiLe GÜL KoyMak..:)

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü DiLe GÜL KoyMak..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konuşmasından anlaşılır insan - Güzel konuşmasından Kalpten kalbe yol vardır derler.Bunu biraz daha değiştirerek söylersek: ~Dilden kalbe yol vardır~ Gönlü yumuşak insanların konuşmaları da yumuşak ve ılımlıdır. Onlar asla kalp kırmaz. Çünkü bir mihenk vardır gönülde; sözünü önce ölçer biçer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

DiLe GÜL KoyMak..:)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-10-2007, 08:09 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 409
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart DiLe GÜL KoyMak..:)

Konuşmasından anlaşılır insan -
Güzel konuşmasından
Kalpten kalbe yol vardır derler.Bunu biraz daha değiştirerek söylersek:

~Dilden kalbe yol vardır~

Gönlü yumuşak insanların konuşmaları da yumuşak ve ılımlıdır. Onlar asla kalp kırmaz. Çünkü bir mihenk vardır gönülde; sözünü önce ölçer biçer sonra muhatabına sunar.
Katı kalpli insanlar ise, bu mihengi yitirmiştir. Gönül kayalıklarında paramparça olmuştur mihenkleri. Olur olmaz yerde kelâm eder, ya baş kırar, ya da göz çıkarır.

-Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır denmiş, derler. Ne kadar doğru. En öfkeli olduğumuz anlarda bile yüreğimizdeki karanlığı gündüz aydınlığına çevirir güzel bir söz.

Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı
-Söz ola ahulu aşı, Yağ ile bal ede bir söz.
diyor Yunus.
Elbette öyledir. En karamsar anları bile cennet iklimine çevirir, alımlı ve iç açıcı bir söz. Bu sebepten, güzel ve nazik konuşan insanların pek düşmanları olmaz çevrelerinde. Bazen bilmeden açtıkları yaralar olur elbet gönüllerde.Lâkin o yarayı dudaklarından akan bal gibi kelimelerle bir anda iyileştirirler. Asla başka bir zamana bırakmazlar açtıkları yaraları, oluşturdukları çizikleri. Acı konuşan insan böyle mi? Dil yayından karşıdakine fırlattıkları kırıcı söz oku, paramparça eder muhatabın yüreğini. Onlar dönüp bakmazlar bile. Kırdıkları kalbin çırpınışları ve yanaklardan sızan damlaları görmezlikten gelip, dönüp giderler..
Bak bu hususta Hz. Ömer ne diyor:Ey Kâbe seni bin sefer yıksam yine yapabilirim. Ama kırık bir kalbi asla! İşte bu derece zor durumda olan bir kırık kalp eğer onarılırsa sen artık Halkın sevgili kullarından olduğuna inanabilirsin. Çünkü bir hadis-i şerifte şöyle diyor, Nebiler Nebisi: Gerçek mümin, elinden ve dilinden başkalarının zarar görmediği kişidir. .

İşte dost! Tatlı dil ve acı dil arasındaki fark, cennet ile cehennem arasındaki fark gibidir.
Sen diline ister gül koy, istersen bal ve gönüllere cennet asa bir iklim ör. İstersen kor koy, başkalarını alev alev yak.
Tercih senin...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ZEYNEPAYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2007, 11:05 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

ben gül koymayı seçtim.. inşallah başarılı olurum..

insan dilinin altında gizlidir. hadis-i şerif


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2007, 07:03 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 409
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

Başarılısın yoksa ben bu gül kokularını duyup gelmezdim buralara:)
İnşallah bende seçiyorum dilime gül koymayı..:)
Sözlerin yaşadığına etkisine çok inanıyorum iletişimde dilin güzel kullanılması gerçekten önmli...
Önemlideeee ben Gülgün Feymanın diksiyon kursuna gittim maymunluğumdan fazla bişe kapamadım:)))
Bi sınıfı kendime güldürdüm e dedim buda bi iletişim:))
Şimdi türkcemde arıza olduğunu düşünmeyin bozuk değil ama ben çok çekingen bişeyim ilk gün Nazım oktar vardı bizi yan tarafındaki masaya oturtup herkese şiir gibi bişe okutuyodu sanırım 30 kişi falandık ben ikinci sırada oturuyorum sıra karşıdan başladı tabe bende sondan ikinciyim ama sıra bana yaklaştıkca heyecanım artıyo yanımdaki arkadaşım Güle yahu bayılıcam heyecandan ben okumucam..saçmalama bişe olmaz okuyup geç işte ..yaaa sıra bana geldi hoca bana dedi zeynep hanım buyrun:)))ben şeeeee ben okumasam...aaaa olurmu buyrun dedi:)))
O ana kadar sanki bütün herkes uyuyodu benim dialoğumla herkes gözünü faltaşı gibi açtı bana bakıyooo..yaaa bakmayın bana tam karşımdaki bayanda büyük bi zevkle açmış gözlerini yüzünde kocaman bi gülümseme:))
Dedim bakmayın bana:))hocada o zamn herkes sırtını dönsün yada sen dedi bütün sınıf kırılıyoo en son hoca acıdıda halime tamam tamam dedi fazla üstüne gitmeyelim daha sonra canını okuruz senin dedi:))
Bi ara çay için mola verdik 15 dk kursiyerlerin çoğu benm çok sempatik pozitif olmam onların hoşuna gittiğini hatta hepimiz senin gibi çekingeniz fakat seninle birlikte gülerek attık havayı değiştrdin dediler..dedilerde ben kurs bitene kadar o halimi atmadım fakat samimiyetimle çok arkadşım oldu..:)

Çok güzel konuşupta samimi olmayan birini dinlemek sadce dinlemek olur benim için..içinde azda olsa samimiyet olmalı diyorum..yanılmıyorumdur dimi madaratörüm?:))

fakat arada istemeden kırdığım yanlış anlaşıldığım oluyor :(
İnsanız daaa hatalarımız olur muhakkak affetmekte büyüklüktür bu büyüklüğü yapamayanları şiddetle kınıyorum..
yani dile gül koymak birazda gönül koymakla oluyor..önce gönlüne koyup sonra onu dile getrmek..:)
Bu güller sana Shamanic..:)


__________________
ZEYNEPAYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2007, 12:25 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 16
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
zirdeli is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

:) bende dilime gül koyucam
zirdeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2007, 05:18 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

ama ben şimdi senin kursta şiir okumaya çalıştığın halin gibi oldummm..
güzel güllerin için teşşekkürler.. ama hiçbiri dilinden kalbime ulaştırdıkların kadar hoş olamazlar..
haklısın sözlerinde.. dilimizden çıkan gönlümüze yer eder...
gönlümüzdekiler de dilimize...
hem gönlümüzde hem dilimizde aynı armoniyi yakaladığımızda ise yaşamımız güllik gülistanlık oluyor..

gözbebeğiniz gülümsesin her daim..

sevgiyle..

yunus emrenin şiirlerinde en çok kullandığı benzetme unsuru güldür.
gül, güzelliğin, aşkın, yumuşaklığın sembolüdür.
yunus bu sembol ile dünya görüşünün esasını teşkil eden sevgi ve barışı anlatır.

zırdeli cim ... sende gül koy tabii...niyetin buysa zaten vardır dilindede gönlündede güller eminim ki..

varam ola dosta olam hem açıluban gül olam
hem ötüben bülbül olam durağım gülistan ola
dost bağçesine girdüm öğerem gülzarını
dostın yüzi gül bana âşıksam bülbül ana
girdüm ışkunun bağuna bakdum soluna sağuna
dürlü çiçekler dirüben güllerini yıylayayın
yunus er nazarunda taze güller açılmış
gerçek er bülbül ise nazarda ötmek gerek
dostın yüzi gül bana âşıkam bülbül ana
kaykımazam dört yana çün buldum ışk erini

******

benim bunda kararım yok, bunda gitmeye geldim
bezirganım mataım çok, alana satmağa geldim.
ben gelmedim da'vi için benim işim sevi için
dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim

yunus enre..


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2007, 10:45 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 409
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DiLe GÜL KoyMak..:)

Zırdelim senin tercihinin farkındayım merak etme gül kardeşim:)
Shamanicim Kalbine ulaşabildimse ne mutlu bana:)
Bi danesin:)
Pisipisi kusura bakmasın :))
Şimdi gelip tırmık atmasın bize?:)) dusun
__________________
ZEYNEPAYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DiLe GÜL KoyMak..:)

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü DiLe GÜL KoyMak..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konuşmasından anlaşılır insan - Güzel konuşmasından Kalpten kalbe yol vardır derler.Bunu biraz daha değiştirerek söylersek: ~Dilden kalbe yol vardır~ Gönlü yumuşak insanların konuşmaları da yumuşak ve ılımlıdır. Onlar asla kalp kırmaz. Çünkü bir mihenk vardır gönülde; sözünü önce ölçer biçer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.