Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

sebebi mutluluğum ...

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci sebebi mutluluğum ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaşamda ki mutluluğumuz için, sahip olduklarımızın değerini bilmek ,bizi daha da huzurlu ve mutlu edecektir... sevgiyle mutlu kalın ... sebebim ! mutlaka bu yaziyi okuyun... Bülent, avucunu açmış... kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

sebebi mutluluğum ...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2011, 08:11 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 135
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart sebebi mutluluğum ...

Yaşamda ki mutluluğumuz için, sahip olduklarımızın değerini bilmek ,bizi daha da huzurlu ve mutlu edecektir...
sevgiyle mutlu kalın ...


sebebim !

mutlaka bu yaziyi okuyun...



Bülent, avucunu açmış... kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı.

Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. "Sapa sağlam adam gidip çalışacağına

dileniyor, belki benden daha zengindir" diye düşündü. Zaten canı çok sıkkındı, birde sinirlenmişti.

Alaycı bir ses tonuyla:

- Ekmek parası mı istiyorsun ? diye sordu.

- Hayır çikolata parası lazım!

Bülent'in kızgınlığı şaşkınlığa döndü. Espri yeteneği olan dilencinin hali de başka oluyor diye düşündü.

- Niye siz ekmek bulamayınca çikolata mı yiyorsunuz?

- Hayır. Ekmek bulamadığımız günler genellikle bulgur pilavı yeriz, onu da bulamadıysak aç yatarız.

Bülent adamın ciddi mi konuştuğunu yoksa dalga mı geçtiğini anlayamamıştı.

- Bu gün karnınız doydu üstüne tatlı mı istedi canınız?

- Fakirin canı mı olur ki, tatlı istesin beyim.

- Bu bir kamera şakası mı yoksa sen iş bulamamış stendapçı mısın?

- Hiçbiri değil. Sadece fakirim. Bugün karımın doğum günü, ona çikolata götürmek istiyorum.

- Doğum gününde yaş pasta alınır bildiğim kadarıyla.

- O bizim için değil zenginler için. Otuz yıllık evliliğimiz boyunca ona bir kez bile yaş pasta alamadım. Ama her doğum gününde mutlaka çikolata götürdüm. Çikolatayı çok sever.

Adamın söyledikleri Bülent'in dikkatini çekmişti. O akşam karısıyla kavga etmiş, kapıyı çarpıp kendini sokağa atmıştı. Arabasına da binmemiş sahile kadar yürümüştü. Denizi seyretmek de onu rahatlatmamıştı. Oysa eskiden denizi seyrederken çok rahatlardı. Dalgalar sıkıntısını alıp götürürdü.

Fakat karısının evde ağlıyor olduğunu bildiği için olsa gerek, hiçbir şey onu rahatlatmıyordu.

Dilenciyle konuşurken biraz kafası dağılmıştı. "Acaba söyledikleri gerçek mi, yoksa uyduruyor mu" diye düşündü.

- Cebinde bir çikolata alacak para yok mu şimdi?

Bülent'in sorusu üzerine adam ceplerini boşalttı, bir nüfus cüzdanından başka bir şey çıkmadı.

- Ben dilenci değilim. İşim yok. Günlük çalışırım, ne iş bulursam yaparım. Fakat bu gün bütün gün iş aradım, aksilik bu ya, hiçbir iş bulamadım.

Bülent oturduğu bankı işaret ederek yer gösterdi.

- Oturun biraz dertleşelim bari, dedi.

Adam çekingen çekingen oturdu yanına.

- Yokmu eşin dostun, borç alacak akraban?

- Fakirin akrabaları da fakir olur beyim. Bulurlarsa kendi karınlarını doyururlar.

- Dilenecek kadar çok mu seviyorsun karını ?

- Hem de çok seviyorum. Otuz yılımı aydınlattı o benim.

- Hımmmm. Aşk hemde otuz yıl süren aşk. Hayret doğrusu! Aşkın ömrü en fazla üç yıl diyorlar oysa. Sen otuz yıldan bahsediyorsun.

- Evet. Geçen yıllar sevgimi azaltmadığı gibi artırdı.

- Söyle o zaman nedir evlilikte mutluluğun sırrı? Söylediklerine bakılırsa sen mutluluğun formülünü bulmuş gibisin.

- Ben ilkokulu bile bitirmedim. Öyle formül falan bilmem.

- Formül dediysem kimya formülü sormuyorum canım. Bende altı yıllık evliyim. Sevdiğim kadınla evlendim, fakat mutlu değilim. Sürekli kavga ediyoruz. Daha iki saat önce kapıyı çarptım çıktım.

Evimiz, arabamız, işimiz, gücümüz, her şeyimiz var, ama mutlu değiliz. Senin hiçbir şeyin yok, ama mutlusun. Para mı acaba bizi mutsuz eden?

- Hiçbir şeyim yok mu? Hayır benim her şeyim var. Benim karım her şeyim. Sevgilim, eşim, arkadaşım, hayat yoldaşım. Hayatımı paylaştığım insandan daha değerli ve daha önemli ne olabilir ki dünyada?

Sizin ev, araba, iş diye her şey dediğiniz şeylerdir aslında hiçbir şey olan.

- Öyle deme, şu kadar varlığın içinde bile karım her şeyden şikayet ediyor. Bir de fakir olsam kim bilir ne olur?

- Altın tasın, kan kusana faydası yoktur beyim. Sen kadın ruhunu hiç anlamamışsın. Hiçbir kadın iyi bir evde oturduğu, hergün çeşit çeşit yiyecekler yediği için mutlu olmaz. Bir kadın, kocasının her şeyi olduğunu bildiğinde ancak mutlu olur.

- Sizin mutluluğunuzun sırrı bumu ?

- Olabilir. Ben karıma değerli şeyler alamıyorum ama ona benim için ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum. O da çok mutlu oluyor.

- Bir kadına değerli olduğunu nasıl hissettirilir?

- Küçük kızı severek.

- Küçük kız mı ? Hangi küçük kız ?

- Yaşı kaç olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen bir küçük kız vardır. O kızı ne kadar çok sever, ne kadar çok mutu edersen, o kadını da o kadar mutlu edersin.

- Nasıl yani ?

- Küçük kız neleri sever, nelerden hoşlanır bir düşünün. Küçük kızlar hep beğenilmek, ilgi görmek isterler. Güzel olduklarını duymaya bayılırlar. Kendilerine prensesmiş gibi davranılmasını beklerler. Küçük kızlar hep prenses olmayı hayal ederler. Sürprizlerden hoşlanırlar. Biraz şımartılmak isterler. Sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler. İltifata doymaz küçük kızlar. Öyle değil mi?

- Haklısın. Benim dört yaşımda bir kızım var. Adı Aylin. Her akşam boynuma sarılır "babacığım beni ne kadar seviyorsun?" diye sorar. Giysisini değiştirdiği zaman etrafımda "Baba güzel olmuş muyum?" diye

sorar durur. Güzelsin demem de yetmez ona. " Harikasın prenses gibi olmuşsun" demeliyim. Dünyanın en güzel kızı demeliyim.

- İşte kadınlar bir ömür boyu bunu duymak isterler. Ben elli yaşındaki karıma böyle davranıyorum. Ömrümüz olurda seksen, doksan yıl da yaşarsak ben ona böyle davranmaya devam edeceğim. Ona

"bebeğim" diye hitap ediyorum çok hoşuna gidiyor. "Bebeğim bana bir çay yapar mısın?" dediğimde çay yapmak için nasıl koşturduğunu görmelisiniz.

- Hiç kavga etmezmisiniz siz?

- Kavga evliliğin tadı tuzu. Arada biz de tartışırız. Küsüp barışmanın tadı ayrıdır. Benim karım bir keçi kadar inatçıdır. Onunla barışmak için uğraşmak ayrı bir keyif verir bana.

- Benim eşim çok ciddi kadındır. Hiç küçük kız havası yok onda.

- Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi, ilgi istemeye utanırlar. En ciddi yada en yaşlı kadının bile o küçük kız mutlaka vardır. Yeter ki sen o tatlı kızı sevindirmeyi, mutlu etmeyi bil. Ve o küçük kızı asla

aldatma. Yoksa bir daha sana güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar. Küçük kızlar hem çabuk mutlu olurlar hemde çabuk kırılırlar. Çok narindir onlar. Hoyrat elleri sevmezler. Yumuşak

dokunuşları severler.

- Bu tavsiyeni deneyeceğim. Fakat her zaman yapabilir miyim bilmiyorum. Bazen işlerim çok yoğun oluyor o zaman eve çok yorgun gidiyorum.

- Bu sadece bir bahane. O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. Sen o küçük kızı mutlu ettiğinde karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık o seni rahat ettirmek

için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz. Mutlu olmak isteyen erkek önce hayat arkadaşını mutlu etmelidir. Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.

- Haklısında bende bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum.

- Yine para, yine dış sebepler. Evet para önemli ve gerekli ama kadınlar para için erkekleri sevmezler. Para geçici mutluluklar verir. Kadınlar hediye almayı severler. Paran varsa hediye al tabi. Ama

hediyeyle mutlu olmasını bekleme. Hediyenin yanına sevgini katmazsan hediyenin bir anlamı yoktur. Benim hiçbir zaman çok param olmadı. Günlük kazandım günlük yedik. Bazen aç kaldığımız günler oldu.

Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu.

Adam ayağa kalktı.

- Bana müsaade, artık gitmeliyim, karım merak eder. Sende git evine küçük kızın gönlünü al, belki o küçük kız şimdi evde ağlayıp duruyordur.

- Bülent de ayağa kalktı. Kuvvetlice elini sıktı.

- Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

Elini bıraktı koluna girdi. Yolun karşısındaki pastaneyi gösterdi.

- Hadi gel eşin için şuradan çikolatalı pasta alalım, dedi.

Pastayı aldılar. Adam hayatında ilk defa karısına yaş pasta götürmenin mutluluğuyla, bin

bir teşekkür ederek evginin yolunu tuttu. Bülent de pastanenin yanındaki manavdan karısının en sevdiği meyvelerden aldı.

Evine geldiğinde karısı şişmiş gözlerle mutfak masasında oturmuş su içiyordu. Bülent hiç konuşmadan meyveleri büyükçe bir tabağa döküp yıkadı., sonra eşinin önüne koydu.

- Bunlar dünyanın en şanslı meyveleri, dedi.

İnci hiç konuşmadı.

- Sorsana "niye" diye.

İnci kızgın kızgın:

- Niye? Diye sordu.

- Çünkü dünyanın en güzel ve en tatlı kadının midesine gidecek, dedi gayet ciddi bir ses tonuyla. İnci şaşırmıştı. Bir anda yüzünün ifadesi yumuşamıştı.

- Bunlar senin sevdiğin meyveler, senin için aldım.

- Hayret bir şey! Her zaman kendi sevdiğin meyveleri alırdın. Benim hangi meyveleri sevdiğimi iyi hatırlamışsın. Aslında bu beklediğim istediğim bir şeydi. "bak senin sevdiğin meyveleri aldım"

Ama şimdi kıymeti yok. Çünkü sana çok kırgınım, meyve alarak gönlümü alamazsın.

- Özür dilerim seni kırdığım için.

Sonra Bülent yere diz çöktü.

- Cezam neyse razıyım. Ama bir tek şey istiyorum senden. Seni delice

seven bu adamı senden mahrum etme.

- Bülent yere çömelmiş, boynu bükük bir vaziyette çok komik görünüyordu.

İnci kıkır kıkır gülmeye başladı.

- Affetmek o kadar kolay değil. Bakalım hangi cezalara katlanabileceksin, dedi.

bülent işte o zaman ona muzip muzip bakan eşinin içinde sakladığı küçük kızı gördü.



Bundan sonra her şey daha farklı olacak diye düşündü.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________







Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır...
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2011, 12:43 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Yine gözlerim doldu yaaa çok güzel ve çok doğru bir hikaye sevgi sözcüklerine kota koymadan yaşanmalı sevgiler.

1000 kere de söylense de milyon kere de söylense aynı kelimeler, cümleler söylenenler kalpten geliyorsa çok değerlidir.

Her gün sevdiğimi söylersem bu kelime mi eskir?

Kelimeler eskimez aksine içteki duyguları canlı tutar. Sevdiğim kişiye her gün söylerim ve bakıyorum da ilk günlerden bugüne göre baktığımda sevgimde 1 gr azalmışlık yok ve hergün o değerli sevgiyi büyütmeye devam ediyorum. Bu çok keyifli. Her zaman böyle bir aşkın hayalini kurmuştum şimdi ise yaşıyorum. Bana o öğretti sevgi sözcüklerini sık kullanmanın gücünü. Hissettiğim her an söylerim o sözcükleri. Hatta aklıma geldiğinde mesaj atarım.(O da bana :)) aynı şekilde davranır) Olmadı daha çok şey söyleyesim varsa şiir yazarım. Ama asla içimde saklamam. "O bilir, o hisseder" demeyin duymak çok çok farklı ve hayatınızı güzelleştirecek birşey. Seviyorum ben bu adamı/kadını diyorsanız karşınızdakinin bunu bilmeye hakkı var. 1 kere söyledim tamam uzuuuun bir süre idare eder bu demeyin. Varlığı neşe veriyorsa size "iyi ki varsın" demek bile fark eder.

Sadece erkekler değil kadınlar da söylemeli içlerinden geldiği gibi kullanmalı sevgi sözcüklerini. Şımarır diye düşünüyorsanız bırakın birlikte iki taraf da şımarsın. Biraz sen biraz o. Aşkta denge kurulursa nice 3 yıllar devrilir. Ben ikinci üç yılımı deviriyorum daha nice mutlu üç yıllarımız olacak biliyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2011, 01:20 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Senin adına çok sevindim sweet :), umarım hepimize öyle güzel bir ilişki nasip olur... Mutlu olmak için elimizdekileri fark etmeliyiz evet ama mutluluğun bununla da ilgisi yok gibi geliyor bana bilmiyorum. Elbette biraz ilgisi vardır ama bilmiyorum ben artık şükreden biriyim, şükrediyorum Allaha ama yinede tam mutlu hissetmiyorum kendimi. İçimde o duyguyu tam duuymsayamıyorum sanki.
Mutluluk telkinine başladım kaç günden beri dinliyorum, umarım etkilerini görürüm. :)
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2011, 02:06 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Sevgili papatya ( sana kısaca böyle desem olur mu? :) ) ben de bu aralar çok sık şükrediyorum. Ve şükredecek şeylerin farkındaysan doğru yoldasın. Şükretmek de beni çok mutlu ediyor.

Mutlu olmak istiyorsan önce mutlu olabileceğine inan. Bir de seni mutlu edecek şeylerin listesini yapabilirsin. Öncelik sırası da önemli tabi.

Net bir şekilde onun gibi birini istediğimi hatırlıyorum. Gerçekten beni sevecek mutlu bir ilişkiye sahip olmayı istemiştim. İlişkimin başkalarının ite kaka giden ilişkilerinden farklı olmasını istemiştim. Karşımdakini anlayacaktım o da beni anlatayacaktı(iletişim çok öenmli). Çok uzun zamandır inanıyordum. "Doğru kişi" de, "hayatının aşkı" de ne dersen artık onunla tanışacağıma inanıyordum. Arayış içindeydim ve neyse ki çok beklemeden buldum. Çocukken hayal ederdim, lise çağlarımda hayal ederdim. Hatta öyle ki bir gece bir rüya gördüm bir falcı kadın bana fal bakıyordu. Ama çok tuhaftı fal diye bir yağlı boya tabloya bakıyordu. Sonra tablo canlandı. Canlı bir görüntü ve bir silüet belirdi sonra dedi ki bu senin kısmetin. Hayal ettiğim kişinin silüetini gördüm 1 2 yıl içinde de kendisiyle tanıştım. Ve tanıştığıma çok mutlu oldum.Bu gerçek yaşanmış bir hikaye. Belki de benim hayal gücüm. Herkes neye inanacağını kendi seçer. Neye inanmak isterse ona inanır.

O rüyadan önce yanılgılarla karşılaştım çoğu zaman, ama yılmadım. Her yanlış insan tabi ki üzdü kuru kuruya üzülmektense her seferinde nerde yanlış yaptığımı sordum kendime. Cevapları bulduğumda doğru kişi de çok uzağımda olamazdı. Hikayemin öncesi de böyle işte Papatyacım.

Yeter ki kafaya koy mutlu olmayı. Güzel bir hayat var önünde umut dolu ol, mutlu olmayı hakediyorsun buna inan her insan değerlidir. Önce sen kendini sev kibaşkaları da seni sevsin.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2011, 11:47 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Sweet senin adına çok sevindim inan. :) İnsanın hayallerine ulaşması kadar güzel birşey yok... Benim için yazdıklarında çok destek vericiydi, teşekkür ederim...
Ama benim kafamda tam olarak net biri yok, yan genç olsun iyi biri olsun diyorum senin dediğin gibi karşılıklı anlayışın olduğu mutlu olacağım bir ilişki ama mesela o insanda neler çok önemlidir yakışıklı mı olmalı yani bu tür konularda emin olamıyorum kafamda net bir resmi göremiyorum, bu da beni mutsuz ediyor tabi. :( Senin gibi kendimden emin olmak isterdim... Tekrar teşekkürler... :)
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 12:17 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
edaiphigenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 48
Tesekkür: 113
39 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
edaiphigenia has a spectacular aura aboutedaiphigenia has a spectacular aura aboutedaiphigenia has a spectacular aura about
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Çok güzel bir hikaye:)) benim de gözleri doldu okurken:) Umarım hepimizin hayatına bu farkındalığa sahip insanlar girer. Yok erkeği elinde tutma taktikleri yok kadın nasıl mutlu olur. Okuduğumuz üzere roket bilimi değilmiş:) Özellikle taktik olayları beni çok rahatsız eder. Söylemek istediğini söyleyemezsin, çok ilgi gösterirsen kaçar, zaten kaçan kovalanır. Uygulayamadım da hiçbir zaman. Aslında olay gerçekten sevmekte. Sevdiğin ve sevildiğin zaman zaten ilgi göstermek ya da görmek sıkıcı olmaz:)
edaiphigenia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 12:30 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 110
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

kadınları nasıl mutlu edeceğini yazmşın ama erkekleri nasıl mutlu edebiliriz acaba ??? :) :) :)
__________________
Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır.
İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır.

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 12:26 PM   #8 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sweet senin adına çok sevindim inan. :) İnsanın hayallerine ulaşması kadar güzel birşey yok... Benim için yazdıklarında çok destek vericiydi, teşekkür ederim...
Ama benim kafamda tam olarak net biri yok, yan genç olsun iyi biri olsun diyorum senin dediğin gibi karşılıklı anlayışın olduğu mutlu olacağım bir ilişki ama mesela o insanda neler çok önemlidir yakışıklı mı olmalı yani bu tür konularda emin olamıyorum kafamda net bir resmi göremiyorum, bu da beni mutsuz ediyor tabi. :( Senin gibi kendimden emin olmak isterdim... Tekrar teşekkürler... :)
Ne demek hepmizi burda birbirimize destek olmak için buluyoruz. Birbirimize yardımcı olabilmek adına burdayız. En azından kendi adıma bu böyle.

Sevgili papatya yakışıklılık/güzellik bakanın gözündedir. Aşk kesinlikle insanı güzelleştirir. Bence cisimlere takılma yaşadığım rüya olayı bir bonustu benim için. Ayrıca o rüyadan ne kadar etkilensem de sonra anladım önemini. O anda farkedemiyor insan. Hele de benim gibi rüyaları sıklıkla çıkan biri bile anlam veremeyebiliyor.

Netlik konusuna gelirsem. Öncelikle istediğin kişinin karakter özelliklerini netleştirmen önemli. İçi hayallerine uymadıktan sonra dışı tam istediğin gibi olsun neye yarar. Mesela, dürüst olsun, sadık olsun, hoşsohbet olsun, zeki olsun, yaşamayı sevsin, pozitif olsun, ... gibi

Kesinlikle pozitif olsun ki birlikte tüm hayallerinizi gerçekleştirin.

İnsanlara özellikle de senin gibi genç arkadaşlara ancak umut dolu olmak yakışır. Herkes mutlu olabilir.

Sevgiyle kal. (Mutluluk haberlerini bekliyor olacağım.)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 12:37 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Haklısın edaiphigenia en güzel tatktik taktiksizliktir. :D İçinden geldiği gibi davranmak en güzeli. Aklına birşey takılıyorsa otur konuş usulünce sor. Ne oluyor öyle oyunlar taktikler falan anlamıyorum gerçekten.

Alıntı:
mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kadınları nasıl mutlu edeceğini yazmşın ama erkekleri nasıl mutlu edebiliriz acaba ??? :) :) :)
sevgili mavihuzur araştırmalar erkeklerin kadınlara göre daha kolay mutlu edilebileceğini söylüyor. Yemeğini pişir, çamaşırını yıka, ütüsünü yap :)

Bence kadın erkek farketmez insanın temel ihtiyaçları vardır.

Sevilmek ister, değer verilmek ister, güvenmek ister. Bunları tek taraflı değil de her iki taraf karşılıklı gerçekleştirdiği zaman mutluluk olur.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2011, 12:33 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 135
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Canlarım bnm ,hayat sevgiden ibarettir..mutlulukta bir duygudur .seçersin ve mutlu olduğunu görürsün.
istersen her gün bir duygu seçer veya istersen her hafta bir duyguyu seçersin ,seçtiğin duyguyla yaşamına dvm edersin.
sabah kalktığında ilk dilinden dökülen sözcükler tüm günün söylediğinle ilgili olduğunu görürsün ...
hayat sadece ne seçtiğine bakar ve sana ona göre yaşamını sürdürmen için rehberin olur tüm kullandığın sözcükler ...
ben sevgiyi , mutluluğu ,huzuru ,bolluğu ,ve yaşamın tüm güzelliklerini seçiyorum yaşamım için en iyi olanı ...
sevgiyle mutlu kalın
__________________







Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır...
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


sebebi mutluluğum ...

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci sebebi mutluluğum ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaşamda ki mutluluğumuz için, sahip olduklarımızın değerini bilmek ,bizi daha da huzurlu ve mutlu edecektir... sevgiyle mutlu kalın ... sebebim ! mutlaka bu yaziyi okuyun... Bülent, avucunu açmış... kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.