![]() |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Bunu yapan şahıs bence aradıkları kişilerden daha beter içi art niyet dolu. |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Benim de aklıma gelmedi değil bu yöntem. Kişi muntazam uygulamış yöntemi.... |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri hayata bıraz renk katmak bu olsa gerek blissy |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri öfke kontrolunu bende bılmezdımm..ama artık azıcıkk uyguluyorummmmm |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Güzel yazıymış ama her zaman böyle şanslı olunmayabilir : ) |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Bu öfkenin nesi kontrollü ki. Öfkenin doğurduğu şeylere bak. Öfke kontrolü böyle olmaz. Güzel, eğlenceli bir paylaşım ama bu konu şakalar/fıkralar vs bölümüne açılmış olsaydı daha iyi olurdu. |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Alıntı:
|
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Okumadan önce şöyle düşündüm tamkardeşime göre bir yazı ona göndereyim.Biraz sinirliidirde. Neyse okuyunca iyiki göndermemişim,mazallah ciddiye falan alır dedim(şaka) Bu yazını başlığı öfkenin kontrolü değil,nasıl başa bela olunur olmalıymış. |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri :))) vayyyyyyyy |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri çok iyi ya sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM. |