Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=312)
-   -   Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620037)

davutby 17-01-2012 11:27 PM

Cevap: Neden Yorumlar Bu Kadar Çok?

Ben öyle gördüğüm için söyledim.Yapıcı eleştiriler siteyi daha güzelleştirir bu da üççççç.

kuantumxyz 17-01-2012 11:58 PM

Acizane kendi kafamda site sakinlerini dört gruba ayırıyorum. Ben 3 ve 4. gruptanım:)
1- Öncüler
2- Aktif yazıcılar
3- İzleyiciler
4- Dayanamayıp yazanlar

Ağırlıklı olarak 3. grupta olmak sitemizin değerini azaltmaz. Bildiğim kadarıyla bu sitenin amacı ya da beklentisi kendisini yüceltmemiz değil, tam tersine bizim özümüzdeki kaliteyi açığa çıkartıp, yaşama sımsıkı bağlanmamıza yardımcı olmak. Oksijenin amacı karşılık beklemeden sağlıklı yaşamamızdır. Onu kirletmedikten sonra amacı dört dörtlük işler. Bu sitede biz izleyiciler için ağaç ekip oksijeni çoğaltan arkadaşlara teşekkür ederim:)25889

Işıldayan Safir 18-01-2012 12:27 AM

Alıntı:

davutby Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816419)
Bence yorumların az olması Site için yapılan öneri ve isteklere cevap verilmemesi ya da önemsenmemesi.

Ben bu eleştiriyi haklı buluyorum. Yeni yönetici alımlarımızın nedenleri arasında bu sebep de mevcuttur. Ve her zaman göz önünde bulundurulacaktır.

Sevgiler.

imported_Angel 18-01-2012 03:07 PM

siteyi daha aktif hale getirmek için bir öneride bulunmak istiyorum...belki garip veya saçma gelebilir bazılarımıza ama yine de söyleyim...

renklerin insan ruhuna etkisi tartışılmaz bunu çoğumuz biliyoruz....bence sitenin renkleri mavi yerine pembe veya turuncu gibi daha ışıklı daha enerji verici daha davetkar bir renkte olabilir diye düşünüyorum....
buz mavisi renk biraz siteye mesafelilik, sakinlik durgunluk ve ciddiyet havası veriyor gibi....belki üyelerin aktif olarak katılıp yorum yazmasını azaltıyor olabilir...

sweeet 18-01-2012 03:47 PM

Saçma değil ilginç bir görüş de :)) Bence mavi iyi enerjisi de oldukça yüksek bir renktir. Huzur vermesinden ziyade mavi boğaz çakrasının rengi olduğu için burada kendini ifade etmekte zorlananlar için de iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Pembe bizi duygusal yapar(Kadınlar klübü gibi oluruz :D), turuncu da enerji verdiği bir geçrek ama beni nedense hep açıktırır yanında da yeşil oldu mu tamamdır. :))

Paylaşımların yazılarını renklendirmek ve o paylaşımlarla ilgili anlamlı resimler eklemek bence dediğin gibi olumlu bir etki yapabilir.

Işıldayan Safir 18-01-2012 06:35 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817578)
siteyi daha aktif hale getirmek için bir öneride bulunmak istiyorum...belki garip veya saçma gelebilir bazılarımıza ama yine de söyleyim...

renklerin insan ruhuna etkisi tartışılmaz bunu çoğumuz biliyoruz....bence sitenin renkleri mavi yerine pembe veya turuncu gibi daha ışıklı daha enerji verici daha davetkar bir renkte olabilir diye düşünüyorum....
buz mavisi renk biraz siteye mesafelilik, sakinlik durgunluk ve ciddiyet havası veriyor gibi....belki üyelerin aktif olarak katılıp yorum yazmasını azaltıyor olabilir...

Bu bayadır düşünülen bir şey... Hatta olacaktı ancak sebebini hatırlayamadığım sanıyorum teknik bir nedenle iptal oldu. Saçma bir öneri değil kesinlikle. Bizim de istediğimiz bir şey. Çok güzel ve değişik bir hava katacağına düşünüyorum.

Ben mavinin hayır mesajı verdiğine inanıyorum. Turuncu ya da pudra renkleri önermiştim vaktinde. Güzel bir öneri.

Sevgiler.

sweeet 18-01-2012 07:23 PM

Daha önce bunu hiç duymamıştım. Mavi neden hayır mesajı verir?

Işıldayan Safir 18-01-2012 07:42 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817622)
Daha önce bunu hiç duymamıştım. Mavi neden hayır mesajı verir?

Öyle bir anlamı olduğundan değil de ben öyle hissettiğimden tatlım... Bir de tondan tona fark ediyor. y789

kutayhun 19-01-2012 01:35 AM

sitemiz herşeyiyle çok güzel...özellikle moderatörleri ve adminleriyle...

Neptün 19-01-2012 01:59 AM

Web sitelerinde en uygun renklerden biridir açık mavi. Turuncu, kırmızı, sarı gibi renkler gözleri yorar ve bir an önce siteden çıkma isteği oluşturur. Kırmızı ve turuncunun böyle bir etkisi vardır. En uzun kaldığınız sitelere dikkat edin ya açık mavidir ya beyazdır ya da çok açık yeşil tonlarda olur.

Ben forumun renklerini beğeniyorum. Bir de logosu olsa tam olacak. İnşallah o da yakında olur.

imported_Angel 19-01-2012 11:56 AM

yani illa ki çok radikal bir renk değişikliği olsun yada gözyoracak kadar çok parlak bir renk olsun demiyorum.. sevgili Zerynthia nın da dediği gibi ton farkı bile önemli bir fark oluşturabilir...sitedeki mavi tonu resmen buz mavisi ve bence soğuk bir hava oluşturuyor...

cart turuncu cart sarı falan değil de....ne bileyim yavruağzı olabilir...yada maviyi seven veya vazgeçmek istemeyenler için mavinin soğukluğuna bir nebze sıcaklık katmak adına pastel tonda bir leylak rengi de olabilir....

Işıldayan Safir 19-01-2012 12:58 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817750)
yani illa ki çok radikal bir renk değişikliği olsun yada gözyoracak kadar çok parlak bir renk olsun demiyorum.. sevgili Zerynthia nın da dediği gibi ton farkı bile önemli bir fark oluşturabilir...sitedeki mavi tonu resmen buz mavisi ve bence soğuk bir hava oluşturuyor...

cart turuncu cart sarı falan değil de....ne bileyim yavruağzı olabilir...yada maviyi seven veya vazgeçmek istemeyenler için mavinin soğukluğuna bir nebze sıcaklık katmak adına pastel tonda bir leylak rengi de olabilir....

Hııhhh aynen bu işte aklımdan geçen. :zpzp:

Neptün 19-01-2012 02:04 PM

Yeşil olsun mu?

Işıldayan Safir 19-01-2012 02:09 PM

Ton olarak şuankine çok yakın olacaktır gibime geliyor bilmiyorum, benim aklımdan geçen de pudra tonları... Daha sıcak geliyor bana. neutrali5

Neptün 19-01-2012 02:12 PM

O da olabilir. Çimen yeşilinin soft halini düşündüm ben.
Pudra da güzel.

Işıldayan Safir 19-01-2012 02:26 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817766)
O da olabilir. Çimen yeşilinin soft halini düşündüm ben.

Hmm evet güzelmiş.

imported_Angel 19-01-2012 05:54 PM

bence mavi gibi beyaz gibi bütün tonları soğuk olan bir renk yerine...sıcak ile soğuk tonun karışımından meydana gelen bir renk olmalı sitemiz....rengin verdiği etki dengeli olsun...tamamen sıcak etki yapıp tansiyonu yükseltmesin yada soğuk etki yapıp insanları uyuşturmasın...

mesela yeşil renk olabilir..çünkü soğuk olan mavi ile sıcak olan sarının karışımından oluşur yeşil...ancak yeşilin de tonu önemli....mavi ağırlıklı bir yeşil olursa yine soğuk etki verecektir...ama fıstıki yeşil gibi (ama pastel olanı tabi ki ) daha ışıklı ve içindeki sarı tonun daha yoğun olduğu bir yeşil olursa daha iyi olur sanırım...

aynı şekilde daha önce de dediğim gibi leylak rengi de olabilir....çünkü morun tonları da sıcak olan kırmızıyla soğuk olan mavinin sentezleri....

bir de dikkat ettim sitede şu an gördüğüm kadarıyla konuların dış çerçeveleri daha koyu maviyken kullanıcıların mesajlarının bulunduğu bölüm beyaza bakan mavi....beyaza kaçması da bazen gözyorabiliyor...mesajların fonu da biraz daha renkli olmalı bence...tabi yazıların okunmasını engellememek şartıyla...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM.