![]() |
Cevap: Kuantum Olumlama Buraya yazmam da bir sakınca var mı bilmiyorum ama; çok sevindiğim için yazacağım. Teğmen olmuşum çok mutlu oldum çoksevinclisevinclisevincliblissyArtık yıldızım var çok teşekkürlerblissyblissyblissy |
Cevap: Kuantum Olumlama Dikkat ve konsantrasyon olumlamaları var mı? varsa lütfen benimle paylaşır mısını? |
Cevap: Kuantum Olumlama Merhabalar yeşilçay, Aşağıdaki alıntılar işine yarayacaktır sanırım. Sevgilerimle. actionsmile Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Kuantum Olumlama yaklaşık 1 aydır kuantum olumlama ile ilgili her tür internet yayınını okudum sayılır,bu siteye üye olalı çok oldu ve kuantum düşünce tekniklerini araştırırken karşıma bu site çıktığında doğru yönde olduğum için çok sevindimcilgin897,burada harika bilgiler var ve evet düşünce şekli hayatta birçok şeyi olumlu yönde değiştirebilir,bakış açısı gerçekten çok önemli,burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum,güzel paylaşımların devamı dileğiyles456alk78 |
Cevap: Kuantum Olumlama güncelliyorum, faydalı bilgiler yöntemler umarım faydasını görürsünüz. |
Cevap: Kuantum Olumlama TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Kuantum Olumlama R.Sanal ın olumlamalarının mp3 leri sitede var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Kuantum Olumlama Bunu ilk defa duydum arastiracagim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 PM. |