Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öss Destek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463812)

gnr 12-06-2010 05:29 PM

Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751759)
bende calisiyorum cok sukur sevincli

mimar olmak istyorummm krzm67 aklimdaki yerleri simdi soylemiim u859

yazin tercihlerimi yapip snucum geldgnde yazarm buraya !! k8908

peki sen??

UMarım istediğin gibi olur smileydance
Paylaşıp bizide sevindirirsin artık8977

Benim yol belli cilgin897Polis sevincli
Eller havayay789
Ama belli olmaz yinede..

zahiri 12-06-2010 05:32 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751773)
UMarım istediğin gibi olur smileydance
Paylaşıp bizide sevindirirsin artık8977

Benim yol belli cilgin897Polis sevincli
Eller havayay789
Ama belli olmaz yinede..

hakkimizda hayirlisi olsun y789

insallah sende hayaline erisirsingirlhaha

hadi calismaya devaaaam 8977

gnr 12-06-2010 05:34 PM

Alıntı:

belkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751770)
merhaba arkadaşlar bende sayısalcıyım. eczacılık istiyom ama çok istiyom. ilk yılım bu sene ygs güzel geçmedi çalışıyom ama inş. gelir seneye kalmak istemiyom.rt67çalışan herkesin allah yardımcısı olsun. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. (son haftalar) herkese bol şanssuperxy

Hatta son hafta ilk sınav için Gün sayıoruz:)
Ezcacılık güzel ..
YGS %40 LYS%60 LYS daha önemli sonuçta..
lys 2 kısmına 200.000 kişi başvurmuş..
Galiba şansınız oldukça yükseksevincli

Alıntı:

belkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751772)
bende sınavlara hazırlanıyorum herkese başarılar

Teşekkürler Belkıs..

Sevgilerimle...

zahiri 12-06-2010 05:38 PM

Alıntı:

belkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751770)
merhaba arkadaşlar bende sayısalcıyım. eczacılık istiyom ama çok istiyom. ilk yılım bu sene ygs güzel geçmedi çalışıyom ama inş. gelir seneye kalmak istemiyom.rt67çalışan herkesin allah yardımcısı olsun. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. (son haftalar) herkese bol şanssuperxy

benim 2.senem ama olsun cok sey ogrendim y789

insallah seninde gonlunce olur hersey k8908

gnr 12-06-2010 05:41 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751776)
benim 2.senem ama olsun cok sey ogrendim y789

insallah seninde gonlunce olur hersey k8908

Desene Tecrübeyle konuşuyoruz :)

zahiri 12-06-2010 05:48 PM

girlhaha

ayyy ne tecrube ama sevincli

soyle soyliim gecen sene okul+dershne.. dershaneyi son 2 ay biraktim bildigin tatil yaptim amacsiz!

sonuc :...... y789

yasadigim sehirdeki uni.yi tutturamayinca kaldim oyle derty

bu sene yer sinirim yok elimdesn mimarlkk!smileydance

mu@z 12-06-2010 08:46 PM

burdaki arkadaşları bilemiyorum ama ben ilk defa ailemden destek görüyorum okumam konusunda...bende birkaç defa girdim sınava hatta kazandımda...lakin maddi ve manevi destek göremeyince mecburen vazcaydım...ama nasıl? 1 hafta ruh gibi gezdim çok hasta oldum... nasip değilmiş...

şimdi...bu yaşta hala yuva kurma derdinde değilde, okuma derdinde olunca leyn ne ideailist evlat dediler :) ve eli mahkum tam destek...büyük sözüme tövbeler olsun ama kazanmayı çok çok çok istiyorum...biiznillah...

zahiri 12-06-2010 11:22 PM

Alıntı:

mu@z Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751805)
burdaki arkadaşları bilemiyorum ama ben ilk defa ailemden destek görüyorum okumam konusunda...bende birkaç defa girdim sınava hatta kazandımda...lakin maddi ve manevi destek göremeyince mecburen vazcaydım...ama nasıl? 1 hafta ruh gibi gezdim çok hasta oldum... nasip değilmiş...

şimdi...bu yaşta hala yuva kurma derdinde değilde, okuma derdinde olunca leyn ne ideailist evlat dediler :) ve eli mahkum tam destek...büyük sözüme tövbeler olsun ama kazanmayı çok çok çok istiyorum...biiznillah...

ahh ah senin yazdigini okuyunca gecen senem geldi aklima.. gonderilmedigin icin bi senen bosa giidyo iste.. ama bende snn gbi diyebiliyorum su anda nasip degilmis y789 bu 1 senede cok sey ogrendim.. insallah bu sene basaracagz hep brlikte.. bnu dusunmek bile mutluluk veriyor bana y789

mu@z 12-06-2010 11:42 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751824)
ahh ah senin yazdigini okuyunca gecen senem geldi aklima.. gonderilmedigin icin bi senen bosa giidyo iste.. ama bende snn gbi diyebiliyorum su anda nasip degilmis y789 bu 1 senede cok sey ogrendim.. insallah bu sene basaracagz hep brlikte.. bnu dusunmek bile mutluluk veriyor bana y789

inşaAllah hepimiz kazanırız ama ben panikteyim biraz korkuyorum ygsde benim için önemini düşünüp çözdüm soruları tabiri caizse beynimin damarları çatladı gözlerim görmez oldu 5000 milyon kez göz kırptım okumak, okuduğumu anlamak için ve yetiştiremedim sınavdan çıkınca moral eksilerdeydi abartmıyorum inan. korktum beyin kanaması geçirecem diye ama şükür olsun lys ye girebiliyorum...

liseden mezun olalı 13 yıl olmuş ayrıca kendim hazırlanıyorum...korkuyorum...çoook! umarım buraya iyi haberler ulaşır sınav sonrası hepimizden...

hayatın_ritmi 12-06-2010 11:46 PM

Bende hazırlanıyorum.Herşey hayırlısıyla gönlümüze göre olur inşallah;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.