![]() |
Kitap önerisi olan var mı? Arkadaşlar,okuduğunuz ve herkesin okuması gerektiğini düşündüğünüz kitaplar varsa,isimlerini paylaşır mısınız?Matrix'e Hükmedin kitabını,daha dün forumda gezerken,tesadüfen öğrendim.Pek çok insanın hayatına olumlu katkıda bulunmuş.Bunun gibi,hayatımıza güzel şeyler katacak kitaplar varsa önerilerinizi bekliyorum(Ayrıca önemli bir sınava hazırlanıyorum.Sınavlarla ilgili kitaplar da olabilir)Hepinize mutlu günler diliyorum u859 |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Elinizdeki kitap başlığına bakabilirsin , orada kitaplarla ilgili tanıtımlarda bulunuyor. Gönlünce bir gün diliyorum , gülekal... |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Kahire üçlemesi-Necip Mahfuz nefis bir üçleme kişisel gelişimle ilgili değil ama herkes okumalı, okumadan ölmemeli :zpzp::zpzp: |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Merhabalar, ben bir kaç kitap önerebilirim. Sınav konusu ile ilgil olarak; M.Abdullah Yılmaz'ın "Pratik Soru Çözüm Teknikleri" isimli bir kitabı var. Tavsiye edebilirim. Bilinç ve bilinç altı gibi konularla ilgileniyorsan; Joseph Murpy'nin "Bilinç Altının Gücü" isimli kitabını tavsiye edebilirim. Düşünce gücü gibi konulara meraklıysan; Louise Hay'ın "Düşüncenin İyileştirici Gücü" isimli kitabını önerebilirim. Son olarak Eckhart Tolle'nin "Şimdinin Gücü" adlı kitabıda güzel. Selamlar. |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Alıntı:
|
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? VE BENDE SİZE Büyük düşünmenin Büyüsü kitabnı öneriyorum... yaşam boyu bir el kitabı.. Bu arada sınavınızda başarılar...t678t678 |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Elif Şafak-AŞK mevlana ve şems-i tebrizinin macerasını anlatan bir roman... |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Önerileriniz için teşekkür ederim :) |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Bloğumdaki kitap bölümüne bakarsanız orada Marttan beri okuduğum 25 kitabın tanıtımı var. Okumak isteyeceğiniz bir kitap bulabilirsiniz. Sevgiler. Milliyet Blog |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 AM. |