Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

Shaft Club

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Shaft Club Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anadolu Yakası'nın en önemli canlı performans mekânı Shaft Blues - Jazz Club'ın, özelikle rockseverleri memnun edecek haftalık programı şöyle... Yer : Shaft Club Zaman Aralığı : 2 - 9 Haziran 2008 Adres : Serasker cad. Osmancık sk. No 13 Kadıköy ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

Shaft Club

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 02:35 PM   #1 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Shaft Club

Anadolu Yakası'nın en önemli canlı performans mekânı Shaft Blues - Jazz Club'ın, özelikle rockseverleri memnun edecek haftalık programı şöyle...





Yer : Shaft Club
Zaman Aralığı : 2 - 9 Haziran 2008
Adres : Serasker cad. Osmancık sk. No 13 Kadıköy
Telefon : 0216 349 99 56



2 Haziran Pazartesi

Alley
Can Göksün (Vokal & Gitar), İlhan Babaoğlu (Tenor Saksofon), James Önder (Gitar & Armonika)

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

3 Haziran Salı

Murat Durmaz Band
Murat Durmaz (Vokal, Gitar), Cem Yalçınkaya(Gitar), Hakan Gürbüz (Bas, Vokal), Cenkhan Alkaya(Davul)

Her müzisyenin ve her müzikseverin hayatinda unutulmaz albümler vardir. Bu unutulmaz albümler bazen ilk seferde, bazen yillar sonra ortaya çikar. Her sanatçi hayati boyunca böyle albümler yapmak ister. Insanlar böyle albümleri dinleyerek asik olur, aglar, büyür… “Isigin Yansimasi” isimli grubun eski solisti olan Murat DURMAZ imzali “SON KAHVE”, böyle bir albüm olmasi için çalisilan bir proje… Daha çok satmasi, daha popüler olmasi için hilelere basvurulmayan, bu ugurda basit oyunlar yapilmayan, samimi, sicak ve gerçek bir albüm “SON KAHVE”… Sarki sözlerindeki samimiyeti, hayatinin her alanina tasiyan Murat DURMAZ albümünde hiçbir teknolojik düzeltmeye basvurmadi. Tüm enstrümanlar canli çalindi. Tüm sarkilari ayni kadro çaldi; herkes bir seyler katti sarkilara ve güzellesti. Hiçbir müzik akimina benzememek amaciyla yola çikildi. Albümün hiçbir asamasinda, hiçbir kurumdan ve sahistan ekonomik destek alinmadi. Belki de bir albümde ilk kez, enstrümanlar ücretsiz çalindi, stüdyo kayitlari ücretsiz yapildi, birçok kurum destek verdi. 21. yy’in tüm acimasizligina karsin, tüm ekip, bir DON KISOT edasiyla, mücadeleci, cesur, dürüst ve samimi bir albüm çikardi. 10 parçadan olusan “SON KAHVE”nin, “Elma Sekeri” adli parçanin sözleri hariç, tüm parçalarinin söz ve müzikleri Murat DURMAZ'a ait.

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

5 Haziran Perşembe

Gür Akad Band

Gür Akad ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye'yi temsil etti. 1990 da da ikinci kez Roma'da Türkiye'yi temsil etti.

Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür Akad, bu süre içinde Barış Manço, Sezen Aksu, İlhan İrem, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel Tüzün, Çelik, Melih Kibar, Zerrin Özer, Özlem Tekin, Sertab Erener, Sevingül Bahadır ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı.

Hala kendi grubu ile çalmaya ve söylemeye devam eden Gür'ün en büyük hobisi ise: Otomobil maketleri ve minyatür araba koleksiyonu yapmak.

Gür Akad her perşembe Shaft sahnesinde. Gür Akad'a basta Çağatay Ateş, klavyede Barış Göker, davulda da Alpay Şalt eşlik ediyor.

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

6 Haziran Cuma

Üçnoktabir
Üçnoktabir 2002 yilinda kuruldu. Her pazartesi Beyoglu-Mojo'da calan grup Istanbul'da ve cesitli sehirlerde konserler verdi; 2004 yilinda Pink'in öngrubu olarak sahne aldi.

Giriş: 15 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30

Rüya
Kemal Bozkurt (Vokal, Bas gitar), Adil Turanlı (Gitar, Klavye, geri vokal), Barbaros Akbulut (Davul)

Rüya grubu, bar programları,konserler,album çalışmaları gibi konularda deneyimli 3 müzisyenin bir araya gelmesiyle 2006 Eylul sonlarına doğru kurulmuştur. Repertuarında ağırlıklı olarak 80'li yılların en guzel pop & rock şarkılarından örneklerde sunan ve 2007 Nisan'a kadar Shaft Club'ta da “No Way” adı ile sahne almış olan grup bu günlerde, 2008 yılı başlarında raflarda yerini alması planlanan albümleri için Kadıköy Moda'da ki "POP ART" (www.studyopopart.com)studyoda kayıt çalışmalarına hız vermiş durumdadır.

Giriş: 20 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 01.30

7 Haziran Cumartesi

Acil Servis
Ertan Kızıltan (Vokal), Orhan Yolsal (Gitar, geri vokal), Çetin Güney (Bas, geri vokal), Emre Karabulut (Gitar) Soner Doğanca (Davul).

1992 yılında kurulan grup, sevilen rock parçalarından oluşturdukları repertuarları ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar'da sahne almaya başladı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile bir çok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997 yılında ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümünm ilk single'ı "Bebek" ile kısa sürede tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul'un dışında da sesini duyurdu.

Giriş: 20 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30



7 Haziran Pazar

Romanistlatino
Tuna Çokçağlayan(Vokal Gitar) , Hakan Çetinkaya (Davul), Tolga Soyhan (Bas), Ümit İÇKE (Klavye), Nusret Kalmuk(Trombon), Mete Kiraz (Saksofon, flüt), Mustafa Kılıç (Perküsyon), Sear Dearo (Trompet)

2007 yılında fikir & isim babası Tuna ÇOKÇAĞLAYAN'ın Hakan ÇETİNKAYA ile yaşama geçirdiği bir projedir. Üzerinde uzun zaman düşünülmüş ve çalışılmış, en ince ayrıntısına kadar planlanmış bir hayalin ve bu hayali paylaşan uzman bir kadronun eseridir. ROMANistLATİNO, Balkan ve Latin müziğinin kıvrak ezgilerini eğlencenize dâhil eden, sözün bittiği yerde duyguları ağıta döken, şarkılarla içinizi titreten hepsinden öte kendi geçmişlerini ve yaşam ritimlerini duyguların birliğine inançlarıyla paylaşmayı amaçlayan bir müzik grubudur.

Giriş: 15 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Shaft Club

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Shaft Club Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anadolu Yakası'nın en önemli canlı performans mekânı Shaft Blues - Jazz Club'ın, özelikle rockseverleri memnun edecek haftalık programı şöyle... Yer : Shaft Club Zaman Aralığı : 2 - 9 Haziran 2008 Adres : Serasker cad. Osmancık sk. No 13 Kadıköy ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.