Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Rehber Rüyalar

Uyarılar

Rehber Rüyalar rüya tabirleri rehberi, rehber rüya, rehber rüyalar, rüya rehberi, ışık elçi rehber rüyalar,

Üst Bilinç Rüyaları...

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Üst Bilinç Rüyaları... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yazıcım bana bir şeyler söylemeye çalışıyor...Peki ya arılar?“ Bahçedeyim, önümde çiçekler var. Gökyüzü tertemiz, üç tane arı görüyorum, havada duruyorlar onların yanına gidip elime alıp tek tek çiçeklerin üzerine yerleştiriyorum. Sağ tarafımda biri konuşuyor, yüzünü görmüyorum . Bana “ Neden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Üst Bilinç Rüyaları...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-03-2009, 06:33 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Üst Bilinç Rüyaları...



Yazıcım bana bir şeyler söylemeye çalışıyor...Peki ya arılar?“ Bahçedeyim, önümde çiçekler var. Gökyüzü tertemiz, üç tane arı görüyorum, havada duruyorlar onların yanına gidip elime alıp tek tek çiçeklerin üzerine yerleştiriyorum. Sağ tarafımda biri konuşuyor, yüzünü görmüyorum .

Bana “ Neden arıların işine karışıyorsun? Onlar ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Rahat bırak” diyor.

Rüyamda yaptığım şeyin yanlış olduğunu fark ediyorum. Her şeyi kontrol etmek, mükemmel olmasını istemek ve başkalarının işini kolaylaştırmak işte bu benim olumlu niyetim. Ve ilişkilerimde kırmam gereken kısır döngüm Peki acaba bu olumlu niyetim karşımdaki insanların doğasını nasıl etkiliyor? Ya da sadece insanları mı?


İş yerimde birkaç gün yazıcımla ilginç olaylar yaşadım. Sürekli olarak sorun çıkıyor. Bir çıktıyı almak için bile önünde yalvar yakar oluyorum neredeyse. Bir sayfa için on dakika harcıyorum. Saatlerim yazıcı başında geçiyor ve kızgınlığım gittikçe artıyordu .


Bir ara yazıcıyı bir çocuk gibi okşadığımı, “ Bak, lütfen yazıcı bu senin işin beni artık üzme bu döküm anların yetişmesi gerekiyor!” Diye konuştuğumu hatırlıyorum. Bildiğim ne kadar enerji çeşidi varsa, ve rehber varlıklarımı sorunun çözümü için davet ettim. Tanrıya dua
ettim.

Çıktı almayı başardığımda nasıl sevindiğimi görmeliydiniz.

Ama itiraf etmeliyim bu ilişki beni oldukça yıprattı .Kendi öz güvenimi azalttı:)
Ben bu şekilde boğuşurken güzel oğlum bürodan içeriye girdi. Sanırım halim çok kötü olmalı ki Bana endişeli bir şekilde “anne iyi misin?” diye sordu.

“Evet her şey yolunda ancak yazıcı beni üzüyor saatlerdir çıktı almaya çalışıyorum. Sanırım bozuldu.”

Oğlum hemen duruma müdahale edip “bir bakayım” dedim.

Rahatladım, ama içimden imkansız bu yazıcıda iş yok diyordum.

Tam beş dakika içinde oğlum tüm dokümanları elime tutuşturdu.

Alaycı bir gülümseme ile “ Anne aynı yazıcıdan mı bahsediyoruz” dedi.

Anında savunmaya geçip “istersen buradakilere sor yalan mı söylüyorum, saatlerdir neler yaşadım.”

Utanç içinde tekrar ekranın karşısına geçip bir şeyler çıkartmaya çalıştım .Ve yine sonuç hüsran.

En sonunda bırakmaya karar verdim. Bir süre kendimi dinledim. Acaba bu yazıcı bana bireyler mi söylemeye çalışıyordu. Sonunda anladım. Kağıt haznesine kağıdı koydum ama sadece koydum. Yazıcı bir an önce alsın diye ileri doğru ittirmedim. Bilin bakalım ne oldu ?

Evet, yazıcı ile barış anlaşması imzaladık .Nasıl vicdan azabı çektiğimi anlatamam. Saatlerce benden neler çekti. Bu makinenin bir işleyişi var. Kağıdın sadece konulması gereken yere koymak.

Ben ileriye doğru ittirdiğimde o kağıdı göremiyordu .Ve beyni karışıyor garip, tehdit edici sesler çıkarıyordu .Onun kendini kötü hissetmesine, güvenini yitirmesine sebep oluyordum. Üstelik bunu onun işini kolaylaştırmak adına tamamen olumlu niyet ile yapıyordum.

Bir ara bu işin içinde mistik bir mesaj arayıp, ”acaba evren benim çıktı almamı istemiyor mu” diye de düşünmedim değil.. Bunu yapmayı gerçekte istemiyor muyum? Yazıcı bana ne demek istiyor?! . Ahh! bu evrenin bizden çektiği. Ne zaman tam olarak yaşadığımız her deneyimin, duygunun kendi seçimimiz olduğunu fark edeceğiz acaba?!.

Bu yaşadığım deneyimden sonra bir yere çekilip uzun zamandır yaşamımda tekrar eden benzer tekrarlara bir göz attım.

İlişkilerimde yaşadığım kısır döngünün farkına vardım. Üzerime aldığım gereksiz yüklerin, sorumluluğun temelindeki inancımı fark ettim.

Neden son 4 aydır üç bakıcı değiştirdiğimi anladım. Onlara da özür borcum var .Ne zaman yanıma biri gelse başta hiç sorun olmuyor ama kısa bir süre sonra bende kızgınlık oluşmaya başlıyor. Çünkü onların işini kolaylaştırmaya çalışırken onlara farkında olmadan aslında şu mesajı veriyorum.

“ Sen yetersizsin ben sana güvenmiyorum.”
Şimdi bu nereden çıktı diyebilirsiniz. Gerçekten öyle..Ben onlara yardım ediyor gibi görünüyorum. Aslında içimdeki inanç şu
-” Ben kimseye güvenmiyorum kimse benim kadar iyi yapamaz ve temel olan asıl inancım “KİMSE BENİM İÇİN BİR ŞEY YAPMAZ “
sürekli devam eden kısır döngüm. Ve inancımın doğru olduğunu bana kabul ettiren deneyimlerim. Ne zaman ki gerçekten cevabını aramaya başladım, sorular sormaya, anlamaya çalıştım. Hem rüyalarımda hem uyanık yaşamda mesajlar gelmeye başladı.

Yani hem yazıcım, hem arılar, hemde çevremdeki insanların ,hepsi birden yanlış olamazdı ya. Ben de bir arıza olduğu açıktı.
Uzun bir süredir danışanlarımda gözlemlediğim bazı rüyalar var. Bunlar ne bilinçaltı rüyaları nede rehber rüya. Bunların yaşamımıza çok büyük farkındalıklar kattığı ortada.

Çalışmalarımda sadece rüya yorumlamaz, onları nasıl hayata geçirebiliriz, onun üzerinde de dururuz .Ve yorumda ortaya çıkan bazı inanç ve duyguların çözümlenmesi içinde geçmişe yönelik uygulamalarda bulunurum. İşte o zaman tam anlamıyla o rüyaları hatırlamanın ve yorumlamanın anlamı olur.

Kısa bir süre önce bir ressamla tanıştım. Bana hiç unutmadığı iki rüyasını anlattı. Bunlardan birini yaklaşık yirmi yıl önce görmüştü.

Rüyasında bir at sürekli onu kovalıyor en sonunda çaresiz belki çözüm olur diye yere sırt üstü uzanıp ellerini kaldırıyor. At onun elleri üzerinde durmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Sonunda at onu yanına uzanıyor.

