Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Biokinezi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=18539)

imported_Angel 04-07-2008 09:30 PM

Biokinezi

Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.

Metot:
Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.

Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

manyaklik 06-07-2008 02:07 PM

Ynt: Biyokinezi (düşünceyle göz rengi değiştirme)

ben önceden denemiştim çok fazla sabır gerektiriyor bende sıkıldım bıraktım ama etkisini gözlemedim.. benim göz rengim kahverengi mavi olmasını istedim hepsi mavi olmadı ama dış tarafı mavileşti .. dedim göz rengime yakın bir rengi deniyeyim belki daha kolay olur bu seferde koyu yeşil i denedim değişimi gene gözlemedim ama geçici hismiley

imported_Angel 06-07-2008 06:32 PM

evet bu yöntemle göz rengi değiştirmek geçiciymiş...kalıcı değişiklik büyü ile oluyormuş...böyle birşeyi asla yapmam çok günah zaten..
bence hiç gerek yok..zaten telkinleri dinleye dinleye 2 hafta içinde göz rengim açıldı benim...hiç de çaba sarfetmedim telkin dinlemek dışında...

hem yani herkes açık renk göz istiyor ama ya bize yakışmazsa ne olacak ? eski halini aramak da var...ben açıkçası kahverengi gözlü biri olarak yüzüme asla mavi gözün yakışmayacağını düşünüyorum..radikal renk değişimi yerine ton oynamasından yanayım...
kahve gözlü birine bal rengi veya ela olmak yakışabilir ama açık mavi veya açık yeşili bilemem...

CeM 08-07-2008 03:34 PM

valla ayıptır söyelmesi benim ki zaten renkli biraz daha koyulaşmasını istiyorum sung66

TR-ance 08-07-2008 03:42 PM

Benimde Koyu YeşiL OLan Gözüm Açık YeşiLe Döndü TelkinLerden Sonra..

comte 26-07-2008 11:07 PM

Biyokinezi (düşünceyle göz rengi değiştirme)

Doğruluğu kesin değildir ve kanıtlanmamış bir konudur.

Sadece Teoriden ibaret olduğunu düşünüyorum.

İlgimi çekti, paylaşmak istedim. super

http://www.e-spaces.com/Portfolio/tr...d/nano/dna.jpg

Biokinezi kinetik enerjinin yeniden düzenlenmesi veya vücudumuzdaki genleri kontrol etme yeteneğidir. Eğer biokinezi ustası olduysanız, kendini genetik olarak yeniden programlayabilir misiniz? Teorinin cevabı evet programlayabilirsiniz.

Genetik olarak kendinizi tekrar programlayarak, süper bir insan olabilirsiniz. Hiç bir şey imkânsız değildir. Örnek vermek gerekirse, Eğer gözlerindeki genleri programlayabilseydin, onların sayısını arttırabilir ya da daha güzel yapabilirdin. Aynı zamanda hareketleri daha iyi ve hızlı görebilecektiniz. Bir biokinezi ustası için aynı zamanda acıları dindirmek vb şeyler çocuk oyuncağı olacak.

Daha fazlası da var! Evet, Daha fazla yol. Biokinezi gelişim için ayları alacak.. Her şeyden önemlisi istediğinizde gözleriniz, kaslarınız, refleksleriniz, sinir sisteminiz, epidemik bölgeler ve yaralanabilir noktalar vücuttaki (basınç noktaları) hepsi istenirse değiştirilebilir ve maksimum güçlü hale getirilebilir. Ana fikir yok edilemez olmaktır.

Şimdi işlemin en fazla istenen bölümü. İnsanlar yaşlanırlar çünkü vücudundaki hücreler ölürler. Eğer vücudunuzu tekrar programlarsanız yaşlanır mısınız? Cevap asla yaşlanmazsınız. Ölür müsünüz? Güya cevap hayır. Evet, ölümsüzlükten bahsediyorum. Başarılabilirdi ama şu ana kadar kimse başaramadı. Ölümsüzlükten bahsediyorum ama trafik kazalarında veya başka bir olayda ölmemiz mümkün. Unutmamamız gerekir ki her canlı ölümü tadacaktır.

Yarım saat konu hakkında düşünün. Ardından uzanın ve gevşemeye çalışın, Enerjinin vücudunuzdan geçmesine izin verin. Vücudunuzdaki enerjinden bir iğne oluştur. İnce ve şekilli bir iğne. Genlerinin küçük tüpler içerisinde vücudunda aktığını hayal et. Hayal ettiğin iğneye amacını, neyi değiştirmesi gerektiğini söyle. Gen aktarım sırasında acı hissedebilirsin. Önemli bir konuda iğnenin girdiği yerde meydana gelen boşlukları kapattığınızı hayal edin yoksa kendi karakterini kaybedersin. İğne içeriye girdikten sonra, eriyip birikmesine izin ver.

Bu noktada, artık kalkıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz değişiklik sürekli aklınızda olsun ve onu sürekli anımsayın. Tavırlarına dikkat et. Bir hafta sonra sonuçları görmeye ve hissetmeye başlayacaksın. Biokinezi ile oynamayın, o oyuncak değil, çok tehlikeli ve sadece bir psi eğitimcisi veya ustasının yardımı ile çalışmanız önerilir.

ALINTI...

elba 25-09-2008 11:22 AM

Ynt: Biokinezi....

Çok ilginç ya ooo67
Acaba biokinezi yapan arkadaşlar var mıdır? Varsa tecrübelerini bizimle paylaşsınlar lütfen... ttli3

gül sultan 25-09-2008 06:29 PM

Alıntı:

elba Nickli Üyeden Alıntı
Çok ilginç ya ooo67
Acaba biokinezi yapan arkadaşlar var mıdır? Varsa tecrübelerini bizimle paylaşsınlar lütfen... ttli3

ooo67 heralde bunuyazan yapıyorr

manyaklik 04-10-2008 06:33 PM

aslında çok gzl bir konu ama yapanla daha karşılaşmadım .. bi ara gözlerimin rengini değiştirmeye çalıştım .. ne kadar etkili olduğu tartışılır ama etrafında mavi bir halka oluşmuştu ..tam mavi yapamasamda bu da iydir diyip geçip gitmiştim .. bence mümkünatı yüksek ..

wolkann 23-10-2008 11:23 AM

bu konu ile alakalı bir kaynaktan en kısa zamanda bir bilgi sunacağım. bu konu esasında çok önemli ve bir o kadar da zor bir konu. bunun üzerinde biraz tartışmak ve gerekli sonuçlara ulaşmak hepimiz için hayatımızın belki bir dönüm noktası oluşturacağına inanıyorum.

bekleyin

saygılarımla

elba 25-10-2008 11:53 PM

Alıntı:

wolkann Nickli Üyeden Alıntı
bu konu ile alakalı bir kaynaktan en kısa zamanda bir bilgi sunacağım. bu konu esasında çok önemli ve bir o kadar da zor bir konu. bunun üzerinde biraz tartışmak ve gerekli sonuçlara ulaşmak hepimiz için hayatımızın belki bir dönüm noktası oluşturacağına inanıyorum.

bekleyin

saygılarımla

Sabırsızlıkla bekliyorum blissy

TR-ance 26-10-2008 10:28 AM

Bence Tamamiyle Psikolojik Birşey.. Fakat Denemediğim İçin Yorum Yapamıyorum.. Zaten Göz Rengimden Memnunum Yeterince.. :)

Herkese SEvgiLer..

y_pinarbasi 26-10-2008 01:44 PM

Bence bu kadar uçuk şeylerle uğraşmanın bi faydası yok kaybolan zaman ve enerjide cabası.
Daha somut şeylere kafanızı yorun.
Örneğin birisine yardım edip iyiliğin lezzetine varın.

Ya da ne bileyim bunları düşünerek zamanı boşa geçirmek yerine,
ellerinizle emek verip birşeyler yapın. Ortaya somut birşeyler çıkarın.

Mesela güzel bi yaş pasta yapın, sonra yanına güzel bir içecek ayarlayın.
Oturup ailenizle birlikte sohbet ederken afiyetle yiyin.
Garanti bu sizi biyokineziden daha mutlu edecektir.

elba 27-10-2008 10:38 AM

Alıntı:

Boş ver gitsin! Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu kadar uçuk şeylerle uğraşmanın bi faydası yok kaybolan zaman ve enerjide cabası.
Daha somut şeylere kafanızı yorun.
Örneğin birisine yardım edip iyiliğin lezzetine varın.

Ya da ne bileyim bunları düşünerek zamanı boşa geçirmek yerine,
ellerinizle emek verip birşeyler yapın. Ortaya somut birşeyler çıkarın.

Mesela güzel bi yaş pasta yapın, sonra yanına güzel bir içecek ayarlayın.
Oturup ailenizle birlikte sohbet ederken afiyetle yiyin.
Garanti bu sizi biyokineziden daha mutlu edecektir.

Bu dediklerinizi zaten yapıyoruz. Ya da kendi adıma konuşayım ben yapıyorum. Ama insanoğlu her zaman bilinmeyeni merak etmiş, öğrenmek için çaba harcamıştır.
Bence siz akıl verir tarzdaki söylemlerinizi bir kenara bırakıp, kendi aklınızı kendinize saklayın. Bu konu ilginizi çekmiyorsa, böyle gereksiz yorumlar yaparak sayfayı anlamsız şeylerle doldurmayın bence.
Bu önerilerinizi ya da vermeye çalıştığınız aklı içeren başka konular var bu sitede. Oralarda paylaşabilirsiniz.

wolkann 27-10-2008 09:54 PM

saygıdeğer kardeşim elba'ya bu konuda hak veriyorum.
yanlış anlamayın ki sizi düşüncelerinizden ötürü yadırgıyor değilim. fakat burada öğrenilecek olan şey esasında gereksiz bir zaman kaybı olarak nitelendirilmesi çok yanlış bir düşünce olduğunu savunuyorum.
size açıklayıcı olarak kaynaklar doğrultusunda sunacağım yazıda bunun kimlere, nasıl ve ne kadar faydalı olacağını da belirteceğim. sanırım o zaman biyokinezinin gerçekten sıradan bir şey olmadığının farkına varacağınızı umuyorum.

hazırlamakta olduğum yazıyı, gerekli sitelere erşimde sorun yaşadığımdan ötürü geciktirdiğim için özür dilerim. dediğim gibi kaynakların sağlam olması açısından geniş bir alanda araştırma yapıyorum bu konuda. fakat birçok kaynağa ulaşmakta sıkıntı yaşadığımdan dolayı henüz tamamlayamadım saygıdeğer arkadaşlarım. ama mümkün olan en kısa zamanda bitirir bitirmez sizlere sunacağım. umarım buradan hepimizin faydalanacağı bir yazı olur diye ümid ediyorum.

saygılarımla

elba 30-10-2008 12:14 PM

Ben sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum...
Şimdiden emeğin için teşekkürler... sapkal89

Dead_LorD 16-12-2008 06:57 PM

ne kadar çok gevşenilirse o kadar çok bilinç altına yaklaşılır, onun için derin gevşemedeyken ne değişiklik yapmak istiyorsanız yapmış olduğunu hissedip görün yavaş yavaş, sadece bu yöntemle bir çok deneyimim var.

selin_1666 25-12-2008 06:49 PM

Ben birşey sormak istiyorum.Telkinlerden sonra göz renginiz nasıl açıldı?Yani rengi değişti mi daha açık olarak.Telkinlerin böyle bir etkisi mi var öyleyse eğer ben dinlemek istemiyorum çünkü özümün değişmesini asla istemem.Lütfen cevaplandırın ona göre başlayacağım telkinleri dinlemeye.

burcu44 25-12-2008 10:38 PM

ben sayfada herhangi bir telkin göremedim.kendi kendimize söyleyeceğimiz telkinlerden mi söz ediyoruz?

hayatimdegisti 26-12-2008 11:15 AM

Alıntı:

selin_1666 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95699)
Ben birşey sormak istiyorum.Telkinlerden sonra göz renginiz nasıl açıldı?Yani rengi değişti mi daha açık olarak.Telkinlerin böyle bir etkisi mi var öyleyse eğer ben dinlemek istemiyorum çünkü özümün değişmesini asla istemem.Lütfen cevaplandırın ona göre başlayacağım telkinleri dinlemeye.

Telkinlerde göz rengi değişim ile ilgili bir bölüm geçmez.Bununla birlikte suçluluk duygularından temizlenmek vucutta ki toksinlerin atılmasına neden olur.Bunun sonucunda gözleriniz daha parlak gözükebilir. Renk değişimi olarak değil de daha çok gözlerin parlaması renginin daha çok belli olması etkisi olarak nitelendirilebilir.

selin_1666 26-12-2008 04:34 PM

evet ama burda gördüğüm kadarıyla gerçekten baya bi açılmış parlaklıktan başka birşey ve herkes açıldığını söylüyor http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-basladim.html

selin_1666 05-01-2009 08:54 PM

Kimse bir şey yazmayacak mı?

aysegul_tirtil 05-01-2009 10:12 PM

sevgili selin göz rengini acmak veye degıstırmek bambaska bır konu,atakan beyınde söyledigi gibi telkinlerin böyle bir etkisi yok olsa olsa gözünün parlaklıgı artar.ben aylardır dinliyorum gözüm hala kahverengiy789 ah keske olsaydı da ela olsaydı.telkinler bilinçaltına olumlu kalıplar yerlestirmek içindir.

selin_1666 07-01-2009 05:05 PM

bunu duyduğuma çok sevindim ama işte http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-basladim.html (Göz rengi tonu açılan var mı ? korkmaya başladım) bu fotoğraflarda aklımı baya karıştırdı.

imported_Angel 12-01-2009 12:16 AM

Alıntı:

selin_1666 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 222794)
bunu duyduğuma çok sevindim ama işte http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-basladim.html (Göz rengi tonu açılan var mı ? korkmaya başladım) bu fotoğraflarda aklımı baya karıştırdı.

canım o konuyu açan bendim..
öncelikle şunu söyleyim korkmanı gerektirecek birşey olduğunu sanmıyorum..benden önce kimse böyle birşey sormamış olduğu için bu konuda tekmiyim diye korkmuştum ama normal olduğunu anlayınca rahatladım...
hem anladığım kadarıyla herkesde etkisinin yoğunluğu farklı..
benim gözlerim telkin öncesinde normalinde de zaten yapı olarak çok parlaktılar tıpkı şeffaf lens varmışcasına..
ve sonrasında parlaklığın maksimuma ulaştığını ve tonda biraz açılma olduğunu gördüm ama daha fazlası olmadı gözlerim hala kahverengi diyebilirim korkma yani...koyu kahve idi şimdi açık kahve gibi....yani yine kahve başka renge atlamadı...

Hani bir de giydiği kıyafete ışığa göre göz rengi değişen insanlar vardır ya...onların da gözlerine dikkat ederseniz rengi ne olursa olsun
çok parlak yapıda oluyorlar genelde....bende de parlaklık olayı biraz fazla olduğu ve telkinin de etkisiyle daha da arttığı için ortama göre rengi dönmeye başlamış olabilir (daha önceden rengi ışığa göre dönmüyordu nitekim)
siyah ile koyu bal rengi arasında dönüyor benimkiler.. Ha ben bi de hep gözlerimin daha açık olmasını istemişimdir belki onun etkisi de vardır (birşeyi 40 kere dersen olur hesabı) biyokinezi yapmadım sadece telkin dinledim....ama belki telkinin etkisiyle beynim kendini arındırınca göz rengi konusundaki isteğime karşı daha duyarlı hale gelmiş olabilir....umarım yardımcı olmuşumdur....

ziyaretcixy 12-01-2009 12:32 AM

vucudumuzu oluşturan ve fonksiyonlarını yürüten zihnimizdir.Vucudunun belli bir bölgesine düşünce bombardımanı yaparsan değişmeye başladığını görürsün :)))

bu yolla zayıflayan, kanseri yenen, saç çıkartan ve daha bir çok örnek bulabilirsin

game6589 18-02-2009 12:00 AM

göz yanması oluyo neden?:)

GüLüCüK 27-03-2009 03:16 AM

Cevap: Biokinezi

Selamlar, konu eskimiş ama görüp okuyunca yazmak istedim. Hemen belirteyim bu işin ustası uzmanı değilim, sizler gibi araştırıp gözlemlediğim kadar bilgim var.
Birincisi bazı arkadaşlar Biyokineziden sadece göz rengi değiştirmek için bir yöntemmiş gibi bahsetmiş (ve çoğu forumda bu şekilde açılan başlıklara rastlıyorum) adı üstünde biyo- arkadaşlar dolayısıyla tüm vücudumuzu etkileyen bir sistem bu, ha neden göz kısmı ön planda çünkü görsel anlamda değişikliğin en belirgin gözlemlenebileceği yerlerden biri..
Geçici denmeside ilginç, sanırım yaptıktan sonra oldu deyip hemen bırakantıkları için... Bunu da nerden biliyorum açıklıyayım hemen; ben değil ama bu konularla fazlasıyla haşır neşir olan bir arkadaşım var ve bizzat şahit oldum gözlerindeki renk değişikliğine, etkisinin geçici olup olmadığı konusunu da ona sormuştum "Eski haline dönücekler mi peki?" diye.. "Bunun için yaptıklarımı tekrarlasam neden dönmesin" şeklinde cevabımı aldım...

TR-ance 05-04-2009 02:27 PM

Selam..

Bir Önceki Mesajımda Psikolojik OLduğunu Yazmıştım.. Fakat Denemekten Zarar OLmaz Diye Deneyeyim Bir Dedim.. Gözlerim Normalde Yeşil.. Fakat Sarı OLması Gerektiği Geçti İçimden .. Dedim Öyle OLsun.. :) Her Ne Kadar Normalde Gene Yeşil Kalsa da Gün Işığına Çıktığımda Gözlerim Sararıyor.. ( Çevrem Şaşırdı Biraz Çünkü Alışılmışın Dışında Bir Renk Alıyor.. )

teoman_ 05-04-2009 05:44 PM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 252462)
vucudumuzu oluşturan ve fonksiyonlarını yürüten zihnimizdir.Vucudunun belli bir bölgesine düşünce bombardımanı yaparsan değişmeye başladığını görürsün :)))

bu yolla zayıflayan, kanseri yenen, saç çıkartan ve daha bir çok örnek bulabilirsin

saç çıkartan kim var bana bir örnek verebilir misin?

sem2008 05-04-2009 06:39 PM

arkadaşlar bu enerji yönlendirmesi mi?eğer öyle ise bu enerjinin kaynağının kendimiz olduğunu mu imajine ediyoruz yoksa evrensel enerjiden mi enerji yüklemesi yaptığımızı imajine ediyoruz?yani anlamadığım bazı şeyler var,bu yönlendirmeyi nasıl yaptığımızıda tam anlamadım,açıklayabilecek bir arkadaş olursa sevinirim ve şimdiden teşekkürler!

asi_mavi2 17-04-2009 02:28 PM

göz rengi fena değil iyi olurda hani renkli gözü herkes sever o zaman her şey olabilir saç rengi, cilt herşey bundan bu sonucu çıkartabiliriz dolayısı ile rahasızlıklarımızı gidermek sadece yoğUNLAŞ VE İSTE. ölümsüzlük bu mudur?:)

asi_mavi2 20-04-2009 10:04 PM

neden olmasın? bu cümleyi çok kullanırım sanırım benim hatam odaklanmamak ve istediğim şeyi unutmak çok şey istiyorum sonra neyi istediğimi unutuyorum. benim odaklanmam lazım. gözlerimin renkli olmasını istiorum. şunuda belirteyim ben ünv okurken 98 lerde filan arabada bi bayanla karşılaşmıştım lens takmış dayanamayıp sordum rengi çok güzel gerçek rengimi dedim lens demişti işte o rengi istiyorum yalnız adı yok. yeşil mavi ve kahve karışımı bir şey şu an gözümün önünde başarırısam paylaşırım. koyu ve renkli.:

Siyahça 21-04-2009 12:06 AM

zayıflamak için nasıl kullanılıyor acaba?

zayıf bedenli halimizi sık sık düşünerek mi yapılıyordur?

melodik 03-05-2009 02:38 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418103)
zayıflamak için nasıl kullanılıyor acaba?

zayıf bedenli halimizi sık sık düşünerek mi yapılıyordur?

Bunu bende merak ettim hakket::) gerçekten bu konuyla ilgilenen birileri varsa ve bilgilendirirse sevinirim

TR-ance 03-05-2009 07:27 PM

Alıntı:

melodik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461299)
Bunu bende merak ettim hakket::) gerçekten bu konuyla ilgilenen birileri varsa ve bilgilendirirse sevinirim

Merhaba..

Ben Genelde Şöyle Yapıyorum.. İlk Önce Sırtüstü Uzanıp Rahatlıyorum.. ( 5 dk boyunca nefesinizi takip ederseniz rahatlarsınız kolay bir şekilde.. ) Sonrasında Farkındalığımı 6. Çakrama Veriyorum.. ( 6. Çakra 3. Göz Çakrasıdır Ve Realitelerin Bükülmesini Çok Rahat Bir Şekilde Gerçekleştiren Çakradır.. ) Bakın Özellikle Farkındalık Kelimesini Kullandım Eğer Siz Dikkatinizi Direkman Kaşlarınızın Arasına Verirseniz Enerji Gerilmesi OLuyor Ve İşe Yaramıyor.. Sadece O Bölgenizin Farkında OLun.. Rahatladıktan Ve 3. Göz Farkındalığınız OLuşmuş OLduğu Zaman İse İmgelemeye Geçebilirsiniz.. Ben Genelde Bir Şırınga İmgeliyorum.. Bu Şırınganın İçerisinde Atıyorum Benim Kaç Kilo OLmam Gerekiyosa OnLarın DNA Bilgisi Varmış Varsayıyorum.. Sonrasında İse Vücudumda Bir Tüp İçinde Bulunan DNA Sarmalı İmgeliyorum.. Daha Önce İmgelediğim İçinde DNA Bilgisi Bulunan Şırıngayla O Tüpü Deliyorum Ve O Tüpün İçerisindeki DNA Bilgisinin OLduğu Kısma Kendi Bilgilerimi Boşaltıyorum.. Bilgi Tamamiyle Aktarılınca Şırıngayı Çıkarıyorum Ve Tüp Kısmının İyileştiğini İmgeliyorum.. ( Bence Tüpün Deliğini Kapatın Çünkü 3. Göz İle GERçek Bir ÇaLışma Yapıyorsunuz.. ! ) Daha Sonrasında İse Gönderdiğim Bilginin İşlendiğini Kabul Ediyorum Ve Şırınganın Yok OLuşunu Seyrediyorum.. Bundan Sonra Uyanabilir Ve Günlük İşlerinize Devam Edebilirsiniz.. :)

SevgiyLe KaLın..

Siyahça 03-05-2009 08:00 PM

ve bu kadarı işe yarıyor öyle mi?

ilginçmiş...deneyeceğim...teşekkür ederim...

melodik 04-05-2009 03:39 AM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461404)
Merhaba..

Ben Genelde Şöyle Yapıyorum.. İlk Önce Sırtüstü Uzanıp Rahatlıyorum.. ( 5 dk boyunca nefesinizi takip ederseniz rahatlarsınız kolay bir şekilde.. ) Sonrasında Farkındalığımı 6. Çakrama Veriyorum.. ( 6. Çakra 3. Göz Çakrasıdır Ve Realitelerin Bükülmesini Çok Rahat Bir Şekilde Gerçekleştiren Çakradır.. ) Bakın Özellikle Farkındalık Kelimesini Kullandım Eğer Siz Dikkatinizi Direkman Kaşlarınızın Arasına Verirseniz Enerji Gerilmesi OLuyor Ve İşe Yaramıyor.. Sadece O Bölgenizin Farkında OLun.. Rahatladıktan Ve 3. Göz Farkındalığınız OLuşmuş OLduğu Zaman İse İmgelemeye Geçebilirsiniz.. Ben Genelde Bir Şırınga İmgeliyorum.. Bu Şırınganın İçerisinde Atıyorum Benim Kaç Kilo OLmam Gerekiyosa OnLarın DNA Bilgisi Varmış Varsayıyorum.. Sonrasında İse Vücudumda Bir Tüp İçinde Bulunan DNA Sarmalı İmgeliyorum.. Daha Önce İmgelediğim İçinde DNA Bilgisi Bulunan Şırıngayla O Tüpü Deliyorum Ve O Tüpün İçerisindeki DNA Bilgisinin OLduğu Kısma Kendi Bilgilerimi Boşaltıyorum.. Bilgi Tamamiyle Aktarılınca Şırıngayı Çıkarıyorum Ve Tüp Kısmının İyileştiğini İmgeliyorum.. ( Bence Tüpün Deliğini Kapatın Çünkü 3. Göz İle GERçek Bir ÇaLışma Yapıyorsunuz.. ! ) Daha Sonrasında İse Gönderdiğim Bilginin İşlendiğini Kabul Ediyorum Ve Şırınganın Yok OLuşunu Seyrediyorum.. Bundan Sonra Uyanabilir Ve Günlük İşlerinize Devam Edebilirsiniz.. :)

SevgiyLe KaLın..

Peki ya bunu ne kadar süredir yapıyorsun ve gerçekten işe yarıyormu çünkü ben bu biyokinezi olayını ilk defa burda duydum denemek istiyorum ama çok fazla bilgi sahibi değilim.

ışıkk 07-06-2009 02:19 PM

Nasılda gözümden kaçmış bu konu,ne zamandır bu sitedeyim. Biokineziyle göz rengi açılabileceğini ilk kez duyuyorum.doğrudur.sevinclisadece şunu söyleyeyim, düşünce gücüyle ilgilendiğimden beri göz rengimde değişiklik oldu,ooo67 bunu ben farkediyordum ama anlam veremiyordum kimseyede zaten söylemedim.dusun2 vardır bişey dedim bu konularla bu kadar ilgilenirsen değişmeside doğal dedim.y789sonra kardeşim aaaa göz rengine ne oldu lens falan almadın demi dedi,göz rengin değişmiş senin diye şaşkın bişekilde yüzüme bakıyordu.valla ben de hala farketmeden nasıl oldu anlamıyorum dusun2

blue jaloon 07-06-2009 02:50 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465701)
Nasılda gözümden kaçmış bu konu,ne zamandır bu sitedeyim. Biokineziyle göz rengi açılabileceğini ilk kez duyuyorum.doğrudur.sevinclisadece şunu söyleyeyim, düşünce gücüyle ilgilendiğimden beri göz rengimde değişiklik oldu,ooo67 bunu ben farkediyordum ama anlam veremiyordum kimseyede zaten söylemedim.dusun2 vardır bişey dedim bu konularla bu kadar ilgilenirsen değişmeside doğal dedim.y789sonra kardeşim aaaa göz rengine ne oldu lens falan almadın demi dedi,göz rengin değişmiş senin diye şaşkın bişekilde yüzüme bakıyordu.valla ben de hala farketmeden nasıl oldu anlamıyorum dusun2

anlayinca ne olucakki bosver gitsin yasamaya bak:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM.