![]() |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? bu arada juger, en büyük sorunlarımdan birine büyük ölçüde derman oldun,seni çok sevdiğimi sölemek istiyorum,beni olumsuz etkilemediğin için, ya ayrılmalısın derler die korkuyordum,ama sen bunu yapmadın,iyi ki varsın |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? AAA boyle kucuk bir sorun icin ayrilinilirmiymis hicc :) Saygi ve sevgi kolay bulunmuyor canim, eger ruh esim gibi diyebiliyorsan ve bir kac yerde donuyorsaniz asilir bunlar zamanla.... Devede kulak misali yani... Iyi haberlerini bekliyorum, Sevgiyle Kal.. |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? Kosulsuz oldugunu dusundugum tek sevgi`` anne ve baba`` sevgisidir...Karsilik beklemeden sever ve kinsiz kizar..terli345 |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? Alıntı:
O da hayır dediği vakit sanki hayatı kaçırıyomuşum gibi hissediyorum. Ama sabredicem bi süre bakalım. Alıntı:
|
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? bu konuda daha fazla fikri olan yok mu ? Son günlerde çok kafaya takıyorum sanırım ya:'( |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? bu konudaki en doğru fikir, koşulsuz sevilmeyi beklemekten çok koşulsuz sevmektir. |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? Alıntı:
|
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? koşulsuz sevgiyi geçtim artık zaten :D ben sevgilimle olan durum için fikirler bekliyorum :( |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? ooffssss sevgilinmi var derdin var.... :P |
Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz? sevgi aşk olayı yaşamdaki en zor ve en güzel şey... ailemiz, arkadaşlarımız, sevgilimiz, karımız, kocamız vesaire... hem zor hem de herkes herşeyin tam olarak farkında değil...... cidden yorucu ve güzel... ama yaşamın olmazsa olmazı... sevmek bence ne bileyim.... güzel de sanki bunun karşılığı yokmuş gibi gelir çoğu zaman insana.. umarım vardır..... y a da ben çok duygusalım.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM. |