Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK Bir insanin yapacagi en büyük yolculuk, kendi içinde yapacagi yolculuktur. Çogumuz hayata kötümser ve karamsar bakiyoruz ve ne yazik ki hayalini kurdugumuz hayati yasayabilmek, hayallerimizi gerçeklestirebilmek için çaba göstermek konusunda da pek iyimser degiliz. “Yasamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-01-2007, 11:42 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Bir insanin yapacagi en büyük yolculuk, kendi içinde yapacagi yolculuktur.

Çogumuz hayata kötümser ve karamsar bakiyoruz ve ne yazik ki hayalini kurdugumuz hayati yasayabilmek, hayallerimizi gerçeklestirebilmek için çaba göstermek konusunda da pek iyimser degiliz.

“Yasamak çok zor, her sey öyle olumsuz ki, hayatta kalma mücadelesi içindeyim, bu durumda hayallerimi gerçeklestirmeyi nasil isteyebilirim ki..” diye düsünenleri ve kolayca vazgeçenleri sik sik duyuyorsunuzdur.

Sanki “biri çiksa da kurtarsa beni” diye bekliyoruz, ya da “sihirli bir degnek olsa ve bana dokunsa, her sey düzelse” diye olmayacak hayaller kuruyoruz.

Tüm sorularin cevaplari, tüm sorunlarin çözümleri ve sihirli degnekler aslinda kendi içimizde.

Peki biz ne yapiyoruz; yüregimizin sesine degil, baskalarinin sesine kulak veriyoruz.

Çogumuz birilerinin bize sunduklarina razi durumdayiz.

Bir kenara çekilip, hayallerimizin, istek ve hedeflerimizin avuçlarimizdan birer birer kayip gitmesine seyirci kaliyor, sonra da üzüntümüzden eriyip tükeniyoruz.

Çevrenize söyle bir bakin, kaç kisi istek ve hedefleri için yilmadan çaba gösterdi ve basarili oldu, kaç kisi pes edip hayallerinden vazgeçti?

Oysa hepimizin kendine özgü, ulasilabilir hayalleri, heyecanlari olmali ve onlari doyasiya yasamaliyiz.

Her seye ragmen, her durumda mutlu olmak için mutlaka yapabileceginiz bir sey, atacaginiz bir adim vardir. Her zaman hayata yeniden baslayabilir, her seye yepyeni bir bakis getirebiliriz.

Son birkaç gündür ögrencilerim, danisanlarim ve dostlarimla yaptigim terapi ve sohbetlerim sirasinda yasamimdan örnekler anlatirken yeni bir “durum tanimlamasi” yapiyorum...

“Ben 2.5 yil önce kendime yepyeni bir yasam siparis etmistim, paketler önce yavas yavas geldi, simdi ise öyle hizli geliyor ki, ellerim doldu tasiyor, tatli bir telas, keyifli bir zaman darligi yasamaya basladim…” diye durumumu özetliyorum :-))

Evet, keyifli yasiyorum.

Sevinçliyim.

Benim gülmek için, dans etmek için ve kendimi huzurlu hissetmek için birilerine veya bir seylerin iyi gitmesine hiç ihtiyacim kalmadi. Birçok tanidigimin “ben olsam altindan kalkamazdim” diye degerlendirdigi zorluklari yasamama ragmen, içimde ki sevinci ve coskuyu kelimelerle tarif etmem mümkün degil :-)

“Peki bunu nasil basardin?...” diye soranlara verdigim yanitlari sizinle de paylasmak bana keyif verecek, begenip begenmemek, inanip inanmamak ve deneyip denememek size kalmis…

* Önce; BAGIMLILIKLARIMDAN KURTULDUM…

Ve hala da kurtuluyorum, ne kadar çok bagimliligim varmis :-))

* Sonra bir amacim olup olmadigini arastirdim, YOKMUS…

Hemen amacimi belirledim, kendime bir hedef seçtim ve her gün onlarca kez bunlari hayal ettim ve yüksek sesle sürekli tekrarladim.

* Kendimi tanimak için zaman ayirmadigimi, kendim olmadigimi ve hayatimi yasamadigimi fark ettim. Tabi hemen derin bir arastirmaya girip harika seyler kesfettim, hala da kesfetmeye devam ediyorum.

* Neler istedigimi ve gerçekten isteyip istemedigimi inceledim. Dogru yanitlari içsesimin “ilk söylediklerini” dinleyerek buldum. Içsesimin ilk söyledigi seyleri hayata geçirdigimde ise hiç pismanlik duymadigimi, keskesiz bir yasamin muhtesem oldugunu anladim.

* “Keske”siz bir yasam için sabirli olmak gerektigini ögrendim.

Hiçbir sey bir anda degismiyor, her degisimin kendine özgü bir gelisim süreci varmis.

Kararli ve cesaretli olmamin her kapiyi açtigini gördüm, biz sadece kararli olmali, sabirli ve küçük adimlarla yolumuzda azimle yürümeliyiz, çünkü hedeflerimize ancak küçük ve kararli adimlarla ulasabiliriz.

* Geçmiste yasadigim her seyden ders almayi ögrenip, geçmisimi sevgiyle özgür biraktim.

Yasam yolunda ilerlerken sürekli geriye bakmak dikiz aynasina bakarak araba kullanmaya benziyormus, ben de dikiz aynasina çok gerekli oldugu zaman bakip bir yere toslamadan önümü görerek ilerlemeyi seçtim:-))

* Ne yaptigima degil, çevreme nasil yararli olduguma, herkese ne kadar iyi seyler hissettirdigime dikkat ettim. Çünkü onlar benim aynamdi, onlarin geri bildirimleri bana isik tutuyordu.

* Tüm olumsuz inançlarimi degistirdim, (hala degistiriyorum).

“Neden” leri, “Ama” lari, “Belki” leri degil, NASIL olur, NASIL yaparimlari düsünmeye basladim.

* Her saniye sükrettim ve her soruldugunda “HARIKAYIM, ÇOK IYIYIM, BOMBA GIBIYIM” demeyi tercih ettim. Her gün belki onlarca, yüzlerce kez “Her sey mükemmel, kendimi mükemmel hissediyorum” diye tekrarladim.

* Her seyin OLUMLU YANLARINI görmeyi bir oyun haline getirdim. Inanin bana bu öylesine keyifli bir oyun ki, uzun zaman oynayinca hayat çok daha keyifli, eglenceli ve kolay akiyor…:-))

* Hiç, ama hiç bahaneler ve mazeretler arkasina saklanmadim.

* Içimde heyecan ve sevinç yaratmayan her seyden ve herkesten uzak durdum…

* Yasamina dokundugum herkeste olumlu bir iz birakmaya gayret ettim.

* Korkularimdan kurtuldum, hala ariniyorum…

* Esnek olmanin, basariya ve huzurlu olmaya giden yolun yarisi demek oldugunu ögrendim.

* Kendime güvenmeyi, kendimi sevmeyi ve iç sesimi dinlemeyi ögrendim. Çünkü firsatlari yakalamami saglayan seyin görmek degil, hissettiklerim oldugunu deneyimledim.

* Aradigim her seyin kendi içimde oldugunu kesfettim. Mutlulugun içimde oldugunu anladigimdan bu yana MUTLU EDILMEYI BEKLEMIYORUM.

Artik mutlu olmak için bir neden aramiyorum, nedensiz mutlu olmak için ne çok seye sahip oldugumu gördüm, nefes alabiliyor olmak, yürüyebiliyor olmak, konusabiliyor, görebiliyor olmak, saglikli olmak bunlardan sadece birkaç tanesi…

* Pek çok degerli sey ellerimden kayip gittigi için, sahip olduklarimin degerini onlari yitirmeden bilmeyi ögrendim. Ancak sahip olduklarimla yetinmeyip, yeni basarilar aramaya ve bulmaya basladim.

* Dünü ve yarini düsünerek, bu günü iskalamiyor, hayati ertelemiyorum, yapilmasi gereken ne varsa “BU GÜN” SIMDI YAPIYORUM… Keske ve eger diyebilecegim hiçbir seyi seçmiyorum…

Evet… ben uzaktan kumandali bir oyuncak degilim, baskalarinin bana sundugu hayati yasamayi degil, kendi yarattigim ve yönettigim bir hayati yasamayi seçiyorum.

Hadi simdi siz de biraz kipirdayin, kendiniz için bir seyler yapin ve unutmayin HEYECANINIZI ve HAYALLERINIZI yok etmek isteyenlerden UZAK DURUN…

Siradisi yasayin, baskalarini sasirtacak seyler yapin, inanin bu çok keyifli, size olumlu olarak geri dönüyor, standart yasamaktan kaçinin, kimseyi taklit etmeyin, kendinize özgü bir yasam biçiminiz olsun ve kendi dogrulariniza göre yasamaktan vazgeçmeyin.

Yerine göre vazgeçmeyi ya da vazgeçmemeyi bilmelisiniz, çünkü bazen vazgeçmek, bazen de vazgeçmemek bir erdemdir… Aradaki farki anlayabilecek farkindaligi gelistirin.

Hayata, sevgiye ve iliskilere kosullar koymayin, fazla beklentiye girmeyin, kosulsuz ve beklentisiz sevin, kosulsuz ve beklentisiz yasayin.

Risk almaktan korkmayin, bizi tutsak eden sinirlamalarin ötesine geçmek ve gelismek risk almaktan korkmamayi gerektirir. Yasam boyu ögrenmeyi unutmayin, hayat her saniye bize yeni seyler sunar, ögrenin ve paylasin.

Bütün yazdiklarim yürekten koparak gelen ve yasayarak derinden ögrendiklerimdir, pek çok kitapta yazan seylerle benzerlik gösterebilir ama bunlar benim gerçekten yasadiklarim, daha önce okudugum pek çok kitabin hiç birisi ise yaramamis ve ben karanligin en koyu oldugu yere yuvarlanmistim, sonra çikis basladi ve ortaya bu deneyimlerle birlikte yeni simdi ki BEN çikti…

Her sey gönlünüzce olsun, hosçakalin…


Selma Candan
NLP & Reiki Master

15. 06 . 2005




Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN

http://www.candanreiki.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2007, 12:26 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

SELMA CANDAN H anımın buradaki bütün yazılarını okudum şimdi ve sanırım en çok bu yazıyı beğendim.Yazdıkları gerçekten içtenlikle yazılmış ve bize ışık tutacak yazılar,hepinizin okuması gerek... Atakan abi sen de iyiki burada yayınladın ve paylaştın bizimle Selma hanımı da gerçekten tebrik ederim zor bişeyi hayatının akışı haline getirmiş bu harika....



Bu arada dikkatimi çeken bişey var üzüntüler kapımızı çalmadığında rutin bir hayat yaşıyoruz,yani yeni şeyler arayışında olmuyoruz,hayatımı nasıl güzelleştirsem demiyoruz,gördüğümüz ve bildiğimiz şeyleri es geçiyoruz.N e zaman ki aşamayacağımız bir zorlukla karşılaşıyoruz o zaman pozitif düşünce ,telkinler,reiki,eft,.... vb'ne yöneliyoruz.Yani demek istediğim şu; bu tip uğraşıları olan insanların geçmişlerine baktığımızda kesinlikle hepsinin hayatının bi yerde tıkandığını ve çıkış olarak bu yöntemleri seçtiklerini görüyoruz,bu hep ilgimi çekmiş ve beni düşündürmüştür.Bu arada bu demek değilki tamam işte diğerlerinin ihtiyacı yokta o yüzden bi arayışları yok,herkesin hayatı muhteşem... Hayır bence öyle değil! Diyoruzya hayatta tesadüf diye birşey yoktur diye,işte ben bu kişilerin bu yola sevk edilebilmesi için kötü durumlar yaşadıklarını ve bu kişilerin hayat görevlerinin de bi anlamda sevgi ,hoşgörü,enerji,mutluluk öğreticisi,yol göstericisi olduğuna inanıyorum.

Mesela ben bu tip şeyleri direkt yargılardım sanırım eski ben olsaydım;elle tutulmayan ,ispatı matematik gibi açık olmayan şeylere karşı inancım pek de yoktu ama öyle bi gün geldiki bana da bir msj geldi geldi geldi geldi ama ben farkedemedim ve pat diye bir düşüş yaşadım.Bu kişi ben değildim,bu korkular bana ait olamazdı,imkansızdı,BEN GERÇEKTEN KENDİMİ TANIYAMIYORDUM.Bu sayede araştırmaya başladım çünkü böyle kalamazdım ve ilk olarak eft ile sonra reiki ve sonra bu telkinlerle karşılaştım.En önemlisi de hiç bilmediğim şeyler öğrendim;bir kere hoşgörülüyüm artık bunun yanısıra kabalıkla suçladığım bazı insanların aklımın ucuna bile gelemeyecek engelleri olabildiğini öğrendim,içimizde tıpkı diğer sistemler gibi gerçekten bir enerji sisteminin olduğnu öğrendim ve bu akışın düzenlenebileceğini vb...
Yani niye böyle br durumla karşılaştım derken yavaş yavaş şunu düşünmeye başladım (tam olmasa da ) belki de şanslıyım bu olumsuz duyguları yaşamasaydım bunları öğrenemeyecektim.Hep dediğim dedik ,esneme payı sıfır biri olarak kalacaktım, mesela bu sitede olmayacak,sizleri tanımayacaktım,the secret'ı hiç izlemeyecek,izlesemde saçma bulacaktım=)))))
__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2007, 08:41 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Selma hn yazdıklarını daha doğrusu bildiklerini içselleştirmiş bir insan.Dünde toplantıya gelmişti.Onu dinlemek ve hayat deneyimlerini verdiği ipuçlarını öğrenmek çok faydalı.Ara ara geliyor buluşmalara.

Gelemeyen arkadaşlar için en çokta bunun için üzüldüm.Bu gibi insanların deneyimlerini dinlemek çok faydalı.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 12:13 AM   #4 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Bu hanımın yaptıgı şey aslında çok basitçe hipnoz etmiş kendini programlamış yani...böylece beyindeki alfa dalgaların salınımı artıyor ve yeni baglantılara izin veriliyor...yapmayı istemek yeterli..istemek için de ihtiyaç duymak..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 12:37 AM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Basit ancak herkes yapamıyor. Bırakın onu kaç kişi şöyle bir liste hazırlayıp hedeflerini görünür bir yere koyuyor ki..
Biraz gayret yeterli aslinda hayatimizi değiştirmek için.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 01:28 AM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Biz teşekkür ederiz Bende uyuycam paylaşimlar için teşekkür ediyorum teker teker
Bir tek murat hariç wave ağla
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 01:38 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

şaşkın wave
Bende bende
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 08:50 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Basit ancak herkes yapamıyor. Bırakın onu kaç kişi şöyle bir liste hazırlayıp hedeflerini görünür bir yere koyuyor ki..
Biraz gayret yeterli aslinda hayatimizi değiştirmek için.
Bizi engellemeye çalışan sabote etmeye çalışanlara karşı "başkalarının görüşünü önemseme" telkinini dinliyoruz ama onlarada çaktırmadan birşeyler dinletsek mi acaba dusun
Negatif enerjilileri ne yapayacağız, mecburen yanyana olduğumuz insanları? 26
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 10:07 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 510
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Evet neden onların davranışları bizim bütün günümüzü etkilio. Bir de Atakan bey yine bişey rica etcem ama ; Başkalarının görüşlerini önemsememe telkininin klasik müzik ya da new age versiyonunu ne zaman yayınlıycaksınız? Ben dinleyemiyorum
__________________
Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler...
etterna_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2007, 12:35 PM   #10 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

En kısa zamanda Birde koruma kalkanı var.O da bu gibi çevreden etkilenme konusunda işe yarayacaktır.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KENDI IÇINE DOGRU YOLA ÇIKMAK Bir insanin yapacagi en büyük yolculuk, kendi içinde yapacagi yolculuktur. Çogumuz hayata kötümser ve karamsar bakiyoruz ve ne yazik ki hayalini kurdugumuz hayati yasayabilmek, hayallerimizi gerçeklestirebilmek için çaba göstermek konusunda da pek iyimser degiliz. “Yasamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.