Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BAZI ÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ Kutsal Olanlar: Angels (Melekler) : Ana/Baba Tanrı'nın İlahi elçileri. Işığın veya İlahi Ruh'un ölümsüz varlıkları. İlahi planı gerçekleştirecek araçları düzenlemekle görevlendirilmiş varlıklar. Archangels (Başmelekler): Meleksel Düzenlerdeki ışığın en üst düzey varlıkları. Ana/Baba Tanrı'nın İlahi Planını uygulamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-06-2009, 10:26 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

BAZI ÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ
Kutsal Olanlar:
Angels (Melekler): Ana/Baba Tanrı'nın İlahi elçileri. Işığın veya İlahi Ruh'un ölümsüz varlıkları. İlahi planı gerçekleştirecek araçları düzenlemekle görevlendirilmiş varlıklar.
Archangels (Başmelekler): Meleksel Düzenlerdeki ışığın en üst düzey varlıkları. Ana/Baba Tanrı'nın İlahi Planını uygulamak için gereksinilen birçok görevle sorumludurlar.
Ascended Master (Yükselmiş Üstad): Dünyada geçmiş yaşam veya yaşamlar yaşamış ve bu sırada Ruh ve Bedeni birleştirerek fiziksel yaratılımın tüm unsurlarını aşıp en üst düzey tam bilinçlilik haline ulaşmayı başarmış ışık varlık. Bu birleşim, karma yapılarını kırarak tüm insanlığa kutsal bir örnek olarak hizmet edebilen meleksi bir varlık yaratır.
Council Of the Nine (Dokuzlar Konseyi): Kutsal Yaratılımın Büyük Mavi Işığının Büyük Mavi Locasının koruyucuları. Lord Siraya'nın başkonseylerinden biri. Bu galakside Kutsal Mavi Loca Sirius-B yıldız sisteminde konumlandırılmıştır.
Creation (Yaratılım): Ana/Baba Tanrı'nın sonsuz ve devamlı işi. İki kısımdan oluşur. Fiziksel Yaratılım ve Spiritüel Yaratılım. İlahi Plana göre açılım gösterir.
Deva Kingdom (Deva Krallığı): Meleksel Düzenlere ve Elohim Konseylerine Fiziksel Yaratılımı oluşturan birçok elementi biçimlendirmek ve muhafaza etmek için yardımcı olan Fiziksel Element güçleri.
Divine Plan (İlahi Plan): Ana/Baba Tanrı'nın kutsal ve ilahi orijinal planı. O'nunla birçok yaratılım gerçekleştirilir.
Elohim (Elohim): Boyutlararası Baş Yaratıcı varlıklar. Meleksel Düzenler tarafından verilen spiritüel enerjileri alırlar ve meleklere fiziksel yaratılımı ilahi plana göre biçimlendirmek ve muhafaza etmek için yardım ederler.
Lord Sananda: Işığın çok yüksek yükselmiş üstadı. Sevgi ve onun sonucu olan bağışlamanın gücü için çalışmayı insanlığa öğretmeye geldi. Öğretilerinin yükselmek için nasıl kullanılacağını gösterdi. Sevgili ve şevkatli Ana/Baba Tanrı tarafından dünyaya gönderilen en büyük tam bilinçlilik örneklerinden biri.
Lord Buddha: Işığın çok yüksek yükselmiş üstadı. Şevkat çalışmalarını ve onun karma döngüsünü kırmak ve yükselmek için nasıl kullanılacağını insanlığa öğretmek için geldi. Ana/Baba Tanrı tarafından Dünya'ya gönderilen en büyük tam bilinçlilik örneklerinden biri.
Lord Kuwaya: Ana/Baba Tanrı'nın İlahi planı gerçekleştirmek için gerekli Yaratılım'ın birincil enerjilerini gözetmekle yükümlü yönü. Lord Siraya ile birlikte ilahi planın açılımını kontrol eder.
Lord Metatron: Üst düzey Başmeleklerden biri ve Baş Elohim. İlahi planca oluşturulması öngörülen on yaratılımın altıncısı olan bu yaratılımın Ana/Baba Tanrı tarafından görevlendirilmiş sorumlusu.
Lord Michael: Işığın muhteşem varlığı ve önde gelen Başmelek. Görevi birçok Başmeleği Ana/Baba Tanrı'nın ilahi planının en iyi nasıl gerçekleştirileceği konusunda bilgilendirmektir.
Lord Siraya: Ana/Baba Tanrı'nın ilahi planı uygulayan kutsal soy ve konseylerden sorumlu yönü. Yaratılımın tüm kutsal araçları O'nun kutsal hükümlerini takip eder.
Mother/Father God (Ana/Baba Tanrı): En yüksek Yaratıcı Güç veya Yaratılımın En Yüksek Işığı. Sadece iki tanesi - Lord Siraya ve Lord Kuwaya - açıklanan üç ölümsüz ve güçlü yönü vardır. Tanrı'nın amacı ilahi plana göre Yaratılımın açılımını sağlamaktır.
Spiritual Hierarchy (Spiritüel Hiyerarşi): Kutsal Göksel Soyu temsil eden kutsal yapı. Meleksel Düzenler, Deva Krallığı, Yükselmiş Üstadlar, birçok Elohim Düzeni ve Zaman Lordlarının birçok konseyinden oluşur.
Time Lords (Zaman Lordları): Düzenleri birçok İlahi Konsey tarafından temsil edilen Işığın Büyük varlıkları. Işıkla birlikte Yaratılım'ı oluşturan iki elementten biri olan Zaman'dan sorumludurlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:27 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Yükseliş Süreci:
Akashic Records (Akaşik Kayıtlar): Fiziksel yaratılımda yaşam geçirmiş tüm ruhların yaşam kayıtları. Kayıtlar, tüm yaşamların her anında olan her olayı detaylı bir şekilde saklar.
Ascension (Yükseliş): Bireyin fiziksel bedeni ile Spiritüel ve Astral bedenlerini birleştirerek tam bilinçli hale gelmesine izin veren süreç.
Astral Body (Astral Beden): Fiziksel olmayan (non-fiziksel) beden. Aynı zamanda ruhun fiziksel bedene bağlanmasını sağlayan araç olarak da bahsedilir. Genellikle uyku veya rüya durumunda Astral planın alt kısımlarına (üst fiziksel boyutlar) seyahat eder.
Aura (Aura): Bedeni canlandıran hayat enerjileri tarafından yayılan ve bedeni çevreleyen elektromanyetik alan.
Chakra (Şakra): Bedenin yaşam enerjisi merkezleri. Sınırlı bilinçli varlıkların bedenleri yedi büyük şakra merkezi ihtiva eder. Tam bilinçli varlıklarda Fiziksel beden ve üstünde yerleşmiş 13 büyük hayat enerji merkezi vardır.
Full Consciousness (Tam Bilinç): Fiziksel, mental, emosyonel ve spiritüel bedenlerin tümüyle birleştirildiği sınırsız realite durumu. Şimdi atıl durumda olan mental ve spiritüel yeteneklerin tümüyle kullanımı, ışık bedene ve telepati, telekinesiz gibi psişik yeteneklere sahip olma, fiziksel olarak istenilen şeyi anında tezahür ettirme ve spiritüel ve diğer yüksek boyutlarla tümüyle ilişki içinde olma anlamına gelir. Yükselmiş üstad gibi yüksek boyutlarla tam bütünleşmiş değildir.
Galactic Human (Galaktik İnsan): Tümüyle bilinçli, Akaşik kayıtlarını ve gerçek hayat amacını tümüyle hatırlamış insan. Fiziksel Melek olarak da adlandırılır.
Karma: Diğer varlıklarla etkileşimlerin sonucu. Her yaşam değerlendirmesinin primer aracı. Bireyin sonraki yaşamının doğasını belirleyen sikluslar yaratır. Gelen çağda İlahi Lütuf karmik Siklusu kıracaktır.
Light Worker (Işık İşçisi): Yükselmiş Üstadlarla ve Meleksel Düzenlerle insanlığa yeni ışık çağı ve Yükseliş mesajını getirmek için çalışan aydınlanmış Dünya insanı. Aydınlanmış bir Dünya ruhu (birçok yaşamdır dünyanın karmik siklusuna yakalanan ruh) yada bir yıldız tohumu olabilir.
Merkaba: Işık bedenin bir başka adı. Spiritüel, astral ve fiziksel bedenler birleştirildiğinde tam bilinçliliğin parçası. Benliği bir beyzbol topu boyutuna küçültüp anlık olarak istenilen yere seyahat edilmesini sağlar.
Ritual (Ritüel): Genellikle düzenli bir şekilde yapılan tanımlanmış bir amaca yönelik işlemler serisi. Kutsal ritüelin başlıca örneği grup veya imgelemeyi Tanrısal bir amaç için kullanmadır. Yani Dünya'ya şifa vermek v.b. gibi.
Spirit (Öz, Ruh): Ruh. Her yaşayan şeyin bedensel olmayan kısmı.
Thought Form (Düşünce Formu): Bireyin yada bir başkasının veya grubun düşüncesiyle oluşturduğu varlık yada oluşum. Yatkın olan kişinin sağlığını veya davranışlarını etkileyebilir.
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:28 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Bazı Galaktik Terimler:
Dimensions (Boyutlar): Ayrı olay sahaları, sayı olarak sonsuzdurlar ve özel bilinçlilik planı sayıları ve içerdikleri spiritüel ışık ve zamana göre tanımlanırlar. Örneğin dördüncü boyut ardışık olmayan ve geçmiş, şimdi ve geleceği içeren anlık zaman çerçevesi ile belirgindir. Dördüncü boyutta bilinç üçüncüden daha tamdır ve daha az yoğun bir bedensel formda varolur. (Burası gerçek astral planın başladığı yerdir.)
Fluid Management (Akışkan Yönetim): Galaktik Federasyonun birincil organize olma prensibi. Böyle tam bilinçli organizasyonlar non-hiyerarşik (hiyerarşik olmayan) ve amaç yönelimlidir. Temel olarak yeteneklere, liderliğe ve üyelerinin uyumuna dayanır.
Force Field (Kuvvet Alanı): Sıklıkla özel bir devre modelinde düzenlenmiş elektromıknatıslar yada benzeri doğal nesnelerin kullanımıyla yoğunluğu arttırılan bir elektromanyetik enerji duvarı.
Galaktik Federation (Galaktik Federasyon): Dört milyon yıl kadar önce bu galaksideki çeşitli yıldız uygarlıklarınca oluşturulan ışık birliği. İlahi amacı: Uzun süre önce Samanyolu Galaksisi için öngörülen ilahi kaderi yerine getirmek için gereksinilen fiziksel melekler olarak hareket etmektir.
Governing Council (Yönetim Konseyi): Bir gezegen, güneş sistemi veya yıldız topluluğunun ana yönetim organı. Akışkan yönetim prensipleriyle yönetilir. Şu anda bu şekilde Galaktik Federasyon üyesi olan 200.000 organizasyon vardır.
Hologram: Şimdiki Dünya teknolojisinde film negatifi lazer gibi tek renkli ışığın ayrılmasıyla oluşturulur. Film negatifi tekrar lazerle işlendiğinde özel üçboyutumsu özellikler ortaya çıkacaktır. Yırtılır yada zarar görürse film negatifinin herhangi bir parçasından tüm resim tekrar oluşturulabilir. Gelişmiş teknolojilerde filmden başka aracı ortamlara da aktarılabilir. Işığın birleşik kuvvet alanlarından çok büyük çapta illüzyonlar yaratmak için kullanılabilir.
Main Federation Council (Ana Federasyon Konseyi): Galaktik Federasyonun temel yönetim organı. Vega yıldız sisteminde yerleşmiştir. Her üye yıldız sistemi veya topluluğun bir oyu olması prensibi üzerinde iş görür.
Photon Belt (Foton Kuşağı): 26.000 yıllık bir döngüyle samanyolu galaksisinin bu bölümünden geçen muazzam boyutlararası ışık kuşağı. Son karşılaşma 1997 yılı başındaydı ve Dünya astronomlar tarafından 1987'de gözlenen bir nova patlamasından yayılan bir gamma partikülü yay dalgası tarafından foton kuşağında oluşturulan özel bir oyuğa yerleştirildi.
Planetary or Solar Hologram (Gezegen veya Güneş Hologramı): Polarize ışık alanı tarafından oluşturulan özel boyutlararası hologram. Gezegen veya güneşin çevresini sararak onu muhtemel bir tehlikeli durumdan korumak için kullanılır. 1972'den beri Dünya Güneş'inin erken bir şekilde bir yıldız patlaması veya Süpernova'nın son safhalarına gitmesini önlemek için bir Güneş hologramı kullanılıyor.
Star Gates (Yıldız Kapıları): İki veya daha fazla boyutun ışık yada spiritüel enerjilerinin birbirleriyle karşılaşıp karıştığı yerler. Bir boyuttan diğerine gidip geri gelmek için kullanılabilir. Aynı zamanda Yaratılımı besleyen enerjilerin bir boyuttan diğerine yer değiştirmesi için de kullanılır. Sıklıkla bir yıldız sisteminde veya yakınında bulunduğu için böyle adlandırılmıştır.
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:29 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Bazı Dünya Terimleri:
Atlantis: Adasal kıta veya Dünya'nın üçüncü galaktik kolonisi. Orta-Atlantik okyanusunda yerleşiktir ve şimdiki Avustralya kıtasından biraz daha büyüktür. Son zamanlarında insanlığın sınırlı bilinçliliği ile sonuçlanan birçok kötü niyetli genetik deneye sahne oldu.
Earth Changes (Dünya Değişiklikleri): Dünya yüzeyini ilk orijinal yaratılım durumuna getirecek olan büyük çaplı yeniden yapılanma. Gezegeni tam bilinçliliğe geçişe hazırlayacak. Dünya insan popülasyonunun yaşamını devam ettiremeyebileceği bir durumda Galaktik Federasyon bu çok zor zamanda uyanan insanlığa yardım amacıyla bir tahliye senaryosu ve bir kitlesel iniş planlamıştır.
Earth's Firmament (Dünya Seması): İki majör global buz tabakasından oluşan Dünya'nın gelecekteki atmosfer elementi. Birincisi Dünya yüzeyinin 15.000-18.000 fit diğeri ise 35.000 fit üstündedir. Kutuplarda açıktır. Biosferin hayat kuvveti enerjilerini düşürebilecek zararlı radyasyona karşı yalıtkandır. Yerleştirildiğinde biosferin hayat kuvveti enerjileri maksimum olur.
End Times (Son Zamanlar):Şimdiki gezegensel uygarlığın sona ermesi ve yeni "Altın Çağ'ın" bir gerçeklik haline gelmesi için öngörülen zaman. Birçokları şimdiki bin yıl bitişinin söylenen son zamanlar olduğuna inanıyor.
Hybornea (Hibornea): 2 milyon yıl kadar önce kurulan ilk insan galaktik kolonisi. Şimdiki kuzey buz denizinde yerleşikti ve yaklaşık olarak şimdiki Antarktika büyüklüğündeydi. Mars ve Venüs'teki insan kolonilerinin de tahrip olmasına yol açan bir Güneş sistemi genel saldırısının bir sonucu olarak 1 milyon yıl önce tümüyle ortadan kaldırıldı.
İnner Earth Civilization (İç Dünya Uygarlığı): Bugüne kadar tüm dünyada yerleşik özel mağara dünyalarda yaşayan yeraltı Lemurya topluluğu kalıntısı. Bu Galaktik insan uygarlığı tüm Dünya insanlığının tam bilince dönmesiyle şimdiki yüzey uygarlığı ile tekrar biraraya gelecek.
Lemuria (Lemurya): Bu gezegende 900.000 yıl kadar önce kurulan ikinci Galaktik insan kolonisi. Büyük okyanusta yerleşikti ve büyüklüğü şimdiki Asya kıtası kadardı. 25.000 yıl kadar önce Atlantis kıtasından saldırı sonucu tahrip edildi.
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bazionemli, sozlugu, terimler


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim BAZIÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BAZI ÖNEMLİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ Kutsal Olanlar: Angels (Melekler) : Ana/Baba Tanrı'nın İlahi elçileri. Işığın veya İlahi Ruh'un ölümsüz varlıkları. İlahi planı gerçekleştirecek araçları düzenlemekle görevlendirilmiş varlıklar. Archangels (Başmelekler): Meleksel Düzenlerdeki ışığın en üst düzey varlıkları. Ana/Baba Tanrı'nın İlahi Planını uygulamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.