Bazen geçmiş rüyaları yorumlarken daha çok rüya sonrası deneyimleri sorarım. Önemli olan onlardır. Ona rüyadan sonra hayatında çok önemli gelişmeler, değişimler yaşamış olduğunu, at'ın onun gücünü temsil ettiğini içindeki güçle bütünleşmek istediğini ancak bunu yapamayacağına dair bir inancı olduğunu bu yüzden atı kucaklayamadığını ve yanına yattığını söyledim.

“Evet gerçekten öyle. Rüya sonrası hayatımda önemli gelişmeler oldu. O gelişmelerde temelde hep yapamayacağımı gereken güce sahip olmadığımı düşünürdüm. Bir şekilde başarırdım ama tam içime sinmezdi.”

Ona iş yaşamındaki başarıyı sordum .
Herkes resimlerimi çok beğeniyor ama doğru dürüst satılmıyor. Nasıl geçiniyorum soran yok ? Gibi benzer yakınmalardan sonra yakın zamanda gördüğü bir rüyayı anlattı.

Rüyasında büyük bir büroda çalışanlar var. Ressam kendisini onların başında sürekli onlara emir vererek görüyor .Yaptıkları Hiçbir şeyi beğenmiyor ve elinde bir kırbaç var. “İşin komik yanı” dedi. Çalışanların hepside bendim .

Ona şimdiye kadar yapmak istediği kaç projeyi gerçekleştirdiğini sordum .Kendinden emin 10 taneden onu dedi .Peki tekrar soruyorum .Bu yaptıklarından kaçının sonucu senin istediğin gibi oldu.

Aldığım cevap beni hiç yanıltmadı. Rüyası onun ne kadar mükemmelci bir yapısı olduğuna işaret ediyordu. Ne yaparsa yapsın bir tarafı elinde kırbaç onu eleştiriyor, yargılıyordu. Başarmak için çok ama çok çalışması gerektiğine inanıyordu, ne zaman ki elinde kırbaç olan kişi ona onay verecek işte o zaman başaracağına inanacaktır. İşte o zaman resimleri satılacak, doğal gazını ve masraflarını karşılayabilecekti.

“Ne yapmam gerekiyor? ” diye sordu. “ İlk olarak içindeki güçle bütünleş. Bunu yapabileceğine inan. İkincisi rüyanda elinde kırbaçla gördüğün senin gözlerinin içine bak .O hayatta kime benziyor, sana kimi hatırlatıyor .Onunla barış, bağışla.
İş birliğine çağır onu. O ve diğerleri senin yaratıcı kısmını ifade eden diğerleriyle birlikte hareket etmesini sağla. Onların birbirlerine ihtiyacı var. Kendi gücünü hayata geçirdiğinde kabul ettiğinde o seni artık yönetmek ihtiyacı duymayacak Yada o her kimse onun onayına ihtiyaç duymayacaksın.

Bunu yapmayı başardığında ilk işaret resimlerin satılıyor ve gerçek değerinin biliniyor olması olacak.

Buna benzer onlarca rüya bende rüyaların artık günümüzde çok farklı amaçlara hizmet ettiğini düşündürüyor. Bizler bilinç düzeyimizi yükselttikçe, nihai amacımızı fark ettikçe, hem kendimiz hem evren için hayırlı olan niyetlerde bulundukça rüyalar farklılaşıyor bizlere yardım , arınma, farkındalık konusunda hızlı adımlar atmamıza yardımcı oluyorlar.

İçinde bulunduğumuz dönem bir bilinç sıçramasının gerçekleşmekte olduğu önemli bir zaman dilimi. İnsan tekamülünün bu aşaması astronomik ve zamansal boyutta tüm dünya zamanının son önemli dönemini temsil ediyor.

Mesih bilinci, Altın çağ, Din günü, Armageddon denilen dönemin ta kendisi bu dönem.
O yüzden artık insan kendi hayatının biricik ve tek sorumlusu olduğunu fark etmek durunda.

