Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Uyurken kulaklıkla dinleme ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615375)

neseli ceni 03-11-2010 12:18 AM

Cevap: Uyurken kulaklıkla dinleme ?

Telefonu mu koyacak yastığın altına? :) 5 seneye kalmaz kanserden ölür herhalde o kişi...
Dinleyebildiğin kadar dinle sen de, çok önemseme gece çıkmış kulağından çıkmamış, sabah dinle evden çıkmadan yarım saat, bu tip çözümler bulabilirsin :)

elisya 06-11-2010 01:59 PM

Alıntı:

x-plus-x Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776956)
banta felan gerek yok yaw naptınız öyle siz :D zaten uyuyana kadar 15 dk geçer uyuduktan sonrada onun çıkması 1 saati bulur yeter bence o kadar bi süre bende kulaklıkla yatardım bazen sabah boynuma dolanmış olarak uyanıyorum telefondan açacaksın kısık seste yastığın altına koyup yatacaksın en güzeli o bence

x-plus-x, Gece yatarken telefonun açık olması çok sakıncalı. n9598 telefonun yaydığı zararlı etkiler beyinine çok zararlı. Sen o radyasyonu hergece sabaha kadar yastığının altında beynine en yakın mesafede tutarak alıyorsun. telefondan dinlememeni tavsiye ederim sana..
benim mecburiyetim var o yüzden kulaklıkla dinleyeceğim.

tuuba_2883 06-11-2010 05:13 PM

Alıntı:

serkanferda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776897)
telkinler sizin duyamayacagınız frekansta zaten o yüzden müziği illaki duyarak dinlemeniz gerekmiyor önemli olan duymak degil algılamaktır bilinçaltı duymaz algılar.duymadıgınız mesajlar bilinçaltına gidiyor sesler sadece taşıyıcı yani beynin belli bir frekansa gelmesini saglıyor o frekanstada mesaj bilinçaltına kaydediliyor sesleri duymanıza gerek yok mp3 çalarınız yanınızda biryerde olsun yeter illa kulagınıza dayamanız gerekmez .

Yani az bişi ses gelse de sorun olmazmı belli belirsiz şekilde...

şeniz 06-11-2010 07:01 PM

Mp3 çalarla dinliyorum ve kesinlikle yatarken dinlemiyorum.gündüz ve gece 6 saati buluyor toplam.Bence yeter.

fyk 10-11-2010 01:53 AM

bende bu soruna çözüm arıyorum ya gündüz vakit olmuyor uyurken dinlemem lazım ama kulaklıkla uyunmuyor. yani ilk denememde olmadı. cep telefonu ve bilgisayar gibi şeyleri de radyosyondan dolayı gece açık bile bırakmıyorum. mecburen mp3çalar ile kulaklıkla dinlemeliyim ama nasıl. ve uyurken nasıl etkili olacak ki bunu da anlamış değilim.

yeni bir hayat 10-11-2010 02:05 AM

Sevgili fyk;
mp3 ünüz dışarı ses veriyorsa kulaklık ile dinlemenize gerek yok..Kulaklıkla dinlemek başlarda zor oluyor ama alışıyorsunuz..Deli dolu yatan kişilere göre değil..sabah kulağınızda bulamazsınız çünkü:)
Bilinçaltımızın daha çabuk etki alması açısından gece dinlemeyi öneriyoruz,bilnçaltının nasıl olduğu konusunda forumda pekçok paylaşım var..Bilgi edindikçe daha iyi anlayacaksınız..

fyk 10-11-2010 01:22 PM

mp3 kulaklıklı olduğu için o şekilde denedim ama hiç uyuyamadım o yüzden daha uyumadan çıkardım attım. en iyisi telefonu biraz uzağa koyup o şekilde dinlemek ya da gündüz dinlemeye çalışacağım.

x-plus-x 11-11-2010 02:37 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777381)
x-plus-x, Gece yatarken telefonun açık olması çok sakıncalı. n9598 telefonun yaydığı zararlı etkiler beyinine çok zararlı. Sen o radyasyonu hergece sabaha kadar yastığının altında beynine en yakın mesafede tutarak alıyorsun. telefondan dinlememeni tavsiye ederim sana..
benim mecburiyetim var o yüzden kulaklıkla dinleyeceğim.

ben 8 senedir felan telefon kullanıyorum bu güne kadar nerdeyse hiç yanımdan ayırmadım 1 metre uzağımda olmadı hatta 2 3 sene kadarda 2 telefon taşımıştım uyurken hep yastığın altında oldu bir etkisini görmedim daha yada hissetmedim ama söylediğini dikkate alayım yinede

vol-d 05-12-2010 01:51 AM

ben gece yatarken kanal içi kulaklık takıyorum. sabaha kadar kulağımda kalıyor. kulaklığı uzun zaman takmanın zararı ne bana da söyler misiniz.

yigitkonur 23-12-2010 05:26 PM

Kulaklığı kulağıma taktıntan sonra kablosunu 2 tur kulağımın arkasından turlatıyorum. Böylece potansiyel çekme durumlarında kulağıma baskı uygulanıyor ama kulaklık çıkmıyor. Sonrasında kışın soğuktan korunmak için kullanılan yün kulaklıklardan birini takıyorum ve benim gibi deli uyuyan biri bile sabaha su sesleri ile uyanıyor :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM.