Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Motivasyon

Uyarılar

Motivasyon moral motivasyon, motivasyon çalışmaları, motivasyon eğitimi, motivasyon önemi, motivasyon nedir, motivasyon makale, motivasyon örnekleri, motivasyon eğitim, iletişim motivasyon, motivasyon teorisi, yönetim motivasyon, motivasyon yönetimi, işletme motivasyon, işletmelerde motivasyon, liderlik motivasyon, güdülenme motivasyon, motivasyon için, iş motivasyon, motivasyon teorileri, motivasyon teknikleri, eğitimde motivasyon, motivasyon kuramı, motivasyon anket

Konsantrasyon

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon Konsantrasyon Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konsantrasyon Hafıza ve konsantrasyon uzmanı Tony Buzan, “Dünyanın neresinde olursa olsun konferanslarım sırasında insanlara ‘Kaçınızda konsantrasyon sorunu var?’ diye sorduğumda katılımcıların yüzde doksan beşi elini kaldırır.” diyor. “Elini kaldırmayan yüzde beş ise zaten beni dinlemeyenlerdir.” Konsantrasyon arttırma tekniklerini öğrenip, çocuklarına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi

Konsantrasyon

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-01-2012, 07:15 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Konsantrasyon

Konsantrasyon

Hafıza ve konsantrasyon uzmanı Tony Buzan, “Dünyanın neresinde olursa olsun konferanslarım sırasında insanlara ‘Kaçınızda konsantrasyon sorunu var?’ diye sorduğumda katılımcıların yüzde doksan beşi elini kaldırır.” diyor. “Elini kaldırmayan yüzde beş ise zaten beni dinlemeyenlerdir.”

Konsantrasyon arttırma tekniklerini öğrenip, çocuklarına da öğretmek isteyen anne babalarla ben de sunumlarımda sık sık karşılaşırım.

Konsantrasyon hepimiz için önemli çünkü her bireyin kendi iç kaynaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde kullanabilmesini sağlıyor. Bilinç ve bilinçaltı güçlerinin birleştiği merkez konsantre olmuş bir beyindir. Konsantre olmuş bir zihin maksimum performans gösterir.

Nasıl konsantre olacağımızı bilirsek hem okul, hem de iş yaşamında performansımızı geometrik olarak üç ila beş kat arttırabiliriz.

Konsantrasyon geliştirici tekniklerin birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Konsantrasyon Arttırıcı Uygulamalar

Su


Su içmenin birçok yararı olduğu gibi, dikkat aralığını da arttırdığı kanıtlanmıştır. Ders çalışırken ve önemli bir konuya odaklanmak istediğinizde yudum yudum su için. Masanızda sürahi ile su dolu bir bardak bulundurma alışkanlığı edinin.

Nefes

Ders çalışmaya başlamadan önce ya da konsantrasyon arttırmak istediğinizde, birkaç derin diyafram nefesi alın. Vücuda alınan oksijenin yüzde yirmi beşini beynimiz kullanır. Diyafram nefesiyle beynimize daha fazla oksijen sağlamış oluruz. Diyafram nefesi çalışma öncesi, yazılı veya sözlü sınav öncesi, stresli durumlarda ve yatmadan önce uygulanmalı.

Konsantrasyon Arttırıcı Egzersizler

Ateşten Sayılar


Rahat bir yere oturun. Sırtınız dik dursun. Gözünüzü kapatıp beş on kez derin nefes alıp verin. Zihninizin temizlendiğini, sakinleştiğini hissedin. Durgun bir göl imgeleyin. Nefes alıp vermeye devam ederken sayı saymaya başlayın. Bir sayısından başlayarak beşer saniye arayla sayın. Saymakta olduğunuz sayıyı gökyüzünde ateşle yazılmış gibi imgeleyin. Canlı, net ve parlak olarak görmeniz çok önemlidir. Saymaya devam edin. Önce 20’ye kadar, daha sonra da 30’a, hatta 40’a kadar arttırın.

Kontrol Çizelgesi

Ders çalışmaya başlamadan önce analog bir saate bakın. Zamanı kontrol çizelgesi yapmak üzere not edin. Zihniniz dağılıp konsantrasyonunuz bozulmaya, vücudunuz kıpırdanmaya başladığında hemen saate bakıp zamanı çizelgenize not edin. Konsantrasyonunuzun zamanla artacağını fark edeceksiniz.

Metal Temizliği

Vücudumuzda birikmiş ağır metalleri temizlemek de konsantrasyonumuzu ve hafızamızı güçlendirecektir. Bu amaçla kullanılabilecek bir yöntem Prof. Dr. Mikhail Tombak’ın İyileşmeyecek Hastalık Yoktur kitabında anlatılmaktadır. Bu sayede çocukların okul döneminin başında yaz boyunca vücutlarında biriktirdikleri ağır metalleri atmaları sağlanabilir. Bu yöntem, sabahları aç karnına ya da akşam yemeğinden dört saat sonra boş mideye uygulanmalıdır. Bir çay kaşığı kadar ayçiçek yağı ağzın ön kısmına alınır, şeker gibi ağzın içinde yarım saat çevrilir. Ağızdaki yağ süre dolduktan sonra mutlaka tükürülmelidir. Tedavi on beş günlük kür halinde uygulanabilir.

Anthony Robbins diyor ki; “Akıllı insan, bulduğundan daha fazla fırsatı yaratandır. Kaderimizi kontrol eden üç karar vardır: neye odaklanacağımıza karar vermek, bir şeyin bizim için ne anlam taşıdığına karar vermek, istediğimiz sonuçları elde etmek için ne yapmamız gerektiğini bilmek.”

Etkili bir konsantrasyon yeteneği kaderimizi belirleyecek kararlarımızı hayata geçirmede en önemli araçlardan biri olacaktır.

Yazar: Banu Uzkut Onuk

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2014, 09:19 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2014
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefes37 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Konsantrasyon

İnşallah işe yarar şimdiden teşekkürler.
Nefes37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2014, 11:07 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Konsantrasyon

Bu yazıyı yeniden okumak güzel oldu. Kesinlikle faydalı tavsiyeler. Bize hatırlattığın bu güzel yazı için de sevgili nefes37 de ayrıca teşekkürler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2014, 11:43 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2014
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prens_64 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Konsantrasyon

motivasyon artıcı sesler paylaşır mısınız ?
prens_64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2016, 03:08 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Konsantrasyon

tesekkürler
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Konsantrasyon

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon Konsantrasyon Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konsantrasyon Hafıza ve konsantrasyon uzmanı Tony Buzan, “Dünyanın neresinde olursa olsun konferanslarım sırasında insanlara ‘Kaçınızda konsantrasyon sorunu var?’ diye sorduğumda katılımcıların yüzde doksan beşi elini kaldırır.” diyor. “Elini kaldırmayan yüzde beş ise zaten beni dinlemeyenlerdir.” Konsantrasyon arttırma tekniklerini öğrenip, çocuklarına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.