Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Görünen Gizli Güç

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Görünen Gizli Güç Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hiç görünen gizli güç olur mu dediğinizi duyar gibiyim olur olur.. bakalım mı hep birlikte nasıl olur muş? Başkalarının mutluluğundan kendine pay çıkaran insan, en mutlu insandır. Goethe Kendimizi ve gücümüzü keşfetmek, istediğimiz gibi mutlu, huzurlu, başarılı hayatlar yaşamak için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Görünen Gizli Güç

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-11-2009, 06:29 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Thumbs up Görünen Gizli Güç

hiç görünen gizli güç olur mu dediğinizi duyar gibiyim

olur olur.. bakalım mı hep birlikte nasıl olur muş?




Başkalarının mutluluğundan kendine pay çıkaran insan, en mutlu insandır.
Goethe

Kendimizi ve gücümüzü keşfetmek, istediğimiz gibi mutlu, huzurlu, başarılı hayatlar yaşamak için yürüdüğümüz bu yolda hepimizin ortak paydada buluşarak bilgi alışverişi yapabileceğimiz, koşulsuz sevgi bilincini deneyimleyebileceğimiz paylaşma alanları çok önemli.

eğitimlerimize katılanlara ya da sohbet ettiğim dostlarıma sık sık hatırlattığım pek çoğunuzun da bildiği bir hikayeyi tırnak içinde anımsatmak istiyorum;



"Size gerçek bir hikâye anlatacağım: Yüzüncü Maymun'un hikâyesini... Pasifik Okyanusu'nda irili ufaklı birçok ada. Bu adalarda Macaca Fuscata türü Japon maymunları yaşıyor. Bu adalardaki maymunların doğal ortamları içindeki davranışları otuz yılı aşkın bir süre bilim insanları tarafından gözleniyor.


1952'de Koshima Adası'nda bilim insanları maymunların beslenmesi için kumların içine tatlı patates bırakıyorlar. Bu adanın maymunları da tatlı patatesin tadından hoşlanıyor ama yiyeceklerinin kumlu olması hiç de hoşlarına gitmiyor. Ama can boğazdan gelir diyerek kumlu da olsa tatlı patatesleri yemeye devam ediyorlar.

Bir gün, on sekiz aylık İmo isimli dişi maymun bu soruna bir çözüm buluyor, İmo, tatlı patatesleri en yakın su birikintisinde yıkayarak yemeyi akıl ediyor. Bu buluşunu annesine de öğretiyor, İmo'nun arkadaşları da patateslerini yıkayarak yemeyi öğreniyor ve kendi annelerine de öğretiyor. Bu yeni davranış biçimi bilim insanlarının gözleri önünde, yavaş yavaş maymunlar arasinda yayılıyor.

1952 ve 1958 yılları arasinda genç maymunlar, beslenmelerini daha zevkli hale getirmek için, kumlu tatlı patateslerini yıkamayı öğreniyorlar. Bu daha sağlıklı ve zevkli yeni davranış biçimini çocuklarını taklit ederek onlardan yeni bir şey öğrenen yetişkin maymunlar da kazanıyor. Yeniliklere açık olmayan, çocuklar ve gençlerden de öğrenilebileceğini düşünmeyen, kendi bildiklerini tekrar eden yetişkin maymunlar ise kumlu patates yemeye devam ediyor. 1958'in sonbaharında çok şaşırtıcı bir şey oluyor. Koshima maymunlarının bir kısmı (diyelim ki 99 maymun) artık patateslerini suda yıkayarak yemeyi öğrenmiş oluyor.

Bir sabah, gün doğarken yüzüncü maymun da patateslerini yıkayanlar arasına katılıyor. İşte o an her şey değişiyor. Aynı günün akşamı, adadaki hemen hemen tüm maymunlar, patateslerini yemeden önce yıkamaya başlıyor. Yüzüncü maymunun ilave enerjisi her nedense devrim yaratıyor!

Ama hikâye bitmedi. Bilim insanlarını şaşırtan asıl sürpriz, bu adayla doğrudan bir ilişkileri olmadığı halde, diğer adalardaki maymun kolonilerinin de aynı anda patateslerini yıkamaya başlamaları... Yeni bir düşünce ve davranış tarzı, toplumları oluşturan fertlerin belirli bir oranı tarafından benimsendiği an, bu yenilik, mesafenin önemi olmaksızın zihinden zihine aktarılabiliyor.
Yani, "Yüzüncü Maymun Fenomeni" denilen bu fenomen şunu gösteriyor: Yeni bir düşünce, yeni bir yol, toplumda sadece belirli sayıda insanlar tarafından biliniyorsa, bu yenilik sadece o kişilere ait bir şey oluyor.

Ama "bilenlerin" sayısı belli bir kritik noktaya ulaştığı an, sadece bir kişinin daha "yeni yol"a katılması, toplum bilincinin aşama geçirmesine yol açıyor. Yeni düşünce, birdenbire herkes tarafından düşünülmeye başlanıyor. Niceliğin niteliğe dönüşme noktası...

"Yüzüncü Maymun Fenomeni", Duke Üniversitesi'nden Doktor J.B. Rhine tarafından değişik deneylerde tekrarlanıyor. Sonuç her seferinde aynı. Bugüne dek mutsuz, huzursuz, bencil, korku dolu, karamsar bir dünya süre geldi. Zihinlerde hala taş devri korkularmı taşıyoruz. Yeniliklere açık, farklı düşünenler ise aşağılanıyorlar, alay ediliyorlar, toplum dışına itiliyorlar. Cesaretleri takdir edilmek bir yana söndürülmeye çalışılıyor bu insanların... Einstein bile teorisini ilk ortaya attığında meslektaşları tarafından kınanmış. Sıradan insan asla büyük insan olamaz. Doğar, yaşar ve ölür. Buna yaşamak denirse! Dünyada mutlu, huzurlu, sevecen, aydınlık dolu insanlar yok mu? Cesur bir dünya isteyen ve bu uğurda çaba göstermekten çekinmeyen, her şeyi göze alan insanlar yok mu? Elbette var. Sayıları gittikçe de çoğalıyor. İnsanın, insanlık boyutunda devrim yapabilmesi için yüzüncü maymunun aralarına katılmasını bekliyorlar. "Yüzüncü Maymun" belki de sizsiniz.







100. maymun'da olduğu gibi bizler bu yolda başarılı bir şekilde kendimizi istediğimiz seviyeye çıkarttıkça daha mutlu ve huzurlu bir dünyanın oluşabilmesine katkı sağlamış olacağız.

bunun olması için farkındalığımızı arttırarak bizi istediğimiz yaşamı yaşamaktan alıkoyan bilinçaltı kodlamalarımızı değiştirmemiz gerekmekte..

Basit fakat bir o kadar da etkili olduğunu deneyimleyeceğiniz bu çalışma da yaşamınızı oluşturan kodlarımızın dilimize nasıl yansıdığının farkındalığını kazanmış olacağız.
Kullandığımız kelimeler sadece bir ses değil çok büyük bir güçtür. Kendimizi ifade etme, iletişim kurma gücü.

Peki, iletişimi neden kurarız?

Onlarca anlamı olan iletişim kelimesini yaşamlarımızda en çok isteklerimizi gerçekleştirmek için taleplerimizi karşı tarafa bildirmek anlamında kullanırız.. işte bunun için kelimeler bizim için büyük bir güçtür. Kelimelerimizle düşünür.. kelimelerimizle yaratırız.. bu büyük güç tıpkı iki tarafı keskin bir bıçağa benzer.

Örneğin tek bir sözle; karşınızda ki insanı mutlu edebilir.. yine tek bir sözünüzle karşınızda ki insanı bedbaht edebilirsiniz..

Şimdi kendinize bir sorun; elinizde ki bu gücü hem kendiniz hem başkaları için ne şekilde kullanıyorsunuz?

Liderlerin tek bir sözü ile büyük kitleler savaşlara katılabilir ya da barışı ve sevgiyi yayabilir.. Og Mandino.. Mevlana ve Hitler de buna örnektir..

Bizlerle kendi yaşamlarımızda başta kendimiz olmak üzere etkileşimde olduğumuz kişilerin liderleriyiz. Bir kelimenin gücünü anladığınızda ağzınızı her açtığınızda çıkan etkili gücün farkına varırsınız..

