![]() |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Tabi ki kapılara o şekilde tırmanan yalnız sen değildin ben de yaptım. Dün gece rüyama girdi cinolar bu gece de yumi yuuuum girer artık ehehee :) |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... O ne güzel rüyaymış öyle yahu wave44 Öyle rüyaya can kurban valla. Ben de göre göre coğrafya öğretmenimi görüyüm zaten. sad456 |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Rüyalarımı seviyorum. 90 larda rüyalarımız bile bir başkaydı sanki? |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Tabii ki.. Aslında her şey farklıydı... Özlememek elde değil 4897 Gerçi ben 90'ların ilk yarısını bilmem ama hatırladığım en net, en güzel anılar 90'ların sonundakiler... |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Ne kadar cok plastık top patlatmısımdır...bakkaldan cekılıs cekerdık,bazen mahallede kendı aramızda cekılıs hazırlardık... |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... cayır cayır trafik akardı sokaktan da maçtan vaz geçmezdik ;)) şimdi ps oynuyor çocuklar :P |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Paylastıkca aklıma gelıyolar;camurdan pastalar yapar,cıceklerle suslerdık,cızgıcık seksek oynardık,ıp atlardık..... |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... ben 4 5 yaşlarımdayken mahallede meltem diye bi kız vardı, kocaelinde.. bide benim büyük kamyonum vardı.. Onu kamyonun kasasına bindirir gezdirirdim.. O gelin olurdu ben damat :)) Adı konulmamış da olsa aşk'dı sanırım o.. garip, şimdi düşünüyorum; meltem kamyonum ben ve alyazmalım.. sevincli öykünün yarısını mı yaşadım acaba? |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Mahallede demır salıncaklar vardı,sıraya gecer sallanmak ıcın beklerdık,bazen kavga ederdık,bazen arasına uzun tahta koyar topluca bınerdık...sımdı onları sokup attılar,yerıne plastık koydular... :p |
Cevap: 90'LARDA NELER VARDI... Bayramda gördüm o salıncaklardan yine. Seni gidi mavi inci 4-5 yaşında kız peşinde koşuyor seni çapkın seniiii. :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM. |