![]() |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bjk gerçekten güzel bir süpriz oldu bu... mutlu oldum bende:))) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bengusu yeni görevin hayırlı olsun :) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bende tebrik etmek istiyorum .Ben zaten ilk uye oldugum gun bengusuyu sitede gorevli sanmistim, yanilmamisim demekki. Sanada yakistigini dusunuyorum . |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. 350de neymiş ben eminim yüzbinlere bile sesleneceksin :)her zaman pozitifsin enerjin beni mutlu ediyor:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
smileydancecilgin897cilgin897 aslında iyi fikir yaa tüm dünyaya hitab eden bi televizyon kanalı kurulsa her gün olumlamalar yapılsa belkide insanların kafası saçma dizilerle dolmaz, herkes huzurlu, mutlu olurr sevincli tabi başında bengusu olucakk blissy music45music45music45music45khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookks seviyorum yaa, çok teşekkür ederimm guitar işte böyle oynayasım 8977 tam böyle dans edesim varr uy897 |
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. evet bencede süper fikir bize bir tv kanalı şart etrafımızdaki olumsuz insanları olumluya donderebilirsek bizim çekim yapabilmemiz daha kolaylaşır8977(kendimiz için birşey istemiyoruz)y789biz bir tv kanalı istiyoruz evren duy bizihappy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM. |