Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Uyurken kulaklıkla dinleme ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615375)

Elegans 12-09-2010 04:15 PM

Uyurken kulaklıkla dinleme ?

Merhabalar,
Telkinleri iki gündür dinliyorum. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Gün içinde yeterli oranda dinleyemediğimden uyurken dinlemek daha kolayıma geliyor. Hoparlörle dinleme olanağım olmadığından kulaklığı takıp yatıyorum. Ama sabah uyandığımda kulaklık kulağımda olmuyor. Kulağımı bantlamayı denedim ama saçımla birlikte yapışıyor sabah çıkartırken çok acı verdiyor. :) Uyurken kulaklıkla dinleyenlerden tavsiye bekliyorum.dusun2

x-men33 12-09-2010 05:14 PM

Cevap: Uyurken kulaklıkla dinleme ?

Alıntı:

Elegans Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767975)
Merhabalar,
Telkinleri iki gündür dinliyorum. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Gün içinde yeterli oranda dinleyemediğimden uyurken dinlemek daha kolayıma geliyor. Hoparlörle dinleme olanağım olmadığından kulaklığı takıp yatıyorum. Ama sabah uyandığımda kulaklık kulağımda olmuyor. Kulağımı bantlamayı denedim ama saçımla birlikte yapışıyor sabah çıkartırken çok acı verdiyor. :) Uyurken kulaklıkla dinleyenlerden tavsiye bekliyorum.dusun2

Piyasada satılan mini hoparlörlerden alabilirsin. Mp3çalara bağlayıp kısık seste baş ucuna biyere koyabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Kulaklıkla olmuyor gece.

selo2951986 13-09-2010 10:41 PM

kulaklıkla uzun süre dinlemek sağlık açısından iyi değil hoparlörle dinlemek daha iyi.hem gece size sıkıntıda olmaz.

bluegirlx 13-09-2010 10:44 PM

bant fikriniz beni çok güldürdü ..telkinleri dinlemek için hopörlör kullanmanız daha uygun..

azazeli101 20-09-2010 06:58 PM

yara bandı bile kullandımı hatırlarım kulağımdan çıkartana kadar can çekiştiğimide :DD kulağım kıp kırmızı olmuştu xD

elisya 20-09-2010 11:34 PM

Bu bende de sorun olmuştu. Bende hala kulağıma bantlıyorum. Bir yara bandını ikiye kesiyorum. esas bant tarafını kulağımın arkasına yapıştırıyorum.

Ama siz kulaklığı kulağınıza değilde yastığa bantlayabilirsiniz. Bir arkadaşım öle yapıyordu. hem yastıktan düşme ihtimalide olmaz böylece..

Malesef benim eşim hiç bir şekilde müzik ile uyuyamıyor. Üstelik bu tür kendini değiştirme ile ilgili olduğunu duyunca iyice huylandı. Ne desem istemedi o yüzden ben bantlamaya devam edeceğim. 4897

Alıştım ben takmayınca eksiklik gibi geliyo :))

serkanferda 02-11-2010 05:35 PM

telkinler sizin duyamayacagınız frekansta zaten o yüzden müziği illaki duyarak dinlemeniz gerekmiyor önemli olan duymak degil algılamaktır bilinçaltı duymaz algılar.duymadıgınız mesajlar bilinçaltına gidiyor sesler sadece taşıyıcı yani beynin belli bir frekansa gelmesini saglıyor o frekanstada mesaj bilinçaltına kaydediliyor sesleri duymanıza gerek yok mp3 çalarınız yanınızda biryerde olsun yeter illa kulagınıza dayamanız gerekmez .

Neptün 02-11-2010 05:39 PM

AA cidden bantlıyor musunuz?

x-plus-x 02-11-2010 11:52 PM

banta felan gerek yok yaw naptınız öyle siz :D zaten uyuyana kadar 15 dk geçer uyuduktan sonrada onun çıkması 1 saati bulur yeter bence o kadar bi süre bende kulaklıkla yatardım bazen sabah boynuma dolanmış olarak uyanıyorum telefondan açacaksın kısık seste yastığın altına koyup yatacaksın en güzeli o bence

amon-ra 03-11-2010 12:18 AM

ben de kulaklıkla yatamıyorum laptoptan açıyorum şarkıyı laptopun üztünede hırka ve ya benzeri birşeyler atıyorum sabaha kadar çalıyor bende uyurken dinlemiş oluyorum...bence mini hoparlör kullanabilirsin telefon hoparlörü pek tavsiye edilmiyodu sanırım...

neseli ceni 03-11-2010 12:18 AM

Telefonu mu koyacak yastığın altına? :) 5 seneye kalmaz kanserden ölür herhalde o kişi...
Dinleyebildiğin kadar dinle sen de, çok önemseme gece çıkmış kulağından çıkmamış, sabah dinle evden çıkmadan yarım saat, bu tip çözümler bulabilirsin :)

elisya 06-11-2010 01:59 PM

Alıntı:

x-plus-x Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776956)
banta felan gerek yok yaw naptınız öyle siz :D zaten uyuyana kadar 15 dk geçer uyuduktan sonrada onun çıkması 1 saati bulur yeter bence o kadar bi süre bende kulaklıkla yatardım bazen sabah boynuma dolanmış olarak uyanıyorum telefondan açacaksın kısık seste yastığın altına koyup yatacaksın en güzeli o bence

x-plus-x, Gece yatarken telefonun açık olması çok sakıncalı. n9598 telefonun yaydığı zararlı etkiler beyinine çok zararlı. Sen o radyasyonu hergece sabaha kadar yastığının altında beynine en yakın mesafede tutarak alıyorsun. telefondan dinlememeni tavsiye ederim sana..
benim mecburiyetim var o yüzden kulaklıkla dinleyeceğim.

tuuba_2883 06-11-2010 05:13 PM

Alıntı:

serkanferda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776897)
telkinler sizin duyamayacagınız frekansta zaten o yüzden müziği illaki duyarak dinlemeniz gerekmiyor önemli olan duymak degil algılamaktır bilinçaltı duymaz algılar.duymadıgınız mesajlar bilinçaltına gidiyor sesler sadece taşıyıcı yani beynin belli bir frekansa gelmesini saglıyor o frekanstada mesaj bilinçaltına kaydediliyor sesleri duymanıza gerek yok mp3 çalarınız yanınızda biryerde olsun yeter illa kulagınıza dayamanız gerekmez .

Yani az bişi ses gelse de sorun olmazmı belli belirsiz şekilde...

şeniz 06-11-2010 07:01 PM

Mp3 çalarla dinliyorum ve kesinlikle yatarken dinlemiyorum.gündüz ve gece 6 saati buluyor toplam.Bence yeter.

fyk 10-11-2010 01:53 AM

bende bu soruna çözüm arıyorum ya gündüz vakit olmuyor uyurken dinlemem lazım ama kulaklıkla uyunmuyor. yani ilk denememde olmadı. cep telefonu ve bilgisayar gibi şeyleri de radyosyondan dolayı gece açık bile bırakmıyorum. mecburen mp3çalar ile kulaklıkla dinlemeliyim ama nasıl. ve uyurken nasıl etkili olacak ki bunu da anlamış değilim.

yeni bir hayat 10-11-2010 02:05 AM

Sevgili fyk;
mp3 ünüz dışarı ses veriyorsa kulaklık ile dinlemenize gerek yok..Kulaklıkla dinlemek başlarda zor oluyor ama alışıyorsunuz..Deli dolu yatan kişilere göre değil..sabah kulağınızda bulamazsınız çünkü:)
Bilinçaltımızın daha çabuk etki alması açısından gece dinlemeyi öneriyoruz,bilnçaltının nasıl olduğu konusunda forumda pekçok paylaşım var..Bilgi edindikçe daha iyi anlayacaksınız..

fyk 10-11-2010 01:22 PM

mp3 kulaklıklı olduğu için o şekilde denedim ama hiç uyuyamadım o yüzden daha uyumadan çıkardım attım. en iyisi telefonu biraz uzağa koyup o şekilde dinlemek ya da gündüz dinlemeye çalışacağım.

x-plus-x 11-11-2010 02:37 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777381)
x-plus-x, Gece yatarken telefonun açık olması çok sakıncalı. n9598 telefonun yaydığı zararlı etkiler beyinine çok zararlı. Sen o radyasyonu hergece sabaha kadar yastığının altında beynine en yakın mesafede tutarak alıyorsun. telefondan dinlememeni tavsiye ederim sana..
benim mecburiyetim var o yüzden kulaklıkla dinleyeceğim.

ben 8 senedir felan telefon kullanıyorum bu güne kadar nerdeyse hiç yanımdan ayırmadım 1 metre uzağımda olmadı hatta 2 3 sene kadarda 2 telefon taşımıştım uyurken hep yastığın altında oldu bir etkisini görmedim daha yada hissetmedim ama söylediğini dikkate alayım yinede

vol-d 05-12-2010 01:51 AM

ben gece yatarken kanal içi kulaklık takıyorum. sabaha kadar kulağımda kalıyor. kulaklığı uzun zaman takmanın zararı ne bana da söyler misiniz.

yigitkonur 23-12-2010 05:26 PM

Kulaklığı kulağıma taktıntan sonra kablosunu 2 tur kulağımın arkasından turlatıyorum. Böylece potansiyel çekme durumlarında kulağıma baskı uygulanıyor ama kulaklık çıkmıyor. Sonrasında kışın soğuktan korunmak için kullanılan yün kulaklıklardan birini takıyorum ve benim gibi deli uyuyan biri bile sabaha su sesleri ile uyanıyor :)

carlosvela 25-12-2010 06:27 AM

sen bu ısı bılıosun tesekkurler super super :)

obt1992 27-12-2010 01:59 AM

İyisimi siz bantlarla uğraşmayın kendinizi yatağa sabitleyin :)

scouter 28-12-2010 12:18 AM

Alıntı:

vol-d Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781648)
ben gece yatarken kanal içi kulaklık takıyorum. sabaha kadar kulağımda kalıyor. kulaklığı uzun zaman takmanın zararı ne bana da söyler misiniz.

Arkadaşlar uzun süre kulaklıkla müzik dinlemek kulakta mantar ve ortakulak iltihabı gibi rahatsızlıklara yol açabiliyor bu yüzden çok dikkatli olun. Kulağınızda çınlama, su kaçmış gibi sesler, ağrı ve kaşıntı başlarsa kulaklık kullanmayı bırakıp bir KBB uzmanına görünün çünkü ilerlediği takdirde çok daha zor tedavi ediliyor. (Benim başıma geldiği için söylemek ihtiyacı hissettim.)O0O0O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.