![]() |
mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam, Çok fazla kişisel gelişim kitapları okudum.sevincliOkuduğum bilgileri arkadaşlarımla her hafta toplanarak paylaştım.956kBu toplantı alışkanlık oldu on kişiyle başladığım grup hızla büyümeye başladı.Derken evlerin salonu bizi almaz oldu.Katılan herkes memnun kaldığı için bir arkadaşıyla geliyordu.Her kes memnundu durumdan.En son 350 kişilik bir salonda bilgilerimizi paylaşmak için çıktığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı.Öyle mutluyum ki uçuyorum.biri beni tutsun smil56Birilerinin iyi ki varsın demesi,bende olaylara farklı bakıyorum demesi beni çok mutlu etti.. o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnny789 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Çok güzel bir paylaşım, bende toplantılarınızda bulunmak isterim. Ben her sabah muhteşem bir gün diye başlıyorum, Şükürlerimi ediyorum, uyanmak, görmek, duymak, yurümek, nefes alıp vermek, kokuları almak vb. ailem varlığı, işim, aracım vb. her zaman gülümseyerek uysnıyor ve herşeye herkese günaydın deyip hal ve hatır soruyorum. Cevreme kendime güneş oluyorum..Sevgiule kalın paylaşamk çoğalmaktır, paylaştıkca artar ...Sevgiyle klaın.. |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. kendinizi her mutlu hissettiğinizde alnınızı ovarak mutluluk çapanızı atın iyiki varsınız.. |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. her mutlu olduğumda alnımı ovarak çapamı oluşturuyorum.kendimi kötü hissettiğimde orayı ovuşturunca duygu durumummun değişeceğine sevindim hemen denemeye başlıyorum teşekkür ederim |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. harikasın bengusu çapamı attım bak ovuyorum gördünmü:) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Bengusu,kitap bilgilerinin paylaşımı muhteşem bir fikir..Daha bugün arkadaş grubumla böyle bir fikri konuştuk..15 günde bir toplanıyoruz zaten,çok faydalı olacağını düşünüyorum ben de..Mutluluk çapası formulün de hoş.. |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. 351 olalım...nerede? ne zaman? nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? belki aramızdan katılmak isteyenler olabilir... herkese açık değil mi? |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. herkese açık ama ben maalesef istanbulda ıkamet etmiyorum...... |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. küçük kızımla alışveri merkezinden çıkmak üzereyken otomatik kapıya açıl diye kendinden emin bir şekilde bağırdı kapı açıldı gidelim anne dedi nasıl güldük anlatamam hemen alnımı ovdum nezamam keyifli olsam gülsem hemen aklıma geliyor iyiki varsınız |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bu gün mod olmuşumsevincli havalarda uçuyorumsmil56 hemen alınımı ovuşturdum iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız...y789 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Yeni moderatörümüz görevinizde başarılar diliyoruzz :D |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Alıntı:
Tebriklerrr! alk78 Bence çok yakıştınız super |
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. alk78bengusucum hayırlı olsun, çok sevindim TEBRİKLER İYİ Kİ VARSIN sevincli |
y789 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Moderatörlük sana coook yakıştı bengusu hayırlı olsun canımalk78 |
y789 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. cici kiz biraz kiskandim ama kutluyorum basardiklarinin yüzünü hep güldürmesi dileklerimle.. |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. 25889merhaba bengusu, görevin hayırlı olsun canım.... sevgilerleactionsmile |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. rüzgarr senide deneyimli yapmislar:))) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bjk gerçekten güzel bir süpriz oldu bu... mutlu oldum bende:))) |
Alıntı:
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bengusu yeni görevin hayırlı olsun :) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. bende tebrik etmek istiyorum .Ben zaten ilk uye oldugum gun bengusuyu sitede gorevli sanmistim, yanilmamisim demekki. Sanada yakistigini dusunuyorum . |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. 350de neymiş ben eminim yüzbinlere bile sesleneceksin :)her zaman pozitifsin enerjin beni mutlu ediyor:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
smileydancecilgin897cilgin897 aslında iyi fikir yaa tüm dünyaya hitab eden bi televizyon kanalı kurulsa her gün olumlamalar yapılsa belkide insanların kafası saçma dizilerle dolmaz, herkes huzurlu, mutlu olurr sevincli tabi başında bengusu olucakk blissy music45music45music45music45khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookks seviyorum yaa, çok teşekkür ederimm guitar işte böyle oynayasım 8977 tam böyle dans edesim varr uy897 |
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. evet bencede süper fikir bize bir tv kanalı şart etrafımızdaki olumsuz insanları olumluya donderebilirsek bizim çekim yapabilmemiz daha kolaylaşır8977(kendimiz için birşey istemiyoruz)y789biz bir tv kanalı istiyoruz evren duy bizihappy6 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. tv kanalı istiyoruz ,en azından normal saatlerde yayınlanan bir program istiyoruz..(umarım isteğinin boyutunu düşürdüğüm için bana kızmazsın..:) |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. happy6canım seni tebrik ediyorumsevincli bencede sana çok yakıştı.iyiki varsın iyiki bizimlesin.956k |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. Bu buluşmalarınıza ben de katılmak isterim mahsuru yoksa.. Ankara'da toplanıyo musunz acaba??? |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. ankara buluşmalarından haberdar olmak isterim.herkese sevgiler..O0 |
Alıntı:
|
|
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. [quote=bengusu;571532]ben her gün güne başlamadan önce hayatımda beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesini seçer bir kaç dakika düşünür o enerjiyle güne başlarım bir örnek verecek olursam, Çok fazla kişisel gelişim kitapları okudum.sevincliOkuduğum bilgileri arkadaşlarımla her hafta toplanarak paylaştım.956kBu toplantı alışkanlık oldu on kişiyle başladığım grup hızla büyümeye başladı.Derken evlerin salonu bizi almaz oldu.Katılan herkes memnun kaldığı için bir arkadaşıyla geliyordu.Her kes memnundu durumdan.En son 350 kişilik bir salonda bilgilerimizi paylaşmak için çıktığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı.Öyle mutluyum ki uçuyorum.biri beni tutsun smil56Birilerinin iyi ki varsın demesi,bende olaylara farklı bakıyorum demesi beni çok mutlu etti.. o duygu durumunu tekrar yaşayıp alnımı ovuyorum yanı kendime mutluluk çapası atıyorum.her kahkaha attığımda her güldüğümde alnımı ovuyorum.kendinizi kötü hissettiğinizde alnınızı ovun ve duygu durumunuzun nasıl değiştiğinin farkına varın ve paylaşın iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalınnny789[/quot çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler bengususmil56 |
Cevap: mutluluk isteyen baksın yorumlarınızı bekliyoruz. ben teşekkür ederim.. güzel bir hafta sonu olsun ve her kes mutlu olsun. sevgiyle mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM. |