![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
yeni siistemin ilk senesi sonuçta.. dershane ve okul hocaları ne kadarda detay var derse desinn .. öyle olacağını sanmıyorum.. İçime Doğducilgin897 UMarım sınav iyi geçer... |
Alıntı:
kendim hazırlanıyorum,sadece yaradanın yardımı ile... ve bu yıl son şansım...şükürler olsun ki ygs yi hafif yaralı atlattım ama gemi su almadı:)... korkuyorum...çünkü kazanmam hayati!korkuyorum... hedefi olmayan gemiye rüzgar bile yardım etmezmiş ya GEMİ LİMANA DEMİRLEMELİ BİİZNİLLAH... |
Bende evde hazırlanıyorum.. Dershanelerinde tadı kalmadıgirlhaha Bunu kazanmazsan hayatın sonumu sanki .. kasma kendinicat56 ,Herşey olacağına varırr.12389 O demiri deninizin dibine beraber indiririz inşallahcilgin897 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? korkmayin! kendine guven herseydir sevincli tebrikler evde hazrlananlar .. zor gercekten.. kazancam/ kazancaz bnmde icime dogdu k8908 tek sayisalci benmiim sapkal89 |
Benimki EA 8977 İNşallah KAzanacaz.!!!cilgin897 Sakın seneye kalsın die birşey geçmesin aklınızın ucundan sevincli |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? hayir hayir ne senesiiii sevincli icimde kelebekler ucusuyo istedigim yeri kazandigima dair hayallerr kurunca y789 bu keyfi bu sene yasayacagimmmmm k8908(insallah O0) az kaldi sinavada ama stres yok , alnimizin akiyla cikcaz dimiiii gnr sapkal89 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Tabiki Zahiri:) KAzanıcaz:) Sınava Az kaldı ama ben hala çalışıyorumm..:) BU arada ne istiyosun ve neresi ??? |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? bende calisiyorum cok sukur sevincli mimar olmak istyorummm krzm67 aklimdaki yerleri simdi soylemiim u859 yazin tercihlerimi yapip snucum geldgnde yazarm buraya !! k8908 peki sen?? |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? merhaba arkadaşlar bende sayısalcıyım. eczacılık istiyom ama çok istiyom. ilk yılım bu sene ygs güzel geçmedi çalışıyom ama inş. gelir seneye kalmak istemiyom.rt67çalışan herkesin allah yardımcısı olsun. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. (son haftalar) herkese bol şanssuperxy |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? bende sınavlara hazırlanıyorum herkese başarılar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM. |