Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

PSİŞİK KORUMA ALEVİ

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler PSİŞİK KORUMA ALEVİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Başmelek Mikail, Psişik Koruma Alevi enerjisini, Psişik saldırılara karşı savunma sunması için sağlamıştır. Bu koruma çok önemlidir, özellikle dış enerjilerin bombardımanına sürekli tutulduğumuz zamanlarda yaşadığımız için. Psişik saldırılar kişilerin algıladıklarından çok daha sık olmaktadır. Sürekli olmaktadırlar. Bizler psişik saldırılara karşı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

PSİŞİK KORUMA ALEVİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2009, 08:47 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Lightbulb PSİŞİK KORUMA ALEVİ



Başmelek Mikail, Psişik Koruma Alevi enerjisini, Psişik saldırılara karşı savunma sunması için sağlamıştır.

Bu koruma çok önemlidir, özellikle dış enerjilerin bombardımanına sürekli tutulduğumuz zamanlarda yaşadığımız için.

Psişik saldırılar kişilerin algıladıklarından çok daha sık olmaktadır. Sürekli olmaktadırlar.


Bizler psişik saldırılara karşı doğal savunma donanımlarımızla doğarız. Ruhani bağışıklık sistemi, eğer karşılaşacak olursanız, belli psişik saldırılardan koruma sağlayacaktır.


Bazı durumlarda, ruhani bağışıklık sistemi etkili psişik saldırılar, travma, hastalık veya enerjinize negatif etkiler nedeniyle aksayabilir. Bu gerçekleştiğinde kişi psişik saldırılara karşı çok savunmasız hale gelir.



Bazen de ruhani bağışıklık sistemi çok güçlü olan bir kişi, psişik saldırının içinde bulabilir kendisini, özellikle bu saldırı şiddetli, ısrarlı veya geniş katılımlı bir grup tarafından uygulanmakta olabilir.



Şifacılar, zaman zaman psişik saldırılara duyarlı olurlar, çünkü karanlık enerjilerin hedefindedirler.

Bununla beraber şifa talep edenler yoğun negatif enerjiyle dolarlar. İşte bunun için şifacının kendisine sürekli koruma yapması gerekmektedir.



Psişik Koruma bunun için önemlidir.



Psişik Koruma Alevi, bireyi sadece psişik saldırılardan korumayı amaçlamaz, her uyandırıldığında ruhani bağışıklık sistemini de onarır.

Bu yolla Psişik Koruma Alevi, psişik saldırılara kalkan olurken, ruhani bağışıklık sistemini de güçlendirip dengelemektedir.




******






Psişik Saldırılar


Psişik saldırı, birisinin başka bir kişiye zarar vermek için ruhani planda, psişik enerji kullanmasıdır. Üç temel psişik saldırı vardır:



Psişik taciz, bir kişi birisine etkin olarak ve kötülük amacıyla onun enerji alanına, kötü niyetlerle saldırır.

Psişik tacizlere örnek olarak, birisine nefret göndermek, etkin bir biçimde birisinin yanılmasını veya hata yapmasını dilemek, beddua etmek verilebilir.



Psişik Vampirlik, bir kişinin bir başkasının enerji alanını sömürmesidir.

Psişik vampirlik bilinçli olarak da kötü amaçlarla gerçekleştirilebilir. Bilinçdışı kötü niyet olmaksızın da gerçekleşebilir. Bilinçdışı psişik vampirlik oldukça yaygındır.



Psişik Kirlilik, zayıf bir enerji sistemi negatif enerjiye maruz kaldığında oluşur.

Kötü niyetli olmadığı halde bir kişi eğer etrafında çok negatif enerji bulunuyorsa karşılaştığı birisinin enerji sistemini kirletebilir.

Sürekli başkalarının yanında huzursuz ve gergin hissediyorsanız veya çabuk öfkeleniyorsanız ve sebepsiz alınganlaşıyorsanız muhtemelen enerji sisteminize negatif enerji almışsınızdır onlardan.



Böyle kişilere karşı olabildiğince enerji sisteminizi korumak iyi bir fikirdir.

Mümkün olduğunca az ilişki kurmalısınız onlarla. Kendi ailenizi seçemeseniz bile, arkadaşlarınızı, işinizi ve erkek arkadaşınızı seçebilirsiniz gibi...

Ruhunuzu yükselten kişilerle olun, onu yok etmeye çalışanlarla değil!



Psişik Kirlilik çok yıpratıcı olabilir, kontrolsüzleşebilir şunlarla neticelenebilir:



Depresyon
Anksiyete
Hastalık
Talihsizlik
Kazalar
Kayıplar
Maddi Sıkıntı



Psişik Koruma Alevi'nin Kullanımı



Bir kez uyumlandıktan sonra Psişik Koruma Alevi'ni etrafınızda koruyucu ve şifalandırıcı bir alan oluşturması için çağırabilirsiniz.



“Başmelek Mikail, lütfen beni Psişik Koruma Aleviyle sar”


şeklinde çağrılabilir. Bir durumu, yeri ya da birisini korumaya almak içinse,


“Başmelek Mikail, lütfen ... durumu ... yeri ... filancayı Psişik Koruma Aleviyle sar”


denir.




******




Psişik Koruma Alevi sadece sizi ve alevle sardıklarınızı psişik saldırılardan korumakla kalmaz.

Sizin de dışarıya psişik saldırıda bulunmanızı engeller. (Kötü niyetiniz devam etse de dışarıya çıkmayacaktır.)



Psişik Koruma Alev'ini her gün çağırmalısınız. Kalktığınızda ve uyumaya hazırlanırken birer kez çağırın.



Psişik Koruma Alev'ini negatif enerjili kişilerle karşılaştığınızda ve onların bulunduğu ortamlarda yine çağırmanız faydalı olacaktır.


(Dikkatli olun bazen en hoş görünen insanlar görndükleri gibi değillerdir.) İç güdülerinize güvenmelisiniz.

Koruma alevini kullanmak zararsızdır, mümkün olduğunca istediğiniz iş için kullanabilirsiniz.



Ruhani bağışıklık sisteminiz güçlendikçe, Psişik Koruma Alevini çağırmanız daha az önemli hale gelecektir.








******




Uyumlama


Psişik Koruma Alev'ine uyumlamanızı Başmelek Mikail'i çağırarak alabilir veya tazeleyebilirsiniz.



“Başmelek Mikail, lütfen beni Psişik Koruma Alevine uyumla”




Eğer uyumlamaya daha çok enerji katmak isterseniz, gökkuşağı renklerinde bir alev hayal edin ve uyumlanacak olan kişiyi onunla sarın. Başmelek Mikail'i çağırdığınız sürece başka uyumlama yöntemlerini kullanmanızda sakınca yoktur.




Uyumlama tazelemelerinde zaman sınırı veya tekrar sınırı yoktur.

30-45 dakika kadar meditasyona oturmalısınız ve Başmelek Mikail'i çağırmalısınız.




Bu enerji herkesle özgürce paylaşılabilir...



Çeviri: Seyyar Diyari

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2009, 09:20 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: PSİŞİK KORUMA ALEVİ

Çok önemli bir bilgi..
emeğinize sağlık..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 02:28 AM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: PSİŞİK KORUMA ALEVİ

çok teşekkürler verdğiniz bilgi için
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 02:21 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 79
Tesekkür: 32
77 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
NaturaLLowe is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PSİŞİK KORUMA ALEVİ

Psişik Vampirlerden Korunmak Çok Önemli Bende Bi Zamanlar Vampirdim İstemsiz Enerji Çekiyordum Ama Kimsenin Enerji Alanına Girmedim ve İstemem.
NaturaLLowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
alevi, koruma, psisik


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


PSİŞİK KORUMA ALEVİ

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler PSİŞİK KORUMA ALEVİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Başmelek Mikail, Psişik Koruma Alevi enerjisini, Psişik saldırılara karşı savunma sunması için sağlamıştır. Bu koruma çok önemlidir, özellikle dış enerjilerin bombardımanına sürekli tutulduğumuz zamanlarda yaşadığımız için. Psişik saldırılar kişilerin algıladıklarından çok daha sık olmaktadır. Sürekli olmaktadırlar. Bizler psişik saldırılara karşı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.