Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mikrokozmik Yörünge : Mikrokozmik yörünge çalışması tai chi chuan'ın ve genel olarak Taoist çalışmaların en önemli çalışmalarından biridir.Bu çalışma olmadan diğer çalışmaların sonuç vermesi mümkün değildir.Ayrıva bu çalışmanın beden-zihin sağlığı yönünden sağlayacağı faydalar sonsozdur.taosit sistemde bu çalışma yani ren ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-08-2010, 12:29 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs up Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması

Mikrokozmik Yörünge :
Mikrokozmik yörünge çalışması tai chi chuan'ın ve genel olarak Taoist çalışmaların en önemli çalışmalarından biridir.Bu çalışma olmadan diğer çalışmaların sonuç vermesi mümkün değildir.Ayrıva bu çalışmanın beden-zihin sağlığı yönünden sağlayacağı faydalar sonsozdur.taosit sistemde bu çalışma yani ren ve Du-mai kanallarının açılması ruhsal inisiyasyon olarak görülür...

tai Chi Chuan'ın temelini teşkil eden taoist çalışmalarda iki ana enerji kanalı vardır...,

1-)Kuyruk sokumundan başlayarak omurgadan ,başın üzerinden geçerek üst dudakta sona eren ve DU-MAİ olarak bilinen YÖNETİCİ KANAL

2-)Alt dudaktan başlayarak apış arasında sona eren kanal..REN-MAİ(yönetilen kanal)

Bu iki kanalın birleştirerek enerjinin her iki kanalda dolaştırılması mikrokozmik yörünge çalışmaları ile mümkündür...

Mikrokozmik Yörünge'yi açmayı öğrenmenin pek çok yolu vardır.Mikrokozmik Yörünge, bedenin arka tarafında bulunan Yönetici Kanal ile bedenin ön tarafında bulunan işlevsel Kanalın bağlanmasından oluşmaktadır.

Mikrokozmik Yörünge'yi açmak, Yönetici ve işlevsel kanallarda Ch'i'nin akmasını engelleyen tüm tıkanıklıkları temizlemeyi içerir. Yönetici Kanal,Yang'dır, pozitiftir, işlevsel Kanal ise Yin'dir, negatiftir. Dilin ucu üst damağa değdirilip bu iki kanal birleştirildiğinde, Mikrokozmik Yörünge ya da Küçük Göksel Çevrim adı verilen bir devre oluştururlar. Bu, bedende daha fazla miktarda Ch'i'nin dolaşmasına imkan tanır ve kan dolaşımının duzenlenmesine ve Üç Hazine'nin yani, Enerji, Öz ve Ruh'un (nefes, beden ve zihin) dengelenmesine ve güçlenmesini sağlar.Taocular, pek çok yoga ve meditasyon yönteminin, özellikle de Kundalini Yoga'nın, başa büyük miktarda enerji çıkmasına sebep olduğu için tehlikeli olduğunu inanıyorlardı. Başı fazla enerji ile yüklemenin ve fazla ısıtmanın, baş ağrılarına, acılara, zihinsel dengesizliğe ve toplum içinde çalışamamaya ya da görememeye neden olduğunu bulmuşlardı.
Mikrokozmik Yörünge'nin bu kadar önemli olmasının bir başka nedeni de budur. Enerji, Koruyucu kanal vasıtasıyla başa dek çıkarılır fakat sonra, işlevsel Kanal yoluyla da aşağı indirilir.Çalışmanın sonunda, enerji, bedenin esas Ch'i deposu olan ve genellikle de Ch'i Denizi diye adlandırılan, göbek deliğinin birazcık arkasındabulunan Tan Tien'de toplanır ve depolanır. Chinin, bedende ya da başta dağılıp gitmesine izin verilmez, daha önceden öğrendiğiniz gibi her Zihni Düzenleme çalışmasının sonunda toplanması gerekir.


. Bazen, yörünge hemen açılır. Böyle bir şey olmuş olsa bile, Mikrokozmik Yörünge hakkında daha öğreneceğiniz şeyler vardır,bu nedenle lütfen çalışmalara devam edin.

BU ÇALIŞMALARI NASIL YAPACAĞIZ????

Üç ana kanalın yanı sıra çakraları da açıp temizleyerek akımı yönlendirir ve arttırır. Hem eterik çift (Şuşumna) hem de Hara düzeylerinde enerjiyi temizleyip açar. Reiki 1’den sonraki her ııyumlama bu kanalların Ki’yi Tutma ve iletme kapasitelerini arttırır— İlkin şifada, ardından da başkalarını uyumlamada. Başlangıç ve Yönetici Damarlar’da Ki’nin kullanılıp yönlendirilmesiyledir ki Üstadın bedeninde Reiki uyumlamasını iletecek kadar elektrik enerjisi tutulabilsin. Bu bakımdan Reiki bir Kundalini disiplinidir.
Reiki 2’de şifacı bu enerjiyle oynamaya başlar ve bedeninin onu yönlendirme ve tutma kabiliyetini geliştirir. Hindistan, Tibet ve Japonya’daki Tantrik pratiklerde bu disiplin, yıllar süren eğitimin yalnızca bir parçasıydı. Reiki 2 şifacısı İkinci Derece enerjisiyle tecrübe kazanma aşamasında bu enerjiyle çalışma yeteneğinde de belli bir hünere ulaşmış olur Bunun bilincinde olsun olmasın, enerji kanalları açıktır ve şifa yaptığı vakit içinden yüklü miktarda Ki akar. Ancak, Reiki 3’e ulaştığında kendi iradesiyle enerjiyi iletmesini öğrenmesi ve sürecin bilincinde olması gerekir. Açıklanacak Ki Alıştırmalarının amacı budur — bedenin bu enerji tutma kabiliyetini arttırmak ve sürecin farkına vardırmak Reiki 3’te ise Zihnin eylemi ve niyet konuları eklenecektir
İlkolarak, enerji akış tarzının anlaşılması gerek. Ch’i Kung buna Mikrokozmik Yörünge der. Tüm enerji çalışmalarında Gri Kung bunu temel alır, bu nedenle ben de kısaca ele alacağım. Kundalini Yoga yerine Ch’i Kung alıştırmalarını tercih etmemin nedeni, Ch’i Kung’da kullanılan devresi tamamlanmış elektrik döngüsünün aşırı yüklenmeyi önlemesi ve gözetimsiz yapılmasının çok daha güvenli oluşundandır. Bu yöntemle kısa sürede, herhangi bir rahatsızlık veya tehlikeye meydan vermeden, yüksek miktarda enerji üretilebilir. Şunu da belirtmeliyim ki burada aktarılacak alıştırmaları Tantrik Kundalini teknikleri de aynen benimsemiştir.
Mikrokozmik Yörünge konusunda ciddi olarak çalışmak isteyenlere iki kitap Önerebilirim: Mantak Chia’nın Tao Aracılığıyla Şifa Enerjisinin Uyarılması(Aurora Press, 1983) ile Mantak ve Manewan Chia’nın Tao’nun Şifa Verici Işığının Uyarılması (Healing Tao Boks, 1993). Ch’i Kung konusundaki bilgilerimin çoğu bu kaynaklara dayanmaktadır. Mikrokozmik Yörünge, Başlangıç ve Yönetici Damarları bağlayarak bedendeki enerji devresini tamamlar. Bunu iki hareketle başarır ve bunların ikisi de Reiki 3 için vazgeçilmezdir. İlki Hui Yin pozisyonuyla bedenin dibindeki (Kök Çakra) kanalların bağlanmasıdır, yani apış arasındaki birleşme. İkinci hareketse bedenin tepesindeki kanalları birleştirir ve bu da dilin damağa değdirilmesiyle gerçekleştirilir. Bölümün ilerleyen kısımlarında bu konu tekrar tartışılacaktır.
Mikrokozmik Yörünge’deki enerji hareketi Reiki Ki alıştırmalarının başlangıcını ve temelini teşkil eder. Uzaktan şifada olduğu gibi bu da meditasyon esnasında yapılır, şu farkla ki burada enerji içe yöneltilir. Dikkatinizi göbek ya da Hara’da toplayarak başlayın. Isı (Ki)Hara’da yoğunlaştıkça zihninizde buna niyet ederek onu apış arasına Hui Yin, Kök Çakra) hareket ettirin, ardından da omurilikten yukarı. Böbrek noktasında (Ming-Men) bir müddet durun, sonra enerji/Ki’yi omuriliğinizden yavaşça başınıza (beyin epifızi, Taç çakra) yükseltin. Enerji akışını zorlamayın, onu takip edin. Bu enerjiyi on dakikaya kadar Taç çakrada tutun, ardından da aşağı, başınızın ön tarafına (Kaş, balgam bezi, Üçüncü Göz) yönlendirin. Enerjiyi bedeninizin ön yüzünden aşağı, tekrar Hara/göbeğe kadar akıtın. Isı toplanana kadar onu Hara’da tutun ve, Kök’e yönlendirerek Yörüngeyi tekrar başlatın. Döngüyü birkaç defa yineleyin. Bir seansta otuzaltı defa yapacak şekilde alıştırmalarınızı geliştirin.


Bu konuda yeterliliğe ulaştığınız zaman bacak ve Yeryüzü bağlantısını da katın. Göbekten enerjiyi Hui Yin’e (Kök çakra) yönlendirin, sonra da ikiye bölerek Ki’yi uylukların gerisinden dizlerin arka kısmına gönderin. Oradan, baldırlar üzerinden, ayak tabanlarının aksın. K-l akupunktur noktası (Yung-Chuan) ayaklardaki çakraların yeriyle aynıdır Bu noktaya Kaynayan Pınar adı verilir ve Yeryüzü enerjisiyle bedenin elektrik bağlantısını teşkil eder. Tabanlar ısındığında enerjiyi ayak başparmaklarınıza, sonra ön taraftan diz kapaklarınıza götürün. Böylece tabanlardan Yeryüzü enerjisi çekilmiş olur. Uylukların içinden enerjiyi kalçanıza ve Hui Yin noktasına geri alın.
Omurga üzerinden akımı yukarı devam ettirin ve bu sefer de kürek kemikleri arasındaki noktada kollar için bölün. Her iki kolun içinden ayaların ortasına kadar (şifada Reiki‘nin aktığı yer) Ki‘yi gönderin. Duyumlara yoğunlaşın ve orta parmaktan dönüp kollardan geriye yukarı çıkan akımı takip edin. Omuzlara ulaştığında enerji ana devreye geri döner ve omurgadan çıkarak enseye ve tekrar Taç çakraya ulaşır. Enerji dolaşımını merkezi kanaldan devam ettirerek onu Hara’ya geri döndürün.
Enerji hareketini bitirdiğinizde topraklama yaparak Mikrokozmik Yörünge meditasyonunu tamamlayın. Bu son derece önemlidir ve her uygulamanın sonunda (bir veya birçok enerji döngüsü yapmış olmanız fark ettirmez) mutlaka yapılması gerekir. Enerji Hara’da olduğu halde yumruğunuzu hafifçe göbek bölgesinin üzerine koyun. Genişliği 15 cm.den daha geniş olmayan daireler halinde ovalayın. Kadınlar bu dairevi hareketi saatin aksi yönünde otuzaltı, saat yönündeyse yirmidört defa yaparlar. Erkeklerse tam tersini — saat yönünde otuzaltı, aksi yönde de yirmidört defa. Bu hareket enerjiyi toplayıp topraklar ve fazla elektrik yüklenmesiyle bundan kaynaklanabilecek rahatsızlıkları önler.
Yukarıda açıklanan Mikrokozmik Yörünge, bunu takip eden iki Ki alıştırmasının temelini oluşturur. Bu alıştırmalar bana l989 yılında, Reiki 2 eğitimimin bir parçası olarak öğretilmişti. O tarihlerde ne alıştırmaların kökeni ne de Mikrokozmik Yörünge hakkında hiçbir bilgim yoktu. O yüzden bu kitap için araştırmalarımı sürdürürken onları basılı halde keşfetmek bana büyük sevinç verdi. Söz konusu Ki alıştırmaları Kundalini Yogası’nda da Ch’i Kung’da da bilinirler ve her iki disiplinin de önemli pratikleri arasında yer alırlar Onların Çin ve Asya’ya yayılması ise Muhtemelen Hint ve Tibet’ten Olmuştur.
Bu alıştırmaları yapmanın nedeni bedenin Ki enerjisini alma ve yönlendirme yeteneğini arttırmaktır. Başkalarını Reiki’ye uyumlamak için çok yüksek düzeyde enerji kapasitesine ihtiyaç vardır ve söz konusu alıştırmalar kişiyi buna hazırlar. Eğer Reiki 3 eğitimi almayı düşünmüyorsanız bunları yapmayabilirsiniz, fakat ümidim o ki öğrencilerimin birçoğu Reiki 3 derecesini alacaktır Alıştırmaların ruhsallık ve sağlığı arttırıcı değeri inkâr edilemez.
Alıştırmalara geçmeden önce belirtmek istediğim son bir nokta daha var: bedenin kutsallığı, Metafizik disiplinlerin çoğu fiziksel olanı aşmaya çalışır ama şunu da gözden kaçırmamak lazım: bedenin kendisi de büyülüve kutsaldır. Budistler karmanın yalnızca bedenli haldeyken çözülebileceğine inanırlar. Şurası da kesin ki Reiki ancak beden üzerinde yapılabilir. Medeniyetlerin bu çöküş zamanında bedeni, zihni ve ruhu kirleten ve ona zarar veren çok fazla şey var. Bunların çoğundan kaçınmamıza imkân yok — Yeryüzünün havasını solumak, suyunu içmek ve yemeğini yemekten başka çaremiz yok.
Ancak, bazı şeyler yine de bizim kontrolümüzde. Benim gibi birçok şifacı da bir sigara tiryakisinin ya da alkol içen birinin Reiki kanallarının açılamayacağına inanır. Alkol veya bir uyuşturucunun etkisindeyken asla ne şifa, ne de uyumlama yapmayın. Çünkü bu haller şifada tam olarak istenmeyen olumsuz varlık ve ilişiklere davetiye çıkarır. Bu maddeler şifacının kesinlikle kaçınması gereken şeylerdir. Kızgın veya ciddi bir şekilde hasta olduğunuzda da asla şifa ve uyumlama yapmayın. Sigaradan yahut diğer uyuşturucu ya da alkol bağımlılıklarından kurtulmak isliyorsanız Reiki ve Mikrokozmik Yörünge’nin bu konularda güçlü araçlar olduklarını hatırlayın. Bir Reiki uygulamacısı olarak unutmayın ki siz Evrenin yaşam gücü enerjisinin kutsal bir kanalısınız.

Diane Stein – Reiki Esasları

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Nefesle Mikrokozmik Yörünge Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mikrokozmik Yörünge : Mikrokozmik yörünge çalışması tai chi chuan'ın ve genel olarak Taoist çalışmaların en önemli çalışmalarından biridir.Bu çalışma olmadan diğer çalışmaların sonuç vermesi mümkün değildir.Ayrıva bu çalışmanın beden-zihin sağlığı yönünden sağlayacağı faydalar sonsozdur.taosit sistemde bu çalışma yani ren ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.