Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

40 Günlük Bereket Planı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar 40 Günlük Bereket Planı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu muhteşem inanç değişikliği yöntemini öğrettiği için Deniz Şiva Oflaz'a karşılaşmamı sağladığı için Sultan Oğuz'a teşekkür ederek paylaşıyorum :) Nasıl mı kullanacaksınız? Baştaki paragrafın noktalı kısımlarını okurken içinde bulunduğunuz günü söyleyeceksiniz ve sonra 10 gün boyunca hergün aşağıdaki bir maddeyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

40 Günlük Bereket Planı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-05-2010, 09:16 PM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart 40 Günlük Bereket Planı



Bu muhteşem inanç değişikliği yöntemini öğrettiği için Deniz Şiva Oflaz'a karşılaşmamı sağladığı için Sultan Oğuz'a teşekkür ederek paylaşıyorum :)

Nasıl mı kullanacaksınız?
Baştaki paragrafın noktalı kısımlarını okurken içinde bulunduğunuz günü söyleyeceksiniz ve sonra 10 gün boyunca hergün aşağıdaki bir maddeyi 4 defa tekrar edeceksiniz. 1. maddeyi 10 gün süreyle hergün okuduğunuzda 2. maddeye geçmeniz ve 10 günlük süreyi 2. madde için uygulamanız gerekiyor. (3 kere yüksek sesle 1 defa içinizden, yavaş okuyup kelimelerin anlamlarını hissetmeniz çok önemli.)

10 Madde tamamlandığında başa dönerek egzersizin tamamını da 4 defa yaptığınızda 40 gün tamamlanmış oluyor...

Ola ki bir gün kaçırdınız en baştan başlamanız öneriliyor...
Bu harikulade yolculuğun tadını çıkarmanız dileğimle.


Bugün ../../…. Paranın kaynağım ve desteğim olduğuna inanmayı bırakıyorum.

Artık yaşamımdaki tek otoritenin ve yaratıcı gücün içimdeki MASTER olduğunu onaylıyor ve kabul ediyorum. Şu anda koşulsuz ve sınırsız bolluk ve berekete inanıyor, böylelikle ihtiyaçlarımın gerçek kaynağı ile aramdaki bağı güçlendiriyorum. Her birimizin yaşayan, bedenlenmiş Ruhsal Varlıklar olduğumuzu ve mükemmel gerçeği yaratıyor olduğumuzu kabul ediyor ve bu gerçeği hatırlayarak kendi gücümü onaylıyorum. Ölümlü illüzyonun bizlerin büyümesi ve gelişmesi için yaratılmış olduğunu görüyor ve bu farkındalıkla kendi gücümü ve içimdeki sınırsız bolluk ve bereket enerjisini onaylıyorum.

Bugün insanlığımı onurlandırıyor, bir insan olmanın getirdiği tüm güzellikleri ve neşeyi kabul ediyorum. Ben Tanrı’nın beni yarattığı gibi; bedenlenmiş mükemmel bir Ruhsal Varlığım. Özüm, kaynağım ve desteğim Tanrı’nın uzantısı olan içimdeki Yaratıcı Güç, içimdeki MASTER. Bunu biliyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.

1. Tanrı sınırsız. Bol. O evrensel, her yerde ve her zaman var olan sınırsız ve zengin madde.Bu sürekli var olan ve veren sınırsız bereket kaynağı “Ben” olarak bireyselleştirilmiş, biçimlendirilmiş. Benim gerçeğim bu.


2. Zihnimi ve kalbimi; içimdeki evrensel bilinç “Ben bilinci”nin, tüm iyiliklerin ve güzelliklerin tek kaynağı ve maddesi olduğunun farkına varmak, anlamak ve bilmek için tamamen açıyorum.


3. İçimdeki varlığın bol bereket enerjim olduğunun farkındayım. Sınırsız bereket zihninin sürekli akışının farkındayım. Farkındalığım bu bilinç sayesinde gerçeğin ışığıyla dolu.


4. Tanrısal varlığımın, içimdeki master’ın tek kaynağım olduğunun farkındalığı içerisinde zihnime ve doğal duygularıma yüksek bilincin maddesini akıtıyorum. Bu madde benim kaynağım. İçimdeki Tanrısal varlığa; master’a olan farkındalığım benim gerçek kaynağım.


5. Para benim kaynağım değil. Hiç kimse, yer ve durum benim kaynağım değil.

İçimdeki sürekli evrensel zihnin sürekli var edici hareketine olan farkındalığım, anlayışım ve bilgim benim gerçek kanyağım. Bu gerçeğe olan farkındalığım sınırsız, böylece kaynağım sınırsız.



6. İçimdeki kaynak ihtiyaçlarıma ve arzularıma göre sürekli ve devamlı olarak şekilleniyor ve yeni tecrübeler yaratıyor. Ve hareket halindeki kaynak kanunlarına göre herhangi bir ihtiyacım ve karşılanmamış bir arzum olması mümkün değil.


7. Evrensel bilinç olan “Ben Bilinci” gerçek doğası olan bereketi sürekli olarak ifade ediyor. Bu onun sorumluluğu, benim değil. Benim tek sorumluluğum bu gerçeğin farkında olmak. Bu yüzden kendimi tamamen rahat bırakmaya ve Tanrı’nın yaşamımdaki ve tüm ilişkilerimdeki tatminkar bereket enerjisi olarak oluşmasına izin vermeye kesinlikle kararlıyım.


8. İçimdeki yüksek bilincin sınırsız kaynağım olduğuna dair farkındalığım kaybettiğim yılları geri getirmeye, yaşamımdaki her şeyi yenilemeye ve beni bol bereket enerjisinin yüksek yoluna yükseltmeye yeterli. Yüksek bilincime olan bu farkındalık, anlayış ve bilgi yaşamımda arzulayabileceğim gözle görülen tüm şekil ve tecrübelerde var oluyor.


9. İçimdeki Tanrısal varlığımın tamamıyla tatmin edici oluşunun farkında olduğumda tamamen tatminkarım. Bu gerçeğin şu anda farkındayım.Yaşamın sırrını buldum ve evrensel bereket enerjisinin yaşamımda ebediyen var olduğu bilinci ile rahatlıyorum. Tek yapmam gereken evrensel bilincime bana kolayca, rahatça, hiçbir şeye ihtiyacı olmadan akan yaratıcı enerjinin akışının, radyasyonun farkında olmak. Şu an farkındayım. Şu an akıştayım.


10. Zihnimi ve düşüncelerimi “bu Dünya”dan uzaklaştırıyorum ve tüm dikkatimi yaşamımdaki bolluğun tek yaratıcısı olan içimdeki Tanrı’ya yönlendiriyorum. İçsel varlığımın finansal ilişkilerimdeki tek akış olduğunun ve gözle görülen her şeyin tek maddesi olduğunu görüyor ve kabul ediyorum. Yaşam kaderimi içimdeki bereket kanunlarının akışına teslim ediyorum.

Sevgiyle..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2010, 09:46 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

Harika paylaşım emeğine sağlık.

Aynı yerde ve her gün doğru uygulandığı takdirde farklı bir enerji boyutuna geçmek mümkün olabiliyor. Teşekkürler.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2010, 09:51 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Bulunduğu yer: denizli
Mesajlar: 20
Tesekkür: 11
23 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
büşrapınar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

çok teşekkürlerrr
büşrapınar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2010, 12:38 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 50
Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tülsüm will become famous soon enoughtülsüm will become famous soon enough
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

çok güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederim.işe yaracağına yürekten inanıyorum tekrar teşekkürler iyiki varsınız iyiki varız.
tülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2010, 08:40 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 195
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

tam ihtiyacım olduğu zamanda karşıma çıktı teşekürler
__________________
. Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.

Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2010, 11:12 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

belgincim bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim tatlım...
ellerine yüreğine emeğine sağlık...
sevgi ve umutla....
__________________
Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni çok seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2010, 11:50 AM   #7 (permalink)
Müşfik
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

teşekkürler..:D
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 02:16 PM   #8 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

Evet arkadaşlar çalışmayı yapmaya başlayan var mı bakalım mesaj yazanlardan :) Yoksa okuyup unuttuk mu çoktan?


Benim 1 aylık başka bir çalışmam olduğu için bu çalışmayı ertelemiştim, bugünden sonra başlıyorum. Gelişmeleri buradan yazalım lütfen
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 07:52 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

Bende bugünden itibaren uygulamaya başlayacağım ama tam olarak anlamadım belginciğim...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 08:08 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: 40 Günlük Bereket Planı

Aşağıda 10 madde var her maddeyi 10 gün tekrarlarsak 40 günü geçmez mi tam anlayamadım ?

"Artık yaşamımdaki tek otoritenin ve yaratıcı gücün içimdeki MASTER olduğunu onaylıyor ve kabul ediyorum. Şu anda koşulsuz ve sınırsız bolluk ve berekete inanıyor, böylelikle ihtiyaçlarımın gerçek kaynağı ile aramdaki bağı güçlendiriyorum. Her birimizin yaşayan, bedenlenmiş Ruhsal Varlıklar olduğumuzu ve mükemmel gerçeği yaratıyor olduğumuzu kabul ediyor ve bu gerçeği hatırlayarak kendi gücümü onaylıyorum. Ölümlü illüzyonun bizlerin büyümesi ve gelişmesi için yaratılmış olduğunu görüyor ve bu farkındalıkla kendi gücümü ve içimdeki sınırsız bolluk ve bereket enerjisini onaylıyorum.

Bugün insanlığımı onurlandırıyor, bir insan olmanın getirdiği tüm güzellikleri ve neşeyi kabul ediyorum. Ben Tanrı’nın beni yarattığı gibi; bedenlenmiş mükemmel bir Ruhsal Varlığım. Özüm, kaynağım ve desteğim Tanrı’nın uzantısı olan içimdeki Yaratıcı Güç, içimdeki MASTER. Bunu biliyor, kabul ediyor ve onaylıyorum." Bu paragraflarıda maddeden önce hergün tekrarlayacak mıyız?
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


40 Günlük Bereket Planı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar 40 Günlük Bereket Planı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu muhteşem inanç değişikliği yöntemini öğrettiği için Deniz Şiva Oflaz'a karşılaşmamı sağladığı için Sultan Oğuz'a teşekkür ederek paylaşıyorum :) Nasıl mı kullanacaksınız? Baştaki paragrafın noktalı kısımlarını okurken içinde bulunduğunuz günü söyleyeceksiniz ve sonra 10 gün boyunca hergün aşağıdaki bir maddeyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.