![]() |
Ynt: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri konunun başlığına uygun davranmış suzzycim öfkede kalmış sadece khkh56 |
Ynt: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri çookk başarılı alk78 çookk komik khkh56 ama dikkat etmek gerek tehlikeli. öfke kontrolu falan değil ama eğlenceli olduğu için paylaşmak istiyorum. bende minibüs yolculuklarında arka 5 liye oturur ve inmeden önce şöförü arka camda yazan numaradan arayıp "sağda silkele kaptan" diyordum. |
Ynt: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri suzy gerçekten çok komik. okurken çok güldüm. acaba gerçekmidir? |
Ynt: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri uf , bunu yapmak cesaret ister!! bravo diyemicem ama oldukça iyi kurgulanmis!! ya isler tersine gitseydi, yani "ofkeyle kalkan zararla oturur "herkes bilir ama yine de hatirlatayim dedim!! herkese sakin ve huzurlu gunler dilerim! |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri çok komikti. epeyce güldüm iyi geldi arkadaşlarlada paylaştım:) sakın denemeyin bence insanları böyle birbirine düşürmek hoş değil. malesef çok var etrafımızda ancak bunun gibi değil kullanmak amaçlı birbirine düşürenler.. keşke olmasa... her dalda var sanat, bilim, siyasi, vs.. kendi öfkeni kontrol ederken başkalarının daha çok öfkelenmesi gibi bir şey bu bundan zevk alma durumu insancıl gelmedi bana:) O0 |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri ayyyyyyyy sadece bir yazı olmasına rağmen sitrese girdim.ne bu yaa. tövbe tövbe |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Alıntıyı yazanda,alanda hikayenin öfke boşaltımı yada öfke konturolü yöntemi oldugundan eminlerse söylenecek fazla söz yok.Hakarete öfkelenmenin ve dışa vurumunun yada konturolünün örneği diye seçilen hikaye ruhsal sorunlar katagorisinda tanımı bulunan başka bir rahatsızlığı işaret ediyor. |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Valalhi koptum gülmekten.smil56 |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri Öfkeyi kontrol etme yöntemi başlığıyla bu hikayenin yazılması hiç iyi bir örnek değil.Öfke böyle kontrol edilmez anca başa bela gelir. |
Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri bumudur yani?öfkelendiğimiz insana karşı duygularımızı söyleyemeyip,başkalarından hıncımızı çıkartacağız,öylemi yani? nerede kendine olan güven?bu şekilde davranmanın adı olsa olsa acizlik ve korkaklıktır,(en nazik tabiri ile tabiki) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 AM. |