![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
Paylaşıp bizide sevindirirsin artık8977 Benim yol belli cilgin897Polis sevincli Eller havayay789 Ama belli olmaz yinede.. |
hakkimizda hayirlisi olsun y789 insallah sende hayaline erisirsingirlhaha hadi calismaya devaaaam 8977 |
Ezcacılık güzel .. YGS %40 LYS%60 LYS daha önemli sonuçta.. lys 2 kısmına 200.000 kişi başvurmuş.. Galiba şansınız oldukça yükseksevincli Alıntı:
Sevgilerimle... |
benim 2.senem ama olsun cok sey ogrendim y789 insallah seninde gonlunce olur hersey k8908 |
|
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? girlhaha ayyy ne tecrube ama sevincli soyle soyliim gecen sene okul+dershne.. dershaneyi son 2 ay biraktim bildigin tatil yaptim amacsiz! sonuc :...... y789 yasadigim sehirdeki uni.yi tutturamayinca kaldim oyle derty bu sene yer sinirim yok elimdesn mimarlkk!smileydance |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? burdaki arkadaşları bilemiyorum ama ben ilk defa ailemden destek görüyorum okumam konusunda...bende birkaç defa girdim sınava hatta kazandımda...lakin maddi ve manevi destek göremeyince mecburen vazcaydım...ama nasıl? 1 hafta ruh gibi gezdim çok hasta oldum... nasip değilmiş... şimdi...bu yaşta hala yuva kurma derdinde değilde, okuma derdinde olunca leyn ne ideailist evlat dediler :) ve eli mahkum tam destek...büyük sözüme tövbeler olsun ama kazanmayı çok çok çok istiyorum...biiznillah... |
ahh ah senin yazdigini okuyunca gecen senem geldi aklima.. gonderilmedigin icin bi senen bosa giidyo iste.. ama bende snn gbi diyebiliyorum su anda nasip degilmis y789 bu 1 senede cok sey ogrendim.. insallah bu sene basaracagz hep brlikte.. bnu dusunmek bile mutluluk veriyor bana y789 |
inşaAllah hepimiz kazanırız ama ben panikteyim biraz korkuyorum ygsde benim için önemini düşünüp çözdüm soruları tabiri caizse beynimin damarları çatladı gözlerim görmez oldu 5000 milyon kez göz kırptım okumak, okuduğumu anlamak için ve yetiştiremedim sınavdan çıkınca moral eksilerdeydi abartmıyorum inan. korktum beyin kanaması geçirecem diye ama şükür olsun lys ye girebiliyorum... liseden mezun olalı 13 yıl olmuş ayrıca kendim hazırlanıyorum...korkuyorum...çoook! umarım buraya iyi haberler ulaşır sınav sonrası hepimizden... |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Bende hazırlanıyorum.Herşey hayırlısıyla gönlümüze göre olur inşallah;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |