Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Koç burcu (Rast): Gece yarısı ve seher zamanları etkili. Soğuk organlar, kemik, beyin ve yağlara etkisi var. Fazla uyumayı engelliyor. Akıl hastalıklarına iyi geliyor. Sefa, neşe, iç huzuru ve rahatlık veriyor. Felce karşı da etkili. Otizmin tedavisinde kullanılıyor. Boğa burcu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-12-2014, 02:32 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları

Koç burcu (Rast): Gece yarısı ve seher zamanları etkili. Soğuk organlar, kemik, beyin ve yağlara etkisi var. Fazla uyumayı engelliyor. Akıl hastalıklarına iyi geliyor. Sefa, neşe, iç huzuru ve rahatlık veriyor. Felce karşı da etkili. Otizmin tedavisinde kullanılıyor.
Boğa burcu (Irak):Kuşluk ve ikindi vakti etkili. Menenjit, beyin ve akıl hastalıklarına yararlı. Omuz, kol ve ellere etkili. Düşünme ve kavrama yeteneğini artırıyor. Korkuyu gideriyor. Saldırganlığı önleyici ve nevrotik hastaları tedavi edici etkisi bulunuyor.
İkizler burcu (İsfahan): İkindi ile yatsı arası etkili. Ateşli hastalıklardan vücudu koruyucu özelliği var. Ense, boyun, omuzlar ve sol dirsek için etkili. Güven hissi, uyum sağlama, hareket yeteneği, zihin açıklığı, gönül yenileme, düzgünlük verme, zekâyı açma ve anıları tazeleme özelliği var.
Yengeç burcu (Zirefkeng): Uyku vakti etkili. Sırt, mafsal ağrılarına, kulunca faydalıdır. Beyinle ilgili ağız çarpılmasına, kalp, ciğer, göğüs, kalça ve sağ omuza etkili. Meclisin neşesini artırıyor, derin duygular çağrıştırıyor.
Aslan burcu (Büzürg): Fecirden kuşluk vaktine kadar zihni temizliyor. Vesvese ve korkuyu def eder. Fikre yön verir. Kulunç ve boyun hasarıyla ortaya çıkan şiddetli ağrılara etkilidir. Güç kazandırır. Boyun, boğaz, göğüs, ciğer ve kalp için etkilidir.
Başak burcu (Zengule): Kalça eklemleri ve bacak içleriyle ilgili. Kalp, menenjit ve beyin hastalıklarına etkili. Hayal ve sırlar telkin ediyor, uyku ve masalsı duygulara yol açıyor.
Terazi burcu (Rehavi): Seher zamanı ve ikindiyle yatsı arası etkili. Sonsuzluk ve yerçekiminden kurtulma duygusu yaratıyor. Baş ağrıları, burun kanamaları, ağız çarpıklığı ve balgamdan gelen hastalıklara yararlı. Doğuma yardımcı oluyor. Göğüs, mide ve yan böğür için yararı var.
Akrep burcu (Hüseyni): Sabah ve gün ağarırken etkili. Güzellik, iyilik, sessizlik, rahatlık verir ve ferahlatıcı, mide hararetini giderici özelliği var. Sıtma hastalığına iyi geliyor. Barış duygusu veriyor. İç organlara etkili.
İçindeki gizli pentatonik yapı nedeniyle kendine güven ve kararlılık duygusu veriyor; bundan dolayı otistik ve spastik hastalara yararlı.
Yay burcu (Hicaz): Yatsıdan sabaha kadar olan zamanda etkisi fazla. Kemiklere, beyne ve çocuk hastalıklarında tedavi edici etkisi var. Ürosenital sisteme ve böbreklere etki gücü fazla. Alçakgönüllülük duygusu veriyor. Düşük nabız atımını yükseltiyor.
Oğlak burcu (Nihavent): Öğleden sonra etkisi fazla. Kan dolaşımı, karın bölgesi, uyluk ve bacak bölgelerinde etkili. Kulunç, bel ağrısı ve tansiyon rahatsızlıklarına yararlı. Güç ve barış duygusu veriyor. Akıl hastalıklarına karşı etkili olduğuna inanılıyor.
Kova burcu (Neva): Gece ve kuşluktan ikindiye kadar olan zamanda etkisi fazla. Göğsün sağ tarafına, böbreklere, omurilik, kalça ve uyluk bölgelerine etkisi var. Üzüntüyü gideriyor, gönül okşayan makam adıyla biliniyor. Kötü fikirleri kovduğu, cesaret ve yiğitlik verdiği, gönül sevinci oluşturduğu ileri sürülüyor. Akıl hastalıklarının tedavisinde etkili.
Balık burcu (Uşşak): Gündoğumundan kuşluk vaktine kadar ve günbatımında etkisi fazla. Kalp, ayak rahatsızlıklarında yararlı. Sevinç, güç ve kahramanlık duyguları veriyor. Uyku ve dinlenme için yararlı, çünkü gevşeme hissi veriyor.
Konya’da düzenlenen 1.uluslararası Tıp Tarihi Kongresine katılan Azerbaycan Milli Bilimler
Akademisi Nizami Edebiyat Enstitüsü’nden Dr.Firidun Gurbansoy ,insanların yaratışlarına göre
Teni ile yere, ruhu ile de evrene bağlı olduğunu söyledi.
Evrende insana yakın olan 7 gezegen ve 12 burcun ruhu doğrudan etkilediğini ileri süren
Gurbansoy, ruhta olan değişimlerin vücutta da fiziki anlamda kendini göstereceğini,bu yüzden
uzun yıllardır genellikle ten tedavisinin bitkilerle,ruh tedavisinin ise müzikle yapıldığını bildirdi.
Müziğin insanın ruhunu etkileyen onu çeşitli hallere sokan iyi bir tedavi aracı olduğunu
vurgulayan Gurbansoy, fiziki tedavilerde de iyi sonuç alınması için,zaman zaman müzikli
tedaviye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
Yapılan araştırmalarda her burcun bir makamının olduğunun belirlendirildiğini dile getiren
Gurbansoy, burçlara göre makamları şöyle sıraladi;Konya’da düzenlenen 1.uluslararası Tıp Tarihi Kongresine katılan Azerbaycan Milli Bilimler
Akademisi Nizami Edebiyat Enstitüsü’nden Dr.Firidun Gurbansoy ,insanların yaratışlarına göre
Teni ile yere, ruhu ile de evrene bağlı olduğunu söyledi.
Evrende insana yakın olan 7 gezegen ve 12 burcun ruhu doğrudan etkilediğini ileri süren
Gurbansoy, ruhta olan değişimlerin vücutta da fiziki anlamda kendini göstereceğini,bu yüzden
uzun yıllardır genellikle ten tedavisinin bitkilerle,ruh tedavisinin ise müzikle yapıldığını bildirdi.
Müziğin insanın ruhunu etkileyen onu çeşitli hallere sokan iyi bir tedavi aracı olduğunu
vurgulayan Gurbansoy, fiziki tedavilerde de iyi sonuç alınması için,zaman zaman müzikli
tedaviye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
Yapılan araştırmalarda her burcun bir makamının olduğunun belirlendirildiğini dile getiren
Gurbansoy, burçlara göre makamları şöyle sıraladı;
Gurbansoy,insanların burcuna göre uygun makamı dinlemesinin,onların ruhsal tedavisine iyi
geldiğini savunarak,şöyle devam etti;
“Burca göre makamlar, kişiyi ruhsal açıdan iyileştiriyor.Kişi hastaysa,makamlar tedavide önemli
rol oynuyor.Türk toplulukları tarih boyunca hastalıklarda müziği tedavi amaçlı kullandı.Bu
alanda ciddi araştırmalara ihtiyaç duyulmaktadır.Gezegenlerin hareketleri,ayın hilal şeklinden
Kaybolmasına kadar geçen 28 gündeki değişimler gibi birçok etkenin tedavide kullanıldığı
Biliniyor.
NOT:Türklerin müziği tedavi amaçlı kullanmışlardır.Buna “MÜZİKOTERAPİ” diyoruz.Yani müzik
Yoluyla tedavi.
Halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde “MÜZİKOTERAPİ” Merkezinde bu yöntem uygulanmaktadır.
Burcunuza Göre Makam Dinleyin, Ruhunuza Zindelik Verin ve Şifa bulun | Doğum Haritası | Doğum Haritan | Doğum Haritası Yorum | Doğum Haritalı Ürünler | Astroloji | Astrolojik Ürünler | Burç Yorumları |

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim burçlara ve hastalıklara göre türk müziği makamları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Koç burcu (Rast): Gece yarısı ve seher zamanları etkili. Soğuk organlar, kemik, beyin ve yağlara etkisi var. Fazla uyumayı engelliyor. Akıl hastalıklarına iyi geliyor. Sefa, neşe, iç huzuru ve rahatlık veriyor. Felce karşı da etkili. Otizmin tedavisinde kullanılıyor. Boğa burcu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.