Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462481)

Sultan 25-11-2009 10:26 AM

mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz.

ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam,
Çok fazla kişisel gelişim kitapları okudum.sevincliOkuduğum bilgileri arkadaşlarımla her hafta toplanarak paylaştım.956kBu toplantı alışkanlık oldu on kişiyle başladığım grup hızla büyümeye başladı.Derken evlerin salonu bizi almaz oldu.Katılan herkes memnun kaldığı için bir arkadaşıyla geliyordu.Her kes memnundu durumdan.En son 350 kişilik bir salonda bilgilerimizi paylaşmak için çıktığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı.Öyle mutluyum ki uçuyorum.biri beni tutsun smil56Birilerinin iyi ki varsın demesi,bende olaylara farklı bakıyorum demesi beni çok mutlu etti..
o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnny789

umelihad 25-11-2009 10:44 AM

Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz.

Çok güzel bir paylaşım, bende toplantılarınızda bulunmak isterim. Ben her sabah muhteşem bir gün diye başlıyorum, Şükürlerimi ediyorum, uyanmak, görmek, duymak, yurümek, nefes alıp vermek, kokuları almak vb. ailem varlığı, işim, aracım vb. her zaman gülümseyerek uysnıyor ve herşeye herkese günaydın deyip hal ve hatır soruyorum. Cevreme kendime güneş oluyorum..Sevgiule kalın paylaşamk çoğalmaktır, paylaştıkca artar ...Sevgiyle klaın..

Sultan 25-11-2009 10:46 AM

kendinizi her mutlu hissettiğinizde alnınızı ovarak mutluluk çapanızı atın iyiki varsınız..

aybükem 25-11-2009 11:33 AM

her mutlu olduğumda alnımı ovarak çapamı oluşturuyorum.kendimi kötü hissettiğimde orayı ovuşturunca duygu durumummun değişeceğine sevindim hemen denemeye başlıyorum teşekkür ederim

derya88 25-11-2009 05:04 PM

harikasın bengusu çapamı attım bak ovuyorum gördünmü:)

yeni bir hayat 25-11-2009 09:11 PM

Bengusu,kitap bilgilerinin paylaşımı muhteşem bir fikir..Daha bugün arkadaş grubumla böyle bir fikri konuştuk..15 günde bir toplanıyoruz zaten,çok faydalı olacağını düşünüyorum ben de..Mutluluk çapası formulün de hoş..

master8566 25-11-2009 09:47 PM

351 olalım...nerede? ne zaman? nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? belki aramızdan katılmak isteyenler olabilir... herkese açık değil mi?

Sultan 26-11-2009 06:10 PM

herkese açık ama ben maalesef istanbulda ıkamet etmiyorum......

aybükem 29-11-2009 08:56 PM

küçük kızımla alışveri merkezinden çıkmak üzereyken otomatik kapıya açıl diye kendinden emin bir şekilde bağırdı kapı açıldı gidelim anne dedi nasıl güldük anlatamam hemen alnımı ovdum nezamam keyifli olsam gülsem hemen aklıma geliyor iyiki varsınız

Sultan 04-12-2009 11:40 AM

bu gün mod olmuşumsevincli havalarda uçuyorumsmil56 hemen alınımı ovuşturdum iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız...y789

Elektra 04-12-2009 12:19 PM

Yeni moderatörümüz görevinizde başarılar diliyoruzz :D

Merto 04-12-2009 01:04 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572293)
bu gün mod olmuşumsevincli havalarda uçuyorumsmil56 hemen alınımı ovuşturdum iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız...y789

Tebriklerrr!
alk78
Bence çok yakıştınız super

Sultan 04-12-2009 01:08 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572309)
Tebriklerrr!
alk78
Bence çok yakıştınız super

çok teşekkür ederim Mert bey iyiki varsınız

yaseminist 04-12-2009 02:23 PM

alk78bengusucum hayırlı olsun, çok sevindim TEBRİKLER
İYİ Kİ VARSIN sevincli

Sultan 04-12-2009 02:53 PM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572321)
alk78bengusucum hayırlı olsun, çok sevindim TEBRİKLER
İYİ Kİ VARSIN sevincli

canım benimmm iyiki sende varsın teşekkür ederim
y789

doris 04-12-2009 04:11 PM

Moderatörlük sana coook yakıştı bengusu hayırlı olsun canımalk78

Sultan 04-12-2009 04:18 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572339)
Moderatörlük sana coook yakıştı bengusu hayırlı olsun canımalk78

canımsın teşekkür ederim
y789

blue jaloon 05-12-2009 02:37 PM

cici kiz biraz kiskandim ama kutluyorum
basardiklarinin yüzünü hep güldürmesi dileklerimle..

rüzgârın kızı 05-12-2009 03:16 PM

25889merhaba bengusu,
görevin hayırlı olsun canım....

sevgilerleactionsmile

blue jaloon 05-12-2009 04:41 PM

rüzgarr senide deneyimli yapmislar:)))

rüzgârın kızı 05-12-2009 06:03 PM

bjk gerçekten güzel bir süpriz oldu bu...

mutlu oldum bende:)))

Sultan 05-12-2009 06:27 PM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572470)
cici kiz biraz kiskandim ama kutluyorum
basardiklarinin yüzünü hep güldürmesi dileklerimle..

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572475)
25889merhaba bengusu,
görevin hayırlı olsun canım....

sevgilerleactionsmile

çok teşekkür ederim ederim iyiki varsınız sevgilerle hep mutlu kalıny789

eminetan 05-12-2009 07:53 PM

bengusu yeni görevin hayırlı olsun :)

derya hanim 05-12-2009 08:46 PM

bende tebrik etmek istiyorum .Ben zaten ilk uye oldugum gun bengusuyu sitede gorevli sanmistim, yanilmamisim demekki. Sanada yakistigini dusunuyorum .

çok_mutlu:) 05-12-2009 09:08 PM

350de neymiş ben eminim yüzbinlere bile sesleneceksin :)her zaman pozitifsin enerjin beni mutlu ediyor:)

Sultan 05-12-2009 09:45 PM

Alıntı:

eminetan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572507)
bengusu yeni görevin hayırlı olsun :)

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572518)
bende tebrik etmek istiyorum .Ben zaten ilk uye oldugum gun bengusuyu sitede gorevli sanmistim, yanilmamisim demekki. Sanada yakistigini dusunuyorum .

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572520)
350de neymiş ben eminim yüzbinlere bile sesleneceksin :)her zaman pozitifsin enerjin beni mutlu ediyor:)

hepinize sonsuz teşekkür ediyorum iyiki varsınız ve iyiki ben hepinizi tadıdım sevgiyle mutlu kalınnny789

spestnaz 06-12-2009 12:21 PM

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572520)

gulensmileysmileydance89778977
smileydancecilgin897cilgin897
aslında iyi fikir yaa tüm dünyaya hitab eden bi televizyon kanalı kurulsa her gün olumlamalar yapılsa belkide insanların kafası saçma dizilerle dolmaz, herkes huzurlu, mutlu olurr sevincli tabi başında bengusu olucakk blissy music45music45music45music45khkh56khkh56khkh56

spestnaz 06-12-2009 12:22 PM

sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookks seviyorum yaa, çok teşekkür ederimm guitar işte böyle oynayasım 8977 tam böyle dans edesim varr uy897

Işıldayan Safir 06-12-2009 12:54 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572577)
aslında iyi fikir yaa tüm dünyaya hitab eden bi televizyon kanalı kurulsa her gün olumlamalar yapılsa belkide insanların kafası saçma dizilerle dolmaz, herkes huzurlu, mutlu olurr sevincli tabi başında bengusu olucakk blissy music45music45music45music45khkh56khkh56khkh56

harika forumca niyet edelim k8908

çok_mutlu:) 06-12-2009 02:33 PM

evet bencede süper fikir bize bir tv kanalı şart etrafımızdaki olumsuz insanları olumluya donderebilirsek bizim çekim yapabilmemiz daha kolaylaşır8977(kendimiz için birşey istemiyoruz)y789biz bir tv kanalı istiyoruz evren duy bizihappy6

yüsra 06-12-2009 03:40 PM

tv kanalı istiyoruz ,en azından normal saatlerde yayınlanan bir program istiyoruz..(umarım isteğinin boyutunu düşürdüğüm için bana kızmazsın..:)

aybükem 06-12-2009 04:40 PM

happy6canım seni tebrik ediyorumsevincli bencede sana çok yakıştı.iyiki varsın iyiki bizimlesin.956k

Sultan 06-12-2009 05:02 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572577)

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572578)
sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookks seviyorum yaa, çok teşekkür ederimm guitar işte böyle oynayasım 8977 tam böyle dans edesim varr uy897

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572605)
happy6canım seni tebrik ediyorumsevincli bencede sana çok yakıştı.iyiki varsın iyiki bizimlesin.956k

harikasınız hepiniz ve iyiki varsınızy789

cadi_bm 08-12-2009 03:43 PM

Bu buluşmalarınıza ben de katılmak isterim mahsuru yoksa.. Ankara'da toplanıyo musunz acaba???

yüsra 08-12-2009 07:29 PM

ankara buluşmalarından haberdar olmak isterim.herkese sevgiler..O0

Sultan 08-12-2009 11:02 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572990)
Bu buluşmalarınıza ben de katılmak isterim mahsuru yoksa.. Ankara'da toplanıyo musunz acaba???

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573022)
ankara buluşmalarından haberdar olmak isterim.herkese sevgiler..O0

ankarada olursa neden olmasın haber veririz sevgiyle mutlu kalıny789

prenses1 03-03-2010 10:02 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571532)
ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam,
Çok fazla kişisel gelişim kitapları okudum.sevincliOkuduğum bilgileri arkadaşlarımla her hafta toplanarak paylaştım.956kBu toplantı alışkanlık oldu on kişiyle başladığım grup hızla büyümeye başladı.Derken evlerin salonu bizi almaz oldu.Katılan herkes memnun kaldığı için bir arkadaşıyla geliyordu.Her kes memnundu durumdan.En son 350 kişilik bir salonda bilgilerimizi paylaşmak için çıktığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı.Öyle mutluyum ki uçuyorum.biri beni tutsun smil56Birilerinin iyi ki varsın demesi,bende olaylara farklı bakıyorum demesi beni çok mutlu etti..
o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnny789

süper bir paylaşım olmuş sevgilerO0

sarıpapatyam 27-08-2010 01:38 PM

[quote=bengusu;571532]ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam,
o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnny789[/quot
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler bengususmil56

Sultan 27-08-2010 01:58 PM

ben teşekkür ederim..
güzel bir hafta sonu olsun ve her kes mutlu olsun.
sevgiyle mutlu kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM.