Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teknik- Suje ayakkabılarını çıkarıp yatağa uzanır. Elbiseleri vücudunu sıkmamalıdır. Üzerine bir battaniye isteyebilir, çünkü insan gevşediği zaman beden ısısı düşer. Işık hafif olmalıdır. Başlamadan önce, rehber sujeye neler olacağı hakkında kısaca bilgi vermeli; gevşemesini ve algılayıcı bir halde olmasını telkin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2009, 12:29 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

Teknik-

Suje ayakkabılarını çıkarıp yatağa uzanır. Elbiseleri vücudunu sıkmamalıdır. Üzerine bir battaniye isteyebilir, çünkü insan gevşediği zaman beden ısısı düşer.


Işık hafif olmalıdır. Başlamadan önce, rehber sujeye neler olacağı hakkında kısaca bilgi vermeli; gevşemesini ve algılayıcı bir halde olmasını telkin etmelidir.

Süreçteki ilk adım gevşemedir. Rehber, ikinci bölümde ki alıştırmalarda olduğu gibi vücudun her bölümünün ayrı ayrı gevşemesini telkin edebilir.


Yahut rehber, en huzur verici olan yeşilin renk titreşimlerini seçerek, sujenin bu şekilde aydınlatılmış bir odada dinlenmesini telkin edebilir.

Bundan sonra sujeye sayıları birden itibaren yüksek sesle tekrar ettirin. On saniye sonra, sujeyi iki numaraya ilerletin.


Sujenin yeteri kadar gevşediğine emin olana kadar diğer sayılarla devam edin. Sayıların tekrarı sujenin dikkatinin bir noktaya toplanmasını sağlar ve zihninin dış düşüncelerle meşguliyetini engeller.

Sujenin nefes alışı derinleştiğinde, titreşim seviyesi değişir; şimdi bir adım daha atmanın tam zamanıdır.


Sujenizden dar, ama belirgin bir patikayı izleyerek bir dağa tırmanmasını isteyin. Suje tırmanırken, ağaçların kokusunu hissettiğini, yüzünde ve vücudunda güneş ışınlarını hissettiğini, kuşların cıvıltısını duyduğunu telkin edin.

Sujeye, vadiyi alabildiğine gören bir dağ çıkıntısına gelmesini söyleyin. Burada, yola devam etmeden önce oturup dinlenebileceği bir bank vardır.

Sonra sujeye başka bir zamana yolculuk yapacağını telkin edin.

Şimdi, aşağıdaki vadinin sisle dolarak gözden kaybolduğunu telkin edin. Suje şimdi bulut çizgisinin yukarısındadır.


Suje bulutlara ve sise bakarken, bir gökkuşağının üst kısmını görsün.

Gökkuşağının uçları bulutların arasında kaldığında görünmemektedir. Suje gökkuşağına bassın ve sisin içinden aşağı doğru kaysın.

Sujeye orada ne olduğunu, ayağına ne giydiğini, elbisesinin nasıl olduğunu, nasıl bir ev olduğunu sorun.

Sujeye oraya gitmesini onu size tarif etmesini telkin edin. Sujenin yaşı ve mesleği nedir? Hangi yıldadır? Mümkün olduğu kadar tam bir görüntü elde etmek için düşünebildiğiniz kadar çok soru sorarak devam edin.

Sujeyi konuşur halde tutun.

Şimdi sujenin beş yıl ileriye gitmesini ve o sırada olanları anlatmasını isteyin. Sujeyi zaman içinde ilerletmeyi sürdürün.


Eğer suje ölüm gibi çok yüksek heyecanlı yüklü bir olaya girerse, onu hemen olaydan sonraki bir tecrübeye götürün ve sonra geriye bakıp ne olduğunu tarif etemsini isteyin.

O hayatındaki kimselerden herhangi birinin bu hayatında olup olmadığını sormayı unutmayın.


Eğer böyle bir durum varsa, sujeden şimdi onların kim olduklarını teşhis etmesini isteyin. O hayatın hatrlanmasıyla yeteri kadar bilgi elde edildiğini düşündüğünüzde sujenin yakındaki kapıdan geçmesini ve merdivenlr, tırmanarak o hayatı geride bırakmasını söyleyin.

Merdiven alabildiğince uzanmaktadır. Merdivenin tepesinde bankın bulunduğu dağ çıkıntısına açılan bir kapı vardır.

Suje dağdan inmeye başlamadan önce bankta sessizce dinlensin. Aşağı inince, geriye doğru saymaya başlayın. Bu arada sujeye, çalışmaya başladığı sırada ki şuur haline dönmesini telkin edin.

Sujeden hazır olduğunda gözleriniaçmasını isteyin. Sonra yaptığınız tecrübe hakkında konuşun.

Bu alıştırma suje nez zaman isterse yapılabilir. Her seferinde bir saat çalışmak genellikle yeterlidir.


Bu alıştırmadan yapılan en yaygın hata, rehberin sujeyi dayanabileceğinden hızlı ilerletmesidir.

Suje ilerlemeden önce, daima belli bir zaman noktasında kalmak için herhangi bir sebep olup olmadığını sorun.

alıntı..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2009, 12:58 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

bu deneyimi yaşamak istiyorum..

teşekkürler paylaşım için
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-2009, 12:41 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 104
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olsun is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

Rüyalarınıza odaklanmak.Uyanır uyanmaz hatırladıklarınızı yazmak.Paralel yaşam veya başka bir anlamda geçmiş yaşamlarla irtibatımızı güçlendirir.

sevgiyle,nurten
olsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gecmis, hatirlanmasi, hayatin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim GEÇMİŞ HAYATIN HATIRLANMASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teknik- Suje ayakkabılarını çıkarıp yatağa uzanır. Elbiseleri vücudunu sıkmamalıdır. Üzerine bir battaniye isteyebilir, çünkü insan gevşediği zaman beden ısısı düşer. Işık hafif olmalıdır. Başlamadan önce, rehber sujeye neler olacağı hakkında kısaca bilgi vermeli; gevşemesini ve algılayıcı bir halde olmasını telkin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.