Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Panik Atak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=388)
-   -   PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4888)

diksiyon 29-02-2008 06:11 AM

PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER

PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER
1. Panik dolu düşünce : “Ben her zaman....da paniğe kapılırım.”
Akılcı alternatif : “Ben olasılıkları düşündüğümde paniğe kapılmam.”
2. Panik dolu düşünce : “Ya bayılırsam”
Akılcı alternatif : “ Daha önce paniğe kapıldığım için hiç bayılmadım.”
3. Panik dolu düşünce : “ Kalp krizi geçireceğime eminim.”
Akılcı alternatif : “Panikten oluşan bedensel tepkiler tehlikeli değildir. Vücudum yalnızca korkumu yansıtıyor.”
4. Panik dolu düşünce : “Ölebilirim.”
Akılcı alternatif : “ Şimdiye kadar kimse panikten ölmedi.”
NE YAPMALI ?
Endişeye kapıldığınız bir durumda , endişenizin çoğalarak panik atağa dönüşeceğine mi inanıyorsunuz? Yapmanız gereken birkaç önemli ipucu :
• Düşüncelerinize meydan okuyun
• Başarıya ulaşmak için pratik yapın
• Kendinizle konuşun
• Gerçekten ne hissettiğinizi ayırt edin
• Problemlerinizi tek tek çözmeye çalışın
• Başarılarınızı hatırlayın
• Kendinizi cesaretlendirin
• Arkadaşlarınızda , ailenizden ve/veya bir terapistten destek alın.

alıntı

güllerinperisi 15-06-2008 11:16 PM

Ynt: PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER

hoşlanmadığım düşünce aklıma geldiğinde ona ''seni pis fırsatçı güle güle deyip iteliyorum.''Biliyorum ki inanırsam gerçekleşir.Endişeler rutin ziyaretlerini yapar ,benim gibi kaba bir ev sahibini beğenmedikleri için giderler.. music45

canafar 03-10-2008 02:35 AM

Alıntı:

güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı
hoşlanmadığım düşünce aklıma geldiğinde ona ''seni pis fırsatçı güle güle deyip iteliyorum.''Biliyorum ki inanırsam gerçekleşir.Endişeler rutin ziyaretlerini yapar ,benim gibi kaba bir ev sahibini beğenmedikleri için giderler.. music45

bunu bende yapıyorum sürekli ve acayip işer yarıyor:) okuyunca yazmadan geçemedim.

tearstoheaven 11-11-2008 11:25 PM

selamlar;
bende panik atak hastasıyım...ağır bir şekilde geçiriyorum hemde...tavsiyem 2 haftada bir doktorunuza görünün...psikokoterapistten yardım alın...çevrenizdekileri fazla umursamayın...6 öğün yemek yiyin...klasik müzik yada heavy metal tarzı müzikler dinleyin...hergün mutlaka sıcak duş alın...2 litre su için...spor yapın yada dans edin...evcil bir hayvan besleyin(özellikle çok faydası var)...gitar keman vs. kursuna başlayın yada resim yapın...çevrenizdekileri özellikle umursamayın tekrar tekrar söylüyorum...korkmayın birşeyden ölmezsiniz...yine de içinizi rahatlatmak için doktorlara gidin nöroloji yada kardiyolojiye hiç birşey çıkmaz...kendimden biliyorum... guitar

kontrollerinizi asla aksatmayın arkadaşlar...ilaç kullanıyorsanız doktora danışmadan bırakmayınız herşey daha kötüye gidebilir yoksa...biraz karışık yazdım...affola...

sevgiyle kalın...

dunya21 11-12-2008 09:10 PM

daha önce çok ağır panik atak vardı bende ve yendim ve galip geldim ama çok şeyde kaybetim yani kısacası değiştim bütün herşeyi kısa zaman içinde siz dostlarımla paylaşacağım

fatos2 14-01-2009 01:13 AM

bende panik atak oldummm ve endimle acayip kavga içindeyim sesleri durduramıyorum

shamanic 14-01-2009 01:15 PM

merhabalar fatos.. hoşgeldin yanımıza..

öncelikle önerdiğimiz telkinleri düzenli olarak dinlemeye başalayabilirsin.. super
suçluluk
ego
kendine güven
ertelemeyi bırak
topluluk karşısında konuşma

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ikinci adımda panik atak için özel telkin yapılmakta..
hayatimdegisti rumuzlu atakan beye özel mesaj atarak detayları konusunda bilgi alabilirsin..
böylelikle iyileşme sürecini hızlandırırsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/private.php?do=newpm&u=3

üçüncü adım aşağıda ki linkte tarif ettiğim nefes egzersizlerini uygulayabilirsin..

panik atak hastasıyım - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle..
actionsmilesevgiler..

fatos2 26-01-2009 12:33 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281748)
merhabalar fatos.. hoşgeldin yanımıza..

öncelikle önerdiğimiz telkinleri düzenli olarak dinlemeye başalayabilirsin.. super
suçluluk
ego
kendine güven
ertelemeyi bırak
topluluk karşısında konuşma

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ikinci adımda panik atak için özel telkin yapılmakta..
hayatimdegisti rumuzlu atakan beye özel mesaj atarak detayları konusunda bilgi alabilirsin..
böylelikle iyileşme sürecini hızlandırırsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/private.php?do=newpm&u=3

üçüncü adım aşağıda ki linkte tarif ettiğim nefes egzersizlerini uygulayabilirsin..

panik atak hastasıyım - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle..
actionsmilesevgiler..

çok teşekkür ederim telkinleri dinliyorum ama anladığım kadarıyla yıkıntılarım çok büyük onarmak zaman alacak diye düşünüyorum tekrar teşekkürler

spectrando 18-09-2009 06:20 PM

Cevap: PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER

merhabalar..ben de panik atak hastasıyım...bir telkin yöntemi de benden;

"geçmiş ile ilgili pişmanlıklarım,şimdi ile ilgili korkularım,gelecek ile ilgili endişelerim yok!"

bunu %100 düşünce gücü kitabından alıp hayat felsefesi edindim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 AM.