Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Olumlamalara başlıyacaktım... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615600)

denizyıldızı 26-09-2010 12:08 PM

Olumlamalara başlıyacaktım...

Arkadaşlar olumlamalara başlayacaktım ama ilk önce affetme ve geçmişle bağ kesme olumlamları yapmak gerekiyormuş arınmak için; çünkü geçmişte olan bizi üzen vs. şeyler bolakaj yapıyormuş.. İlk önce onları temizlemekle işe başlamalıymışız..
Ama ben affetme olumlamaları yapmak istemiyoruuum.. :( O zaman ilk önce eft'i denesem sonra olumlamalara başlasam olur mu?..
Yada gerçekten bu affetme geçmişle bağ kesme olumlamalarını yapmam şart mı?... İçimde affetmek gibib bir istek de duyumyorum neyapabilirim bu konuda?...

Işıldayan Safir 26-09-2010 12:50 PM

Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım...

Olumlama yapmak isteme amacınız nedir o zaman? Affetmeden özgürleşemezsiniz ki. Önce eft ile başlamanız ya da olumlama yapmanız değil önemli olan. Burada tercih size kalmış. Eft içinde rahatsızlık veren duyguyu, korkuları, endişeleri vs. tanımlamanız gerekir öncelikle. Önemli olan şey tutunduğunuz duyguları, kızgınlıkları vs. serbest bırakabilmektir. Bir çok problemin altında bu tür affedememe duyguları yatar. Affetme isteği taşımamanız da sadece size zarar verir.

Sevgilerimle. actionsmile

denizyıldızı 26-09-2010 01:06 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770279)
Olumlama yapmak isteme amacınız nedir o zaman? Affetmeden özgürleşemezsiniz ki. Önce eft ile başlamanız ya da olumlama yapmanız değil önemli olan. Burada tercih size kalmış. Eft içinde rahatsızlık veren duyguyu, korkuları, endişeleri vs. tanımlamanız gerekir öncelikle. Önemli olan şey tutunduğunuz duyguları, kızgınlıkları vs. serbest bırakabilmektir. Bir çok problemin altında bu tür affedememe duyguları yatar. Affetme isteği taşımamanız da sadece size zarar verir.

Bu affetmeyle ilgili çalışmam gerek ozaman; haklısın affetmeden özgürleşemem.. Teşekkürler...

Işıldayan Safir 26-09-2010 01:10 PM

Bu konuda Özlem hanımın affetme meditasyonundan faydalanabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html

Kuantum olumlama kitabından alıntılar da çok işinize yarayacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

denizyıldızı 26-09-2010 10:35 PM

Geçmişimi nasıl özgür bırakabilirim?..

Arkadaşlar olumlamalara başlangıç için ilk önce affetme-geçmişle bağ kesme olumlmasına başladım...
Fakat yapamıycam gibi; olumlamanın bir yerinde, şimdi geçmişimi özgür bırakıyorum diyorum ama glaiba özgür bırakamıycam geçmişi mi..
Bunun için ne yapabilirm; bna tavsiye edebileceğiniz bi imgeleme, meditasyon vs. yazar mısınz lütfenn?.. Yardımınıza ihtiyacım var...

ebruliii 26-09-2010 10:42 PM

Cevap: Geçmişimi nasıl özgür bırakabilirim?..

suçluluk+ego dinle zaten hemen olmaz az sabrlı olman gerekiyor .meditasyon işe yarar bence :)

denizyıldızı 26-09-2010 11:05 PM

bencede... saol tavsiyen için... Ama ben pek meditasyonda yapmıyorum dolayısıyla bilmiyorum... bu arada zeryhtine üstte ki link kırık.. :( Bu konu da deneyim sabihi arkadaşlar ; benimle paylaşır mısınız, nasıl geçmişiniizi özgür bıraktınız; bende geçmişimi özgür bırakmak isityorum ve eve tsabırlıyım da ebruliiii :)

ebruliii 26-09-2010 11:29 PM

birde saat tut telefonnuna .her çaldıgında aklına gelir ve böylece olumsuz düşünmezsin :) bi sürelgne işe yarar belki :)

joseffb06 26-09-2010 11:58 PM

merhabalar.linkler sağlam arkadaşım az önce teker teker denedim ve bir bölümünü okudum.

içim öyle daralıyor ki sebebini bilmiyorum.ego ve suçlulugu 2 hafa dinledim kendine güven ve mutluluğu 3 gündür dinliyorum ama ters giden birşeyler var hala anlayamadım.neden olumlama yapamıyorum.

zeryhtine arkadaşımın vermiş olduğu kuantım olumlamasında şükür etmeyi okudum içim huzurlandı ama geçici bi süreliğine.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen...

denizyıldızı 27-09-2010 08:18 AM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770364)
merhabalar.linkler sağlam arkadaşım az önce teker teker denedim ve bir bölümünü okudum.

içim öyle daralıyor ki sebebini bilmiyorum.ego ve suçlulugu 2 hafa dinledim kendine güven ve mutluluğu 3 gündür dinliyorum ama ters giden birşeyler var hala anlayamadım.neden olumlama yapamıyorum.

zeryhtine arkadaşımın vermiş olduğu kuantım olumlamasında şükür etmeyi okudum içim huzurlandı ama geçici bi süreliğine.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen...

Bende ilk zamanlar olumlama yapamadım joseff şimdi ible kolayca yapamıyorum çünkü zor; biraz daha zamanın geçmesini bekle ve telkinlere devam et arkadaşım... Olumlama yaparkende sana zor gelen olumlamalar yerine gerçekten inandığın kendine en yakın hisettiğin olumlamaları yap faydasını dha çok görürsün...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 AM.