Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KISISEL ILHAM EDILMIS GERCEKLERINIZI YASAMA Sevgili ustatlar, sizi yogunluktan disari SPIRITUEL ALEMLERIN HAFIFLIGINE goturecek olan bir Isik Yolu vardir. Bu kutsal yolu gecmenizi saglayan anahtar icinizdedir ve bu sizin Enerji Imzaniz veya Ruhunuzun Sarkisi olarak adlandirilir. Titresim modellerinizin veya enerjisel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2009, 12:12 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA

KISISEL ILHAM EDILMIS GERCEKLERINIZI YASAMA

Sevgili ustatlar, sizi yogunluktan disari SPIRITUEL ALEMLERIN HAFIFLIGINE goturecek olan bir Isik Yolu vardir. Bu kutsal yolu gecmenizi saglayan anahtar icinizdedir ve bu sizin Enerji Imzaniz veya Ruhunuzun Sarkisi olarak adlandirilir. Titresim modellerinizin veya enerjisel imzanizin aynen bir sarki gibi rezonansi, ritmi (ses uyumu), tonlari ve titresimi vardir ve orijinal Ruhsal Sarkiniz Evren’in Goksel Ruhsal Sarkisi ile mukemmel uyum icindeydi. Her boyutun essiz bir rezonansi ve saptanabilir armonik ses modeli vardir.

Fiziksel varolusunuz uyum ve dengeye veya yoksunluga odaklanan bir realitedir ve siz yogunluga daha fazla girdikce, titresim modelleriniz daha fazla uyumsuz hale gelir. Maddi plan realitenizde aliskanlikla maddeye veya yogunluga sahip olan somut, elle tutulur seylere odaklanirsiniz. Her birinizin kendi realitenizin yaraticisi olmaniz, kitlesel bilinc inanc kaliplarina gittikce suzulmektedir. Sizler rezonansinizi incelttikce, giderek cok – boyutlu oluyorsunuz, bu sizin bircok boyutun frekans modellerine ayni anda erisiyor oldugunuz anlamina gelir. 4 ncu, 5 nci ve daha yuksek boyutlarin coklu seviyelerinin ince frekanslarina yer acmak icin, bir temizlik/arinma islemi olmalidir. Sizlere yillardir vermekte oldugumuz dersler ve ogretiler vasitasiyla, yukselis yolunu kolaylik ve lutufla gecmek icin gereksinim duyulan aletleri ve bilgiyi vermeye gayret ediyoruz.

Icinizde belli bir uyum seviyesine eristiginiz zaman, yuksek boyutlara fiziksel beden kapilarini veya portallarini acarsiniz; kafatasinin tabanindaki yukselis cakrasi veya medulla oblongata, Kutsal Kalbinizin arka portali ve tac cakranin acilmasinin genislemesi.

Bunlar yukselis surecinde buyuk adimlardir, cunku Adamantine Parcaciklari denen Yaradilisin Canli Isik parcaciklarini iceren Yasam Nehri ile baglantinizi yeniden olustururlar. Bu noktada, sizler Benligin ustadi ve sadece herkesin en yuksek hayri icin olan seyleri yaratan bilincli bir birlikte – yaratici olmak icin cabalarken, tam – spektrumlu Isigin kuvvet alanini insa etmeye basliyorsunuz. Bu andan itibaren, nefes egzersizleriniz ve onaylamalariniz butunuyle yeni bir anlam kazaniyor.

Temel yedi eterik cakra veya ‘elektromanyetik enerjinin donen tekerlekleri’, evrensel buyuk Merkezi Gunes vasitasiyla Baba/Anne Tanrimizin kalp merkezinden yayilan Tanri Bilincinin niteliklerinin, ozelliklerinin ve erdemlerinin muhafazalari (hazne, yuva) olarak fiziksel bedene yerlestirildi.

Sizler dort adet alt bedensel sistemde (fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik) denge ve uyuma geri donmeye gayret ederken, titresimsel modellerinizi gittikce inceltirsiniz ve Isigin yuksek frekanslarina yukselis surecine baslarsiniz. Cakra sistemi, Enerjisel Imzaniz 5 nci ve 6 nci boyutlarin ve en sonunda daha yuksek boyutlarin frekans modellerinin bazilarina erismek icin yeterince ince oldugunda elde edilebilir olan galaktik Tanri Bilincinin bes adet yuksek Isininin isiltisini ustlenmeye baslar.

Bes yuksek Isinin, 3 ncu/4 ncu boyutsal fiziksel bedenlerin yedi cakrasinda derin etkileri vardir. Oncelikle, her cakradaki Isik kuresinde saklanan Isigin Adamantine Parcaciklarinin rezerv stogu saliverilecek. Kok cakrasinin tabaninda saklanan Kundalini veya Kutsal Ates Yilani yukselmeye basliyor ve Yuksek Bilincin Yedi Muhrunun Acilmasi olarak adlandirilan islem baslatiliyor.

Cakralar denge disi olmak yerine gercekten donmeye baslayacak, cakralar Tanri Bilincinin yuksek frekanslarina uyumlanirlarken renk degistiriyorlar ve yanar doner oluyorlar (gokkusagi gibi renkleri olan), cunku Yaratici Isigin titresimli ve parildayan isiltisi ile asilanacaklar.

Farkli renkteki isiltili Isinlar, galaktik bilincin yuksek frekans modellerine butunlestirmeye ve dengelemeye yardimci olacak. Cakra sisteminizi daha fazla dengelendikce, uyuma ulastirdikca ve kuvvetlendirdikce, daha fazla Ilahi Isik emebilirsiniz. Omurga Kolonu en sonunda icinden Yaratici Isigin Akimlarinin engellenmeden ozgurce akabilecegi bir Isik Cubugu olacak, boylece yukselis islemi buyuk olcude hizlandirilacak.

Bu evrende Ilahi Isigin bircok yuksek frekansli Isinlari vardir; ancak, deneyimin su andaki devresi sirasinda, insanlik Tanri Bilincinin sadece on iki buyuk Isinina eristi. Sizler Isigin daha ince alemlerine ilerledikce, bu degisecek; aynen Ilahi Mavikopyanin degismis oldugu gibi, bu sayede gelecek realitenizde tum uc Tanri Isini, Tanri Bilincinin ozellikleri, nitelikleri ve erdemlerinin birlesiminde sizi Isiklandiracak ve fiziksel bedenleriniz daha fazla sayida aktif cakra ve frekans modelleri icermek uzere programlanacak.

Birlikte dogmus oldugunuz fiziksel sematigi anlamak onemlidir; ancak, Ilahi Mavikopyanizin, gecmiste olmus oldugunuz sey yerine gelecekte olacak olan seyin farkinda olmanizin zamanidir. Sizler tekamul ediyorsunuz, dostlarim ve insan ifadesinin sonraki seviyesini ustlenmeniz kaderinizde vardir. Gelecekte bundan daha fazla soz edecegiz. Zamanla, yeni incelmis ve daha fazla isildayan fiziksel govdelerinizden cok hosnut olacaginizi soylemek yeterli.

KENDINIZE EMPOZE ETTIGINIZ SINIRLAMALARDAN OZGURLESMENIZ ICIN TAVSIYELER:

• ONCELIKLE, KALP – MERKEZLI VE RUHA – ODAKLI OLMAK ICIN GAYRET ETMELISINIZ.

• ONAYLAMALAR, BILINCALTINIZI VE BILINCLI ZIHINLERINIZI YENIDEN PROGRAMLAMAYA YARDIMCI OLUR VE BIRLIKTE YASAYACAGINIZ YONERGELERIN YENI SETINI OLUSTURMAYA YARDIMCI OLUR.

• EN YUKSEK 4 NCU BOYUT ORTAMINA VE BESINCI BOYUTUN ALT ORTAMLARINA ERISEBILMENIZ ICIN, KUTUPLULUGUN KABUL EDILMIS (MAKBUL) TITRESIMSEL KALIBINA GERI DONMELISINIZ.

• HERHANGI BIR SEYI GERCEGINIZ OLARAK KABUL ETMEDEN ONCE, AYIRDETMELISINIZ: BU BILGIDE HANGI DEGERLER VAR? ICSEL REHBERLIGIME DOGRU GORUNUYOR MU?

• AYNI VARIS YERINE, ICINDEN GELDIGINIZ ISIK ALEMLERINE GERI GOTUREN BIRCOK YOLLAR VARDIR.

• GERCEGINIZ OLARAK REZONANSA GIRMEYEN KAVRAMLARI YARGILAMAYIN. SIZIN ICIN DOGRU OLAN YOLU SECIN VE BASKALARININ DA KENDI YOLLARINI SECMELERINE IZIN VERIN.

• YUKSEK BENLIGINIZIN ICINIZDEKI O KUCUK SES VASITASIYLA SIZI IZLEDIGINI BILIN: HAYAT FELSEFENIZ ILE HIZALI OLMAYAN BIR SEY YAPTIGINIZ ZAMAN, KALP MERKEZINIZDE/ SOLAR PLEKSUS BOLGENIZDE BIR AGIRLIK VEYA BIR RAHATSIZLIK DUYGUSU HISSEDERSINIZ.

• INANC VEYA PRENSIPLERINIZLE HIZALI OLAN BIR SEY OKUDUGUNUZ, DINLEDIGINIZ VEYA GOZLEDIGINIZ ZAMAN, KALP MERKEZINIZDE BIR HAFIFLIK VEYA GENISLEME HISSEDERSINIZ, VEYA BELKI DERININ YUZEYINDE ENERJI DALGACIKLARI HISSEDERSINIZ, BUNLARA COGU ZAMAN ‘MELEK VURUSLARI’ DENIR.

• ANCAK, HATIRLAYIN, HAYAT FELSEFENIZIN ICERMESI GEREKEN DEGISMEZ BIR GERCEK VARDIR VE BU ‘KENDIN DAHIL, HIC KIMSEYE ZARAR VERMEYECEKSIN’ EMRIDIR..

• GERCEK EVRENSEL YASA BILINCINIZE SUZULDUGU ZAMAN, EN SONUNDA TUM HATALI DUSUNCELERI SILER. TEKAMUL SURECI VASITASI ILE, INSANLIGIN DEGISMEZ EVRENSEL YASAYA/GERCEGE KADEMELI OLARAK GERI DONMESI ICIN YUKSEK DAHA INCE KAVRAMLAR ELDE EDILIR OLUR.

• UC MILYON YILDIR INSANLIK GOLGE TOPRAKLARDA YASAMAKTADIR. COK AZ RUH BUGUN SIZIN ICIN ELDE EDILEBILIR OLAN YUKSELISIN BILGELIK OGRETILERINE ERISME AYRICALIGINA SAHIP OLDU.

• BILGELIK KAZANMAK ICIN BILGIYI KULLANMADIGINIZDA IYI BILGI NE ISE YARAR? YUKSELIS SPIRALINDE ILERLEMENIZE YARDIMCI OLMASI ICIN YARADILISIN TANRI PARCACIKLARINI DAHA FAZLA CEKMELISINIZ. SONRA YENI EDINDIGINIZ BILGELIGI, AYDINLANMANIN SONRAKI SEVIYESINE ILERLEMEK ICIN BASKALARI ILE PAYLASMALISINIZ.

• KOSULSUZ SEVGINIZ ILE AKTIVE EDILDIKTEN SONRA ADAMANTINE PARCACIKLARINIZIN BIR KISMININ KALP MERKEZINIZDEN DISARIYA DUNYAYA YAYILMASINA BILINCLI OLARAK IZIN VERMEZSENIZ, TANRI PARCACIKLARININ SIZE AKISI YAVASCA AZALIR.

• YUKSELIS YOLUNDAKI BIR YILDIZ TOHUMU OLARAK, KENDININ – USTATLIGINI ARIYORSUNUZ VE ILAHI IRADE/GUCUN BIRINCI ISINI VASITASIYLA RUHSAL GUCUNUZU GERI ALMAYI OGRENMELISINIZ.

SPIRITUEL DISIPLIN GELISTIRMENIZE YARDIMCI OLACAK TAVSIYELER:

ODULU, HOSNUTLUGU BAZAN GECIKTIRMENIN BILGECE OLDUGUNU OGRENIN * SORUMLULUGUN KABULLENILMESINI UYGULAYIN * GERCEGE ADANMAK * GERCEKCI OL * HER ZAMAN HER SEYDE DENGEYI SURDURMEK ICIN GAYRET ET * EGER DISIPLINLI DEGILSENIZ VE HAYATINIZIN KONTROLU SIZDE DEGILSE, HAYATINIZ SIZI KONTROL EDER * YASAM COK RAHAT, KOLAY OLURSA, TEMBELLIK/EYLEMSIZL IK GELIP CATAR VE URETKEN OLMAYAN BIRI OLURSUNUZ * HAYAT BIR MEYDAN OKUMA OLMALIDIR, BENLIGI GELISTIRMEYI ARARKEN HER ZAMAN GELISMELIDIR. * MEYDAN OKUMALARINIZ ILE DIREKT OLARAK YUZLESEREK BIR PROBLEM COZUCU OLUN. * UCUNCU BOYUT REALITESININ KAZANAN – KAYBEDEN KAVRAMI YERINE, KAZAN – KAZAN FELSEFESI GELISTIRIN.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gerceklerinizi, yasama


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim GERÇEKLERİNİZİ YAŞAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KISISEL ILHAM EDILMIS GERCEKLERINIZI YASAMA Sevgili ustatlar, sizi yogunluktan disari SPIRITUEL ALEMLERIN HAFIFLIGINE goturecek olan bir Isik Yolu vardir. Bu kutsal yolu gecmenizi saglayan anahtar icinizdedir ve bu sizin Enerji Imzaniz veya Ruhunuzun Sarkisi olarak adlandirilir. Titresim modellerinizin veya enerjisel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.