Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Kuantum Olumlama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4685)

gurbetçi 24-12-2009 11:47 AM

Cevap: Kuantum Olumlama

teşekkür ederim aybüke=)imgeleme hayal etme demi nekadar süre yapmam gerekiyor?

aybükem 24-12-2009 11:58 AM

canım bu sihirli değnek değil hemen olsunsevincli sen imgeleme yapmaya devam et gelişmeleri farkedersin sevgilerblissyblissy

gurbetçi 24-12-2009 03:12 PM

Arkadaşlar gıcık olduğumuz insanları umursamamanın bir yolu var mı?

imported_Angel 24-12-2009 07:26 PM

bu bahsedilen kitabı geçenlerde ben de aldım...
çünkü forumun olumlama kısmında karşıma hep R. şanal ın adı çıkmaya başlamıştı..o kadar bahsedildiğine göre vardır bir nedeni dedim ve kitabı aldım şöyle bir gözgezdirdim..olumlama metinlerinden önce giriş niteliği taşıyan açıklamalar var o kısmı okudum bitirdim..gerçekten beğendim yani verilen bilgiler doyurucuydu.... ayrıca açıklamalar kısa ve öz insanı sıkmıyor..kitabın dizaynı da gözyormuyor..büyük harflerle yazılmış yani satırlar birbirine girmiyor...alttaki satıra gözünüz kaymıyor bu güzel birşey...

olumlama metinlerine de üstünden göz gezdirdim ve çok beğendim....R. şanal ı ve bu kitabı tavsiye eden herkese teşekkür ediyorum en kısa zamanda olumlama uygulamasına da başlayacağım..

tolgaasya 01-09-2010 12:11 PM

Cevap: bolluk olumlaması

"Ve her ürettiğim şey bana bir çok zenginlik katar. Çünkü ben ürettiklerimle insanların hayatlarına anlayış, sağlık, umut ve konfor ve güzellik katarım. Ürettiklerim onların hayatlarında fark yaratır. Onlar da bana bunun bedelini sevinçle ve bolca öderler."
Güzel bir paylaşım, teşekkürler.

elccy 02-09-2010 10:11 AM

Ben bolluğum ve merkeziyim.Bana gelen bolluk etrafa ,ihtiyaçlılara da dağılıyor ve kat kat artarak bana geri geliyor.y789

planner 02-09-2010 10:17 AM

Güzelmiş, bunu kullanmak istiyorum.

Teşekkürler Elçin. kiss3

elccy 02-09-2010 10:21 AM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766357)
Güzelmiş, bunu kullanmak istiyorum.

Teşekkürler Elçin. kiss3

Rica ederim Planner... Etrafın bollukla dolsun ve daim olsun...y789

bkysn 05-09-2010 12:20 AM

Teşekkürler bu mükemmel konu ve yazı için. Şu cümleye ayrıca bittim: "Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. Ne şahaneeeeblissy:zpzp::zpzp:

bkysn 05-09-2010 12:23 AM

Alıntı:

gurbetçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575661)
Arkadaşlar gıcık olduğumuz insanları umursamamanın bir yolu var mı?

Ne güzel bir sorublissy Umursamamak lütuf gibi birşey.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM.