Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 24 yaşındayım... Okul hayatımı kendi ekllerimle bitirdim... işletme 2 terk..başlıyorum anlatmaya.. 1. Çok Çok fazla kilom var..hayatımda ilk kez diyete başladım hayatımı değiştirme girişimim mart ayında başladı.. 107.5 idim 89 a düştüm şimdi.. ve gidecek biliyorum. ama motivasyon eksikliğim var..egzersiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-08-2009, 11:22 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Buso is an unknown quantity at this point
Standart Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

24 yaşındayım... Okul hayatımı kendi ekllerimle bitirdim... işletme 2 terk..başlıyorum anlatmaya..

1. Çok Çok fazla kilom var..hayatımda ilk kez diyete başladım hayatımı değiştirme girişimim mart ayında başladı.. 107.5 idim 89 a düştüm şimdi.. ve gidecek biliyorum. ama motivasyon eksikliğim var..egzersiz ve yürüyüş içimden gelmiyor artık ve kiloda veremiyo gibiyim..
2. kendimi eve kapadım.. sinemaya bile gitmiyorum.. evden çıkmak istemiyorum.. yaşıtlarım gezip tozarken ben dörtduvara hapsettim kendimi..(sebebi sadece kilo değil bence)
3.etrafımdan herkesi uzaklaştırdım ve yalnızlığı seçtim..
4.hayat çok boş ve anlamsız geliyor..
5.Yaşadığım olaylar nedeniyle kimseye güvenemiyorum..
6. sevdiğim kişi evlendiği için şimdi beraber olduğum insana çok çok kötü davranıyorum sebepsiz kavgalar çıkartıp ayrılıyorum.. sonra kyamayıp geri dönüyorum..
7.dağa çıkmayı çok seviyorum.. kendimi sadece oralarda huzurlu hisediyorum.yabani biri olduğum için mi ??
8.bağırmak haykırmak ağlamak istiyorum..
10..

evet daha devamı var.. Şimdi Soruyorum.. Ne Yapmalı.. En azından bana yol gösterecek nereden başlayacağımı söyleyecek biri yokmu :(

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Buso isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 11:43 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

Hoş geldiniz.
Telkinleri dinlemeniz yeterli..
Önce suçluluk ve ego telkinlerinden başliyoruz.
Bunları günde 7-8 saat uykuda dinleyebilirsiniz.
Yada gündüz başka iş yaparken.
Telkin metinlerini okumanız gerekmez.Konsantre olmanız yada inanmanız da..

Portal sitemizde 1000 ler ce yorum bulunmaktadır.

Sizin durumunuzla biraz benzeştiği için son gelen yorumlardan biririsi paylaşayım.
Ahu hn 'ın yorumu.

wroteat 17:03 on 02 July 2009
yeni başlayanlar için paylaşmak istedim..
telkinlere benden önce çok yakın bir arkadaşım başlamıştı. ben bu konularda çok kapalıydım. açıkçası hiç inanmıyor ve anlattıklarını küçümsemekten de öte çok sıkıcı buluyordum.
ben hep böyleydim. ilgilenmediğim konuları dinlemeye bile tahammülü olmayan, gergin, huysuz, sürekli mutsuz, aynaya bakmayan, yalnız olmayı seven, öff'leyerek yaşayan, her boş vaktini uyuyarak geçiren, evden dışarı çıkmayan, işiyle oyalanan ve iş dışındaki hayatında yapacak birşey bulamayan birisiydim.. yağlı saçlara, içine girilemeyen kıyafetlere, derisi dökülen ve dökülmeyen yerlerinde sivilceler olan bir surata sahiptim.
kötü bir hadise yaşadığım bir gün, hani derler ya sinir krizinin eşiğindeyken ya da bir cinnet anımda bahsettiğim arkadaşımın kapısını çalıp acilen bana telkin, şarkı birşeyler dinletip beni bu ruh halinden kurtarmasını istedim :)
bende etkisi çok hızlı ve gözle görülür oldu.. hiç aksatmadan her an dinliyordum. ofiste, yolda, evde, televizyon seyrederken, başka bir müzik dinlerken, kitap okurken, uyurken.. üçüncü günün sonunda yüzüme bir gülümseme yapıştı ve bu gülümseme beni hala terketmedi..
ilk haftanın sonunda normal insanların uyuduğu saatte uyumaya başlamıştım ki bu benim için çok uzun yıllardır bir sorundu, uyuyamama ve uyanamama! sabahları uykumu almış olarak ve yüzümdeki o gülümsemeyle uyanıyordum..
aynaya bakmaya başladım kısa bir süre içinde.. makyaj yapmaya, saçlarımla ilgilenmeye.. maşalar, saç düzleştiricleri..
ilk günler baş ağrım oldu, çok sigara ve su içmeye başladım.. ama bir süre sonra geçti.. tek sıkıntım ağlamamak oldu.. yani içimde bir ağlama isteği vardı ama sanırım 3-4 ay kadar kesinlikle ağlayamadım.. yani içindeki zehiri akıtmak gibi bir istekti sanırım benim ağlama isteğim..
4. aya girdiğimde 18 kilo vermiştim. bunun için özel bir rejim programı uygulamadım. herşeyden yiyordum.. ama eski açlığım kalmamıştı. gün içinde çok az yiyordum.. bol bol yürüyüş yapıyordum, bunun da etkisi büyük olmuştur. her gün işten gelince yaklaşık 2-3 saat yürüyordum. ve eve dönüp hemen meditasyonlarıma başlıyordum.. yemek yiyecek vaktim de kalmamıştı.
ben telkinleri almaya başladığımda, bana telkinleri veren arkadaşım meditasyon ve enerji çalışması tekniklerini de veriyordu. hergün düzenli olarak ilerledim. sabah işe giderken, öğle aralarında, iş dönüşünde, gece yatmadan önce her gün kesintisiz meditasyon yaptım ve enerji çalıştım. sanırım bendeki hızlı ve ani değişimin bu kadar büyük olmasının bir nedeni de telkinlerin yanı sıra yaptığım bu çalışmalardır.. bunu kesinlikle herkese tavsiye ederim.. ne istediğime karar verip evrenden istedim ve evren hemen benim için harekete geçti her defasında :) düşünceleriniz enerjidir, ne düşünürseniz kendinize çekersiniz, bununla ilgili muhakkak çalışın...! Olumlamalar edinin..!
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 11:49 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Buso is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

süper bi değişim.. aynı şekilde gerçektende dediğiniz gibi.. hemen indirip başlayacağım.. çok teşekkür ederim.. buna gerçekten ihtiyacım var..
Buso isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2009, 12:02 AM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

istersen bende bi şeyler söyliyim öyküdeki arkadaşımızın bahsettiği ruh hali bende de vardı. Şu şekilde bende her zaman öff pöff sıkıldım şeklinde gezen bi tiptim çok eğlenceli bi ortamda bile sıkılmayı başarabilen biriydim. Hiç bir sebebi yokken mutsuzluk yaşıyodum. Siteye üye olma nedenim benimde zayıflamaktı. Benim çok fazla kilom yok zayıfım aslında ama biraz göbeğim var ve rahatsız oluyorum insanoğlu doyumsuz işte arkadaşımın tavsiyesiyle girdim siteye hemen bütün telkinleri indirdim. İlk hangisini dinledim bilmiyorum ama hepsini sırayla dinlemiyodum. Mesela ben suçluluk telkininin klasik versiyonunu çok seviyorum ve onu dinliyodum. bide bi yorum okumuştum suçluluk telkini bağırsak faaliyetlerini düzenliyo yenilenmeyi sağlıyor gibi bişey tam hatırlayamıyorum yanlış da söylemek istemem ama kilo verme telkininden önce atakan beyinde dediği gibi ego ve suçluluk telkinlerini dinliyordum. Haftasonu dinlemiştim bendede etkisi çok belirgin oldu inanılmaz mutluydum o hafta hiç oflamadım herkes bendeki değişimi farketti bunu bilinçli yapmıyordum inanılmaz mutluydum hiç canım sıkılmıyordu ve bende çok sosyal bir insan değilimdir kendi başıma mili prodüktivite merkezinin mesleki eğitimlerine gittim ve yüzüm kızarmadan konuşabilmeyi başardım eğer istersen gerçekten her şeyi başarabilirsin çevrendeki insanları insanların sana nasıl baktığını düşünme bu hayat sana ait ve kilo veremiyorum diye ümitsizliğe kapılma bu çok uzun da sürebilir ama zaten bu zamana şuanda sahipsin bence başaracağına inanman başarının devamını getirecektir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2009, 12:54 AM   #5 (permalink)
 
salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

Buso'ya yardımcı olmak adına kısa bir anektot da ben paylaşmak istiyorum.
Ben çok agresif bir tiptim. Tahammülü olmayan, heran patlamaya hazır bomba gibi yaşardım hayatımı. Benim kadar yangına körükle gidebilen ve bunu yaşam biçimi haline getiren birisi de yoktur heralde. Ve düşüncelerimin çakıştığı insanlara pek anlayış göstermez, istemediğim bir durumla karşılaştığımda da ortamı tamamen terkeden biriydim. Ben belayı üzerime çektiğimi düşünürdüm. Şayet ortamda sivri bir karakter varsa muhtemelen benimle sık sık husumet yaşardı. Elbet bunların kaynağını içsel sebeplere dayandırabiliyordum; ama ilkel benliğimi kontrol etmem o kadar kolay olmuyordu. Heralde bu telkinler defalarca işlevini çalıştığım ve anlattığım "Ego" nun tam anlamıyla ne olduğunu hissedebilmemi sağladı. Artık eskiyi kadar takmıyor, ufak şeyleri büyütmüyorum. Hayatı anlamlı ve dolu dolu yaşıyorum. 1 aylık bile geçmişim yok telkinlerle. Ama benim bünyem erken tepki veriyor böyle şeylere..
Senin içinde bulunduğun depresyon halini, özellikle sevgiliye bakışını ben de bir çok defa yaşadım ve pişman oldum. Ama vicdanım baskın geldi ve bitmesi gereken ilişkilere tekrar başladım. O dönemler telkinlerden bihaberdim. Bence hayatında yeni bir sayfa açmışsın bile sen bu sitede bulunarak. Artık maharetli ellerinle, dilediğin şekilde bilinçaltını kötü düşüncelerden temizle ve güzelliklerle, huzurlu ifadelerle doldur, bunlar kendiliğinden davranışa dönüştüğünde keyfine diyecek olmayacak, emin ol bundan....
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2009, 09:45 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Buso is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

inanmayı çok istiyorum cidden... Önyargılı yaklaştığım için belki zamanımı alabilir bu benim..
Wampirella tüm olumsuzluklar aynı sanırım.. üstelik benim kilomda çok fazla.. ama bunun 18 kilodan fazlasını bu iri cüssemden attım...belkide budur beni bu bunalıma iten :(

Salvadore ynı ruh hali demekki.. bende aynı şekildeydim.. ya aslında bende bi ortası yok bunun.. ben Çoğu zaman hayır demeyi beceremeyen bi insanım.. karşımdaki insanları mutlu etmek için o kadar çok fedakarlık ettimki. kendimden başka herkesi düşünürüm.. Başkasının kırılmaması için on kez kırılmayı göze alabilirim.. kendime değer vermiyorum yani... ama öyle bi angeliyorki herkese karşı hırçınlaşıyorum.. Ufacık bi sebepten 8 yıllık arkadaşımı silmişliğim vardır.. ya bu kadar dengesiz olunurmu... bitmesi gereken ilişkiler derken... sevdiğim insan evlendi.. geçen hafta 2. yılı doldu.. ve bugün yine beni aradı.. evlendikten snrada aramıştı.. O merkezli bi hayatım var sanıyor.. gecelerce ağladım çok kötü günler yaşadım..ve sonunda ondan vazgeçtim.. ve işte 2 yıldır kendimi eve kapattım... böyle bişey benimki.. Suçluluğu dinliyorum şimdi.. ıpodum kırıldı o yüzden sadece pcden dinleyebiliyorum maalesfe.. Umarım bu da işe yarar..
Buso isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2009, 11:03 PM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

yaparsın merak etme 18 kilo vermişsin ne kadar güzel bunu başarabiliyosan devamını da yapabilirsin bu kadar strese girme öbür konularda telkinleri dinledikçe yine önemsizleşicektir senin için geçmişi bırak geleceğe bak seni çok güzel şeyler bekliyor canım :))
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2009, 06:12 PM   #8 (permalink)
spestnaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

bikaç yerde yine gördüm burada da şahit oldum millet derdini anlatıyor aradan zaman geçiyor falan derken. . bir anda konu ıssızlaşıyor. . acaba bu derdi olan arkadaşlar neredeler? insanların nankörlüğü mü denmeli? bunu çok merak ediyorum eğer bilen biri varsa söylesin mümkünse :)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2009, 10:22 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

İyi olan gidiyor.. Başkalarının da iyi olmasına yardımcı olmak isteyenler kalıyor.. Kimi de işten güçten dolayı sessizce takip ediyor..
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 02:54 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: hollanda
Mesajlar: 242
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

merhabalar bende bu saatte yaziyorum uykusuzluk sorunum oldugu ici uyanigim benim sorunum arkadaslarimla depresyonda oldugumu bildikleri halde hep benden birseyler bekliyorlar cok yoruldum ben kimseden yardim isteyemiyorum istedigimde evde bulamiyorum acaba bunu nasil cozerim bazen kullanildigim hissine dusuyorum lutfen yardimci olun
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
..destek, bilen, hakkaten, olan, yapmali


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ??

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 24 yaşındayım... Okul hayatımı kendi ekllerimle bitirdim... işletme 2 terk..başlıyorum anlatmaya.. 1. Çok Çok fazla kilom var..hayatımda ilk kez diyete başladım hayatımı değiştirme girişimim mart ayında başladı.. 107.5 idim 89 a düştüm şimdi.. ve gidecek biliyorum. ama motivasyon eksikliğim var..egzersiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.