Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tekborsa Dergisi'nin haberine göre, 14 hastane bu yıl doktordan hemşireye, radyologtan hastane yöneticisine kadar birçok pozisyonda 10 bine yakın eleman alacak. Hangi hastane kaç personel alıyor ? MEDİCAL PARK Medical Park Sancak Holding'in patronu Ethem Sancak ve Muharrem Usta'nın sahibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-10-2009, 02:16 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak

Tekborsa Dergisi'nin haberine göre, 14 hastane bu yıl doktordan hemşireye, radyologtan hastane yöneticisine kadar birçok pozisyonda 10 bine yakın eleman alacak. Hangi hastane kaç personel alıyor ?



MEDİCAL PARK



Medical Park Sancak Holding'in patronu Ethem Sancak ve Muharrem Usta'nın sahibi olduğu Medical Park bu yıl bin 400'ün üzerinde sağlık personeli alacak. Medical Park İnsan Kaynakları Direktörü Oya Gürkaya, Antalya'da hizmete girecek hastane için, genel yönetim ve idari kadro, hasta hizmetleri, hemşirelik hizmetleri ve hekim kadrosu için 620 kişi alacağız. Göztepe'de açacağımız hastane için yine aynı kadrolarda 730 kişilik alım yapacağız diyor.



Gürkaya'nın belirttiğine göre özellikle hemşerilik hizmetleri kadrosuna yoğun bir alım yapılacak. Her iki hastane için 550 hemşire alınacak. Her iki hasta için 200 doktor alınması da planlanıyor. Grubun bünyesindeki mevcut hastaneler için de hemşireler alımına gidilecek. Bahçelievler'deki hastane için 50, Fatih'teki Medical Park için ise 10 alım yapılacak.



Sektörde üst düzey yönetici, hemşire, fizyoterapist ve bazı uzman hekim pozisyonları konusunda eleman bulmakta sıkıntı çekildiğini söyleyen Gürkaya, bu sorunun doğuda daha da arttığını dile getiriyor. 2009'da Samsun, Ordu ve İzmir'de hastane açmayı hedefleyen grup bu hastaneler için yaklaşık bin personel istihdam edecek.





Medicana Grubu



İstanbul Avcılar'da Hayat Hastanesi ile sağlık sektörüne adım atan, Bozkurt Ailesi'nin sahip olduğu Medicana Grubu da en fazla eleman alacaklar arasında bulunuyor. 250'si doktor olmak üzere bin 500 çalışanı olan grup, 2008'de açacağı yeni hastanelerle bu sayıyı 4 bine çıkaracak. İstanbul'da dört hastaneyle hizmet veren grup, ikisi İstanbul, birer tane de Ankara ve Konya'da olmak üzere 4 hastane açıyor. Konya'daki hastane için önümüzdeki yıldan itibaren eleman alımına gideceklerini söyleyen Medicana Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, diğer üç hastane için en az 2 bin 500 personel alacaklarını belirtiyor. Beylikdüzü'nde hizmete girecek hastane için eleman alımlarının başladığını söyleyen Bozkurt, doktordan hemşireye, sağlık yöneticisinden iletişim uzmanı ve BT elemanına kadar her kademede alım yaptıklarını ifade ediyor.





Universal Hospitals Group



Universal Hospital Group En fazla personel alacaklar arasında Universal Hospitals Group(UHG) başı çekiyor. 2008'de 10 yeni hastane açacak olan UHG, doktor, hemşire, sağlık memuru, laborant, teknik servis elemanı, sekreter, idari personel, yardımcı hizmetler pozisyonları için en az 4 bin kişiyi işe alacak. Hastanelerden 2'şer tanesi İstanbul ve Adana'da diğerleri de Diyarbakır, Malatya, Kuşadası ve Konya'da bulunuyor. Hastanelerden iki tanesi ise yurt dışında, biri Arnavutluk-Tiran diğeri ise Hollanda'da yer alacak.





Dünya Göz Hastanesi



Eylül ayında Ankara ve Antalya'da iki yeni hastane açacak olan grup, bunun için en az 400 yeni eleman alacak. Dünya Göz Grup Genel Direktörü Gülferi Meral Yıldırım, mevcut hastanelerin tam kapasite olarak çalıştığını söylüyor. öncelikli olarak İzmir, Bursa ve Eskişehir'de hastane açmayı planladıklarını söyleyen Yıldırım, Sağlık yönetmeliğindeki bazı düzenlemeler nedeniyle şimdilik bu yatırımlarımızı beklemeye aldık. 2010 yılına kadar Türkiye, Avrupa, Türki Cumhuriyetler, İskandinav ülkeleri, Ukrayna ve Rusya'da yapacağımız yatırımlar sonucunda 31 şube açmayı planlıyoruz diyor.





Anadolu Sağlık Merkezi



Grup, bu yıl içinde Ataşehir'de bir tıp merkezi bir de onkoloji merkezi açmayı planlıyor. Yönetmeliğin izin verdiği ve öngördüğü sayıda eleman alımı yapacaklarını söyleyen Anadolu Sağlık Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Mert Aksu, 2008'de hastane ve tıp merkezi için ortalama 150 kişilik ek istihdam yaratmayı planladıklarını belirtiyor. Aksu'nun anlattığına göre medikal muhasebe, hasta danışmanı, lojistik hizmetler gibi idari pozisyonlardaki personel ihtiyacının yanı sıra hemşire, fizyoterapist, radyoloji teknikeri, acil tıp teknisyeni gibi medikal kadro ihtiyacına yönelik iş başvurularının kabul edilmesi planlanıyor.





Birleşik Sağlık Kurumları



Eren Holding ve Esas Holding ve Murat Dayanıklı ortaklığında kurularak sektöre hızlı bir giriş yapan Birleşik Sağlık Kurumları(BSK) da en fazla eleman alacaklar arasında. BSH, 3 yıl içinde yaklaşık 30 hastaneye ortak olarak 'Birleşik Sağlık Kurumları'markası adı altında toplamayı hedefliyor. Eskişehir, Aydın ve Kütahya'da ortak olduğu hastanelerle faaliyetlerine start veren grupta; hedef bu yıl için 12, önümüzdeki yıl için ise 20 hastaneye ortak olmak. 12 hastanenin 6 tanesinin sıfırdan hizmete girecekler arasında olacağını belirten BSK Genel Direktörü Murat Dayanıklı, bunun için en az 600-700 personeli işe alacaklarını söylüyor. Dayanıklı'nın aktardığına göre işe alınması planlanan 700 civarındaki personel arasında doktor, anestezi uzmanı, fizyoterapist, ameliyathane hemşiresi, hastane yöneticisi, diyetisyen, kurumsal iletişim sorumlusu gibi pek çok bölümden eleman bulunuyor.





Batı Göz Hastanesi



İzmir'in yanı sıra Hatay ve Diyarbakır'da toplam 7 şubesiyle hizmet veren özel Batı Göz Göz Sağlığı Dal Merkezi Şirket Müdürü Adnan özer, bu yıl Eskişehir, Bursa ve Uşak'ta yeni hastaneler açmayı planladıkları fakat 15 Şubat'ta yürürlüğe giren yönetmelikle birlikte yatırım karanını ertelediklerini söylüyor. Bu yıl Gaziemir'de hizmete girecek hastane için ise eleman alımları devam ediyor. Hemşire, ameliyathane hemşiresi ve anestezi teknisyeni bulmakta zorlandıklarını söyleyen özer, Gaziemir'deki hastanenin kadrosunda 30 kişilik bir boşluğun olduğunu, anestezi uzmanı, doktor, hemşire, hasta kabul elemanını yanı sıra tıbbi sekreterlik, teknik servis departmalarında da elemana eleman alacaklarını dile getiriyor.





Pakize Tarzi laboratuarları Grubu



Pek çok laboratuvarının yanı sıra tüp bebek hastanesiyle hizmet veren Pakize Tarzi Laboratuvarları Grubu, 2008'de Nişantaşı'ndaki eski hastanesinin bulunduğu yeri yıkarak yerine genel bir hastane açıyor. Pakize Tarzi Laboratuvarları Grubu Genel Direktörü Sevil öz, yeni açılacak hastanede 60'ı hemşire, 18'i doktor ve kalanı idari personel olmak üzere 120 kişiyi istihdam edeceklerini belirtiyor. Şimdilik yönetici kadrosu için yedi civarında kişiyi işe aldıklarını söyleyen öz, 3 ay diğer alımlara aşlayacaklarını ifade ediyor.





Echomar Sağlık Grubu



Halihazırda bünyesindeki iki hastane ve bir görüntüleme merkezi olan grup için bu yıl 250-300 civarında sağlık personeli alacak. Echomar Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu, bu ay hizmete giren 70 yataklı Echomar Beylikdüzü Hastanesi'nin yanı sıra 2008'de ön izin aldıkları Echomar Ereğli Hastanesi'ni de açacaklarını belirtiyor.





Lokman Hekim Hastanesi



Ankara-Cebeci'de aynı isimle poliklinik, Eltik'te ise hastane olarak hizmet veren Lokman Hekim Hastaneler Grubu, geçen mart ayında Sincan'da hizmete giren yeni hastanesi için yaklaşık 500 civarında personel alacak. Lokman Hekim Hastaneler Grubu İnsan Kaynakları Yönetmeni Ebru Canan, 258'i idari ve 244 tıbbı personel almayı düşündüklerini belirtiyor.





Mesa Hastanesi



Ankara'da hizmet veren Mesa Hastanesi ise, mevcut kadrosuna 62 personel ilave edecek. Mesa Hastanesi İşletme Direktörü Metin Atak'ın söylediğine göre 13 hekim, 30 hemşire, 3 medikal ve 16 idari personel alınması planlanıyor. Atak, mevcut hastaneye ek bina yaparak kapasitelerini iki katına çıkaracaklarını belirtiyor. Bu yıl içinde inşaatına başlanacak ek binanın 2009'da açılması planlanıyor. Atak, Ancak fizibilite çalışmaları tamamlanmadığı için eleman alımı henüz başlamadı diyor.Yüzüncü Yıl Hastanesi



2005 yılından beri Ankara'da 74 yatak kapasitesi ve Ortopedi, üroloji, Nöroloji, Göz, Kulak Burun Boğaz, Diş, Çocuk, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Dahiliye, Kalp ve Damar Cerrahisi, Beyin Cerrahisi, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Dermatoloji ve Acil servisi ile 16 branşta hizmet veren özel Yüzüncü Yıl Hastanesi 2008 yılı içinde 75 yeni eleman istihdam planlıyor. Part-Time istihdamlarıyla beraber bu sayı 100'ü bulacak. Hastane idari koordinatörü Tansel Yücel, Doktor, hemşire ve teknik personel bulmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getiriyor. Yeni yatırımlarla hastane performansını ikiye katlamayı hedeflediklerini dişle getiren Yücel, bu süreçte nitelikli sağlık personeli istihdamının kaçınılmaz olduğunu söylüyor.



Tekborsa Dergisi - memurlar.net

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Özel hastaneler 10 bin sağlık personeli alacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tekborsa Dergisi'nin haberine göre, 14 hastane bu yıl doktordan hemşireye, radyologtan hastane yöneticisine kadar birçok pozisyonda 10 bine yakın eleman alacak. Hangi hastane kaç personel alıyor ? MEDİCAL PARK Medical Park Sancak Holding'in patronu Ethem Sancak ve Muharrem Usta'nın sahibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.