![]() |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Fireplace - Kaminfeuerknistern - Sömine Atesi ( Very Long ) - YouTube Su sesi yerine şömine sesinin çok daha rahatlatıcı ve keyifli olabiliceğini, sürekli dinlenilmesinin daha kolay olabiliceğini düşünüyorum Atakan bey, acaba hediye telkini sizde uygun görürseniz bu rahatlatıcı şömine sesi ile yapmanız mümkünmüdür acaba ? |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Güzel fikir şömine seside :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Şömine sesi çok güzel...tam da mevsimin ruhuna uygun,içim ısındı... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bolluk bereket telkini ica ediyorum. herksin bolca sevgiye,anlayışa,paraya,barışa, güzel düşüncelere ihtiyaç duyduğu bir dönemde yaşıyoruz. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Ayşegül ben yazın görürüm seni :D:D şaka biryana güzelmiş gerçekten.Hem değişiklik olmuş olur. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Ben de kışlık versiyon olarak değerlendirmiştim ama sonra düşündüm diğer telkinlerde ki okyanus sesi,su sesi dinliyorum veee üşümüyoruum...demek ki neymiş ? yazın da şömine sesi dinlenebilirmiiişş music45 music45 music45 |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır 2 GÜN kalmış dertyskan67 derty |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Alıntı:
|
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sanırım ruh eşini çekemeyen bir benmişim :D Daha çok yalnız hissettim şimdi kendimi ;( Tercihimi "Endişelerden Kurtulma" telkini olarak değiştiriyorum o zaman :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Dışa dönük:9 Mükemmelliyetçilik:6 Endişelerden özgürleş:5 (en çok oy alanlar) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |