Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=487)
-   -   Kitap önerisi olan var mı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615443)

turkuaz84 16-09-2010 02:19 PM

Kitap önerisi olan var mı?

Arkadaşlar,okuduğunuz ve herkesin okuması gerektiğini düşündüğünüz kitaplar varsa,isimlerini paylaşır mısınız?Matrix'e Hükmedin kitabını,daha dün forumda gezerken,tesadüfen öğrendim.Pek çok insanın hayatına olumlu katkıda bulunmuş.Bunun gibi,hayatımıza güzel şeyler katacak kitaplar varsa önerilerinizi bekliyorum(Ayrıca önemli bir sınava hazırlanıyorum.Sınavlarla ilgili kitaplar da olabilir)Hepinize mutlu günler diliyorum u859

bigokyanus 16-09-2010 02:27 PM

Cevap: Kitap önerisi olan var mı?

Elinizdeki kitap başlığına bakabilirsin , orada kitaplarla ilgili tanıtımlarda bulunuyor.
Gönlünce bir gün diliyorum , gülekal...

cadi_bm 16-09-2010 02:49 PM

Kahire üçlemesi-Necip Mahfuz nefis bir üçleme kişisel gelişimle ilgili değil ama herkes okumalı, okumadan ölmemeli :zpzp::zpzp:

planner 16-09-2010 02:52 PM

Alıntı:

turkuaz84 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768692)
Arkadaşlar,okuduğunuz ve herkesin okuması gerektiğini düşündüğünüz kitaplar varsa,isimlerini paylaşır mısınız?Matrix'e Hükmedin kitabını,daha dün forumda gezerken,tesadüfen öğrendim.Pek çok insanın hayatına olumlu katkıda bulunmuş.Bunun gibi,hayatımıza güzel şeyler katacak kitaplar varsa önerilerinizi bekliyorum(Ayrıca önemli bir sınava hazırlanıyorum.Sınavlarla ilgili kitaplar da olabilir)Hepinize mutlu günler diliyorum u859

Paulo Coelho; tüm kitapları...

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768696)
Kahire üçlemesi-Necip Mahfuz nefis bir üçleme kişisel gelişimle ilgili değil ama herkes okumalı, okumadan ölmemeli :zpzp::zpzp:

Eyvah acele etmeliyim o zaman.y789

tolgaasya 16-09-2010 03:13 PM

Merhabalar, ben bir kaç kitap önerebilirim.

Sınav konusu ile ilgil olarak; M.Abdullah Yılmaz'ın "Pratik Soru Çözüm Teknikleri" isimli bir kitabı var. Tavsiye edebilirim.

Bilinç ve bilinç altı gibi konularla ilgileniyorsan; Joseph Murpy'nin "Bilinç Altının Gücü" isimli kitabını tavsiye edebilirim.

Düşünce gücü gibi konulara meraklıysan; Louise Hay'ın "Düşüncenin İyileştirici Gücü" isimli kitabını önerebilirim.

Son olarak Eckhart Tolle'nin "Şimdinin Gücü" adlı kitabıda güzel.

Selamlar.

bigokyanus 16-09-2010 03:17 PM

Alıntı:

tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768698)
Merhabalar, ben bir kaç kitap önerebilirim.

Sınav konusu ile ilgil olarak; M.Abdullah Yılmaz'ın "Pratik Soru Çözüm Teknikleri" isimli bir kitabı var. Tavsiye edebilirim.

Bilinç ve bilinç altı gibi konularla ilgileniyorsan; Joseph Murpy'nin "Bilinç Altının Gücü" isimli kitabını tavsiye edebilirim.

Düşünce gücü gibi konulara meraklıysan; Louise Hay'ın "Düşüncenin İyileştirici Gücü" isimli kitabını önerebilirim.

Son olarak Eckhart Tolle'nin "Şimdinin Gücü" adlı kitabıda güzel.

Selamlar.

Echart Tolle'nin Var olmanın gücü adlı kitabı da mutlaka okunması gerekenlerden :))

elccy 16-09-2010 04:19 PM

VE BENDE SİZE Büyük düşünmenin Büyüsü kitabnı öneriyorum... yaşam boyu bir el kitabı..

Bu arada sınavınızda başarılar...t678t678

Haridas Takur 16-09-2010 07:50 PM

Elif Şafak-AŞK
mevlana ve şems-i tebrizinin macerasını anlatan bir roman...

turkuaz84 16-09-2010 08:27 PM

Önerileriniz için teşekkür ederim :)

aprilrose 17-09-2010 12:26 PM

Bloğumdaki kitap bölümüne bakarsanız orada Marttan beri okuduğum 25 kitabın tanıtımı var. Okumak isteyeceğiniz bir kitap bulabilirsiniz. Sevgiler.

Milliyet Blog

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 AM.