| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim bir soru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: topalsolucan1905 Nickli Üyeden Alıntı siteye uzun süre üyeyim ama telkinlere başlıyorum 2 gün sonra saçma diyor bırakıyorum sonra ilk siteye üye oldugumda 5 gün dinlemiştim yolda giderken kafam hep öndeydi ilk dinledigim 5 sonra kafam hep yukarda direk önüme ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Merhaba ![]() Bende de ilk kez telkinleri dinlemeye başladığımda böyle olmuştu, 10-15 gün dinledikten sonra, hiç dinlemek istemedim, anladığım kadarıyla bunun sebebi, telkinlerin bilinçaltımızdaki dirençleri kırmaya çalışıyor olması. Ve bu dirençler ne kadar güçlüyse, telkinlere verdiğimiz tepkiler de o oranda büyük oluyor. Yani bilinçaltımızdaki olumsuzluklar gitmemek için direniyor ![]() Ben bütün bilgisayar başında çalıştığım için telkinleri dinlemek için ortamım çok müsait ve istediğimde 10-15 saat arası dinleyebiliyorum ama benim nacizane tavsiyem, gece dinlemen. Hem gece dinlendiğinde, bu sitede okuduğum bilgilere göre, telkinlerin bilinçaltına inmesi de çok daha kolay oluyormuş. Benim bir mp3 çalarım var, bir de hoparlör aldım, artık geceleri sabaha kadar telkinleri hiç sıkılmadan dinliyorum ![]() ![]() ![]() Sevgiler ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim bir soru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: topalsolucan1905 Nickli Üyeden Alıntı siteye uzun süre üyeyim ama telkinlere başlıyorum 2 gün sonra saçma diyor bırakıyorum sonra ilk siteye üye oldugumda 5 gün dinlemiştim yolda giderken kafam hep öndeydi ilk dinledigim 5 sonra kafam hep yukarda direk önüme ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi