Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Paralel evrenlerde yolculuk yapabilirsiniz.. Toplu nefes kullanımı ve ortak niyetle paralel evrenlerde yolculuk 2000 yıl önce yazılmış Ölü Deniz Parşömenlerinde,1946 yılında keşfedildiğinde 8 kişilik bir araştırma grubu tarafından parşömenlerin sadece küçük bir kısmı tercüme edilebildi. Papirüs ve deri üzerine yazılmış ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-08-2009, 09:22 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ

Paralel evrenlerde yolculuk yapabilirsiniz..

Toplu nefes kullanımı ve ortak niyetle paralel evrenlerde yolculuk

2000 yıl önce yazılmış Ölü Deniz Parşömenlerinde,1946 yılında keşfedildiğinde 8 kişilik bir araştırma grubu tarafından parşömenlerin sadece küçük bir kısmı tercüme edilebildi. Papirüs ve deri üzerine yazılmış 22,000 adet parça parşömenden ancak sadece paralel evrenler bilgisini veren Isaiah Parşömenleri bütün halinde bulunmuş ve yayınlanmıştır.
Isaiah etkisi bilgisinin geleneksel değerlendirmelerden ayrı düştüğü yer olayları lineer olarak görmesi, yani iyi zamanlardan önce kötü zamanlardan geçildiği bilgisidir. 1957 yılında Princeton’dan fizikçi Hugh Everett, hayatlarımızda her an, eş zamanlı olarak bir çok an, ihtimal ve sonuç olduğunu ve bunların hayatlarımızdaki her seçim için mevcut olduklarını ileri sürmüştür. Biz onların farkında olmasak bile hepsi aynı anda olmaktadır. Everett bunlara paralel ihtimaller adını vermiştir.

Bu değerlendirmeye göre birçok ihtimalin içinden sadece birine odaklandığımızda, bu bizim realitemiz haline gelmektedir. Bu şu demektir: geleceğimizle ilgili düşündüğümüz her ihtimal anı, şu anda hayatlarımızda yapmakta olduğumuz seçimlerin muhtemel sonuçları olabileceği gibi mümkün olan başka sonuçlara ulaşabilir.

Birçok açık bilinçli insan paralel realiteler arasında geçiş yapma kabiliyetine
bilinçli ve bilinçsiz olarak sahipler. Bir çok önemli kahin binlerce yıl öncesinden vizyonlardaki ihtimalleri bizlere öngörü veya kehanet olarak vermişlerdi. Onlar bunu söylerken yaşamlarının bir adım ilerisinde hayatlarımızda hangi ihtimallerin rol oynadığını belirleme bilimini de verdiler. Birçok kehanetin gerçekleştiğini gördük. Bu anlayışla bakarsak bize göre gerçekleşmediğini düşündüğümüz kehanetlerin, paralel evrenlerde gerçekleştiğini bilebiliriz. Yeni ihtimallere ilerlememize neden olan seçimleri yaptığımızda paralel evrenleri deneyimleriz.

Geleneksel nefes çalışmaları, dinler ve kuantum fiziğinin paralel evrenler anlayışının bizde uyandırdığı izlenime göre anlamamız gereken kendi realitemizi yarattığımızdır.Hayatımızdaki her anda birçok sayıda eşzamanlı ihtimali yaşıyoruz. Onlar aslında hareketli ve canlı olarak bizim yaşamımıza paralel olarak devam ediyorlar. Bütün kişisel seçimlerimiz, bir zamanda ortak yanıtımız haline geliyor.

Böylece, en korkutucu kehanetlerin gerçekleştiğine şahitlik ediyor olsak da bilmemiz gereken diğer sonuçların paralel evrenlerde yine bizler tarafından yaşanmakta olduğudur. Bizler realitelerimizde değişikler yapmaya, radikal kararlar almaya, değişik düşünceler içine girmeye başladığımızda paralel ihtimallerden bir diğerine geçiş yaparız.

Bu konuya ilave olarak Tibetliler tarafından uygulanan nefes uygulamalarına bakıldığında, geleneksel nefes çalışmalarından çok farklı olduğu görülür. Bu nefes uygulamaları uygulayanı kendi bulunduğu evrenden paralel bir evrenine taşıyabilecek bir enerji oluşturmaktadır. Bu çalışma şekli, kuantum ilkeleri ile sıkı örtüşme içermektedir. Geçmişteki bir anımızın sonucu olarak seçimlerimizle dahil olma istediğimiz diğer evrene girmemize izin vermektedir. Bu nefes çalışmasını öğrenip kitlesel toplu zikir olarak ta ifade edilebilen fenomeni, grup olarak uygulama imkanı bulmalısınız..

Bu toplu nefes çalışmaları içine koyulan niyetle bütünleştiğinde bireysel nefes çalışmalarından farklı enerjiler oluşturabilmektedir. Bahsettiğim teknik dini, bilimi ve mistisizmi aşmakta ve yaşamla ilişkimizin insani duygularla ifade edilmesine izin vermektedir. Bu tekniklerle kendimizi çaresiz gözlemciler olarak hissetmek yerine, meydana gelen olaylara katılma ve belirleme fırsatını kullanabiliriz.

Eseniler, dünya hayatını istedikleri gibi biçimlendirmek için düşüncelerinde, duygusal tesirleri kullanmışlardır. Duygusal tesirler, bizi her gün ileriye doğru götüren bir güç sistemidir, ve bu güç sistemi nefes ve düşüncenin beraber kullanımı ile yönlendirilerek aktif hale gelmektedir. Bu nefes uygulamaları düşünce ve duygunun birleşimi olan ifadeleri ortaya çıkarırlar..

Tibetliler kendilerini istedikleri programa ulaştırmak için kullandıkları bu toplu nefes uygulamaları ile diğer ilahiler, mantralar ve mudra kullanımı arasındaki ayrımı iyi yaparlar. Ve derler ki Nefesle açığa çıkan enerjinin bir dış formu yoktur. Çünkü nefes duygu düşünce ve fizik beden arasındaki tek köprü ve tek birleştiricidir. Bu çok ilginçtir çünkü kuantum bilimi insan hissiyatının bir kuantum sonucundan diğerine ilerlediğimiz yol olduğu bilgisini vermektedir. Bir şekilde insan hissiyatı kişisel ve ortak deneyimlediğimiz sonuçlar ile ilgilidir. Şu anda elimizde olan nefesi kullanma becerisidir. Bize bazı şeyleri gerçekleştirebildiğimiz de, hep aynı sonucu alabilme imkanının olabildiği bilgisini vermektedir. Bu tam olarak yoğunlaştığımızda, bedenlerimizde spesifik duygu ve düşünce niteliklerini yarattığımızda bulduğumuz şeydir. Bu bize tekrar tekrar ve önceden tahmin edilebilir şekilde Isaiah bilgisinin söylediği gibi bu zamanda, iyi ya da kötü, hangi sonucu deneyimlemeyi nasıl seçtiğimiz bilgisini verir.

Nefesi izleyerek boşlukta kalmak ve paralel evrenlerden uygun bir programa dahil olabilmek için nefes çalışmaları ile zihni boşaltmak gerekir. Gevezelik etmekten kurtulan zihin duyguyu izleme seviyesinde kalabildiğinde oluşturmak için istenilen şeyin gerçekleşmiş hissiyatını duyumsamak gerekir. İmgelemeler yaparken bilmemiz gereken, imajinasyonlarımıza duygusal tesirler yüklemediğimiz zaman onlara hayat veremeyeceğimizdir. Duygu taşımayan imajinasyonlar gerçekleşme gücünü bulamazlar. Bu hayat verme ancak imajinasyonlar zaten gerçekleşmiş duygusu oluşturulduğunda oluşur.

Bu çalışma şekli ile, felaket kehanetlerini deneyimlemek zorunda kalmaz, realiteyi değiştirme ortak gücüne sahip oluruz. Bunu yapabilmemiz için İnsan duygusunu ateşleme hissini kullanarak kitlelerin duygularını harekete geçirecek ortak nabzı harekete geçirmeliyiz. Bu o kadar güçlü bir araç olur ki; o zaman insanlar, derin, şifa verici bir etki deneyimlerler, kalplerinde açık olan yeni ihtimalleri hissederler ve kendilerine değişme izni verirler.
Biz bir duygu oluşturduğumuzda, o realiteyi etkileriz ve dış dünya, iç dünyamızın yarattıklarını yansıtmaya başlar. Hayatlarımızda hangi hale dönüştüysek, onunla deneyimlediklerimizi belirleriz. Kişisel hayatlarımızda ister huzuru ister korkuyu seçelim, yaşam bize onu yansıtır. İçinde bulunduğumuz işletim sistemi yaratım ilkelerini onurlandırarak kabul etmekte ve tasarımları yaratıma dönüştürmektedir.

Mustafa Kartal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
evrenlerde, paralel, yapabilirsiniz, yolculuk


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları PARALEL EVRENLERDE YOLCULUK YAPABİLİRSİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Paralel evrenlerde yolculuk yapabilirsiniz.. Toplu nefes kullanımı ve ortak niyetle paralel evrenlerde yolculuk 2000 yıl önce yazılmış Ölü Deniz Parşömenlerinde,1946 yılında keşfedildiğinde 8 kişilik bir araştırma grubu tarafından parşömenlerin sadece küçük bir kısmı tercüme edilebildi. Papirüs ve deri üzerine yazılmış ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.