| ||||||||||
| |
Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler HAYATA İYİMSER BAK , ÇÜNKÜ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir yazıda okuduğumu hatırlıyorum. Yetiştirme yurtlarında büyüyen bebeklerin, bakıcı anneler tarafından bakılan bu yavruların, aileleri olan bebeklere göre daha az kucaklanmaları, öpülmeleri, onaylanmaları daha sıklıkla hastalanmalarına neden oluyormuş. Aslında insanlara pozitif bakış açısı kazandırmada ailelerin rolü çok büyük, eğer bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi
HAYATA İYİMSER BAK , ÇÜNKÜ... | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir yazıda okuduğumu hatırlıyorum. Yetiştirme yurtlarında büyüyen bebeklerin, bakıcı anneler tarafından bakılan bu yavruların, aileleri olan bebeklere göre daha az kucaklanmaları, öpülmeleri, onaylanmaları daha sıklıkla hastalanmalarına neden oluyormuş. Aslında insanlara pozitif bakış açısı kazandırmada ailelerin rolü çok büyük, eğer bu olanak az yada hiç yoksa, insanın kendini yetiştirmesi, kendini bulabilmesi, kucaklayabilmesi daha zor oluyor. Tabi birde olayların başka yüzü var, çocukluklarında yeterince onay almamış ebeveynler kendi gerçekleştiremedikleri düşlerini çocukları üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyorlar, bu seferde narsist ve aşırı korumacı ebeveyn tipi, çocuklarını yeterince büyütmüyor. Herkesin farkındalık ışığına sahip olmasını diliyorum... |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cunku..., hayata, iyimser |
| |
Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler HAYATA İYİMSER BAK , ÇÜNKÜ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir yazıda okuduğumu hatırlıyorum. Yetiştirme yurtlarında büyüyen bebeklerin, bakıcı anneler tarafından bakılan bu yavruların, aileleri olan bebeklere göre daha az kucaklanmaları, öpülmeleri, onaylanmaları daha sıklıkla hastalanmalarına neden oluyormuş. Aslında insanlara pozitif bakış açısı kazandırmada ailelerin rolü çok büyük, eğer bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi