![]() |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI hayırdır inşallah! http://img46.imageshack.us/img46/9632/pohoyy5.png |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI Alıntı:
Hayırdır, hayırdır... İki gündür sitede dolaşıyorum, sitenin her biriminde son derece aktif ve esprili paylaşımlarda bulunmuşsun ki, kişisel olarak sempatiyle takip etmeye başladım seni. Zero limit ve iki nokta çalışmalarını keyifle izledim. Daha da keyifli çalışmalar diliyorum. Sevgiyle... |
|
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI Bu çok güzel.. ; ) Öss kazanma ile ilgili olumlama var mı? |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI sorunun sebebini buldum sudem! bir anda bilinçaltım aydınlandı ve ben teee minnacıkken şimdiki bu sorunuma sebep olan şeyi gördüm! okumayı yeni söktüğüm zamanlardan başlayarak epey bir zaman babama 'dini menkıbeler' diye bir kitap okuduğumu hatırlıyorum...(kitabın adı sanırım öyleydi) kitapta bir sürü islami motifli hikaye, kıssa vardı...ve hatırladığıma göre bütün hikayelerde fakir ve düşkün olanlar ergeç mutlu oluyor ya da cennete gidiyor, zengin ve egosu şişik olanlar da hooopp cehenneme! aklım ermeye başladıkça neden kitaptaki her öykünün böyle zıtlıklarla bittiğini merak ettiğimi hatırlıyorum... kitabın şekli, sayfaları, hatta kokusu bile gözümün önünde...bazen babam ağlardı dinlerken...aslında hem ağlar hem gülerdi, biraz garip bir adamdı rahmetli... ve başka okuduğum kitaplarda da, mesela kalbinde zerre kadar kibir olan kişinin asla cennete girmeyeceği, yeryüzünde kibirlenerek yürümemek gerektiği gibi şeyler anlatılıyordu... ve hatırlıyorum daha genç kızlığın başlarındayken nereden elime geçirdiysem Abdülkadir Geylaninin 'kutsal armağan' (adından tam emin değilim) kitabını okumuştum ve kitapta anlatılan az konuşmak ile ilgili kısmı artık nasıl yorumladıysam, aylarca kimseyle doğru dürüst konuşmamıştım... yaw bizim ev ne çok bu tarz kitapla doluymuş! ve okumayı çok seven ben kimbilir hepsini kaçar kere hatim ettim! (en normali çalıkuşunu 7 kere okuduğumu biliyorum!) evet işte sebep bu! babam ve kitapları hep bana aynı şeyi öğretti: kendini övme, alçakgönüllü ol, kalbinde kibir taşıma, fakir yaşa, paradan uzak dur vs vs Allahım bu kadar olumsuz telkini bilinçaltı çöplüğümden nasıl temizleyeceğim şimdi?! |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI [QUOTE=Siyahça;464536]sorunun sebebini buldum sudem! bir anda bilinçaltım aydınlandı ve ben teee minnacıkken şimdiki bu sorunuma sebep olan şeyi gördüm! okumayı yeni söktüğüm zamanlardan başlayarak epey bir zaman babama 'dini menkıbeler' diye bir kitap okuduğumu hatırlıyorum...(kitabın adı sanırım öyleydi) kitapta bir sürü islami motifli hikaye, kıssa vardı...ve hatırladığıma göre bütün hikayelerde fakir ve düşkün olanlar ergeç mutlu oluyor ya da cennete gidiyor, zengin ve egosu şişik olanlar da hooopp cehenneme! aklım ermeye başladıkça neden kitaptaki her öykünün böyle zıtlıklarla bittiğini merak ettiğimi hatırlıyorum... kitabın şekli, sayfaları, hatta kokusu bile gözümün önünde...bazen babam ağlardı dinlerken...aslında hem ağlar hem gülerdi, biraz garip bir adamdı rahmetli... ve başka okuduğum kitaplarda da, mesela kalbinde zerre kadar kibir olan kişinin asla cennete girmeyeceği, yeryüzünde kibirlenerek yürümemek gerektiği gibi şeyler anlatılıyordu... ve hatırlıyorum daha genç kızlığın başlarındayken nereden elime geçirdiysem Abdülkadir Geylaninin 'kutsal armağan' (adından tam emin değilim) kitabını okumuştum ve kitapta anlatılan az konuşmak ile ilgili kısmı artık nasıl yorumladıysam, aylarca kimseyle doğru dürüst konuşmamıştım... yaw bizim ev ne çok bu tarz kitapla doluymuş! ve okumayı çok seven ben kimbilir hepsini kaçar kere hatim ettim! (en normali çalıkuşunu 7 kere okuduğumu biliyorum!) evet işte sebep bu! babam ve kitapları hep bana aynı şeyi öğretti: kendini övme, alçakgönüllü ol, kalbinde kibir taşıma, fakir yaşa, paradan uzak dur vs vs Allahım bu kadar olumsuz telkini bilinçaltı çöplüğümden nasıl temizleyeceğim şimdi?![/QU Seninle birlikte öğreniyorum yeniden Siyahça.Tüm güzelliğin için Teşekkür ediyorum...Seni seviyorum.HArika bir insansın ..M U H T E Ş E M S İ N. Ayrıyetten tüm site herkes içerdekiler ve dışarıdakilerde dahil.. |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI teşekkür ederim! çok mutlu oldum! ben de seni seviyorum güzel arkadaşım! |
|
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI y789siyahçam aklıma gelmişken hep yazılarını okuyorum, farkettğim bazı sözlerin ben nohut beyinliğim, ben geç anlarım.sen bunları baştan seçiyorsun.ben yapamam bu işi geç anlarım dediğinde bunu seçtiğin için başarılı olmuyor.yaparım başarırım dediğinde zaten izin veriyorsun.birde bunu dene bu işi başarmayı seçiyorum.s456 |
Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI doğru... aslında çok zekiyimdir, valla...(e böyle de yazınca komik duruyor ama!) hem şaka yaptım kel değilim, ehh kısayım ama enine bakınca uzunum! e güzel de sayılırım, bir sürü erkek gördüm benden daha çirkindi! dl78 bir de feci şanslıyımdır! sürüyle insan çıksa karşıma, ben hep en hastalıklı en şizofrenini bulur çıkartırım, ki başkalarına zarar veremesin, hem böylece bu zatın tanınması işaretlenmesi de kolay oluyor! (öhhöö tamam bunu kıvıramadım!) ahh ömrümce neler atlattığımı bilseniz! bu kadın bunların hepsinden nasıl da kılpayı kurtulmuş dersiniz! (bazen o kıl feci kalın olabiliyor tabi!) ve muhteşem geniş bir ailem var...her bireyini çok seviyorum... dünyanın en güzel işini yapıyorum, üstelik de başarıyla...istanbuldayken aranılan bir öğretmen olduğumu biliyor musunuz?! (wanted şeklinde sayılmaz!) iki tane sağlıklı bebişe, iki tane sapsağlıklı kedi hayvanına, bir Bembeyaz bir eşe sahibim... hüfff daha ne ister ki insan?! ben Allahın sevgili kuluyum! haa üstelik yarınki müfettiş insanından tam not alacağımı biliyorum! başka şansı var mı ki?! uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM. |