Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

mayıs ayında in'ler ve out'lar

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler mayıs ayında in'ler ve out'lar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mayıs ayı bir başkadır; sıcağı çok hissetmezsiniz, ama artık soğuk da değildir. Bazen düşünürüm, her şeyden keyif aldığımız ay mayıs mıdır, diye? Geçen gün birkaç arkadaş Nişantaşı'nda çok 'in' bir yerde kahve içtik, baharın heyecanı, mekanın abartılı dekorasyonu, ama da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

mayıs ayında in'ler ve out'lar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:25 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart mayıs ayında in'ler ve out'lar



Mayıs ayı bir başkadır; sıcağı çok hissetmezsiniz, ama artık soğuk da değildir. Bazen düşünürüm, her şeyden keyif aldığımız ay mayıs mıdır, diye?













Geçen gün birkaç arkadaş Nişantaşı'nda çok 'in' bir yerde kahve içtik, baharın heyecanı, mekanın abartılı dekorasyonu, ama da yemek ve tatlıların lezzeti ile yeni bahar trendleri oluşturdum; işte benim için bu bahar 'in' ve 'out'lar. Bence siz de kendi listenizi yapın ve evinize bir de böyle bakın.

Bu bahar, pazen ve çiçekli kumaşlar çok 'in'; hem ucuz, hem rahat, hem cıvıl cıvıl? Önümüzdeki hafta Kapalıçarşı'ya gitmeyi ve bu renkli pazenlerden almayı düşünüyorum. Her şeyde kullanılabilirler, yatak örtüsü, masa örtüsü, perde, ruhunuz neyi çekerse? Gelecek sıcakları düşünmeyin, baharın keyfi rahatlıktan geçer ve pazen kadar rahatlık duygusu veren, çeşit çeşit desen barındıran başka bir kumaş cinsi daha inanın yoktur.

Bu bahar, siyah 'out'... Ve tabii ki siyahla birlikte kullanılan dore ve lamenin yanı sıra kristal yoğun aydınlatmalara da elveda deme zamanı. Bu bahar enerjimizi dışarı vurabileceğimiz, toprağın kokusunu ve tazeliğini içeri alabileceğimiz renkler ve malzemeler kullanacağız; yani, yeşil, sarı, beyaz ve canlş desenler çok 'in'.

Koyu renk ahşap bir süreliğine 'out'. Beyaz ya da çok açık ahşap ile bu bahar aylarında mutlu olacağız. Gazetelikler, küçük sehpalar, açık renk doğal görünümlü çerçeveler, ahşap kollu minik koltuklar ise kesinlikle çok 'in'. Baharı evimizde çok keyifle geçirmemiz için her şey hazır. Büyük desenli ve karışık renkli halılar 'out'. Tek bir rengin farklı tonlarşında kilimleri bu sene çok seveceğiz. Hatta evimizin çeşitli bölgelerinde farklı renk denemeleri de yapabiliriz onlarla. Mutfakta turuncu tonları, salonda yeşil tonları, yatak odasında mavi tonları gibiş

Vazo çiçeği, mum, koku, bu bahar biraz 'out'. Onun yerine evimizde toprak içinde çiçekler alacağız. Küçük mandalina aşacş, pencere önünde minik kaplarda sümbüller ve laleler bu bahar kesinlikle şinşş

Yastıklar hiç bir zaman şoutş olmaz, bu baharı da yastıksız geçirmeyeceğiz, ama beyaz, büyük ve işli yastıklar bu bahar ve hatta bütün sıcak günlerde çok moda. Mat eşyalar bu dönem out. Beyazla birlikte yeşil ve kırmızı parlak lake küçük sehpalar alıp evinizde her yere serpiştirebilirsiniz. Banyoda bu sehpaların üstüne havluları sıralayabilir, salonda çay köşenize katabilirsiniz; ve en güzeli çocuklar bu sehpaları çok seviyor.

İstediğiniz desen, renk ve büyüklükte kupalar ve tabaklar bu sene mutfağınızda yeterince birikmediyse, şimdi almak için iyi zaman, çünkü renk ve desen konu porselen olunca bu bahar çok 'in'.

Daha önce birlikte kullanırken tereddüt ettiğiniz tüm renklere bu bahar özgürlüğünü verdi. Mor ile kırmızı, mavi ile kahverengi, lame ile pembe içine bol beyaz kattığınız sürece, bu bahar evinize girebilir. Zaten siyahı bir süreliğine gönüllerden uzak tuttuğumuza göre, renklenmenin tam zamanı. Kırmızı bir halıyı arka odadan rahatlıkla salonunuza taşıyabilirsiniz.

Pencere önlerine koltuk koymak ve ikili sohbet köşeleri bu bahar çok 'out'. Onun yerine pencere önlerinde yemek masanız, ve çiçekleriniz olacak, Pazar sabah kahvaltılarınızı salona taşıyacaksınız, yeşil ve beyaz örtüler ve beyaz tabaklarla hazırlanan sofranızda sadelik hakim olacak, ama kanepenizin önündeki sehpanızda tüm renkleri ile parlak tepsiler ve parlak fincanlar, hatta kupalar olabilir.

Küçük aksesuarlar bu bahar 'out'. Çok dikkat çeken, ama abartısız, büyük ama çok yer kaplamayan aksesuarları bu sıcak günlere geçişte çok seveceğiz. Ayaklş yüksek yuvarlak tabaklar, büyük ve renkli sürahiler, renkli teneke kaseler rahatlık adına bizimle olacak.

Aslında bazen hepimiz kendimizi yaşamın akışına bırakmak ve geleni öylece almak isteriz ya, işte bu mayıs öyle geldi, onu kabul edin, yaşamınızda akmasına izin verin, o da size alışılmışın dışında, kendi estetik ve zarafetinde hem kullanışlı hem de eğlenceli bir bahar hediye etsin. Artık size de tadını çıkarmak kalıyor tabii ki?





Dr. Mimar Lerzan Aras, her ay bir okuyucumuzun kişilik özelliklerinden yola çıkarak dekorasyon önerilerinde

bulunacak. Ona e-posta atın!








Pınar Çağlayan, 11 Ekim 1978 Mersin doğumlu. Temmuz ayında evlilik planları var ve ev döşeme telaşı içinde. Evde çok fazla eşyadan hoşlanmıyor ve sadelikten yana. Nişanlısı da kendisi de deniz kenarında doğup büyüdüğü için, sıcak ortamlardan hoşlanıyor. Yaz ayını ve yaza dönen baharı seviyor; sevmedikleri ise pembe tonları ve vitrinli dolaplar. Her akşam vakit geçireceği ve hafta sonları arkadaşlarını ağırlayacağı 24 m2 salonunu keyifli ve kullanışlı döşemek için öneriye ihtiyacı var.



ÖNERİLER: Doğu tarafından bakacak olursak, Pınar Hanım'ın burcu terazi, yükselen burcu yay, ay burcu ise kovada... Elementlere bakarsak, hava çok yüksek, toprak hiç yok gibi... Batı tarafından bakarsak, güneş alan, deniz kokusunu hissedebileceği ve tahminimce de sevimli bir salonu var. Güzel, severek ve orijinal olduğunu düşündüğü şeyleri almayı sever, evini de zaman içinde severek döşeyeceğini düşünüyorum. Az, ama rahat eşyalar onu mutlu edecektir. En uygun renkler beyaz, açık mavi, açık yeşil, ama bunların arasına muhakkak koyu renklerden de ( mavi, lacivert, koyu kırmızı, koyu yeşil gibi... ) serpiştirmek lazım. Malzeme olarak, açık renk ahşaptan vazgeçmemek iyi sonuç verir, ama beyaz ya da açık gri patine edilmiş bir ahşap da olabilir.

Salonda bir adet L Kanepe (tercihen beyaz ) ve yuvarlak bir masa dışında büyük eşya kullanmamasını öneririm. Az ve büyük aksesuar kullanmalı, özellikle cam iyi olabilir, cam vazolar, çanaklar, bu sene çok hoş. Evinde açık renk hakim olsun, danteller, desenli örtüler, renkli perdeler, işli yastıklar gibi alışılmış ve otantik görünüm veren eşyalardan kaçınmalı. Bir duvarını tamamen raf yapabilir, bunun için de pencerenin sağına ya da soluna gelen her iki duvardan birini seçebilir, hatta pencerenin önüne bir tane tek koltuk da koyabilir, bu onun keyif koltuğu ve keyif köşesi olabilir, ama kanepe pencereden uzak olmalı. Masa da bir duvara doğru yanaşmalı. Küçük bir salondan bahsediyoruz. Orta alanlar mümkün olduğunca boş kalsa iyi olur.

Bu arada gece ve aydınlatma da salon için önemli olacak. Büyük cam kandiller, yer minderleri hem salonda hem de balkonda iyi bir etki yaratır. Her ne kadar salonu genişletebilirse de Pınar Hanımşa çok ayna önermiyorum, ama girişinde boydan boya ayna kullanabilir.

Renk konusuna dönersek, koyu ve parlak renkleri aksesuarda eksik etmemek, ama büyük eşyaları çok açık renk seçmek iyi sonuç verecektir.









Kaynak:Evdergisi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


mayıs ayında in'ler ve out'lar

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler mayıs ayında in'ler ve out'lar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mayıs ayı bir başkadır; sıcağı çok hissetmezsiniz, ama artık soğuk da değildir. Bazen düşünürüm, her şeyden keyif aldığımız ay mayıs mıdır, diye? Geçen gün birkaç arkadaş Nişantaşı'nda çok 'in' bir yerde kahve içtik, baharın heyecanı, mekanın abartılı dekorasyonu, ama da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.