![]() |
sucluluk + ego merhaba.. yenı uyeyım.. gunde yaklasık 8 saat ego guclendırıcı ve sucluluk dınlenmesı onerılıyor.. sormak ıstedıgım her ıkı cdnın toplam suresı 8 saat olacak degılmı? yaklasık olarak 4+4 saatmı dınleyecegız.. ve bu arada sıralaması onemlımı,, yanı ne kadar sucluluk ne kadar ego dınlenecek bır gunde.. ve, benım kızım var uc yasında.. oda dınlemek durumunda kalıyor, bu onun ıcın sorun olmaz degılmı... sımdıden tesekkurler |
merhabalar...s456 daha önce telkinleri çocuklarınada dinleten üyelerimiz olmuştu... sonuçları olumlu oldu...günde ortalama 8 saat dinlenmesi gerekiyor...bu süreyi gece uykuda dinleyerek te geçirebilirsiniz... ve bu sürede müzikleri karışık olarak dinleyebilirsiniz... önemli olan başlangıç olarak lokomotif müziklerdir... ego güven ve suçluluk telkinleri...daha sonra listenizi isteğinize göre kendiniz oluşturabilirsiniz... iyi dinlemeler...music45değişimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz...size incelemeniz için bir kaç link veriyorum...oldukça yararlanıcağınızı düşünüyorum... sevgiler...actionsmile Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Diğer Sorularınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
tesekkur ederım.. ben ıkı gundur ego ve sucluluk dınlıyorum ve ıkı gundur garıp ruyalar goruyorum... olumsuz gıbı gorunsede, olumlu sonuclar verecegını dusunuyorum... |
ya bu suçluluk duyguları inanılmaz sinirli yaptı beni kizgin1inanırmısınız ufak bir şeye sinirlendiğimde duvarlra vuruyorum avuçlarımdan sanki dalgalar çıkıyor gibi |
sokakta psikopat gibi dolaşıyorumkhkh56inşallah geçer bu aralar suçluluk duygularına ara verdim |
vallla ben de acayip rüyalar görmeye başladım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 AM. |