Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Mutluluk Kimin Sorumluluğu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk Kimin Sorumluluğu? “Onunla, beni mutlu etsin diye evlendim; beni mutlu etmedi! ” ya da, “Onu mutlu etmek için her şeyi yaptım, ama mutlu olmadı,” türünden yaklaşımlar azımsanmayacak sayılarda; sık sık duyarız. Mutluluk kimin sorumluluğu? Doğal olarak yetişkin insanlardan söz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-01-2012, 03:32 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Mutluluk Kimin Sorumluluğu?


Mutluluk Kimin Sorumluluğu?


“Onunla, beni mutlu etsin diye evlendim; beni mutlu etmedi! ” ya da, “Onu mutlu etmek için her şeyi yaptım, ama mutlu olmadı,” türünden yaklaşımlar azımsanmayacak sayılarda; sık sık duyarız.

Mutluluk kimin sorumluluğu?

Doğal olarak yetişkin insanlardan söz ediyorum.

Normal yaşam koşulları içinde düşünüldüğünde, yetişkin insanın kendi mutluluğundan sorumlu olmasını beklersiniz.

Aslında iyice incelenip irdelendiğinde mutluluğun kişinin kendine, ilişkilerine, topluma, evrene, yaşamına anlam verişinin bir yansıması olduğunu görürüz.

Anlam verişin yansıması ne demek? … Kendi varoluşunu anlamlı görme veya görmeme ne demek? . Bana göre Shakespeare özetlemiş; “var olmak veya olmamak.”

Dış koşullar ne olursa olsun, kendi varoluşunu anlamlı bir bütün olarak gören insan mutludur. Bu bizi kişisel bütünlük olgusuna getiriyor; doğal olarak. Yani, kişisel bütünlükten yoksun olan kişinin mutlu olması olanaksızdır. Daha büyük ev, daha lüks araba, daha konforlu bir yaşam gibi dış koşulları iyileştirerek daha mutlu olacağını sanan kişi, bunları elde etmek için kişisel bütünlüğünden taviz verdiğinde, kendi varoluşunu anlamlı görme konusunda fakirleşmektedir.

Ve dış koşullar iyileşirken kendine olan saygısını ve mutluluğunu kaybetmektedir.

Evet, mutluluk kişinin anlam verişinin içinde gizlidir; anlam verme sürecinin temelinde de kişinin bütünlüğü yatar.

İnsan kendi kişisel bütünlüğünden sorumludur.

Her insan kişisel bütünlükten ne zaman ve ne kadar yoksun davrandığını sezgisel olarak bilir. Kimi insan için bu sezgi çok önemlidir; kimi insan ise kaale alınmaya değmez.

*Kişisel Bütünlüğüm Denetimim Altında

Denetimimiz altında olan ve denetimimiz altında olmayan şeylerin farkına varmak kişinin olgunlaşmasında önemli bir adımdır. Mutluluk için en önemli kaynak olan kişisel bütünlük kesinlikle kişinin denetimi altındadır.

Yaşamımda denetimim altında olanlardan sorumluluk alırım ve onlarla ilgili olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. En iyisini yapmaya çabalamak, bu çabanın sonucunda alınan sonuç ne olursa olsun, olgun insan için mutluluk kaynağıdır. En iyisini yapmaya çabalamak kişisel bütünlüğün ve bu nedenle de başarının ve mutluluğun kaynağıdır. En iyisini yapmaya çalışırken öğrenmeye açık olurum, öğrendikçe olgunlaşırım, olgunlaştıkça daha gerçekçi olarak yaşamın anlamının benim kişisel bütünlük içinde en iyisini yapma niyetimde gizli olduğunu görürüm.

*Mutluluğun Kaynağını Dışımda Bekleyince

“Evliliğimde her şey istediğim gibi giderse ben mutlu olurum,” diyen kişinin evliliğinde mutlu olması olanaksızdır; çünkü mutluluğunu kendi dışında yer alacak olaylara ve süreçlere bağlıyor. Bu, “Güneşli havada, 24 derece ısıda, nem düşük ve 300 metre yükseklikte mutlu olurum,” demeye benziyor. Bu kişi ancak çok kısıtlı zamanlarda kısa süre mutlu olacaktır. Yerin yüksekliğini seçebilirsin ama havanın güneşli olmasını, ısısını, nemini denetlemen olanaksızdır.

Böyle bir beklenti içinde olan kişi kendini doğadan kopararak sahte bir dünya yaratmaya doğu gider; o dünyada, alış veriş merkezlerinde olduğu gibi ışık, ısı, nem sürekli denetlenir ve kişi bu yapma dünyada mutlu olmaya çalışır.

Birçok evlilikler, eşlerin birbirlerini sürekli denetleme istemi nedeniyle, alış veriş merkezlerindeki gibi yapaysallaşmıştır. Eşlerin kendi özgün kişiliklerini kaybettikleri bu yapay dünyada, yapay kişilikler yapay mutluluklar arayışı içindedir.

“Hayatımda her şey istediğim gibi giderse mutlu olurum,” yaklaşımı mutluluğun kaynağını dışarıda arama tutumunu yansıtır. Olgun ve gerçekçi bir kişinin tutumu değildir. Çünkü yaşamımızda da denetleyebildiğimiz şeylerin sayısı gerçekten çok azdır. “İş yaşamımda her şey yolunda giderse mutlu olurum,” diyen kişi de aynı yolun yolcusudur.

*Mutluluğun Kaynağını İçimde Bulmak

“Evliliğimde her şeyin istediğim gibi gitmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağım,” diyen kişinin evliliğinde mutlu olması için bir tek koşul vardır; o da, elinden gelenin en iyisini yapma niyeti içinde olması ve çabalamasıdır. İçinde bulunulan koşullar içinde elden gelenin en iyisini yapmaya niyetlenmek ve gayret etmek kişinin kişisel bütünlüğünden, yani iç dünyasından, kaynaklanır. Bu kişi mutluluğunu kendi dışında yer alacak olaylara ve süreçlere bağlamamış olur; niyetinin saflığı onun mutluluk kaynağıdır.

“İş yaşamımda her şeyin yolunda gitmesi içinde elimden gelenin en iyisini yapacağım,” diyen kişi de, işler nasıl giderse gitsin, niyetinin saflığı içinde, elinden gelenin en iyisini yaptığı sürece, mutludur.

Bazı okurlarım, “İş zarar ettiği halde mi? ” diye akıllarından bir soru geçiriyor olabilirler.

Evet, iş zarar ettiği halde bu kişi mutludur. Bir tek koşul var: bu kişinin kişisel bütünlük içinde olması. İşi iyi gidince mutlu olan ve işi kötü gidince mutsuz olan, “niyetinin saflığı içinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çabalayarak kişisel bütünlük içinde yaşamanın” gerçek mutluluk olduğunu bilmeyen henüz olgunlaşmamış kişidir.

“Hayatımda her şey istediğim gibi giderse mutlu olurum,” yaklaşımı gerçekçi ve olgun bir yaklaşım değildir. Gerçekçi olmayan her tutum gibi, bu tutum da, kişinin yaşamında önemli sorunlar yaratacaktır.

Yaşamdaki her şeyi denetim altında tutmaya çalışmak olanaksızı olanaklı kılmak çabasıdır; böyle bir çaba kişiyi nevrotik yapar. Nevrotik kişi kaygılar denizinde yüzerken mutlu olması olanaksızdır.

*Bana Göre Mutluluk

Mutluluk konusunu irdelemeye son vermeden önce kendimce birkaç büyük laf etmek istiyorum.

Mutlu olmayı başarmak demek, kişisel bütünlük içinde yaşamayı başarmak demektir.

Kişisel bütünlük içinde yaşamayı başarmak demek, insan olmayı başarmak demektir.

Mutlu olmak konusunu tartışmak, insan olmak konusunu tartışmak anlamına gelir.

İnsanın doğası kendini gerçekleştirme yönünde programlanmıştır ve kendini gerçekleştiren insan ise mutlu olmaya mahkumdur.

Doğan CÜCELOĞLU

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2012, 04:13 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

güzel paylaşım teşekkürler. ama ben bu mutluluk konusunu hiç çözemedim. insan yaşamının her anında dış koşullara bağlı kalmadan nasıl mutlu- yada mutsuz olabilir
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2012, 05:23 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Sevgili Gülsem;

"Mutluluk kimin sorumluluğu?" sorusuna sen ne cevap veriyorsun?
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 11:27 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

mutluluk %50 kişinin kendi sorumluluğu %50 dış etkenlere bağlı. nasıl bir ailede doğduğu nasıl bir çevrede hangi şartlarda ve öğretilerle yetiştiği çok önemli. çünkü bunlar kişinin davranış ve düşünce kalıpları üzerinde önemli rol oynar.
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 11:30 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

dış etkenler yüzünden şu an kafamı toplayıp tam düşündüklerimi yazamadım:)
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2012, 07:03 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Belki de kendimize düşen sorıumluluk yüzdesini arttırmanın zamanı gelmiştir. Ne kadar mutluluğun sorumluluğunu üzerimize alırsak o kadar dış etkenlerde bağımsız bir mutluluğa sahip oluruz. Yukarıdaki yazıda bunun için yollar göstermiş. Hiç bir yola gerek yok aslında şuanda mutlu olmayı seçebilirsin. Bunu bilerek ve isteyerek seçmek mümkün. Mutlu olmayı seçmek, bunun bir seçim olabileceğinin farkında olmak da mutluluğu dış etkenlerden bağımsız kılar.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2012, 01:30 AM   #7 (permalink)
Çevirmen
 
kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 1,132
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

bence sürekli yeni ve bilmediğimiz şeyleri öğrenip zaman geçirirsek daha mutlu oluruzzzzzzz
__________________
been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum....
kutayhun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2012, 05:50 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

evet insan mutlu olmayı seçebilir bu noktada size katılıyorum. bende mutluluğu seçtim. bunun için elimden geleni yapıyorum. ama ne kadar uğraşırsanız uğraşın (kendi adıma) bir noktada dış etkenlere bağlı kalıyorsunuz.manevi sorunlar karşısında insan mutluluğu seçerse evet daha kolay başarılı olabilir. yukarıdaki yazıda ticaret hayatıyla ilgili bir örnek vermiş işler yolunda gitmesede mutlu olunabilir anlamı çıkıyor. ben buna katılmyorum. kişi genel anlamda mutlu olabilir bir eşi bir oğlu yiyecek ekmeği vardır bunun için şükreder sağlıklıdır bunun için şükreder bunlar için mutludur. ama ay sonuna 3 gün vardır ve ödemesi gereken meblağları ödeyemiyordur. bu bir süre böyle devam eder ev kirası birikir dükkan kirası birikir ödeyemediği meblağlara faiz işler kişi tıkanma noktasına gelir. bu durumda nasıl nekadar mutlu olabilir. sadece elinde olanlara hala şükreder. ama çok mutlu değildir. çünkü karnına ağrılar giriyordur. kalbinin içi kazınıyordur. o sebeple ben diyorum ki dış etkenler önemlidir. seçim de önemlidir. şunu yaparsam daha mutlu olurum bunu yaparsam daha mutlu olurum gibi aklaşımı savunmuyorum ama mutluluğu seçmişde olsak dış etkenler önemlidir. bu arada cümlelerimin kusuruna bakmayın kendimi yazarak ifade etmekte biraz zorlanıyorum
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2012, 06:46 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Burada kimsenin yazma ile ilgili kusura bakacağını sanmıyorum. Aksine bizimle düşüncelerinizi paylaştığınız için bir kez daha teşekkür etmek istedim. Gayet de güzel anlatmışsınız bence.

Bu yazıda iş konusunda anlatılmak istenen ile manevi anlamda anlatılmak istenenin ortak noktası elinden gelenin en iyisini yapmak. Ve bunu yaptığınız halde işler yolunda gitmezse yine huzurlu olursunuz. Zaten ticaret hayatı ile ilgili çok fazla tecrübem yok o konuda birşey diyemem ama yine de hangi alanda olursa olsun siz elinizden gelenin en iyisini yaptığınızda başarılı olursunuz, takdir edilirsiniz, iyi kötü para da kazanırsınız. Ben buna inanmayı ve bunu yaşamayı seçiyorum. Belki işler kötü gittiğinde doğru olan seçimlerimizi yeniden gözden geçirmektir.

Hayat belirli süreçlerden oluşur. Bir yola çıkarsınız ve bir yere varırsınız. Burada başlangıç, süreç ve sonuç vardır. Bu bir döngüdür. İnsan her döngüde yeniden başa döner ama bu baş yeni bir başlangıç noktasıdır. İşler kötü gitmişse yeni bir başlangıç yapmaya yine biz karar veririz. Bir çare aramaya yine biz, pes etmeye de yine biz karar veriririz.

Hepimizin ödemesi gereken faturaları ve hayatını devam ettirmesi için masrafları var. Bu maddi ihtiyaçlarımızı karşılamak için çeşitli seçimler yapıyoruz. Biz bir işte çalışmayı seçiyoruz.
Bir hocam söyle demişti : "Kimse aç kalmaz iyi kötü bir iş tutar." Ona da hak veriyorum.

Ticaret yapmayı seçiyoruz.
Belki bir kitap yazmayı seçiyoruz.
Limon satmayı seçiyoruz.
Memur olmayı seçiyoruz.
Özel sektörde çalışmayı seçiyoruz.

Bu liste uzar gider. Ama biz seçiyoruz iyi kötü, doğru yanlış seçmiş oluyoruz. Başarısızlıkla karşılaştığımızda kendini iyi tanıyan bir insan elinden gelenin en iyisini yapıp yapmadığını bilir. Eğer o işte elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde başarısız olduğumuza inanıyorsak o zaman seçimimizi gözden geçirmemiz gerekebilir. Hala başaracağımıza inanıyorsak da o yolda devam etmeliyiz.

Ben zaten şuanda yapmak istediğim işler için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Öğrenciyken öyleydim. Şimdi işimi kazanmak için sınava hazırlanıyorum. Yarın iş hayatıma başladığım zaman da böyle olacak. Özel ilişkilerimde de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Ha ben elimden gelenin en iyisini yaparım. Eğer buna rağmen insanlar beni takdir etmez, sevmezlerse yine de içim rahat olur ve mutlu olabilirim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2012, 02:24 PM   #10 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Bugün mutluluğundan sorumlu olmayı kimler seçiyor?
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
insan olmak, kendini gerçekleştirme, mutluluk


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mutluluk Kimin Sorumluluğu?

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Mutluluk Kimin Sorumluluğu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk Kimin Sorumluluğu? “Onunla, beni mutlu etsin diye evlendim; beni mutlu etmedi! ” ya da, “Onu mutlu etmek için her şeyi yaptım, ama mutlu olmadı,” türünden yaklaşımlar azımsanmayacak sayılarda; sık sık duyarız. Mutluluk kimin sorumluluğu? Doğal olarak yetişkin insanlardan söz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.