![]() |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! arkadaşlar bu yazdıklarım hepinize bu siteyi sizleri tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum varlığınız için hepinize teşekürler... ve kıyakçı adaylara başarılar(bende bir adayım) |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! ben gazeteyi okuyup, herkesin yoğun gelip geçtiği bir yere bırakıyorum ve gazatelerin okunması çok hoşuma gidiyor...Burada asıl olan paylaşmak. Alıntı:
|
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! evet cok sirin super ya |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! çok hoş valla :) |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! yaşasınnn iyilikkk |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! süperrr...çok hoş bir fikir..gerçekten gülümseten cinsten birşey...uygulamamız kaçınılmaz tabii,böyle bir "kıyakçılık hareketi" başlatan hiçyoktum başta olmak üzere herkese teşekkürler... işte evrene atılmış ve bize dönmesi mukadderat olan bir eylem zinciri değil mi? Tam bir balık bilmezse Halik bilir durumu...HARİKAAAA |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! harika süper fikir:) deneyicegim |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! harika bişey :) |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! Hiç yoktum teşekkür ederim kıyağın için .Ben yazıcımdan çıkarttım bile .Yarın kıyak yapmaya başlayacağım .Ve sizlerle de paylaşacağım.Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için. |
Cevap: MUTLU OLMAK İÇİN İNANILMAZ BİR YÖNTEM!! İki kıyak yaptım bu hafta.Gerçekten de her iki kıyağımda insanların o yüzlerindeki önce şaşkınlıkla inanmama duygusu , ardından da ikna olduktan sonraki tebessümlerini izlemek bana inanılmaz keyif verdi. Tekrar teşekkürler arkadaşım. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 PM. |