Zihinlerimiz verimli topraklar gibidir. Sözlerimiz ise ektiğimiz tohumlar. Bu tohumlardan aldığımız ürün ise yaşamın içerisinde ki yaratımlarımız yani ilişkilerimiz, işimiz, sağlığımız v.b.

Ektiğimiz her tohum, yinelenme sayısı kadar güçlenir..
Örneğin bir kere kendime ben çirkinim dersem dünyanın en güzel kadını olsam da içimde bir “ben çirkinim” tohumu taşımaya başlarım.. bunu her yinelediğimde bu tohumlar tarlamda çoğalır karşılık olarak da güzellik tohumlarım azalır.. hasat zamanlarımda topladığım ürünlerde değişmeye başlar.. yaşamımda bana ne kadar güzel olduğumu söyleyen dostlar yerine çirkinliğimi yüzüme vuran insanlar ya da olaylar olmaya başlar..

Her inandığım söz kuvvetlenmeye sonsuz bereketli tarlamda büyümeye başlar..
Bunu bildiğim için ağzımdan çıkan her kelimeye koşulsuz sevgiyi, kendim ve bütünüm için iyi dilekleri yüklerim.

Haydi, şimdi birlikte bu çalışmayı yapalım. Bir ay boyunca ağzımızdan sadece güzel ve iyi olanın çıkmasına izin verelim. Bu harika oyunda bize en yakınlarımızın da eşlik etmesini sağlayalım.

Yalanı değil doğruyu konuşalım.

Dedikodu yapmayalım. Yanımızda olmayan bir insan hakkında konuşurken sadece iyi dileklerimiz dudaklarımızdan dökülsün.

Kendimizi eleştirmeyelim bunun yerine kendimizi her gün daha iyiye daha güzele taşıyacak olan güzel sözler söyleyelim. Ben …. diye kurduğumuz her cümle yaşam kalitemizi belirlemekte. Öyleyse ben dedikten sonra kendimizin dostu olduğumuzu hatırlayalım.

Gerçekleşmesini istediğimiz niyetlerimizle ilgili güzel şeyler düşünelim ve konuşalım. Hatırlayalım ki düşünmek sessiz konuşmaktır. İyi bir işimiz olmasını istiyor olabiliriz ancak gün içerisinde kaç sefer iş bulmanın zor olduğunu, patronların ya da şirketlerin acımasız olduğunu, ekonomik kriz v.b durumları değerlendiriyoruz? Bunun yerine evrende her şeyin bol ve sınırsız olduğunu, yaşamın bereketli olduğunu, herkese her şeyin yeteceğini hatırlayalım. Bu düşüncenizi ve sözlerinizi kuvvetlendirmek içinde etrafınızı incelemeniz yeterli.

Aldığınız her nefes sonsuz ve sınırsızlığın göstergesi değil mi?
Milyarlarca insan her an nefes alıyor ve bu milyonlarca yıldır devam ediyor üstelik sadece insanlar değil.. hayvanlar .. bitkiler de..

Kahvaltıda yediğiniz zeytinin çekirdeğinin içerisinde her yıl hasat zamanında binlerce zeytin verecek bir ağaç yok mu? Aynı durum meyveler ve bitkiler içinde geçerli değil mi?

Bunca bolluğun içerisinde bizi kısıtlayan yokluk bilincinde demirlenmemize sebep olan kısıtlayıcılığımız, prangalarımız kelimelerimiz ve onu kullandığımız alanlarımız değildir de nedir?

Çözümde görev almayanlar problemin bir parçası olurlar.

Goethe

Daima kendinizin ve bütününüzün çözümlerinde yer almayı hatırlayın.. en çok neyi konuşursak onun bir parçası oluruz.

Her nefeste her seste yaşamınızın her yeni günde bir öncekinden daha fazla sağlık sıhhat bolluk ve neşe içerisinde geçmesi dileklerimle..

Ruhum ruhunuzu sevgiyle kucaklar..
Nameste

Shamanic Özlem Şahin


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2009, 06:32 PM   #2 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

harika bir paylaşım 100 maymun hikayesine bayıldım.sizleri diğer site yetkililerini sık görmek paylaşımlarını okumak için sabısızlanıyorum.iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalın
  Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2009, 07:08 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 188
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

makaleni çok beğendim ve fecabookta yayınladım.inşallah senin için bir sakıncası yoktur. ama ne kadar çok insan güzel düşünerek güzele ulaşacağını bilirse o kadar erken herşey güzel olur diye düşündüm..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2009, 11:27 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
ZEYNEP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 80
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP2 will become famous soon enoughZEYNEP2 will become famous soon enough
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

evet hikayeyi biliyorum. çok güzel . nasıl bir insan binlerce kişiyi etkiler düşüncesine en güzel örnek.sevgiyle kalın
ZEYNEP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 02:23 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
hakankoc928 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 44
Tesekkür: 47
39 Mesajinıza toplam 197 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakankoc928 is infamous around these parts
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

insanlar arasında da bu deneyin yapılması lazım acaba
Yüzüncü İnsanFenomeni'de olabilir mi
hakankoc928 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 02:08 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 35
Tesekkür: 92
36 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu44 will become famous soon enoughburcu44 will become famous soon enough
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

hikayenin devamında yazdıklarınız gerçekten çok güzel.daha önceden de duymuş olduğum bu teori hakkında anlamadığım bazı şeyler var.


Alıntı:
[/Bir sabah, gün doğarken yüzüncü maymun da patateslerini yıkayanlar arasına katılıyor. İşte o an her şey değişiyor. Aynı günün akşamı, adadaki hemen hemen tüm maymunlar, patateslerini yemeden önce yıkamaya başlıyor. Yüzüncü maymunun ilave enerjisi her nedense devrim yaratıyor

99 maymun zaten patatesleri yıkayarak yiyordu.100. maymunun da bunu yapması bir şeyi değiştirmiş görünmüyor.

Alıntı:
Ama hikâye bitmedi. Bilim insanlarını şaşırtan asıl sürpriz, bu adayla doğrudan bir ilişkileri olmadığı halde, diğer adalardaki maymun kolonilerinin de aynı anda patateslerini yıkamaya başlamaları... Yeni bir düşünce ve davranış tarzı, toplumları oluşturan fertlerin belirli bir oranı tarafından benimsendiği an, bu yenilik, mesafenin önemi olmaksızın zihinden zihine aktarılabiliyor.


diğer adada ki bir maymun da kendi kendine aynı şeyi düşünmüş olamaz mı?tek akıllı İmo mu?
burcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 03:05 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Görünen Gizli Güç

merhabalar ..

değerli yorumlarınız için her birinize sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum..

burcucum 100. maymunun öğrenmesi ile ortaya çıkan diğer adadaki her hangi bir maymunun patatesleri yıkaması değil.. adalar arası her hangi bir iletişim olmadığı halde 100. maymunun bunu öğrenmesi ile tüm maymunların yıkama işlemini yapmaya başlaması..

diyelimki 10 ada var..
her ada da 100 maymun yaşıyor olsun..
10 ada da birbirinden bağımsız..
toplamda 1000 maymunumuz olmuş oluyor..

bizim akıllı maymuncuk bir adada yeni ve yararlı olan öğretiyi başlatıyor..
100. maymun da bu yeni öğretiyi uyguladığında
diğer 9 adada bir şey oluyor.. vee daha düne kadar topraklı patates yiyen 900 maymun o gün yıkama işlemi yaparak yeme alışkanlığını değiştiriveriyorlar..

ne olduda bu 900 maymun ilk 100 maymunda olduğu gibi aşama aşama öğrenmenin yayılmasına olanak vermeden sanki her gün o şekilde yemek yiyorlarmış gibi davranmaya başladılar ?

hani öğrenilmiş çaresizliklerimiz vardı ya.. bu da onun tam tersi öğrenilmiş yeniliklerimiz diyebiliriz bence..

hakancım 100. insan fenomenini de yaşamımızda pek çok alanda yaşamaktayız..

bundan yıllar önce istanbul da boğazın iki yakasını birleştiren köprü yapıldığında insanlar arabaları ile üzerinden geçmeye korkarlarmış.. geçme cesareti olanlarda gaza sonuna kadar basarlarmış ki aman bir şey olursa ortada kalmayayım diye..

köprü orada boş boş dururken arabalı vapur seferleri ise tıklım tıklım mış..

mış lı anlatıyorum çünkü bireysel olarak yaşamadım o günleri..

şimdi ise köprünün halini düşündüğümüzde 100. insan fenomenini istanbullular olarak deneyimlemiş oluyoruz..

ailelerin .. apartmanların.. mahallelerin.. şehirlerin.. toplumların.. ülkelerin.. kıtaların.. etnik grupların her birinin kendi içinde 100. maymun dediğimiz kırılma noktaları vardır... tüm bu bileşenler bir araya geldiğinde bu kuvvet dünyayı ve kainatı etkileyebilir..

what the bleep do we know / ne biliyoruz ki filminde de verilen washington dc örnegini hatırlatmak isterim. 4000 kişinin toplanarak gerçekleştirdiği
meditasyon ile şehirdeki suç oranını %25 düsürmeyi basarmışlar ve
polis çalışmadan önce kesinlikle başaramazlar, imkansız dedigi halde
dönem sonunda %25 düşüşü onaylamıştır.

medyada sürekli olan işlenen konular da insanları o kritik noktaya taşımak içindir..

bilgi kaynağınızın daima yüreğinizdeki sevgiden oluşması dileklerimle..

ne düşünürsek onu söyler.. ne söylersek onu yaşarız..

daima güzellikleri yaşamamız dileklerimle..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 03:20 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 48
Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

Ağzına sağlık
Yüreğine sağlık sevgili shamanic..
Huzur veriyosunuz inanın..

Her daim sevgiyle ve dostça kalmanız dileğiyle..
arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 05:37 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 188
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

hani öğrenilmiş çaresizliklerimiz vardı ya.. bu da onun tam tersi öğrenilmiş yeniliklerimiz diyebiliriz bence..

bu ne güzel bir tedpit böyle arkadaşım.. bugün ne düşünürsek onu yaşarız hakkında düşündüm gün boyunca ve eve gelince senin yazınla karşılaştım..
bir hocamız televizyonda gerginlik ,ve tedirginlik üzerine röportaj vermiş.normal şartlarda pozitif güler yüzlü olan bu insan spikerin hayatımızı panaroyak olarak mı geçirmeye başladık sorusuna evet çok tedirgin olarak yaşıyoruz diye cevap vermiş.halbuki kendinden emin pozitif bir insan...kimbilir bu cümleyi kurarak kimlerin bilinç altına tedirginlik soktu..neden öyle söylediğini sordum..spikerin onu nasıl yönlendirdiğini ,evet tedirginim demeye nasıl zorladığını anlattı..ve aslında hayatını kaygısız geçiren insan insanlara kaygısını bulaştırdı.
sorular cevap alınmak istendiği gibi soruluyor...
o kadar açıklama yaptığı halde sadece duyurulmak istenen şey yayınlanmış ..tedirginlik...
maymunlar aralarında hiçbir iletişim bağı yokken gelişme kaydetmişler..bizim elimizde sınırsız imkan var...
haydi çok kişiye ulaşalım..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2009, 06:21 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
SilentStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 19
Tesekkür: 45
20 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SilentStorm will become famous soon enoughSilentStorm will become famous soon enough
Standart Cevap: Görünen Gizli Güç

Ağzına Eline yüreğine sağlık. Sanki kaleminden bal damlıyor yazılarına....

Sevgi ve Işıkla kal....
__________________
"Kaderini değiştirmek istiyorsan, Önce kendin değişmelisin"
SilentStorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Görünen Gizli Güç

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Görünen Gizli Güç Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hiç görünen gizli güç olur mu dediğinizi duyar gibiyim olur olur.. bakalım mı hep birlikte nasıl olur muş? Başkalarının mutluluğundan kendine pay çıkaran insan, en mutlu insandır. Goethe Kendimizi ve gücümüzü keşfetmek, istediğimiz gibi mutlu, huzurlu, başarılı hayatlar yaşamak için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.