Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Koşulsuz Seviliyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620138)

pinky9 04-12-2011 12:27 AM

Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz?

bu arada juger, en büyük sorunlarımdan birine büyük ölçüde derman oldun,seni çok sevdiğimi sölemek istiyorum,beni olumsuz etkilemediğin için, ya ayrılmalısın derler die korkuyordum,ama sen bunu yapmadın,iyi ki varsın

azraist_24 04-12-2011 11:16 AM

AAA boyle kucuk bir sorun icin ayrilinilirmiymis hicc :) Saygi ve sevgi kolay bulunmuyor canim, eger ruh esim gibi diyebiliyorsan ve bir kac yerde donuyorsaniz asilir bunlar zamanla.... Devede kulak misali yani...
Iyi haberlerini bekliyorum,

Sevgiyle Kal..

azraist_24 04-12-2011 11:23 AM

Kosulsuz oldugunu dusundugum tek sevgi`` anne ve baba`` sevgisidir...Karsilik beklemeden sever ve kinsiz kizar..terli345

pinky9 04-12-2011 03:06 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812675)
AAA boyle kucuk bir sorun icin ayrilinilirmiymis hicc :) Saygi ve sevgi kolay bulunmuyor canim, eger ruh esim gibi diyebiliyorsan ve bir kac yerde donuyorsaniz asilir bunlar zamanla.... Devede kulak misali yani...
Iyi haberlerini bekliyorum,

Sevgiyle Kal..

ama tatlişkom insan bazen kısıtlandığını düşünüyo karşısındaki insan böle yapınca:)yani tek sorunumuz bu diyebilirim. Bende arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi gezmeyi çok seven biriyim. Ama sevgilim sağolsun çok fazla vakit geçiremiyorum onlarla:D
O da hayır dediği vakit sanki hayatı kaçırıyomuşum gibi hissediyorum. Ama sabredicem bi süre bakalım.

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812677)
Kosulsuz oldugunu dusundugum tek sevgi`` anne ve baba`` sevgisidir...Karsilik beklemeden sever ve kinsiz kizar..terli345

Çok doğru diyosun:)

pinky9 05-12-2011 10:50 PM

bu konuda daha fazla fikri olan yok mu ? Son günlerde çok kafaya takıyorum sanırım ya:'(

juger 06-12-2011 10:40 AM

bu konudaki en doğru fikir, koşulsuz sevilmeyi beklemekten çok koşulsuz sevmektir.

matri 06-12-2011 03:05 PM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812839)
bu konuda daha fazla fikri olan yok mu ? Son günlerde çok kafaya takıyorum sanırım ya:'(

evet kosulsuz seviliyor insan, ama ne yazikki kosulsuz sevilmek cok kisa suruyor, sonra kosullar girmeye basliyor hayatimiza :))

pinky9 06-12-2011 06:52 PM

koşulsuz sevgiyi geçtim artık zaten :D ben sevgilimle olan durum için fikirler bekliyorum :(

matri 06-12-2011 08:44 PM

ooffssss sevgilinmi var derdin var.... :P

kutayhun 09-12-2011 05:34 AM

sevgi aşk olayı yaşamdaki en zor ve en güzel şey... ailemiz, arkadaşlarımız, sevgilimiz, karımız, kocamız vesaire... hem zor hem de herkes herşeyin tam olarak farkında değil...... cidden yorucu ve güzel... ama yaşamın olmazsa olmazı... sevmek bence ne bileyim.... güzel de sanki bunun karşılığı yokmuş gibi gelir çoğu zaman insana.. umarım vardır..... y a da ben çok duygusalım....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM.