![]() |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI Alıntı:
|
Cevap: 21günlük arınma olumlaması tatlım hoşgeldiiin....özlemişiz yazılarını...emeğine sağlık harika bir paylaşım olmuş....super |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması emeğine sağlık ecem 18 senin yazdığın bu olumlamaları ajandama geçiriyorum en az günde 1 kez okuyorum eline güzel yüreğine sağlık yalnız yaratmak kelimesi geçen bölümleri yazmıyorum yaratmanın sadece ALLAH a mahsus olduğunu düşünerek yanlış bir şey söylemekten çekiniyorum tekrar sağol. |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması arkadaşlar bu olumlamalar r. şanalın olumlamalarıdır. Quantumda çok çok önemli bir isim . Kİtaplarını okuyun tavsiye ederim. |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması hay yaşa Tiriniti sen benden çok yaşayacaksın tam ben yazacaktım senin yazıyı gördüm..Şanal beyin olumlamalarını nerde görsek hemen biliyoruz hatta ezberimizde hepsi de uygulanmış sonuçları alınmıştır..teşekkürler ecem paylaştığın için...y789 |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması yanlış anlaşıldım galiba senin yazdığın yerine paylaştığın yazmalıydım.y789 |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması sudemcim, hep beraber ve sağlıklı yaşayalım inşallah canım benim.... eskiden bende alıntılarımın altına sahiplerinin isimlerini yazmayı unutabiliyordum ama ciddi bir durum olduğunu farkedince dikkat etmeye başladım.:) sevgiler kiss3 |
Cevap: 21günlük arınma olumlaması sevgili arkadaşlar bu olumlama ile ilgili size bir tavsiyem olucak ben telefonuma kaydettim yani okudum. uyumadan hemen önce ve uyanınca hemen dinliyorum. süper vallahi tavsiye ederim. sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM. |