![]() |
Cevap: iyi ki varsınız deseler sevgili ailem iyi ki varsınız. |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyi olmadığım bir zamanda tüm toplantılarını ayarlayıp beni görmeye gelen dostum iyi ki varsın.böyle dostlardan her eve lazımy789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler kendi tatilde olduğu halde erken kalkıp çocuklara yardımcı olan eşim iyi ki varsın. her pazar bize zaman ayıran çocuklarımla sevgiyle ilgilen sevgili annem ve babam iyi ki varsınız...y789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler tüm sevdiklerim, sevgili ailem, iyiki varsınız... sevgili sitem sizde iyiki varsınız ...sevgilerr:)) |
Cevap: iyi ki varsınız deseler İyiki Mutlu ve huzurlu yaşıyoruz.İyiki Yüce Allahın nimetleriyle buluşmuşuz.İyiki varız iyiki umutla bakıyoruz yarına.Hepinize benden kucak dolusu sevgiler |
Cevap: iyi ki varsınız deseler Aybuke hanım iyiki varsınız, duygularınızı bizlerle paylaşıyorsunuz. Sevgi ve mutlulukla klaın((:)) |
Cevap: iyi ki varsınız deseler yalnız kaldığımı hissettiğim bir anda yanımda bulunan dostlarım iyi ki varsınız... işe gitmem gerektiği bir anda kızımla ilgilenen eşim iyi ki varsınız... |
Cevap: iyi ki varsınız deseler 75 liralik bir bsiklet, bir cocugu ne kadar mutlu ediyo, kelimelerle tarif edemiyourm :))) bsiklet ureticileri iyiki varsiniz yaaaww :))) |
Cevap: iyi ki varsınız deseler Canım benim, Hemmen halacığımı arıyorum, tontonuma iyi ki varsın, seni çok özledim, çok seviyorum diyeceğim. Sen de iyi ki varsın canım benim Sevgiyle dolu kalbine ve ailene çok selamlaaaarrrr |
Cevap: iyi ki varsınız deseler beni seven tüm dostlar iyi ki varsınız |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 AM. |