Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Sağlık Kuruluşları

Uyarılar

Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar

Konu Dışı Kategoriler ve Sağlık Kuruluşları Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlgili Ünitelerimiz Uzm. Dr. Tuna GÜMÜŞ Dr. Kader GÜRSES Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar KULAK, BURUN, BOĞAZ Dış kulak yolunun yüzde 25 i aşan darlığı Timpanoplasti dışında herhangi bir orta kulak ameliyatı hikayesi. Kronik tuba östaki disfonksiyonu veya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Kuruluşları telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Kuruluşları nerededir kimdir Sağlık Kuruluşları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Kuruluşları hipnoz Sağlık Kuruluşları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Kuruluşları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Kuruluşları kuantum düşünce kitap haberi

Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 11:12 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar

İlgili Ünitelerimiz









Uzm. Dr.

Tuna GÜMÜŞ





Dr.

Kader GÜRSES





Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar

KULAK, BURUN, BOĞAZ

Dış kulak yolunun yüzde 25 i aşan darlığı



Timpanoplasti dışında herhangi bir orta kulak ameliyatı hikayesi.



Kronik tuba östaki disfonksiyonu veya orta kulak basıncını eşitleyememe durumu.



Her hangi bir iç kulak ameliyatı hikayesi.



Tek taraflı tinnitus(çınlama).



Endolenfatik hidrops ve gerçek Meniere hastalığını içeren fakat bunlarla sınırlı olmayan iç kulak patolojisi hikayesi



İç kulak orijinli her hangi bir vertigo, disequilibrium, veya imbalans



İşitme aktif görev için başlangıç kabul kriterleri için olduğu gibidir.



Dalış başlığı,maps ve regülatör gibi dalış ekipman bölümlerinin rahat kullanımını engelleyecek ölçüdeki maksilofasiyal veya kraniyofasial abnormaliteler.



Her hangi bir laringeal veya tracheal framework ameliyatı.

GÖRME

Minimum düzeltilmiş görme keskinliği her gözde 20/20 olmalıdır.



Renk Körlüğü: Farnsworth Lantern Testi ile yapılmalıdır.



Gece Görüş Problemi



Radial Keratotomi ve PRK ( excimer laser ) dışındaki diğer korneal ameliyat formları diskalifiye edicidir. Dalış programlarına girecek olan adaylar son PRK operasyonundan 3 ay geçtikten sonra ancak kalifiye olabilirler.



Dalış görevi ile alevlenecek her hangi bir akut veya kronik rekürren göz bozukluğu

AKCİĞERLER( SOLUNUM SİSTEMİ )

Spontan pnömotoraks



Travmatik pnömotoraks en az 6 ay süre ile diskalifiye edicidir. Bir dalgıç adayının veya dalgıcın travmatik bir pnömotoraks sonrası tekrar kalifiye olması için şunlara ihtiyacı vardır:



Normal akciğer film bulguları



Normal spirometri



Normal ventilasyon ve perfüzyon scani



Göğüs Hastalıkları uzmanından onay belirtir tavsiye



Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Uzmanı tarafından yapılan değerlendirme



Kronik obstrüktif veya restriktif pulmoner hastalıklar



Sarkoidoz veya geçirilmiş sarkoidoz hikayesi



Aktif Tüberküloz



PPD pozitifliği nedeniyle ilaç tedavisi gören adayların dalış eğitimleri öncesinde tedavilerini bitirmiş olmaları gereklidir.



Rekürren pulmoner barotravma ( İki epizoddan daha fazla )



Egzersiz kabiliyetini veya pulmoner fonksiyonu kısıtlayan, pulmoner fibrozis,fibröz plevritis, lobektemi neoplazi gibi hastalıkları içeren ama bunlarla sınırlı olmayan her hangi bir kronik veya rekürren pılmoner durum veya koksidiomikozisi (dağılmış nodüler parankimal ve hiler kalsifikasyonlar haricinde) içeren bir enfeksiyöz hastalık süreci



Rektif hava yolu hastalığı veya 12 yaşından sonra görülen asthma

KARDİOVASKÜLER SİSTEM

Wolff-Parkinson White(WPW) veya Paroksismal Supraventriküler Taşikardi(PSVT) diakalifiye edicidir.

DERİ

Güneşe maruz kalma sebebiyle eksaserbe olan ciddi kronik veya rekürren deri durumları. Hiperbarik ortama maruz kalma veya oklüzif malzeme giyilmesine ( mesela ıslak tip dalış elbisesi) bağlı olarak gelişen egzema, psöriazis, akne vulgaris ve atopik dermatiti içeren fakat bunlarla sınırlı olmayan kronik veya rekürren deri durumları.

GASTROİNTESTİNAL SİSTEM

Dalış görevine mani olan veya dalış görevi ile agrave olan kronik veya rekürren gastrointestinal durumların varlığı veya hikayesi

GENİTO-ÜRİNER SİSTEM

Dalış görevine mani olan veya dalış görevi ile agrave olan kronik veya rekürren genito-ürinerdurumların varlığı veya hikayesi

KRONİK VİRAL ENFEKSİYONLAR

Hepatit-B, Hepatit-C, HIV vb. kronik viral enfeksiyonlar diskalifiye edicidir. Minör kronik viral enfeksiyonlar (uzun vadede belirgin sağlık riski oluşturmayan) diskalifiye edici değildir.

DİŞ

Sualtı soluma aparatlarının efektif kullanımını kısıtlayacak her hangi bir oral kavite ve bağlı yapıların defekti.

KAS-İSKELET SİSTEMİ

a.Dalış kazasına neden olabilecek, dalış görevlerinin performansını kısıtlayabilecek veya dalış kazasının tanısını güçleştirebilecek veya karıştırabilecek herhangi bir kronik veya rekürren kas-iskelet sistemi problemi.



b.Osteonekroz, özellikle disbarik osteonekroz, hikaye, belge veya röntgen bulgularının mevcudiyeti.



c.Her hangi bir kırık (Stres kırıkları dahil)



.Hasarın (kırığın) ilk üç ayının içinde bulunulması



.Herhangi bir rezidüel semptomun varlığı



d.Kemik veya eklem ameliyatı



. İlk 6 ay içerisinde bulunulması



.Herhangi bir belirgin veya fonksiyonel rezidüel semptom varlığı



.Bırakılmış internal fiksasyon gereçleri eklem hareketlerini engellemediği müddetçe diskalifiye edici değildirler.

PSİKİYATRİ

a.Dalgıcın performansını, muhakemesini, güvenilirliğini veya ünit veya komutanlığın görevini tehlikeye sokacak herhangi bir psikiyatrik problemin varlığı veya hikayesi.



b.Ateş, enfeksiyon, toksinler, veya travma nedeniyle geçirilmiş ama rezolve olmuş olanlar dışındaki herhangi bir psikotik bozukluk.



c.Hastaneye yatırılmayı gerektiren, iş gücü kaybına neden olan, suisidal gesture veya girişim veya geçen bir yıl içerisinde ilaç kullanımına neden olan herhangi bir depressif veya anksiyete bozukluğu



d.Alkol bağımlılığı tanısı ;tedavi ve 1 yıllık sonraki takip-bakım programının başarılı bir şekilde tamamlanmasına kadar olan süreç içerisinde diskalifiye edicidir.



e.Herhangi bir nedenden dolayı halihazırda psikotropik ilaç kullanılması

NÖROLOJİK

Penetre edici kafa travması, Kapalı kafa travması kalıcı olarak diskalifiye edicidir eğer;

a.BOS sızması 7 günden fazla devam etmiş ise



b.İntrakranial kanama



c.Dural laserasyonla seyreden depresse kafa fraktürü



d.Bilinç kaybı



e.Hafif: +/- post-travmatik amnezi (PTA) 60 dakika , normal MRI bulguları ve nörolog veya beyin ve sinir cerrahisi uzmanı tarafından tespit edilen normal fizik muayene ile bir ay için diskalifiyedir veyayaralanma üzerinden iki yıldan daha fazla süre geçmiş ve bir nörolog veya beyin cerrahisi uzmanı tarafından tam şifa belgelenmişse (i.e., beyin görüntülemesi gerekmez)



f.Orta: +/- post-travmatik amnezi (PTA)> 60 dakika. +/- post-travmatik amnezi (PTA) 24 saat adaylar için kalıcı olarak diskalifiye edicidir, fakat halihazırda dalgıçlık vasfını elde etmiş olanlar 2 yıl sonra normal MRI, nörolojik, ve nörolopsikolojik değerlendirmelere sahip olanlar göreve dönebilirler.



g.Ciddi: +/- post-travmatik amnezi (PTA)> 24 saat adaylar için kalıcı olarak diskalifiye edicidir, fakat halihazırda dalgıçlık vasfını elde etmiş olanlar 3 yıl sonra normal MRI, nörolojik, ve nörolopsikolojik değerlendirmelere sahip olanlar waiver ( feragat belgesi ) için düşünülebilirler.



h.5 yaş öncesi meydana gelen febril konvülziyonlar,açıkça bilinen toksik bir etiolojili, oksijen toksisitesi sonuçlu ihtilaçlar, veya kafa travmasının hemen akabinde meydana gelen ihtilaçlar haricindeki tüm ihtilaçlar diskalifiye edicidir.



ı.Senkop, sebebi bilinmiyor veya rekürren ise



i.Vertigo, rekürren ise kalıcı olarak diskalifiye edicidir; vestibüler nörinitisin tek bir epizodu dalgıç akut epizodu iyileşerek atlattıktan sonra diskalifiye edici değildir.



j.Multipl Sklerozis kalıcı olarak diskalifiye edicidir.



k.Rezidüel nörolojik hasarlı dekompresyon hastalığı veya hava gaz embolizmi kalıcı olarak diskalifiye edicidir. Halihazırda dalgıçlık vasfına sahip olanlar dekompresyon hastalığı veya hava gaz embolizminden sonra tam iyileştiklerinde DMO/UMO nun takdir hakkı waiver (feragat belgesi ) ihtiyacı olmaksızın göreve geri dönebilirler.



l.Transient iskemik atak, arteriyel venöz malformasyonu içeren fakat sadece bunlarla sınırlı kalmayan serebral vasküler hastalıklar diskalifiye edicidir.



m.Residüel nörolojik defisitli sıcak çarpması kalıcı olarak diskalifiye edicidir.



n.Semptomatik intervertebral disk hastalığı, eğer ısrarcı ağrı, hareket kısıtlılığı, nörolojik defisit varsa veya medikal tedavi gerektiriyorsa



o.Omurga ameliyatı 6 ay süre ile diskalifiye edicidir.



ö.Beyin ameliyatı veya spinal tümör ameliyatları kalıcı olarak diskalifiye edicidir

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar

Konu Dışı Kategoriler ve Sağlık Kuruluşları Hisar Intercontinental Hospital Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlgili Ünitelerimiz Uzm. Dr. Tuna GÜMÜŞ Dr. Kader GÜRSES Profesyonel Sualtı adamı olmaya engel tıbbi durumlar KULAK, BURUN, BOĞAZ Dış kulak yolunun yüzde 25 i aşan darlığı Timpanoplasti dışında herhangi bir orta kulak ameliyatı hikayesi. Kronik tuba östaki disfonksiyonu veya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Kuruluşları telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Kuruluşları nerededir kimdir Sağlık Kuruluşları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Kuruluşları hipnoz Sağlık Kuruluşları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Kuruluşları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Kuruluşları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.