![]() |
iyi ki varsınız deseler Bu gün uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzu ,actionsmilebir aile büyüğünüzü arayın.hayatınızda olduğu için teşekkür edin.iyi ki varsınız deyin Kim bilir onu ne kadar mutlu edeceksiniz.sevincliBekleyin bir telefonda size gelebilir iyi ki varsınız der ne düşünürdünüz.mücizeleri, duygu durumunuzdaki değişikliği görün.sözlerin mucizesini lütfen yaşayın.Duygularınızı karşıdaki kim olursa olsun ifade etmekte geç kalmayın. iyi ki varım ,iyiki varsın ,iyiki varsınız Sevgiyle mutlu kalın y789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler biraz önce çay servisi yapan cocuga ;çaylar çabuk geliyor teşekkür ederim iyiki varsın dedim.şimdi arada bir gelip gülerek bakarak çay istermisin abla diye soruyor. iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler çalıştığım için annemi çok sık görmeye gidemiyorum.annemi aradım iyiki varsın anne seni seviyorum dedim.annem sevdiğin yemeği hazırlıyorum akşama gelin dedi.s456sizlerde arayın iyiki varsın desin her kes bu gün maliyeti sıfır kazancı süper.sevgiler |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyiki hayatım değişti com var teşekkür ediyorum |
Cevap: iyi ki varsınız deseler actionsmileyarın tatil iyi ki bir işim var yarın gezmeye gidecek dostlardan iyi ki var yasaşın sevgilers456 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler y789birilerine iyi ki varsın demek öyle mucizevi sonuçlar doğuruyor ki lütfen deneyin ve sonuçları paylaşın ilgilenin hayatınızdaki kişilerle arkadaş,eş,dost aile üyeleriyle unutmayın ilgileneceğiniz o gün bu gündür.iyi ki varım iyiki varsın iyiki varız.sevgiyle mutlu kalınactionsmile |
Cevap: iyi ki varsınız deseler bengüsucum iyiki varsın ya vallaha bak :D senden çok fazla enerji alıyorum böyle devam et yazıların çok rahatlatıcı... teşekkürler..... |
Cevap: iyi ki varsınız deseler kızım birazcık hasta ona bakan sevgili kayınvalidecigim iyiki varsın.y789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler Alıntı:
iyi ki varsın bengusu...iyi ki benim arkadaşımsın.y789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler Iyiki varsiniz Iyki varlar Iyiki varizz yeni uye olan arkadasiniz olarak kabul ederseniz tesekkurler: |
Cevap: iyi ki varsınız deseler allah sifalar versin... |
Cevap: iyi ki varsınız deseler halimizi hatrımızı soran doastlarımız iyiki varsınız.y789iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyi ki bi okulum var da bu haftayı sınavlara çalışarak geçiririyorum:P iyi ki annem var babam var sonracıma kardeşlerim var sevdiceğim var,arkadaşlarım var, biricik yeğenim var,iyi ki sizler varsınız...Ama iyi ki ben varım yoksa hiçbirisi de olmazdı:D:D:D |
Cevap: iyi ki varsınız deseler http://i121.photobucket.com/albums/o...ose/ros029.gifiyiki duygularımızı paylaşacağımız hayatımdeğişti sitesi var. beni yüreklendiren dostlarım iyiki varsınız. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler dün akşam ben yemek hazırlarken küçük kızım geldi üç yaşında. sabah baba seni işe götürüyor.abla okula gidiyor dedi ellerini açtı benimle kimse oynamıyor dedi.yaptığım işi bıraktım.ona sarıldım göz teması kurarak canım benim iyiki varsın iyiki benim kızımsın hadi yemeği hazırlama oyunu oynayalım dedim.gözlerinde farklı bir ışık belirdi tamam ozaman dedi.ben sana mermicek çorbası yapacağım...teşekkür ederim iyiki varsın dedim.iyiki varsınızy789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler bengusu iyki varsin senin mesajlarini okuyunca ictenligini hissediyorum iyiki bu sitedesin |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyiki mutlu olmak, hedeflerimize ulaşmak, birbirimizle mutluluğumuzu paylaşmak ,birbirimize yardımcı olmak için böyle mükkemel bir sitenin üyeleriyiz ve iyiki kendimizi seviyoruz, iyiki yorumlarınızı okuyabiliyorum,iyiki varsınız..İYİKİ HAYATA EVET DİYORUZ |
Cevap: iyi ki varsınız deseler farkındalığımı artıran dostlar iyiki varsınız |
Cevap: iyi ki varsınız deseler bengusu ablam iyi ki sende varsın. |
Cevap: iyi ki varsınız deseler mutluluğun ve seviginin yolunu bize gösteren değerli site kurucularımız ve saygıdeğer site üyelerimiz. İYİ Kİ VARSINIZ. Ç O K M U T L U Y U M |
blissyblissy |
Cevap: iyi ki varsınız deseler hayatım değişti sitesi ve site üyeleri iyi ki varsınız iyiki varız iyiki buradayız iyiki hep beraberizzzz.. |
bu site iyi ki varO0 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler oğlum bana anne iyiki sen bizim annemiz olmuşsun dedi gözlerim doldu canım çocuklarım benim iyiki sizde benim evlatlarım oldunuz |
Cevap: iyi ki varsınız deseler evet hepimiz iyiki varız ve iyiki bu güzel yolun yolcusuyuz |
Cevap: iyi ki varsınız deseler sizleri çok seviyorum güzel dostlarım. şükürler olsun ki sevgilerimizi, değer verdiğim insanlara ifade edebilme gücüne sahibiz. |
Cevap: iyi ki varsınız deseler bu gün birilerininde bana iyi ki varsın demelerine ihtiyacım var. bütün her kes iyi ki var |
iyi ki varsın "Aybükem" sen çok yaşa iyi yaşa emiy789 |
aSLINDA İYİKİ VARSIN DERKEN ŞÜKRETTİĞMİZ ŞEYLER İÇİN DE iYİKİ YOKSUN DEDİĞİMİZ ŞEYLER İÇNDE ŞÜKRETMELİYİZşaşkın bİLmEM aNLATABİLİDİM Mİ?yu89 |
sevgili anneciğim ve babacığım iyi ki varsınız. sevgili ailem iyi ki varsınız. sevgili arkadaşlarım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler hayatım değişti dostları iyiki varsınız ve iyiki varız |
Cevap: iyi ki varsınız deseler canim ailem ve güzel dostlarım iyiki varsınız |
Cevap: iyi ki varsınız deseler sevgili oda arkadaşım ve tüm dostlarım iyi ki varsınızy789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyi ki varsın hayatımdeğişti.com. karanlıkta kalanlara ışık, dertlilere çare, hüzünlere sevgi yolladınız,tebessüm ettiniz sitemin güzel insanları. İyi Ki Varsınız. |
Cevap: iyi ki varsınız deseler güzel kızlarım iyi ki varsınız. ruh eşim iyi ki varsın beni arayıp soran dotlarım iyi ki varsınız. hayatımdeğişti iyi ki varsın.y789 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler bende iyi ki varım sizde iyi ki varsınızO0 |
Cevap: iyi ki varsınız deseler sevgili ailem iyiki varsınız. sevgili dostlarım iyiki varsınız. sevdiklerim iyiki varsınız. kendimi ve sizleri seviyorum iyiki varızzzz |
Cevap: iyi ki varsınız deseler canım oğlum iyi ki varsın |
Cevap: iyi ki varsınız deseler iyiki varım iyiki varız her şey gönlümüzce olsun |
Cevap: iyi ki varsınız deseler canım ailem iyi ki varsınız |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |