Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sohbet Video (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=276)
-   -   90'LARDA NELER VARDI... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621607)

hatiicee 24-08-2012 12:34 PM

Cevap: 90'LARDA NELER VARDI...

Sokaktan traktör römorklarıyla karpuzcular geçerdi.Bir de sabahleyin gevreeeeeeeeeeeeekk nidasıyla simit satan çocuklar geçerdi evin önünden:)) haaaaa bir de ayı oynatan bir amca vardı yazık ayıcığa hadi kızım hamamda koca karılar nasıl bayılır göster bakalım derdi.Ayıcıkta istemeye istemeye bayılma taklidi yapardı.Çocukluk işte her hafta aynı şeyi izlerdim bıkmadan.Birde duman arabalarının arkasından koşmamış olanımız yoktur değil mi??

bumbada 24-08-2012 03:29 PM

cino , mahalle maçları ah ah .

THE BAKER 24-08-2012 03:39 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828463)
evet ben de unutamıyorum ama utanıyorum :D bi bakayım:

onun arabası var - mustafa sandal

ham çökelek - kırmızılım atilla taş; ki çökelek yüzünden tv lerde bir sürü tartışmalar oldu.. ham çökelek bi anlam ifade etmiyor, diye :D insanlar saçma sapan şeylerle uğraştırıldı.. şimdilerde olduğu gibi. bu arada hugo demişsin, ben onu bi kez bile düşüremedim.. hâlâ içimde kalmıştır :))

evet hugo nasıl meşhurdu.Ben tutturmuştum aynı ay abim de aramış bir telefon faturası gelmişti ki babam çok kızmıştı...:):)

ahh çocukluk yılları....

maviinci 24-08-2012 07:55 PM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828625)
Sokaktan traktör römorklarıyla karpuzcular geçerdi.Bir de sabahleyin gevreeeeeeeeeeeeekk nidasıyla simit satan çocuklar geçerdi evin önünden:)) haaaaa bir de ayı oynatan bir amca vardı yazık ayıcığa hadi kızım hamamda koca karılar nasıl bayılır göster bakalım derdi.Ayıcıkta istemeye istemeye bayılma taklidi yapardı.Çocukluk işte her hafta aynı şeyi izlerdim bıkmadan.Birde duman arabalarının arkasından koşmamış olanımız yoktur değil mi??

inan o da içimde kaldı, tüm arkadaşlarım takılırlardı arkasına sinek ilacının ama ben hiç yapamadım cesaretsizlikten :D

nurbanu25 24-08-2012 08:12 PM

Yazları beledıye yolları ıslatır,puskuren suyun uzerınden atlardık :)

maviinci 24-08-2012 08:15 PM

ben istanbul da beylikdüzüne tankerlerle su getirildiğini hatırlıyorum.. Musluktan akmıyordu 2 günde bir tanker geliyordu..

Sole 25-08-2012 01:15 AM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828650)
cino , mahalle maçları ah ah .

Benim gibi "cino" yu unutmayanlar da varmis:))
Bi kac sehirde aradim yoktu.. Bi arkadasim bi kac yil once eskisehir den gonderdi ama sanirim satilmiyor artik:(

nurbanu25 25-08-2012 01:24 AM

Tıpıtıp,turbo ve sulugoz sakızlar vardı...

Mahalle Muhtarı 25-08-2012 07:04 PM

Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 688

Eklenti 689

Eklenti 690

Bakkalda bunlardan bulabilenler beri gelsin s45apk

Mahalle Muhtarı 25-08-2012 07:30 PM

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Neler yoktu ki...
Kasetli atari,ısınınca atariden çıkan yanık kokusu, hulahop,futbolcu kartları, sulugöz,yumiyum,mino,kolormatik gözlükler,alf,kaygısızlar,süper baba,kasedin tersine ses kaydetmek,Burak Kut,Mustafa Sandal,Yonca Evcimik,Hakan Peker,kağıt 500 bin lira,ışıklı spor ayakkabı,mahalle maçından sonra çeşmeye kadar yapılan yarış,dolmuşların kapısı açılınca içine boruyla kağıt üflemek,pazar geceleri tv izledikten sonra banyo yapıp uyumak...
Ama şuna ayrı bir parantez açmak istiyorum aziz dostlar:

Eklenti 691
Kedilerin korkulu rüyasıydım o zamanlar. Bu arada aşağıdakini yapan sadece ben değildim değil mi?

Eklenti 692

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 AM.