Bu lazer hizmet bizim kendi değerimizi fark etme, ortaya çıkarma ile bağlantılı.

Ben bunlara ÜST BİLİNÇ rüyaları diyorum. Uyanık yaşamda ki iş birliği ise müthiş.


Bu süreç içinde üst bilinç rüyalarınızı harekete geçirmek için aşağıdaki çalışmayı yapabilirsiniz.

Yapmamız gereken gün içinde aklınıza geldikçe ve yatmadan önce “Sevgili Yüksek benliğim yaşamımda devam eden benzeri durum ve duygular için neyin farkında olmam gerekiyor, Hangi inancım sebebi ile bu olayları hayatıma çekiyorum. Öğrenmem için neyi bilmem gerekiyor ? “ niyetini tekrar etmek .Sonrasında hem uyanık yaşamda hem de uykuda ki yaşamda bir kedi gibi tetikte olmak.

Tüm inançlarınızın kazanca dönüşmesi dileğiyle...

Işık Elçi..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2009, 07:17 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart

Hıımmm...

Ben de bugun acayip bir ruya gördüm. İlçe milli eğitimden sube müdürü okula geliyor. Masamın üzerinde bugun fen ve teknolojı dersınden sınav yapacagım notunu goruyor..."Eee öğretmen hanım hadi yapın sınavı" diyor. Ama ben daha sınav sorularını hazırlamamısım. Hemen odama geliyorum alel acele soru hazırlamaya calısıyorum. Ama yok beceremıyorum. Yanında bırı daha gelmiş bana flash dısk verıyor "burda var bır ornek bunu cıkarın" dıyor. Bakıyorum ama benım daha ıslemedıgım unıtelerle alakalı sorular goruyorum. Aslında ben unıte olarak gerıdeymısım. Olmam gereken konuda degılmısım. Kem küm ediyorum. "Birleştirilmiş sınıf okuttugum ıcın henuz o kadar ılerleyemedım" diyorum utancla...Aay sabah uyandıgımda gerısı de aklımdaydı ama unuttum yınee...

Şimdi bu rüya acaba bana unıtelerın ıslenıs süresiyle alakalı mesaj mı verıyor? Gercekten de bazı derslerde gerıyız ama fen teknolojı dersınde sıkıntı yok. Ya da yakın zamanda teftişe gelecekler acaba yapmam gereken ama erteledıgım bırseyler mi var ?... Ne ola ki bu mesaj
__________________
Her geçen gün
kendimi,
her açıdan
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2009, 07:00 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
HanifTürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 33
Tesekkür: 42
31 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
HanifTürk will become famous soon enoughHanifTürk will become famous soon enough
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

Kardeşimiz demiş ki
Ne zaman tam olarak yaşadığımız her deneyimin, duygunun kendi seçimimiz olduğunu fark edeceğiz acaba?!.


Şimdi Soru Şu

1.Yazıcıya Kağıdı koymamayı seçtiğimiz içinmi bu deneyimi yaşadık
yada
2.bu deneyimi yaşamamız gerektiği içinmi kağıdı oraya koymayı unuttuk yada öğrenmedik
1.şıkkı seçerseniz Kaderi kendiniz oluşturur hayatınıza sadece siz yön verebilirsiniz (acaba böyle mi?)

2. şıkkı seçerseniz Kader-Tanrı-evren- ALLAH- Ne derseniz ne isim verirseniz verin o sizi yönetir.


bu soruya vereceğiniz cevaplar gördüğünüz gibi iki şıklıdır ya objektif olarak evrensel değerler göz önüne alınarak bir cevap verirsiniz yada subjektif olarak kendinizi iyi hissetmek için bir cevap verirsiniz evrensel hakikatleri göz ardı ederek.

Cevap için ipucu siz gerçekten yaşadığınız deneyimlerin kendinizin seçimi mi olduğunu düşünüyorsunuz eğer böyle düşünüyorsanız niye başkalarının seçimleri sizin hayatınıza yön veriyor siz istememenize rağmen yada niye sizin seçimleriniz başkalarının hayatını hemde geri dönüşe olmayan bir keskinlikle etkiliyor.
__________________
Efsaneler varlığa soru sormakla aşılabilir;
Soru sormak aklın dindarlığıdır.

HEGEL
HanifTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 02:33 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
3.tekil şahıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 91
Tesekkür: 187
83 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
3.tekil şahıs is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

yalnız bazı ruyaların anlatılmaması gerektıgı soylenır .. bu konuda aydınlatılabılır mıyız ??
__________________




,
3.tekil şahıs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2012, 07:13 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

Rüyaların farkındalığı ile ilgili harika bir paylaşım. Çok teşekkürler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2012, 07:29 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

Alıntı:
3.tekil şahıs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnız bazı ruyaların anlatılmaması gerektıgı soylenır .. bu konuda aydınlatılabılır mıyız ??
Bu soruyla ilgili de bir cevap yazmak istedim. Eğer rüyanızın vermek istediği mesajı anladıysanız, olması beklediğiniz şeyler gerçek olmuşsa bence anlatılmamasında bir sakınca yok.

Yazıyı yazan kişi de bu görüşü savunuyor hatta uyguluyor. Zaman zaman gördüğü güzel rüyaları insanlara rüyalarını anlama konusunda örnek olsun diye paylaşıyor. Bazı rüyalarını da belirli bir süre sonra paylaşıyor. Yani bana göre beklediği durum gerçekleşince paylaşmayı seçiyor.

Bence paylaşmamasının bir diğer nedeni de diğer insanların o rüya hakkında kendi düşüncelerini etkilemesinden korkması olabilir. En azından çoğu zaman benim için öyle olabiliyor. Sonuçta rüyanızda gördüğünüz bir şeyin olmasına dair inancının ona bir enerji yükler. Onun olmasını ne kadar çok istiyorsak o kadar güçlü bir çekim olur ve daha çabuk gerçekleşebilir. Bu enerji akışını bozmamak için rüyanın anlatılması doğru bulunmuyor olabilir.

Bir de siz anlamlandıramıyorsanız gördüklerinizi yine güvendiğiniz ve iyi niyetinden emin olduğunuz birilerinin yorumunu alabilirsiniz. Bu durumda da anlatmak durumunda kalırsınız.

Ben güvendiğim, yakın gördüğüm, ne yorum yaparsa yapsın yaptığı yorumdan olumsuz etkilenmediğim insanlarla rüyalarımı paylaşmak için çok da kota koymuyorum. Bu tamamen aramızdaki ilişkiye bağlı. Yani anlatmak veya anlatmamak insandan insana değişebilen bir durum. Her zamanki gibi de seçim size ait.


Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2013, 10:38 PM   #7 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

Bende yıllar önce Işık Elçiyi görmüştüm rüyamda ve bana "o seni bekliyor, senin işin bu" demişlerdi. Rüyalar hep ilgimi çekmiştir. Biri bana rüyasını anlattığında adeta onun ruhunu görüyor gibi olurum. Bilinçaltında ne varsa onu size sembollerle mesaj olarak veriyor. Hala içimden bir ses gitmeliyim der. Fakat ne yazık ki hala kısmet olmadı. Galiba yeterince istemeyi başaramadım. Çekincelerim var.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bilinc, ruyalari...


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Üst Bilinç Rüyaları...

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Üst Bilinç Rüyaları... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yazıcım bana bir şeyler söylemeye çalışıyor...Peki ya arılar?“ Bahçedeyim, önümde çiçekler var. Gökyüzü tertemiz, üç tane arı görüyorum, havada duruyorlar onların yanına gidip elime alıp tek tek çiçeklerin üzerine yerleştiriyorum. Sağ tarafımda biri konuşuyor, yüzünü görmüyorum . Bana “ Neden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.