![]() |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Kendimi tanımak istiyorum..Harika bir kitap vede üstelik ücretsiz olarak bu siteden indirdim.. *Düşünce Gücü *Beyin Eğitimi ve Yaratıcı Düşünme *Başarının 11 Adımı *Bir İş Fikri Bulmak *Ben Dünyanın En AKıllı İnsanıyım - Erdal Demirkıran *Düşünce Gücüyle Tedavi *Espri Fıkralarıyla Ünlüler *Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu *Girişimci Olabilir Miyim? *Girişimcilere Öneriler *Güzel Konuşma *Gitar Dersi *Hızlı Okuma *İnsan İnsana - Doğan Cüceloğlu *İş Kurmak ve Yönetmek *Kendimi Tanımak İstiyorum *Konsantrasyonun Gücü *Kendime Engel Olamıyorum *Mor İnek Kavramı *On Günde Kusursuz Bellek *Okul Başarısından Hayat Başarısına *Pozitif Stres Yönetimi *Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri *The Secret - SIR *Telepati - Durugörü *Toplantılardan Zaferle Çıkmanın Yolu *Üçüncü Göz *Vücudunu Kullanma Klavuzu - Mehmet Öz *Yetki Devri *Yüz Okuma Sanatı *Yöneticilik Dersleri *Yönetimde 32 Altın Kural *Yönetimde Başarı İçin Altın Kurallar *Yerim Seni ÖSS *Zaman Yönetimi http://rapidshare.com/files/88431815...el_gelisim.rar tıkla indir...(winrar,adope player)programı Gereklidir... sevgiler.. hismiley |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? aprilrose ve newroses,sizlere de teşekkür ederim..ellerinize sağlık :) |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Suzanne Collins'in açlık oyunları serisini mutlaka okumalısın.. |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Suç ve ceza (dostoyevski) Öğretmen(jack lynn) Sefiller (victor hugo) Şu an okumakta olduğum ktapsa EZİLENLER(dostoyevski) buda güzle benziyor. Yeni başladım. |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Ben de şöyle bir liste sıralayabilirim sana: Sınavlar için; (Stres Altında Ezilmeden Öğrenmede ve Sınavlarda) Üstün Başarı - Psikolog Dr. Acar Baltaş (Verimli Ders Çalışma Metodları ) Ders Çalışmaktan Nefret Ediyorum M. Kamil Abdussamed Plan Nasıl Yapılır? - Ron Fry Not Nasıl Alınır ? - Ron Fry Ders Nasıl Çalışılır? - Ron Fry Test Nasıl Çözülür? - Ron Fry Kendi Kendine Hızlı Okuma - Ziya Baran Erdal Demirkıran'ın kitapları İnsanları Tanıma Sanatı(Bilge Simitçi) - Oğuz Saygın Herşey Seninle Başlar - Oğuz Saygın Gizli İkna Taktikleri - Kevın Hogan Mış Gibi Yaşamlar - Doğan Cüceloğlu Güzel Konuşma Pratiği - Cevdet Tellioğlu Hayalleri Olan Asla Uyumaz - Pat Mesiti Yaşam Koçluğu - Talane Miedaner Sunguroğlu 1 - 2 - 3 - Yavuz Bahadıroğlu Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - İskender Pala (Şu an okuduğum kitap) |
Cevap: Kitap önerisi olan var mı? Doğan cüceloğlu'' Yetişkin Çocuklar'' okudum,bir daha okudum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 PM. |