Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371665)

sudem8 01-06-2009 02:58 AM

Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464739)
doğru...

aslında çok zekiyimdir, valla...(e böyle de yazınca komik duruyor ama!)

hem şaka yaptım kel değilim, ehh kısayım ama enine bakınca uzunum!

e güzel de sayılırım, bir sürü erkek gördüm benden daha çirkindi! dl78

bir de feci şanslıyımdır! sürüyle insan çıksa karşıma, ben hep en hastalıklı en şizofrenini bulur çıkartırım, ki başkalarına zarar veremesin, hem böylece bu zatın tanınması işaretlenmesi de kolay oluyor! (öhhöö tamam bunu kıvıramadım!)

ahh ömrümce neler atlattığımı bilseniz! bu kadın bunların hepsinden nasıl da kılpayı kurtulmuş dersiniz! (bazen o kıl feci kalın olabiliyor tabi!)

ve muhteşem geniş bir ailem var...her bireyini çok seviyorum...

dünyanın en güzel işini yapıyorum, üstelik de başarıyla...istanbuldayken aranılan bir öğretmen olduğumu biliyor musunuz?! (wanted şeklinde sayılmaz!)

iki tane sağlıklı bebişe, iki tane sapsağlıklı kedi hayvanına, bir Bembeyaz bir eşe sahibim...

hüfff daha ne ister ki insan?!

ben Allahın sevgili kuluyum!

haa üstelik yarınki müfettiş insanından tam not alacağımı biliyorum! başka şansı var mı ki?!
uy897

işte bu ya siyahça özüne döndü,çok şükür bunları yazarken ne kadar zorlandğının farkındayım.devam başarılı olduğun anlara gidelim aldığın takdirler, başarılar,hepsini hatırla ve kendini takdir et.Bak gördün mü senin yazını okuyanlarda şaşırmıştır bu kadın neymişte biz bilmiyoruz.evet bilmiyoruz sen bunu karşındakilere hissettireceksin çünkü biz nerden bilelim.biz seni çirkin kel nohut beynli kirli günahkar öööö daha neler vardı aklıma gelmedi okurken rahatsız oldum.y789aman da bu kadın neler yaşamış ee ne var sen benim yaşadıklarımı yazsam günlerce ağlarsınbad45.ama yazmam hepsinin üstesinden geldim.o yaşadıklarıma da enerji yükleyip davet etmem kendimede acımam.senin yaşadıklarınla benimkileri yarıştırmaya kalksak sen geride kalırsın.bak sen bile ne dedin bu dünyada mı yaşıyorsun demekki her şey yoluna giriyormuşkhkh56.eskilere takılıp,ahlarla vahlarla vaktimizi öldürmicez.olumlu olayları hatırlayıp,güzellikleri kabul edip, onların yenilerini davet edeceğiz...s456

suzzy 15-07-2009 04:44 PM

Cevap: 21günlük arınma olumlaması

tatlım hoşgeldiiin....özlemişiz yazılarını...emeğine sağlık harika bir paylaşım olmuş....super

gnm77 15-07-2009 05:38 PM

emeğine sağlık ecem 18 senin yazdığın bu olumlamaları ajandama geçiriyorum en az günde 1 kez okuyorum eline güzel yüreğine sağlık yalnız yaratmak kelimesi geçen bölümleri yazmıyorum yaratmanın sadece ALLAH a mahsus olduğunu düşünerek yanlış bir şey söylemekten çekiniyorum tekrar sağol.

tiriniti 16-07-2009 04:32 PM

arkadaşlar bu olumlamalar r. şanalın olumlamalarıdır. Quantumda çok çok önemli bir isim . Kİtaplarını okuyun tavsiye ederim.

sudem8 16-07-2009 05:04 PM

hay yaşa Tiriniti sen benden çok yaşayacaksın tam ben yazacaktım senin yazıyı gördüm..Şanal beyin olumlamalarını nerde görsek hemen biliyoruz hatta ezberimizde hepsi de uygulanmış sonuçları alınmıştır..teşekkürler ecem paylaştığın için...y789

gnm77 16-07-2009 05:21 PM

yanlış anlaşıldım galiba senin yazdığın yerine paylaştığın yazmalıydım.y789

tiriniti 17-07-2009 09:21 AM

sudemcim, hep beraber ve sağlıklı yaşayalım inşallah canım benim.... eskiden bende alıntılarımın altına sahiplerinin isimlerini yazmayı unutabiliyordum ama ciddi bir durum olduğunu farkedince dikkat etmeye başladım.:)

sevgiler
kiss3

tiriniti 17-07-2009 09:24 AM

sevgili arkadaşlar bu olumlama ile ilgili size bir tavsiyem olucak ben telefonuma kaydettim yani okudum. uyumadan hemen önce ve uyanınca hemen dinliyorum. süper vallahi tavsiye ederim.

sevgiler
kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM.