Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ Yuva sandığınızdan daha çok bolluk içerir, orada yoksunluk diye bir şey yoktur. Zıtlık illüzyonu her şeyi ayrı olarak görmenize neden olur, oysa her şey birbirine bağlıdır. Aynı illüzyon yoksunluğu da deneyimlemenize neden olur, zihniniz sınırlılığı gördüğü anda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2009, 10:19 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Yuva sandığınızdan daha çok bolluk içerir, orada yoksunluk diye bir şey yoktur. Zıtlık illüzyonu her şeyi ayrı olarak görmenize neden olur, oysa her şey birbirine bağlıdır. Aynı illüzyon yoksunluğu da deneyimlemenize neden olur, zihniniz sınırlılığı gördüğü anda onu yaratır. Bir şeyi düşünmenizle onun tezahür etmesi arasındaki süre şimdi giderek kısalmaktadır. Oyunun başlangıcından beri sizi kısır döngü içinde tutmuş bazı illüzyonları anlatmak istiyoruz.

Bizim bolluktan anladığımız her alanda bol enerji akışıdır. Beşinci boyutta birlikte yaratma sanatının yerini bolluk içinde yaşama alır. Bu açgözlülük anlamına gelmez, çünkü bolluk ancak enerji akışının olduğu yerde vardır, açgözlülük doğal enerji akışını sekteye uğratır. Lütfen ruhsallığın bollukla ölçülmediğini anlayın, oyunun daha düşük titreşimlerinde maddeye düşkünlüğün ruhsallığın karşıtı olduğu düşünülürdü. Geçmişte insanın ruhen evrimleşebilmesi için yoksulluk yemini etmesinin gerekli olduğu sanılırdı.

Daha düşük titreşimlerde bunun bir gerçeklik payı vardı, ama beşinci boyuta geçtiğinizden beri bu nitelikler değişmiştir. Bolluk içinde bir yaşam sürmek bulaşıcıdır!

Tasarladığınız şekliyle oyun bir alışveriş vasıtası içeriyordu. Oyunun başlangıcında, içinde bulunduğunuz sonlu formda oyunun hesabını bir biçimde tutmanın gerekli olduğunu anlamıştınız, bu karma olarak bildiğiniz şeydir. Tüm olaylar toplam karma üzerinde bir etki yaratır, onu artırır ya da azaltırlar.

Daha yüksek titreşim düzeylerine geçtiğinizde bu hesap tutma sisteminin de titreşime uygun olarak ayarlanması gerekir. Böylece bir yaşamdan diğerine size eşlik eden uzun vadeli karma sorunları şimdi temizlenmiştir. İnsanlık olarak kaydettiğiniz ilerleme sonucunda uzun vadeli karmik bağlar ve grup karması bile artık ortadan kalkmıştır.

Birçok kişi karmanın artık kullanımda olmadığına inanır, ama bize göre siz onu yeniden tanımladınız. Uzun vadeli karmik kontrol ortadan kalktığı halde hem olumlu hem de olumsuz tarzda dengeler yaratmak hala mümkündür. Yeni enerjide ona büyük olasılıkla sebep sonuç ilişkisi diyeceksiniz.

Aradaki fark şimdi sonucun çok daha çabuk gelmesidir, artık sebeplere dayanan sonuçlarla karşılaşmak enkarnasyonlar almamaktadır.

Para dediğiniz şey bir enerji değildir, sadece bir enerji yansımasıdır ve anahtar da budur. Enerji daima dairesel bir devinim içinde hareket eder, ancak enerji yansımasının ille de bu şekilde hareket etmesi gerekmez, dolayısıyla alternatifler mümkündür. Parayla ilişkinizi kaydettiğiniz ilerlemenin bir ölçüsü olarak kullanmayın. Paranın yaşamınıza akışını etkileyecek şey parayla ilgili tutumunuz ya da inançlarınızdır.

Almaya gerçekten açık olduğunuzda para engellenmeden akmaya başlayacaktır. Yeni dünyanın yüksek titreşimlerinde tutku ve mutluluğunuz yönünde hareket etmeniz bolluğu otomatik olarak yaratacaktır.

Şimdi bolluk içinde yaşamanızı sağlayacak beş basit öneri sunacağız. Bu basit önerileri alışkanlık haline getirirseniz bir bolluk geleneğini benimsemiş olursunuz. 1- Enerjinizi merkezlendirin. 2- Bir boşluk yaratın (Merlin’in yasası) 3- Evrensel enerjiye karşı eylemleri kontrol edin. 4- Bolluk tutumunu benimseyin. 5- Zarafetle kabullenme sanatını uygulayın.

Birincisi, enerjinizi merkezlendirme yeteneğidir, doğal enerji akışına öykünür biçimde önceliği kendinize verme sanatıdır. Enerjinizi merkezlendirme yaşamınızın birçok alanını etkileyen önemli bir derstir, ama kolayca bencillikle karıştırılır, oysa arada fark vardır. Bencil davranan biri kendini enerji akışının önüne yerleştirir ve herkesi enerjiden yoksun bırakır.

Enerjisini merkezlendiren ise çalışmasını sürdürecek enerjiye sahip olabilmek için önce kendini enerji akışının önüne yerleştirir. Bu kavram çoğunuzun kafasını karıştırır, ancak bolluk yaratmada kritik bir öneme sahiptir. Enerji akışının önüne kendinizi yerleştirmediğiniz zaman yaratım daha başından bozulur, eğer kabınız boşsa bir başkasına yardım edemezsiniz.

Bunu başkalarına yardım etmeyin anlamında algılamayın, söylediğimiz bu değil. Biz diyoruz ki, fedakarlık yeni dünyanın yüksek titreşimlerinde düşük titreşimlerdeki kadar işe yaramaz. Yeni dünyada fedakarlık yoluyla bir armağan verildiğinde armağan fedakarlığın ağırlığını yansıtan bir enerji ipliği taşır, dolayısıyla armağanlar ancak isteyerek, koşulsuz ve fedakarlık içermeden verilmelidir.

İkincisi, bolluğu çekecek bir boşluk (vakum) yaratmaktır, boşluk ancak paylaştığınız zaman yaratılır. Enerji ancak hareket halindeyken enerjidir, enerjinin akacağı bir yer yarattığınızda evrensel enerjinin yasaları harekete geçecek ve enerji boşluğu dolduracaktır. Yaratılan boşluk tipi yaratımın niteliğini de belirler. Kullanılabilecek iki temel boşluk tipi vardır, eterik boşluk ve fiziksel boşluk.

Eterik boşluk on kat olarak geri döner. Herhangi bir armağan vermek zaman ve uzay eterlerinde bir boşluk yaratır, bu tip boşluk on kat büyüme sürecinin başlangıcıdır. Yürekten bir armağan verdiğinizde size on kat olarak geri döner. Seve seve koşulsuz vermek daha fazlasının geri dönmesi için eterik bir boşluk açar. Lütfen paranın bir enerji formu değil, bir enerji yansıması olduğunu hatırlayın.

Eğer armağanda koşullar ya da fedakarlık gibi herhangi bir enerji ağırlığı varsa daha az şey elde edilecektir. Bolluğunuzu çevrenizdekilerle paylaşın ya da fark yaratacağını hissettiğiniz bir amaca yardım edin, ama desteğinizle diğerlerinin yoksunluğa inanmalarına yol açmamaya gayret edin. Eğer bolluğunuzu bir başkasıyla paylaşıyorsanız onu kendi boşluğunu ve enerji akışını yaratmaktan sorumlu tutun.

Eğer verdiğiniz armağan alan kişide size bağımlılık oluşturursa geri dönen enerji daha az olacaktır.
Fiziksel bir boşluk ise fiziksel anlamda yer yaratarak oluşturulabilir ve bire bir geri dönüş sağlar. Eğer daha fazla giysi tezahür ettirecekseniz işe gardırobunuzda yer açarak başlayın. Eğer yeni bir araba tezahür ettirecekseniz garajınızı temizleyin. Fizik dünyadaki eylemleriniz etkili sonuçlara yol açacak bir boşluk yaratabilir. Yaşamınıza yeni şeylerin girmesi için yer açmanız bolluk yaratmaya yardımcı olacaktır.

Fizik olarak yaratılan boşluğun geri dönüşü bire bir olacaktır. Merlin’in yasası bolluğun ifade edilmesinin bolluğu yarattığını söyler. Verme ucunda akışı başlatın ve onun çabucak alma ucuna yayılışını izleyin. Eğer ticari işlerinizde başarılı olmak istiyorsanız her ticari görüşmede pazarlık edilenden biraz daha fazlasını vermenin bir yolunu bulun.

Üçüncüsü, evrensel enerjiyi onurlandırmaktır. Her şeye nüfuz eden evrensel bir enerji vardır, tüm boşluğu dolduran bir enerji. Tüm diğer enerjiler ortadan kaldırıldığında bu enerji varlığını sürdürür. O potansiyelin, sizin Tanrı dediğiniz şeyin enerjisidir. Bu enerjinin bir tek amacı vardır, zıtlık illüzyonunu yaratmak için birbirinden ayrılmış olanı tekrar birleştirip bütünlüğü sağlamak.

Beşinci boyutta evrensel enerjiye direnen her şey dirençle karşılaşacak, onu destekleyen şeylerse destek görecektir. Başka enerjinin bulunmadığı bu büyük boşlukta bütünleşme eylemini şu basit kural kolaylaştırır. Her aksiyon için eşit ve zıt bir reaksiyon vardır.

Dördüncüsü, yaptığınız her işte bolluk tutumunu benimsemektir. Mümkünse her seferinde kendinizi bolluk içinde yaşamanın sağlıklı örnekleri olan kişilerle kuşatın. Kendinize iyi davranın, çünkü böyle yaptığınızda realitenizi bolluk realitesi olarak tanımlıyor olursunuz.

Daha fazlasına erişmeye çalışarak ya da sahip olduklarınız için şükrederek bolluğa kavuşabileceğinizi anlayın. Daima ihtiyacınızdan daha fazlasına sahip olduğunuzu düşünün, ancak o zaman ne kadar çoğunu deneyimleyeceğinizi seçebilirsiniz.

Zıtlar illüzyonu birbirinizden ayrı olduğunuza inanmanıza yol açmış, bu yüzden yoksunluk inancı ta başından beri oyunu kaplamıştır. Yaygın yoksunluk inancı gerçek bolluğu kavramayı, dolayısıyla deneyimlemeyi zorlaştırır. Yoksunluğun sebebi, insanın görebildiği şeyin var olan tüm şey olduğuna inanmasıdır.

Dışınızda hiçbir şeyin bulunmadığı inancı sizi üçüncü boyuta ait yoksunluk illüzyonuna sıkı sıkıya bağlamıştır. Yeni dünyanın yüksek boyutsal düzeyleri artık yoksunluk inancını desteklemeyecektir.
Beşincisi, zarafetle kabul etme sanatıdır.

Bolluk sizi bulduğunda ancak akmasına izin verdiğiniz ölçüde size akacaktır, bu zarafetle kabul etme sanatıyla ilgilidir. Çoğunuz enerjiyi dışarı göndererek akış yaratma konusunda deneyimlisiniz, ancak enerji geri döndüğünde onu kabul etmekte zorlanırsınız. Şanslı olarak gördükleriniz genelde zarafetle kabul etme sanatında ustadırlar.

İşe iltifatları ve küçük armağanları zarafetle kabul etmeyi öğrenerek başlayın. Zarafetle kabullenme uygulaması yapın, o zaman armağanı veren kişiye geri vermiş olursunuz.


alıntı..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2009, 12:52 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 10 kez İyi ki varsın denildi
RUH_U_MEMNU is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Serpil arkadaşım maşaallah baya aktif görünüyorsunuz :)Tebrik ederim.Katkılarınızdan dolayı da teşekkür ederim şimdiden.Şimdiden diyorum çünkü yeni üya olmama rağmen her yerde sizi görüyorum :)Saygılarımla
RUH_U_MEMNU isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2009, 09:00 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
suxvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 27
Tesekkür: 23
27 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suxvegas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Çok teşekkürler bu değerli açıklamalar ve bilgi için. Ancak bir ricam olacak, u bilgileri örneklemelerle desteklerseniz uygulamamız daha kolay olacak. Ne de olsa sizler kadar deneyimli değiliz:)
Tekrar teşekkür ederim.
suxvegas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2010, 02:31 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 56
Tesekkür: 8
52 Mesajinıza toplam 265 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mocha is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

bu paylaşımın üzerinden bi hayli zaman geçmiş, ama sonuçta aktif bir foruma sahibiz ve sorucağım sorulara paylaşan arkadaştan veya başka bir arkadaştan cevabının geliceğini biliyorum. bu tür paylaşımları okumak çok keyifli okurken anlamak çok güç gelmiyor fakat uygulamak için tekrar tekrar okuduğumda bir çok terim ifade, cümle, yöntem havada kalıyor. bu faydalı bilgileri bir çocuğa anlatır gibi yalın, açık ve uygulamada zorluk çekmiycek şekillerde olmasını, açıklayabilecek biri varsa da bana ve tüm benim gibi düşünenlere izah etmesini istiyorum.çocuğa anlatır gibi dedim çünkü bu konularda çook bilgisi olmayan biriyle bir çocuğa yeni bir şey öğretmek eş derecede özen istiyor bence. herkese şimdiden teşekkürler
mocha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2010, 12:37 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Alıntı:
mocha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu paylaşımın üzerinden bi hayli zaman geçmiş, ama sonuçta aktif bir foruma sahibiz ve sorucağım sorulara paylaşan arkadaştan veya başka bir arkadaştan cevabının geliceğini biliyorum. bu tür paylaşımları okumak çok keyifli okurken anlamak çok güç gelmiyor fakat uygulamak için tekrar tekrar okuduğumda bir çok terim ifade, cümle, yöntem havada kalıyor. bu faydalı bilgileri bir çocuğa anlatır gibi yalın, açık ve uygulamada zorluk çekmiycek şekillerde olmasını, açıklayabilecek biri varsa da bana ve tüm benim gibi düşünenlere izah etmesini istiyorum.çocuğa anlatır gibi dedim çünkü bu konularda çook bilgisi olmayan biriyle bir çocuğa yeni bir şey öğretmek eş derecede özen istiyor bence. herkese şimdiden teşekkürler
Senin için yeniden okudum ve yorumladım Sevgili mocha; teşekkür ederim ben de sayende konuyu daha iyi anladım. Benim anladığım bu umarım bu yazıyı yeniden yprumlamam işinize yharar.


anlamı: Aslında Evrende özümüzde yoksunluk ve kıtlık yoktur. Zaten Evren bolluk ve bereket içindedir. Bizim zannetmelerimiz, bilinçaltımıza yerleşmiş yanlış bilgilerle kısıtlamalar başladığında Evren e o enerjiyi ve bilgiyi göndeririz. Neyi düşünürsek onu yaratırız. Yaşadığımız son dönemde yaşadıklarımızı hayata geçirme evresi giderek kısalmaktadır. Daha önceki dönemlerde yoksullukla ruhsallıkla yoksulluğun değerlilik olduğu dönemden artık bolluk ve berekete ulaşma dönemine geçildi. ruhsal bilgelik için yoksul olma yemini etmek gerekmiyor. Şimdi yaşadığımız beşinci boyutta artık her şeyin sonucuna daja çabuk varılıyor. Çünkü enerji titreşimlerimiz yükseliyor ve karmalarımızda yaşadıklarımızın sonucu bize daha kolay ulaşabiliyor.

Para dediğiniz şey bir enerji değildir, sadece bir enerji yansımasıdır ve anahtar da budur. Enerji daima dairesel bir devinim içinde hareket eder, ancak enerji yansımasının ille de bu şekilde hareket etmesi gerekmez, dolayısıyla alternatifler mümkündür. Parayla ilişkinizi kaydettiğiniz ilerlemenin bir ölçüsü olarak kullanmayın. Paranın yaşamınıza akışını etkileyecek şey parayla ilgili tutumunuz ya da inançlarınızdır.
parayı almaya açık olduğumuzda para bize akmaya başlayacaktır. Bunun için para ile ilgili olumsuz inançlarımızı ve kayıtlarımızı silmemiz gerekir.
1- Enerjiyi merkezleştirmek yani Ben ile başlayan olumlamlarla bolluk ve bereket enerjisinin merkezi olmak.
2-enerji için boşluk yaratmak yani eski olmsuz kalıpları affetme EFT ve diğer sevgi enerji dönüşüm çalışmaları ile değiştirip bolluk ve berket ile ilgili olumlamalar ve olumlu düşüncelere dönütürebilmek.
3- Şükretmek ve takdir etmek. Evrensel enerji ile hayatımıza taşıdığımız her şey için şükredip takdir etmek. Takdir ve teşekkürü hayatımızın içine katmak.
4-Bolluk ve berketi hayatımıza daha kolay çekenilmek için kendimizi bolluk ve bereket içinde daha çok imajine edip öyle yaşamak.
5- Bolluk ve bereket enerjisini ve Evrenin bolluk ve bereket içinde olduğunu kabul etmek. Bolluk ve bereket enerjisini isteyip bize geleceğine inanmak ve kabul etmek.
Yoksunluğun sebebi, insanın görebildiği şeyin var olan tüm şey olduğuna inanmasıdır.
Bu güne dek yaşadıklarımız içinde yoksunluğu yaşamışsak zenginliği yaşamayacağımıza inandırırız bilincimizi .
İşe iltifatları ve küçük armağanları zarafetle kabul etmeyi öğrenerek başlayın. Zarafetle kabullenme uygulaması yapın, o zaman armağanı veren kişiye geri vermiş olursunuz.

eğer bize verilen küçük hediye ve paraları kabul etmez, hayatımıza giren mucizeleri görmezlikten gelip onaylamazsak Evren istemediğimizi yokluğu sevdiğimizi düşünür ve kapadığımız kapıları biz farkedip yeniden açana dek kapalı tutar. Her şey bizde bitiyor. İnançlarımızı değiştirip, daha çok şükredip, daha çok isteyherek aldığımızda ve isterken mutlu olup takdir ederek bolluk ve bereketi tamamen hayatımıza taşıyabiliriz.
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2010, 12:51 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 56
Tesekkür: 8
52 Mesajinıza toplam 265 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mocha is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Çok teşekkür ederiiiiim. müthiş bir şekilde kavradım şimdi ve bunu mu anlamamışım dedim kendime orjinal metni tekrar okudum gene beynim sulandı. Çok net bir şekilde izah etmişşin algımda mı bir sorun var bilmiyorum ama orjinal metin havada kalmıştı. tekrardan teşekkürler sevgilerle.
mocha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2010, 11:03 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Gerçekten çok faydalı ve güzel bir yazı teşekürler... Yalnız ben şükür konusunda pek iyi deilim; yani şükredebileceğimm çok şey yok hatta genel olarak hayatımdan memnun değilim diyebilirim?... Ben nasıl şükredeceğimm?..
__________________
Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var.
denizyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bollugun, gelenegi


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUĞUN BEŞ GELENEĞİ Yuva sandığınızdan daha çok bolluk içerir, orada yoksunluk diye bir şey yoktur. Zıtlık illüzyonu her şeyi ayrı olarak görmenize neden olur, oysa her şey birbirine bağlıdır. Aynı illüzyon yoksunluğu da deneyimlemenize neden olur, zihniniz sınırlılığı gördüğü anda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.