![]() |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Her ne çıkacaksa bizim hayrımıza çıkacak... Ben stres veya gevşeme telkininin hepimize (önce kendime) iyi geleceğini düşünüyorum... Günümüzde çoğu hastalığın kaynağının stres olduğunu biliyor muydunuz? Stresin Etkileri, stresin belirtileri, stresin nedenleri, stresin vücuda etkiler |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır arkadaşlar şöyle bir uyanıklık yapsak.Parayla ilgili bir telkin alsak,mesela parayı bollukla çek gibi.Çünkü bu telkin işe yararsa para kazanıp diğer telkinleride alabiliriz :) Böyle bir telkin alan ve olumlu sonuç alan varmı aranızda. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bence de parayı bollukla çek olsa çok iyi olur..2015 in herkese bolluk bereket getirmesi dileğiyle benim tercihim parayı bollukla çek... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Arkadaşlar 430 görüntüleme var ve yanıtlar çok az.Herkes arzu ettiği telkini yazarsa güzel olur :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır mükemmelliyetçilik. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır heyyoo mükemmelliyetçilik demiştim fakat fikrimi değiştiriyorum DIŞA DÖNÜKLÜK telkininden yanayıım bendee |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Dışa dönük:8 Mükemmelliyetçilik:6 Endişelerden özgürleş:3 Sağlıklı görün:2 (en çok oy alanlar) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bir kişi bir kaç kez oy kullanabilir miii y789 y789 y789 |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Hayır oy değiştirilebiliyor sadece :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Şansımı denemiştim sadece,hala endişelerden özgürleş diyorum ^-^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |